- 4 Kasım 2022
- 2.435
- 3.846
- 53
- 30
Ben yeterince kendimi kandırdım. Onlar kendilerini kandırıyor. Üstüne üstlük önce kendi borçlarını ödeyeceklerdi. Benimkini bırakacaklardı.Asiret mi bunlar da takilarla onca borc kapanacak?
Kendini kandirma.
Hahaha. Gerçekten salağız. Öyle görünmek istiyoruz. Biz bir şeyler güzel olsun isterken karşı tarafta bunu görmeyince insanın içi acıyor.Ailesi arkasında olmayan biri nasıl böyle bi olayda kavga çıkarmaz. Ben olsam dünya aleme rezil ederim.
Bizim bi tanıdık hamile kalınca oturma odasında ki sıfır eşyaları satıp çocuk odası yapmış. Eşinin ailesi de bunu duyunca ortalık karıştı boşanmaya dayandı iş. Kıçı kırık bi oda için kızın burnundan getirdiler.
Ama biz kadınlar onuda ödiyim bunuda ödiyim. Kocan arkanda durur evlen evlen
Sizin nişanlı o takıları da halleder borçtan önce hiç heveslenmeyin.Borç ve onları ödemek mi ? Ailesinin söylediği takılarla ödenir :)
Ee ne yapacaksin?Ben yeterince kendimi kandırdım. Onlar kendilerini kandırıyor. Üstüne üstlük önce kendi borçlarını ödeyeceklerdi. Benimkini bırakacaklardı.
Onlar o kadar fena ki ne öderler ne de bu duruma gelirler. Ayrıca dava açsam ne fark eder ki benim kendi hesabımdan yapılan bir şey bu.Gecen sefer de dedim. Ayrilin ve isteginiz disinda cektigi kredi icin dava acin
“Aramızda bir şey kalmadı gibi ama zorluyoruz” diyorsun evlilik ilişkinizi düzeltmez daha kötü olur. Yol yakınken vazgeç senden habersiz üzerine açtığı borçları biran önce ödet, zorluk çıkarırsa da dava aç.Nereye ne harcadığına karışamıyorum, aramızda bir şey kalmadı gibi ama zorluyoruz.
Hiç bilmiyorum. Karar versem faydalı mı olur bilmiyorum ve sadece 15 günüm kaldı.Ee ne yapacaksin?
Çekeli 2 ay oldu. Aydan aya öderiz diye anlaştık ama yok ben ödüyorum bana yıktı hepsini. Kendimi yırtıyorum ödeyebilmek için.O krediyi senin üstüne yıkar, cekeli kaç gün oldu iptali olabiliyor bazı kredilerin. Kesinlikle paranı ondan al zorla kapattir krediyi ve ayrıl.
Mesele sadece borçları kapatmak degil ki o borclar kapansa nolur yenileri gelir maalesef ardı arkası kesilmez bir çok arkadaşın dediği gibi kurtar kendini yoksa hersey daha kötü olacak sorumsuz biriyle ömür geçmezVe ailesinin tek söylediği takılarını alacağız diyor borçlar kapanır diyor.
Ozaman devam edin ne diye konu aciyorsunuz ?Basit ama hem bazı şeylerin yıkılmasını istemiyorum hem de onca emeğim o evde ki hayallerim çok zor geliyor.
Bunu teklif ettim öde bitirelim uzatmayalım dedim ama hiç oralı olmadı.“Aramızda bir şey kalmadı gibi ama zorluyoruz” diyorsun evlilik ilişkinizi düzeltmez daha kötü olur. Yol yakınken vazgeç senden habersiz üzerine açtığı borçları biran önce ödet, zorluk çıkarırsa da dava aç.
Kadınların adı çıkmış paragöz diye. Fırsatını bulsalar cebinde ki son kuruşa kadar alır bu erkeklerHahaha. Gerçekten salağız. Öyle görünmek istiyoruz. Biz bir şeyler güzel olsun isterken karşı tarafta bunu görmeyince insanın içi acıyor.
Evlenmek için çıktığım yolda dolan dırıldım :)Dolandırılmışsın resmen ne evlenmesi
Erkeklerin paragöz kanıtı benim yola çıkmaya çalıştığım insan bak gör.Kadınların adı çıkmış paragöz diye. Fırsatını bulsalar cebinde ki son kuruşa kadar alır bu erkekler
Salyaları akıyor çalışan kadın görünce
Ailene niye soylemiyorsun resmen dolandirilmissin?Hiç bilmiyorum. Karar versem faydalı mı olur bilmiyorum ve sadece 15 günüm kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?