15 gün sonra evleniyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum

Vazgeç omurboyu sen çalışırsın artık o borç yapar ödersin kafayı yersin çocuk olursada bide ona üzülürsün ayyyyy kabus gbi ayrıl sundan

Mevzu borç ödemek değil
Gayet ciddiyet isteyen bir işi sıfır tecrübe ile kocaman riskler alarak hareket etmesi. Boyundan büyük işlere kalkisip etrafını da sorumlu tutması. Mevzu batıp çıkmakta değil. Ciddiyetsizligi.

Nereye ne harcadığına karışamıyorum, aramızda bir şey kalmadı gibi ama zorluyoruz.

Yok telefonuna bakamiyorum, nereye harcadigina karisamiyorum bu ne adam sizin paralari yolmuş telefonunuzdan gizlice, kendi yapmadigi rezillik birakmiyor ama siz karisamiyorsunuz.
Neymiş evde hayallerim var. Sacma sapan başiniza ne coraplar orecegi belli olmayan insanla o eve girince hayallerinizdeki gibi olacagini mi saniyorsunuz?

Evin icinde hayal kurdu diye insan boyle evlilik mi yapar? Bu kadinlarin sorunu ne anlamiyorum gercekten. Siz kocaya mi bu kadar tutkunsunuz yoksa aileden ayri eve kacma derdine mi düştünüz?

Borç ve onları ödemek mi ? Ailesinin söylediği takılarla ödenir :)
O takıları da bozdurup nereye harciyorsa oraya harcamaya devam eder. Ya borsa oynayıp batırıyor. Ya da iddia gibi kumar tarzı birşeyler oynuyor. Başka açıklaması yok bunun. Evlenince de devam eder emin olun. Evlenip boşanmak daha zor. Açık açık ailenizle konusun. Başka yolu yok bunun

Evlenmeyin tabii ki ve adınıza çekilmiş kredileri nasıl kapatacağınızı düşünmeye başlayın. Nişanlınız sizin banka hesaplarınıza giriş şifrelerinizi biliyorsa; tüm banka ve kart şifrelerinizi değiştirin.

Sanıyorlar ki evlenince herşey güllük gülistanlık. Dizilerde ki aşk masallari gerçek olacak. Her sorun puf diye kaybolacak. Haberleri yok ki. Aile evinden daha kotu olacak.

Adam kumar oynuyor ailenize söyleyin ailesinden parayı istedin . Düğünü de iptal edin yoksa bir milyon borçla üç sene sonra bosanirsiniz

Sanıyorlar ki evlenince herşey güllük gülistanlık. Dizilerde ki aşk masallari gerçek olacak. Her sorun puf diye kaybolacak. Haberleri yok ki. Aile evinden daha kotu olacak.

Dizilerde kendisini yolum yolum yolan bir adamla evlenip mutlu olmali aşk senaryosu var mi ki Bence orada bile yapilmamiştir.

Nişanlınız kumar mı oynuyor? Yoksa bitcoin borsa tarzı bir şeyde mi batırdı parayı.

Eğer kumar bağımlısıysa hayatınız mahvolur. Belki de sizin bilmediğiniz ne borçları vardır kim bilir.

Ayrıca bugün gizlice telefonunuza girip kendisine para gönderen birisi yadın neler yapmaz…?

Acil ayrılın ve paranizi geri isteyin vermezse dava açın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…