15 gün sonra evleniyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum

Durumlar ne ? Evlenecek misin ?

Bu hırsızı şikayet edip,ayrılabilir din mesela( konunuz çok tanıdık geldi)

Şimdi adam size kredi çek dedi siz de çekip ona verdiniz parayı öyle mi?

Niyeyse bana evleniceksiniz gibi geldi.
Ben size cok üzüldüm o adama tekrar güvenebilcekmisiniz? Dolandirmis sizi resmen siz hala olayi masumlastiriyosunuz.
Ailenize durumu anlatin eminim onlarda istemezler böyle bi evlilik yapmanizi.

Arkana bakmadan uzaklaş senden aldıklarını acilen ödet bitir bu işi kendin için yapabilecegin en güzel iyilik olur mahveder seni evlenirsen heder olursun borç içinde yüzersin böyle adamla kimseyi dusunme ne aileni ne onu bunu millet 3 gün dugune 2 hafta kala nişan bozdu der gecer sen bir ömür elinde çoluk çocuk aglarsın ... paralar ne olmus hepsi gitmiş mi ne diyor siz öğrenince peki ne cevap veriyor

Çok büyük hata etmişsiniz.

Niyeyse bana evleniceksiniz gibi geldi.
Ben size cok üzüldüm o adama tekrar güvenebilcekmisiniz? Dolandirmis sizi resmen siz hala olayi masumlastiriyosunuz.
Ailenize durumu anlatin eminim onlarda istemezler böyle bi evlilik yapmanizi.
Bencede ayrılmalı.

Valla öyle bi şans ki sizdeki, adam yüzünü erkenden göstermiş. Bununla olan hayallerinizi lütfen silin ve geç olmadan ayrılın bence. Ailenizin destek olacağını düşünüyorum, böyle para araklayan adamı eski-yeni kafalı hiçbir aile içlerine girmesini kabul etmez diye düşünüyorum.

Tek şey, ona bittiğini söylemeden, aldığı paraları geri almaya çalışın

Böyle insanlar sakız parası gibi görüp kaybetmeye umursamıyor. Bu yoldan dönün Başınız çok yanar.
Aynen ,yazık hayatını mahvediyor.. kıza kredi çektiriyor, dersteyken adam sormadan para çekip kendi kafasına göre birşeyler yapiyor, bunun açıklaması olamaz,evlendikten sonra bile bunu habersiz yapmaya hakkı olamaz..ailesine anlatıp karşı taraftan istese alamaz,bu defa onlar da diyecek ki biz de size güvendik koltuk aldık bilmem ne aldık ..inşallah yol yakınken bu adamdan kurtulur..hatta polise bile gitsin

Kuzenim benim adıma yazmıştı evet :) Benim de girmem gerekiyordu gibi düşündüm. Arkama bakıp kaçamıyorum. Aile fazlasıyla eski kafalı
Evlenince hiç boşanamazsın. Yol yakınken dön. Hem maddi hem manevi tazminat aç. Nişanlılık da bir sözleşmedir. Bütün alacağını al ve def et.

ne yapacağınızı değil ama ne yapmanız gerektiğini çok iyi biliyorum. Evlenmeyin !

Evlenirseniz ki evlenecek siniz birkac ay sonra buraya yazın düşüncelerinizi lütfen. Adamdan kacmayip bile bile evet diyerek yaşayacağınız hayatı merak ettim .

Borç ve onları ödemek mi ? Ailesinin söylediği takılarla ödenir :)

yaşınız kaç ama lütfen bu toplara girmeyin, 40 lı yaşlarda bir ablanız olarak yazıyorum.
ocak ayında satılan araba şu an en az 600bin tl. Şu an ortada para var mı ? Araba var mı ?
Eşya dediğiniz şeyleri keşke 3-5 kredi çekip taksitle alıp ödeseydiniz.
Evlenirken o anki hevesle aldığım çoğu eşyamı şimdi 2.el satmaya uğraşıyorum.
Ev tıklım tıklım herşey üstüme geliyor. Çalışıyorum ve eskimiyorlar da.
kalabalık bir aile de değiliz.
Düğünden sonra birikim yapacağınız altınlarınızı, bir şekilde vermek zorunda bırakılacaksınız.
Manüpilasyon!
Lütfen etraflıca düşünüp taşının.
İstemediğiniz şeyleri yapmaya mecbur bırakıldığınız yerler, işte oralardan gönül rahatlığıyla uzaklaşabilmeniz gerekli.
'Eskiden gezmek mi vardı?' diyenler,
sen bu ekonomide tek çocuğa zor yetişirken, 'aman biz 5-6 tane büyüttük peşi sıra' diyenler.
Ben kimsenin zamanında yaşamıyorum.
hallaç pamuğu gibi sizin hesaplar.
ama hep söylediğim bir söz, ' zararın neresinden dönersen kardır '

bir kere taviz verip topladın mı, bu senin görevin haline gelecek.
bunlar yaşanmış tecrübeler. Henüz nişanlısın, kendini böyle sorumlu hissediyorsun, evlendiğinizde düşün.
nişanlılık dönemi zaten tanıma evresidir, ama ben bunları sindiririm, hallederiz diyorsan yola devam.

Şu anda ayrılırsanız muhtemelen borçlarla baş başa kalacaksınız.Bir yolunu bulup paranızı alıp ayrılın

Konu sahibi son durum nedir devam mı yoksa ayrıldınız mı

Konunu yenı okudum umarım evlenmemıssındır..
Evlendıkten kısa sure sonra kumar sorunu ogrenen bırı olarak dıyorum kı cok zor gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…