15 gün sonra evleniyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum

B busedmrr buralardaysan son durumu yaz bize? aklıma takıldın.
15 gün dolmak üzere, kararın her ne ise, önemli olan sizin mutluluğunuz. Biz haksız çıkalım.

Valla şimdiden tereddütünüz varsa bir yüzük atmaya bakar sonra boşanmak daha zor oluyor iyice düşünün

Aile eski kafalı diye böyle bir adamla evlenmeyi mi düşünüyorsunuz? Ne olursa olsun ne kadar eski kafalı olursa olsun bir aile böyle bir cehenneme atmak istemez çocuklarını. Siz bir ailenize açsanız konuyu keşke ailem eski kafalı diye kestirip atana kadar. He derseniz ki ben çile çekmeye bayılırım buyurun evlenin burada herkes size evlenmeyin diyecek dinlemeyecekseniz tavsiyeleri konu açmanıza bile gerek yoktu. Ki aklı başında bir insan kendini zaten böyle cehenneme atmaz adam belli savurgan işe yaramaz boş beleş biri. Ne olursa olsun bir kadından para istemek ne kadar büyük bir basitlik ben böylesiyle evlenmeyi bırak sümüğümü atmam ona bile acırım. Tecrübeyle sabit olduğu için diyorum ki arkana bakmadan kaç kurtar kendini ille de ben başımı yakacam diyorsan da buyur yak ne diyelim.

umarım evlenmemiştir, ki dediğime kendim bile inanmıyorum geçmiş olsun salfklasbksakl maaile kumarbaz oğullarıyla bu arkadaşın etinden sütünden faydalanırlar artık.

Şimdiden 1 milyon yemiş adam.evlenince 1 trilyon yer artık senelerce .bu erkekler de iyice aştı.para yemekte de çığir açtılar.adam karadelik gibi, yuttukça yutuyor.eee sevgiliyken nasıl anlamadım.bu tarz adamlar bu heveslerini anlatmadan duramaz.

Hatalar hatalari dogurur bence ailenizle bu durumu konusun l. Evlilik cok daha zor birsey 300 bim 400 bin sonrasinda yerine konabilcek seyler ama aileniz bu durumu bilmeli . Evlilik benim icin paylasim demek iyisi ile kotusu ile ama yalan varsaa kacin o birliktelikten

Evlendiyseniz geçmiş olsun çok büyük bir hata yaptınız... Yaptığı şey doğru olsa sizden saklamazdi. Aslında şanslısınız evlenmeden karşınıza çıkmış ama buna rağmen evlendiyseniz sonuç bence hiç iyi olmayacak.

Evlenmişsin lütfen bu evliliği takılanlarla borcu kapatmak için yapmış ol. Takımlarla sadece kendi borçlarını kapa. Sonra da evlilik feshi veya boşanma yoluna gir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…