15 gün sonra evleniyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum

Basit ama hem bazı şeylerin yıkılmasını istemiyorum hem de onca emeğim o evde ki hayallerim çok zor geliyor.

Çekeli 2 ay oldu. Aydan aya öderiz diye anlaştık ama yok ben ödüyorum bana yıktı hepsini. Kendimi yırtıyorum ödeyebilmek için.
Ay çok sinirlendim size kendinize hiç acımıyor musunuz ya? Kendinizi yirtiyorsunuz ödemek için ama kimin için? Ne hayali Allaha aşkına siz o hayallerin gerçekleşeceğini mi sanıyorsunuz yazık ediyorsunuz kendinize. Hemen bir avukatla görüşün ve ailenizle konuşun başınızı yakıyorsunuz

Ailenin haberi varmı yada nisanlınla konuştun mu

Yorumlarda borcu bana yıktı yazmışsın doğru mu anladım
Büyük ihtimalle kumar oynuyor evlenip boşanmak daha zor aklına başına al nişanı at herkesin başına gelebilir el alem neder diye düşünme ailen de arkanda olur mutlaka

kuzeninizin açtığı konuya her kes ayrılman gerektiğini yazdı zaten.daha ne duymak istiyorsunuz ki.evlenirseniz bu adamı çekecek olan sizsiniz burdakiler iki güne unutur gider.sen hele bi ailene söyle ne tepki verecekler ona göre tavsiye verilir yine.böyle nasıl devam edeceksin?

Ne kadar rahatsınız ya 1 ay olmuş öğreneli ve verdiğiniz karar aydan aya borç ödemek mi? O da sizin üzerinize kalmış zaten. 1 aydır ne yaptınız? Ya borcunu öde ya da evlenmiyorum diye rest çektiniz mi? (Bunu da sırf borcunu ödesin diye yapardım ben olsam ödeyince de tekmeyi basardim). Avukata gittiniz mi? Hâlâ böyle biriyle evlenmeyi düşünmenize inanamiyorum. Çok mu hoşunuza gidiyor kendinizi kullandirtmak. Nişanlım değil benim paramla kendi parasıyla bile böyle bir şey yapamaz benden habersiz. Bu kadar net.

Bir şey önereceğim size böyle birkaç evrak varsa imzalamanız gereken arasına boş bir kağıt sıkıştırın boş kağıda imza attırın sonra onu doldurun senet yapın sonra senet üzerinden borcu kesin alabilirsiniz öbür türlü uğraştırıcı oluyor. Normalde asla tavsiye edeceğim bir şey değil yasa dışı ama sizin nişanlınız hakediyor. Ben bu şekilde dolandırılmıştım emlakçım tarafından boş kağıt imzalattırmış bana kira sözleşmelerinin arasında, sonra da üstünü senet doldurup beni icraya vermişti senet olduğu zaman ne kadar itiraz etsem de faydası olmadı bence bunu yapın varını yoğunu alın öyle ayrılın

Neden kredi çekdiniz? Biten paranin hesabini vermeden, telefonunda ne halt yedigini bile bilmediginiz adam için nişanlisiniz diye neden bu kadar saflim yaptiniz? Aileniz nasil izin verdi anlamiyorum. Daha evlenmeden sizin uzerinizden borç kapamak derdinde. Evlendikden sonra altinlara da konar, aldigin maaşada. Şimdi ayrilirsan aldigin krediyle de kalirsin. Yerine kredi mi oduycek? Ailesiyle konuş o parayi temin et bas tekmeyi. Bu adam yuzsuz evlenilir mi?

Kuzenim benim adıma yazmıştı evet :) Benim de girmem gerekiyordu gibi düşündüm. Arkama bakıp kaçamıyorum. Aile fazlasıyla eski kafalı

Orada yazılanlardan farklı bir şey göreceğinizi düşünerek yazdınız sanırım. Orada herkes aynı fikirdeydi, şimdi de farklı şeyler söylemeyecekler. Ayrıl, arkana bakmadan bitir bu işi.
Ailem geri kafalı diyorsunuz ancak bu adam yarın öbür gün sizin çocuklarınızın rızkını bu şekilde harcadığında, küfür edip dayak attığında (küfür ve dayak tehdidi de vardı diğer konuda) boşanmak daha zor olacak.Kendini bu adamı ömür boyu çekmeye mahkum mu deceksin.
Ayrıl diyoruz ama sizin çok niyetiniz yok gibi. Umarım ayrılır önünüze bakarsınız. Ayrılmayıp evlenirseniz de iyi korunuğ çocuk yapmadan önce uzun bir süre beklemenizi öneririm. Nasıl nişan atmak boşanmaktan kolaysa, çocuksuz boşanmak da çocukla boşanmaktan veya ömür boyu çekmekten daha kolay. Ama evlenmeniz durumunda sizi hiç de iyi günler beklemiyor, orası kesin.

ne kadar dolandırıldınız şimdi
kaç yolda ödeyeceksiniz
korkunç bir durum bu. hayatınızı karartacak gibi duruyor. acilen konuyu ailenize açıp bir yol belirlemeniz gerekiyor. sakın ailenize söyleyemezlik yapmayın. sonra bütün suçlu siz olursunuz bize niye söylemedin diye

Ve buna rağmen evlenip daha çok sürüneceksiniz böyle bir adamla anlaşılan şimdiden geçmiş olsun

ailene ve onun ailesine hemen anlat ayrıca senden aldığı paraları da ödesin

Ben tam anlamadım. Sizin adınıza çekilmiş ne kadar kredi var? Bunları şuan kim ödüyor?

Evlendikten bir kaç ay sonra boşanacağın evliliği niye yapacaksınız. Adama ne mal olduğu belli.
Allah'ım sen şu kızlarımıza akıl fikir ver. Sırf evlenmek için hiç bir ortak noktası olmayan, ne olduğu belirsiz adamlarla evleniyorlar.

Lütfen arkanıza bakmadan kaçın kumarda borç yapan adamdan hayır gelmez. Bende benzer durumdaydım kaç yıllık ilişkim evliliğe gidecekken yüz milyarlarca lira borç yaptığını ve kumar bağımlısı olduğunu öğrendim arkama bakmadan kaçtım şimdi çok şükür diyorum. Bu hayata bir kez geliyorsunuz hayatınızı mahvetmeye değmez

Bunun nesını soruyorsun.Adam kumarbazın dıbı..Yazık degıl mı sana.Evlenme yol yakın ıken kac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…