- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Bende göğüs ağrısı hiç olmamıştı.Ama kasık ağrısı yaşadım. Regl olacağımı sanmıştım.şimdi de ara ara batma oluyor.Birde bende arada kasıkta şiddetli yani gercekten bayılacakmısım gibi bir ağrı vuruyor ve geciyor onun dısında göğüs ağrım felanda gitti hic belirti yok normal mi
Kanda negatifi görmediğin sürece umut hep var. Bunu asla unutma. Üzme kendini. Nasipten öte yol yok. Rabbim gönlünün muradını verecek elbetteKızlar bugün 7. Günümdü erken grbelik testi yaptım tertemiz bi negatiff....... çok üzüldüm ağladımm.... 9. Gün ya da 10. Gün bi umut yeniden tekrarlıcam, bi mucize böyle pozitif olanlar varmış. Sizin böyle oldu mu ?
Henüz kanda vermedim, 10 gün düşünüyorum
Özel hastaneyse her türlü yaptırılır bence. Benim oturduğum yerde özel hastane yok o yüzden aile hekimine yaptıracağım. Onun sonucu da cumaya çıkar artık. Aldığım randevu nasıl yok hala anlam veremedim.Benim cumartesi günü ama bende bunu düsünüyorum tüp bebek yaptırdıgımız hastanede direkt kan vermeye gitsek randevusuz ne olur ki ya da acilde yapmazlar mı
Ah keşke kalbimi ikna edebilsem. Bu 2.denenemiz. rabbim dualarmızın karşışıgını en güzel haliyle nasip etsin. 3 gün beklicem artıkKanda negatifi görmediğin sürece umut hep var. Bunu asla unutma. Üzme kendini. Nasipten öte yol yok. Rabbim gönlünün muradını verecek elbette
Normalmi bilmiyorum ama ben de öyleyimBirde bende arada kasıkta şiddetli yani gercekten bayılacakmısım gibi bir ağrı vuruyor ve geciyor onun dısında göğüs ağrım felanda gitti hic belirti yok normal mi
Ne zaman test vereceksin peki bende sanki kalbim karnımda atiyormuz gibide oluyorBende göğüs ağrısı hiç olmamıştı.Ama kasık ağrısı yaşadım. Regl olacağımı sanmıştım.şimdi de ara ara batma oluyor.
Yani ilk once devlette acile giderim olmazsa özele giderim diye düsünüyorumBen farklı şehirde yaptırmıştım tüp bebeği. O yüzden bulunduğum şehirde ki özel hastaneye gidip acilden beta hcg testi için giriş yaptırdım. Çıkan sonucu da doktoruma gönderdim
Bende 7. Günümde idrar testi yaptım benimde tertemiz negatif cıktı suan korkuyorum yeniden test yapmaya belki bir umut kanda cıkar dedim 3. Gün embriyosu mu senin?Kızlar bugün 7. Günümdü erken grbelik testi yaptım tertemiz bi negatiff....... çok üzüldüm ağladımm.... 9. Gün ya da 10. Gün bi umut yeniden tekrarlıcam, bi mucize böyle pozitif olanlar varmış. Sizin böyle oldu mu ?
Henüz kanda vermedim, 10 gün düşünüyorum
Birlikte bekleyelim bende cumartesi kan vericemAh keşke kalbimi ikna edebilsem. Bu 2.denenemiz. rabbim dualarmızın karşışıgını en güzel haliyle nasip etsin. 3 gün beklicem artık
İnşallah bebiklerimizin ağrısıdır Allahım lütfenNormalmi bilmiyorum ama ben de öyleyim
Ben verdim testi. Çok şükür pozitifi ve artışı gördüm.Benim de 3.denememdi. İlk kez yaşıyorum bu duyguyu tarif edemem. Rabbim en güzellerini nasip etsin hepimizeNe zaman test vereceksin peki bende sanki kalbim karnımda atiyormuz gibide oluyor
İnşallahİnşallah bebiklerimizin ağrısıdır Allahım lütfen
Ay vallahi çok sevindim amin İnşallah darısı basımıza sende sağlıcakla kucağına alırsın rabbim sana hayırlı bir evlat evlesin bizlerede bu mutluluğu nasip etsinBen verdim testi. Çok şükür pozitifi ve artışı gördüm.Benim de 3.denememdi. İlk kez yaşıyorum bu duyguyu tarif edemem. Rabbim en güzellerini nasip etsin hepimize
Herkeste farklı olur lütfen söyleyeceğim belirtileri kendinize arayıpta strese girmeyin. Benim t+4.gün akşam mide bulantım ve hafif baş dönmem başladı.Şüphelendim.Sabahında kasık ağrım başladı ama regl ağrısı gibiydi. 5.gün idrar testi yaptım evde pozitifi gördüm ama çok umutlanmadım.Daha öncede bi kere idrarda pozitif görüp kanda görmemiştim.6.gün kan verdim 59,86 çıktı. 2 gün sonra yani bugün verdim 199 çıktı. Çok şükür. Rabbim izin verirse 10 gün sonra keseyi görmeye gideceğiz inşallahAy vallahi çok sevindim amin İnşallah darısı basımıza sende sağlıcakla kucağına alırsın rabbim sana hayırlı bir evlat evlesin bizlerede bu mutluluğu nasip etsinBelirtilerin var mıydı?
Evet haklısın hem arastırıyorum herkeste aynı belirtiler olacak hatta belirti olacak diyede bir sey yok bende bu seferden cok umutluydum ama 7. Günü sabah idrar testi negatif cıkınca umutlarım azaldı ve de cok dua edince sanki isyana girecekmis korkusuyla duamı yarıda kesiyorum evet elimi koyup bende cok dua ettim konustum ama iste İnşallah diyorum rabbim umutlarımızı heyecanımızı boşa cıkarmasınHerkeste farklı olur lütfen söyleyeceğim belirtileri kendinize arayıpta strese girmeyin. Benim t+4.gün akşam mide bulantım ve hafif baş dönmem başladı.Şüphelendim.Sabahında kasık ağrım başladı ama regl ağrısı gibiydi. 5.gün idrar testi yaptım evde pozitifi gördüm ama çok umutlanmadım.Daha öncede bi kere idrarda pozitif görüp kanda görmemiştim.6.gün kan verdim 59,86 çıktı. 2 gün sonra yani bugün verdim 199 çıktı. Çok şükür. Rabbim izin verirse 10 gün sonra keseyi görmeye gideceğiz inşallah
4yıldır sebepsiz infertiliteden dolayı tedavi gördük her kapıyı çaldık.Rabbim güç kuvvet verdi denedik.Biz birbirimizin halinden anlarız.Rabbim hepimizin kucağını doldursun.herkese pozitif sevincini kalp atışı mutluluğunu kucağına almanın huzurunu yaşatsın inşallah
Her an dualarım hepimize.
Ben transfer olduktan sonra hep elimi karnıma koydum konuştum. deneyin Rabbim dua ettiriyorsa verecektir.
Hadi bakalım İnşallah seninde güzel haberlerini alır pozitifle eleriz burdanÖzel hastaneyse her türlü yaptırılır bence. Benim oturduğum yerde özel hastane yok o yüzden aile hekimine yaptıracağım. Onun sonucu da cumaya çıkar artık. Aldığım randevu nasıl yok hala anlam veremedim.
5.gün benimBende 7. Günümde idrar testi yaptım benimde tertemiz negatif cıktı suan korkuyorum yeniden test yapmaya belki bir umut kanda cıkar dedim 3. Gün embriyosu mu senin?
AminnnnnBen verdim testi. Çok şükür pozitifi ve artışı gördüm.Benim de 3.denememdi. İlk kez yaşıyorum bu duyguyu tarif edemem. Rabbim en güzellerini nasip etsin hepimize
Ben önceki denemelerimde gaz sancısı dışında kasık ağrısı da yaşamıştım. Kesin tutundu bu sefer deyip negatifi görünce çok üzülmüştüm.Şimdi çok şükür bin şükürEvet haklısın hem arastırıyorum herkeste aynı belirtiler olacak hatta belirti olacak diyede bir sey yok bende bu seferden cok umutluydum ama 7. Günü sabah idrar testi negatif cıkınca umutlarım azaldı ve de cok dua edince sanki isyana girecekmis korkusuyla duamı yarıda kesiyorum evet elimi koyup bende cok dua ettim konustum ama iste İnşallah diyorum rabbim umutlarımızı heyecanımızı boşa cıkarmasınbenim kafama takılan sey akıntı birde ben biraz kuruluk yasıyorum negatif sonucta alınca pek umitli gitmeyecegim kan testine ama Allahtan ümit kesilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?