- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Hayırlı olsun inşallah bize de dua eder misiniz ikizdir inşallah bende çok istiyorum ama maalesef yine olmadı 5. Gün iki embriyo yaş 41Çift embriyo Transferimin 8.günü beta hcg bugün 569 çıktı çok yüksek değil mi?
Kan verdim canım negatif benimde. Bende ilaçları bırakınca bakalım ne zaman adet olacağımKızlar ilaçları bıraktıktan ne kadar süre sonra adet olunuyor
Benşm dondurulmuş embriyom yok başla oğlumdan sonra 2 tane kalmıştı onları transfer ettiler cuma başka bir doktora gideceğim Skar endometriosiz ve bundan sonraki süreci görüşmek adına. Ben öğretmenim şubatta ancak embriyo dondurma yapıp yazın tekrar deneyebilirim sürekli rapor alma gibi bir durumum olmuyor ne yazık ki oyğzden böyle düşünüyorum bakalımBenim hastane de bi değişik, 12. Gün negatif olmasına rağmen ilaçlara devam et 15. Gün yeniden test yap kontrol amaçlı o zaman bırakırsın diyorlar. Dün hepsini bıraktım… reglimi bekliyorum yeniden başlayacağım. Sen ne yapacaksın kuzum?
Cuma son ilaçlarımı içtim yarın adet olurum herhalde bende ama hiç adet belirtisi yokBugün 3. Günüm adet oldum
Öncelikle çok üzüldüm. Hepimizin adına Neden böyle oldu çok ilginç dimi ikinci çocuk için 4 kişiyiz tüp bebek yaptıran ve 4 kişidien sadece 1 tanesi tuttusezaryen sonrası rahimde yapışıklık olmuş olabilir bir sürü şey hiç bir tahlil yapmadan hiç rahim filmi falan istemeden benden direk transfer ettiler. Şimdi cuma başka bir doktora gideceğimbakalım. Durumu nasıl yorumlayacak hastaneden bana hiç bir açıklama gelmedi neden olmadığına dair hiç bir senaryo söylemediler ikinci adet ile tekrar başlayalım dedi hemşire bende hayır dedim değişiklerKan verdim canım negatif benimde. Bende ilaçları bırakınca bakalım ne zaman adet olacağım
Benşm dondurulmuş embriyom yok başla oğlumdan sonra 2 tane kalmıştı onları transfer ettiler cuma başka bir doktora gideceğim Skar endometriosiz ve bundan sonraki süreci görüşmek adına. Ben öğretmenim şubatta ancak embriyo dondurma yapıp yazın tekrar deneyebilirim sürekli rapor alma gibi bir durumum olmuyor ne yazık ki oyğzden böyle düşünüyorum bakalım
Cuma son ilaçlarımı içtim yarın adet olurum herhalde bende ama hiç adet belirtisi yok
Öncelikle çok üzüldüm. Hepimizin adına Neden böyle oldu çok ilginç dimi ikinci çocuk için 4 kişiyiz tüp bebek yaptıran ve 4 kişidien sadece 1 tanesi tuttusezaryen sonrası rahimde yapışıklık olmuş olabilir bir sürü şey hiç bir tahlil yapmadan hiç rahim filmi falan istemeden benden direk transfer ettiler. Şimdi cuma başka bir doktora gideceğimbakalım. Durumu nasıl yorumlayacak hastaneden bana hiç bir açıklama gelmedi neden olmadığına dair hiç bir senaryo söylemediler ikinci adet ile tekrar başlayalım dedi hemşire bende hayır dedim değişikler
Evet ilk topiği gördüğümde çok heyecanlanmıştım hepimizin pozitifleri göreceğine inanmıştım ama nasip değilmiş. Benimde bir çift var dondurulmuş embriyom onlarda 3.gün ama başka bir yere mi gitsem yoksa onlarımı transfer ettirsen şuan onları düşünüyorum. Hepimizin yüzü gülsün inşallah kız kardeşlerimBenşm dondurulmuş embriyom yok başla oğlumdan sonra 2 tane kalmıştı onları transfer ettiler cuma başka bir doktora gideceğim Skar endometriosiz ve bundan sonraki süreci görüşmek adına. Ben öğretmenim şubatta ancak embriyo dondurma yapıp yazın tekrar deneyebilirim sürekli rapor alma gibi bir durumum olmuyor ne yazık ki oyğzden böyle düşünüyorum bakalım
Cuma son ilaçlarımı içtim yarın adet olurum herhalde bende ama hiç adet belirtisi yok
Öncelikle çok üzüldüm. Hepimizin adına Neden böyle oldu çok ilginç dimi ikinci çocuk için 4 kişiyiz tüp bebek yaptıran ve 4 kişidien sadece 1 tanesi tuttusezaryen sonrası rahimde yapışıklık olmuş olabilir bir sürü şey hiç bir tahlil yapmadan hiç rahim filmi falan istemeden benden direk transfer ettiler. Şimdi cuma başka bir doktora gideceğimbakalım. Durumu nasıl yorumlayacak hastaneden bana hiç bir açıklama gelmedi neden olmadığına dair hiç bir senaryo söylemediler ikinci adet ile tekrar başlayalım dedi hemşire bende hayır dedim değişikler
İnşaallah hayırlı haberlerinizi verirsiniz en yakın zamandaaynen öyle yapıcam çok şükür 1. günden bi tedaviye başlanmıyorsa kıl payı kurtarıyorum çok teşekkür ederim
Amin inşallah evet gidicem riskli bir durum olmadıkçaHayırlı olsun inşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinokula gidecek misiniz ?
Çok şükür tutunmuş yarın tekrsr bakıcsz beta artışı var mı diye inşallah süreç hepimizin güzel ilerlerYaaaaa geçmiş olsuunn, çok heyecanlandım nasıl sonuç
Aaayyy maşallah, tebrik ederimÇok şükür tutunmuş yarın tekrsr bakıcsz beta artışı var mı diye inşallah süreç hepimizin güzel ilerler
Evet yaptım 10.gün çok silik çıktıAmiin inşallahsiz erken gebelik testi yaptınız mı hiç?
Teşekkür ediyorumAaayyy maşallah, tebrik ederimSağlıkla ilerlesin inşallaahh Sordum mu hatırlamıyorum ama tek embriyo mu kalitesi nasıldııı
Maşallah, ben de transfer oldumTeşekkür ediyorumTek embriyoydu devlette yaptırdım ben yaşımdan dolayı tek transfer oldu. Kalitesi 5AA
Sağlıkla kucağına al inşallah bebişiniTeşekkür ediyorumTek embriyoydu devlette yaptırdım ben yaşımdan dolayı tek transfer oldu. Kalitesi 5AA ydı
Kan vermeden bir gün önce aynı şekilde âdet olacak gibi ağrım vardı iki gün boyunca ama hafta sonu kan verdim pozitif geldi.Canlar bugün transfer +7. Gün ve dün akşamdan beri adet olacakmışım gibi ağrılar var. Belim ağrıyor ve kasıklarım da baskı var gibi dolgunluk var gibi. Var mı benim gibi belirti yaşayan??
Merhaba benim de bugün transfer +7 ve aynı bahsettiğiniz gibi ağrılar 5.gece başladı 6.gün çok yoğundu yani dün. Bugün de hafif devam ediyor batma şeklinde ama dün özellikle çoktuCanlar bugün transfer +7. Gün ve dün akşamdan beri adet olacakmışım gibi ağrılar var. Belim ağrıyor ve kasıklarım da baskı var gibi dolgunluk var gibi. Var mı benim gibi belirti yaşayan??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?