- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Maşallah Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Bende bütün gün uyukluyorum halsizim. Ama gece sürekli uyanıyorum.Bu da beni korkutuyordu yalnız olmadığımı bilmek içimi rahatlattı. Mide bulantınız var mı?
Bende kusma isteği yok ama sabahları midemde ağrı ve hafif bulantı ile uyanıyorum.
Dün ve bu sabah iştahsızlık ve mide bulantım var midem kazınıyo gibi hissediyorum bende.Sizin kaçıncı gününüz?Maşallah Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Bende bütün gün uyukluyorum halsizim. Ama gece sürekli uyanıyorum.Bu da beni korkutuyordu yalnız olmadığımı bilmek içimi rahatlattı. Mide bulantınız var mı?
Bende kusma isteği yok ama sabahları midemde ağrı ve hafif bulantı ile uyanıyorum.
Çalışmıyo bildiğim kadarıylaOpu sonrası bugün 3. Gün, embriyologlar pazar günü çalışıyor mu bilen var mı?
Devlet hastanesinde yaptırdım ben orda bile çalışıyorlardı benim ilk 3. Gün embriyosu olacaktı oda pazara denk geliyordu embriyolar ilerleyince 5. Gün olduOpu sonrası bugün 3. Gün, embriyologlar pazar günü çalışıyor mu bilen var mı?
Bol bol dua et ben Meryem suresini okudum zikir çektim Teheccüd namazı kıldım hep. Dinlenmeye çalış ama arada da bir şeyler yap mutlaka yürüyüş yap yemeğini kendin hazırla gibi34 sayfayı okuya okuya geldimBen de pazartesi transfer olacağım, Rabbim hepimize günlümüzdekini kolaylıkla nasip etsin
Transfer + 11.gün bugünDün ve bu sabah iştahsızlık ve mide bulantım var midem kazınıyo gibi hissediyorum bende.Sizin kaçıncı gününüz?
Test yaptınızmı ?Transfer + 11.gün bugün
Teşekkürler ben de Ataşehir acıbademÇalışmıyo bildiğim kadarıyla
Acıbadem fulyada bana pazar günü bilgi verilmemişti
Evet ben 5.gün idrar testinde 6.gün kanda pozitif gördüm. Çarşamba günü artışı gördük şükür. Cuma günü keseyi görmeye gideceğiz inşallahTest yaptınızmı ?
Kaç çıktı sizin değeriniz?Evet ben 5.gün idrar testinde 6.gün kanda pozitif gördüm. Çarşamba günü artışı gördük şükür. Cuma günü keseyi görmeye gideceğiz inşallah
İçinize mi doğdu, çift embriyo transferi olacağım ama yazmamıştımRabbim kolaylıkla evladını yada evlatlarını kucağına almayı nasip etsin
Sakin kal,dinlen ve hep olumlama yap.Gözlerini kapat pozitifi gördüğünü hayal et. Kalp atışını dinlediğini ve kucağına aldığını hayal et.
Rabbim yardımcın olsun. Dualarım seninle
Dua hep dilimizde çok şükür, çalışıyor olacağım ama ağır bir işim yok. İlk transferimde 2 hafta boyunca yattım psikolojik olarak çok yıpratıcıydı bu kez bol bol kafamı dağıtıp oyalanacağım şeyler olacakBol bol dua et ben Meryem suresini okudum zikir çektim Teheccüd namazı kıldım hep. Dinlenmeye çalış ama arada da bir şeyler yap mutlaka yürüyüş yap yemeğini kendin hazırla gibi
Çalılıyorsan daha güzel ben okullar tatil olduğu için mecbur evdeydim bu daha yıpratıcı oldu zaman geçmedi çünküDua hep dilimizde çok şükür, çalışıyor olacağım ama ağır bir işim yok. İlk transferimde 2 hafta boyunca yattım psikolojik olarak çok yıpratıcıydı bu kez bol bol kafamı dağıtıp oyalanacağım şeyler olacak
6.gün 60 8.gün 198,98Kaç çıktı sizin değeriniz?
Bende ikiz çok isterim kendimden pay biçtim belki de Allah söylettiİçinize mi doğdu, çift embriyo transferi olacağım ama yazmamıştımHep dua ediyorum, hep güzel şeyleri, yavrularımı hayal ediyorum. Ve transfer doğum günümde olacak, böyle de bir tarafı var Allah razı olsun, Rabbim cümlemize hayırlısını kolaylıkla nasip etsin
İnşallah annesine sımsıkı tutunurMerhaba ben 28 Augustos da Transfer oldum 5 gün Blastokist embryo la. Bana dua edin inşallah tutunur. Benim bazen belim ve kasiklarim ve göğüslerim hassas oluyor ama bunlar ilaclardan olduğunu düşünüyorum. Insallah hepimizin hayirli bir positif sonuc aliriz. Ben 10 güne kadar bekleyemicem galiba en erken ne zaman test ede bilirim Sence?
Saat 11 gibi arayıp güzel haberleri verdilerDevlet hastanesinde yaptırdım ben orda bile çalışıyorlardı benim ilk 3. Gün embriyosu olacaktı oda pazara denk geliyordu embriyolar ilerleyince 5. Gün oldu
Ben de ilk transferimde okullar tatik olduğu için evdeydimÇalılıyorsan daha güzel ben okullar tatil olduğu için mecbur evdeydim bu daha yıpratıcı oldu zaman geçmedi çünküzaman çabucak geçsin ve güzel haberi al inşallah
Allah razı olsun, Rabbim gönlümüzdekini kolaylıkla nasip etsinBende ikiz çok isterim kendimden pay biçtim belki de Allah söyletti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?