18 Ağustos ve sonrası transfer olacaklar birlikte bekleyelim ❤️

Dün ve bu sabah iştahsızlık ve mide bulantım var midem kazınıyo gibi hissediyorum bende.Sizin kaçıncı gününüz?

34 sayfayı okuya okuya geldim Ben de pazartesi transfer olacağım, Rabbim hepimize günlümüzdekini kolaylıkla nasip etsin
Bol bol dua et ben Meryem suresini okudum zikir çektim Teheccüd namazı kıldım hep. Dinlenmeye çalış ama arada da bir şeyler yap mutlaka yürüyüş yap yemeğini kendin hazırla gibi

İçinize mi doğdu, çift embriyo transferi olacağım ama yazmamıştım Hep dua ediyorum, hep güzel şeyleri, yavrularımı hayal ediyorum. Ve transfer doğum günümde olacak, böyle de bir tarafı var Allah razı olsun, Rabbim cümlemize hayırlısını kolaylıkla nasip etsin

Bol bol dua et ben Meryem suresini okudum zikir çektim Teheccüd namazı kıldım hep. Dinlenmeye çalış ama arada da bir şeyler yap mutlaka yürüyüş yap yemeğini kendin hazırla gibi
Dua hep dilimizde çok şükür, çalışıyor olacağım ama ağır bir işim yok. İlk transferimde 2 hafta boyunca yattım psikolojik olarak çok yıpratıcıydı bu kez bol bol kafamı dağıtıp oyalanacağım şeyler olacak

Çalılıyorsan daha güzel ben okullar tatil olduğu için mecbur evdeydim bu daha yıpratıcı oldu zaman geçmedi çünkü zaman çabucak geçsin ve güzel haberi al inşallah

Merhaba ben 28 Augustos da Transfer oldum 5 gün Blastokist embryo la. Bana dua edin inşallah tutunur. Benim bazen belim ve kasiklarim ve göğüslerim hassas oluyor ama bunlar ilaclardan olduğunu düşünüyorum. Insallah hepimizin hayirli bir positif sonuc aliriz. Ben 10 güne kadar bekleyemicem galiba en erken ne zaman test ede bilirim Sence?

Bende ikiz çok isterim kendimden pay biçtim belki de Allah söyletti

İnşallah annesine sımsıkı tutunur
Test konusunda korkularına yada endişene kapılıp hareket etme.Sadece kalbinin sesini dinle. Herkesin süreci farklı başkalarında olan belirtileri kendinde arayıp strese girme.Sakin kalmaya çalış.Sonrası bol dua bol şükür

Çalılıyorsan daha güzel ben okullar tatil olduğu için mecbur evdeydim bu daha yıpratıcı oldu zaman geçmedi çünkü zaman çabucak geçsin ve güzel haberi al inşallah
Ben de ilk transferimde okullar tatik olduğu için evdeydim İkimiz de öğretmeniz galiba İnşallaaah, Rabbim gönlümüze ferahlık, bedenimize şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…