18 Ağustos ve sonrası transfer olacaklar birlikte bekleyelim ❤️

Kan vermeden bir gün önce aynı şekilde âdet olacak gibi ağrım vardı iki gün boyunca ama hafta sonu kan verdim pozitif geldi.
Pozitifi gördükten sonra da ağrılarınız devam etti mi?
Ben Allah izin verirse 4 gün sonra keseyi görmeye gideceğim ama hâlâ kasık ve bel ağrılarım devam ediyor. Gaz sancısı da ekleniyor üstüne. Benim gibi ağrıları devam eden var mı merak ediyorum.

Canım seninlede aynıyız o zaman test yaptın mı ben beklemedeyim
Ben de test günümü bekliyordum canım sonra bi kaset test yaptım çıkmadı, bozuk olduğunu söyledi buradaki arkadaşlar ben de öyle düşündüm çünkü c çizgisi çok soluktu. Bi tane de predictor yaptım silik çizgi gözüktü şükür ama kanı çarşamba vericem inşallah artarak koyulaşarak devam eder hepimizinki

Hayırlı olsun canım inşallah kanda da çok iyi değerler görürsün ben beklemedeyim çarşamba sabah yapayım diye içimden geçiriyorum cuma zaten test günüm ilaçlar bitiyor pozitif görünce ilaçları bıraktırdımı doktorlar acaba
nşallah

Bu arada testi hangi gün yaptın canım

Amiin inşallah sen de ve bekleyen herkes hem idrarda hem kanda görür pozitifi
İdrarda gördüğüm için doktora henüz söylemedim canım kandaki testi onlar dikkate alıyor bu yüzden Allahın izniyle çarşamba akşamı ileteceğim sonucu onlara. Ama progestan fitile ve folik asite bi süre daha devam ediliyor diye biliyorum

Estrofem oksapar bunlarıda kullanıyorum çarşamba bitiyor ilaçlarım ama test günü cuma dedi

Estrofem oksapar bunlarıda kullanıyorum çarşamba bitiyor ilaçlarım ama test günü cuma dedi
Bu ilaçlar özelinde bilmiyorum ama sanki forumdaki arkadaşlar bu ilaçları da hamileliğin devamında kullanmaya devam ediyor gibi aklımda kalmış. O yüzden yeniden alabilirsiniz ilaçları veya doktora danışın isterseniz emin olamadım

Evet maalesef ara sıra devam ediyor, beni endişelendiriyor çünkü daha ikinci defa kan vermedim yani artışı görmedim. Bildiğim kadarıyla bu tarz sancılar normalmış, yani aslında korkulacak bişey yok ama işte insanın elinde değil.

Kan vermeden bir gün önce aynı şekilde âdet olacak gibi ağrım vardı iki gün boyunca ama hafta sonu kan verdim pozitif geldi.
Maşallah tebrik ederim. Darısı bize olsun inşallah gerçekten çok belirti arayıp hayal kırıklığına uğramak da istemiyorum ama nasip bakalım

Merhaba benim de bugün transfer +7 ve aynı bahsettiğiniz gibi ağrılar 5.gece başladı 6.gün çok yoğundu yani dün. Bugün de hafif devam ediyor batma şeklinde ama dün özellikle çoktu
Benim de dün çok yoğundu ama bugün biraz azaldı. Adet olacakmışım gibi oluyor korkuyorum da nasip inşallah

Okuduklarım 4-5 güne yazmış hatta 7-8 güne kadar uzayabilirmiş ama daha uzarsa doktora söylemek gerekiyormuş. Ben ilk transferimde ilaçlara rağmen beklenen adet günümde olmuştum.

Dün hastaneyle görüştüm bütün ilaçlara devam edeceksin dedi biz bırak diyene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…