18 Ağustos ve sonrası transfer olacaklar birlikte bekleyelim ❤️

Kızlar ilaçları bıraktıktan ne kadar süre sonra adet olunuyor
Benim hastane de bi değişik, 12. Gün negatif olmasına rağmen ilaçlara devam et 15. Gün yeniden test yap kontrol amaçlı o zaman bırakırsın diyorlar. Dün hepsini bıraktım… reglimi bekliyorum yeniden başlayacağım. Sen ne yapacaksın kuzum?

Sende mi 3. Gündesin, nasıl gidiyor?
Yok ben dün opu oldum 11 yumurta toplandı 11’ide olgun çıktı işleme alındı 7 tanesi döllenmiş yarın ikinci günün haberini verecekler hayırlısı ile ama biraz gerginim doktor hanım baya iyi bellediğimizden fazla yumurta çıktı ve döllendi dedi ama korkuyorum sende durumlar nasıl

Süper, benim bugün 3. Gündü. Bende eşimden ya da benden kaynaklı bir durum yok sebepsiz infertilite. 10 yumurta toplandı ilk gün 6 sı olgun 4 u dollendi dedi Embriyolog. Bugün aradığında diğer ikisi de dollenmiş ve diğerlerini yakalamış. 6 dayım şu an ama 4 u iyi durumda dediler. Stres yapıyor insan ama yapma, olacağına varıyor her şey. Senin için 1 iyi kalite yeterli, bir de yedek olsa.

Bizimde sebepsiz infertilite ilk defa tüp bebek yaptık İnşaallah hayırlı haberler alırız hepimiz

Bizimde sebepsiz infertilite ilk defa tüp bebek yaptık İnşaallah hayırlı haberler alırız hepimiz
Aynı durumdqyız, hayırlısıyla. 7 sonraki günler gelenlerle artabilir bile. Ama stres yapma, yarın yumurtayı rahme yerleştirdiklerinde ruh halımız çok önemli olacak. Kendimizi yönetmemiz lazım. Allah isteyen herkese nasip etsin.

İnşaallah ya bakalım duruma göre ya 3. Gün transfer yapılacak ya da 5. Gün. 5. Gün olursa perşembe transfer olacak

kızlar merhaba tüp bebek tedavisi görüyorum ege üniversitesinde. bana reglin 1. günü arayın bizi dediler şansıma 30 ağustosa denk geldi açmadılar telefonu. yarın 3. günüm ne yapılacaktı normalde hiçte sormadım bilginiz var mı 1 ay daha mı attı şimdi ?

Yarın mesai başlar başlamaz arayın genelde 3. gün başlatıyorlar zaten tedaviyi arayın olurda ulaşamazsanız eviniz yakınsa bi uğrayın bir şey kaybetmezseniz ama en azından içiniz rahat eder

2. Ya da 3. Günü başlayabiliyorlar bildiğim kadarıyla tedaviye. Yarına alabilirsin belki. İlaç kullanımına ve yumurtalık takibinde başlayacak

Yarın mesai başlar başlamaz arayın genelde 3. gün başlatıyorlar zaten tedaviyi arayın olurda ulaşamazsanız eviniz yakınsa bi uğrayın bir şey kaybetmezseniz ama en azından içiniz rahat ede
aynen öyle yapıcam çok şükür 1. günden bi tedaviye başlanmıyorsa kıl payı kurtarıyorum çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…