- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Ben ilkinde 3.gün olmuştum, 2.denemede ilaçları kullanırken kanamam başlamıştıKızlar ilaçları bıraktıktan ne kadar süre sonra adet olunuyor
Bana bilgi vermişlerdi ama bu labaratuara göre değişir muhtemelen yarın ararlarOpu sonrası bugün 3. Gün, embriyologlar pazar günü çalışıyor mu bilen var mı?
Benim hastane de bi değişik, 12. Gün negatif olmasına rağmen ilaçlara devam et 15. Gün yeniden test yap kontrol amaçlı o zaman bırakırsın diyorlar. Dün hepsini bıraktım… reglimi bekliyorum yeniden başlayacağım. Sen ne yapacaksın kuzum?Kızlar ilaçları bıraktıktan ne kadar süre sonra adet olunuyor
Bana da verdiler Büşra, her şey güzel gidiyormuş güzel haberler de verdiler. TeşekkürlerBana bilgi vermişlerdi ama bu labaratuara göre değişir muhtemelen yarın ararlar
Amin canım inşallah evet öğretmenim bendeBen de ilk transferimde okullar tatik olduğu için evdeydimİkimiz de öğretmeniz galiba İnşallaaah, Rabbim gönlümüze ferahlık, bedenimize şifa versin
Çalışıyorlar canım benimde bugün arayıp haber verdilerOpu sonrası bugün 3. Gün, embriyologlar pazar günü çalışıyor mu bilen var mı?
Hayırlı olsun inşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinAmin canım inşallah evet öğretmenim bendetest günüm benim bugündü ama ben dün fenalaşınca gidip kan verdim
Sende mi 3. Gündesin, nasıl gidiyor?Çalışıyorlar canım benimde bugün arayıp haber verdiler
Yok ben dün opu oldum 11 yumurta toplandı 11’ide olgun çıktı işleme alındı 7 tanesi döllenmiş yarın ikinci günün haberini verecekler hayırlısı ile ama biraz gerginim doktor hanım baya iyi bellediğimizden fazla yumurta çıktı ve döllendi dedi ama korkuyorum sende durumlar nasılSende mi 3. Gündesin, nasıl gidiyor?
Süper, benim bugün 3. Gündü. Bende eşimden ya da benden kaynaklı bir durum yok sebepsiz infertilite. 10 yumurta toplandı ilk gün 6 sı olgun 4 u dollendi dedi Embriyolog. Bugün aradığında diğer ikisi de dollenmiş ve diğerlerini yakalamış. 6 dayım şu an ama 4 u iyi durumda dediler. Stres yapıyor insan ama yapma, olacağına varıyor her şey. Senin için 1 iyi kalite yeterli, bir de yedek olsa.Yok ben dün opu oldum 11 yumurta toplandı 11’ide olgun çıktı işleme alındı 7 tanesi döllenmiş yarın ikinci günün haberini verecekler hayırlısı ile ama biraz gerginim doktor hanım baya iyi bellediğimizden fazla yumurta çıktı ve döllendi dedi ama korkuyorum sende durumlar nasıl
Bizimde sebepsiz infertilite ilk defa tüp bebek yaptık İnşaallah hayırlı haberler alırız hepimizSüper, benim bugün 3. Gündü. Bende eşimden ya da benden kaynaklı bir durum yok sebepsiz infertilite. 10 yumurta toplandı ilk gün 6 sı olgun 4 u dollendi dedi Embriyolog. Bugün aradığında diğer ikisi de dollenmiş ve diğerlerini yakalamış. 6 dayım şu an ama 4 u iyi durumda dediler. Stres yapıyor insan ama yapma, olacağına varıyor her şey. Senin için 1 iyi kalite yeterli, bir de yedek olsa.
Aynı durumdqyız, hayırlısıyla. 7 sonraki günler gelenlerle artabilir bile. Ama stres yapma, yarın yumurtayı rahme yerleştirdiklerinde ruh halımız çok önemli olacak. Kendimizi yönetmemiz lazım. Allah isteyen herkese nasip etsin.Bizimde sebepsiz infertilite ilk defa tüp bebek yaptık İnşaallah hayırlı haberler alırız hepimiz
İnşaallah ya bakalım duruma göre ya 3. Gün transfer yapılacak ya da 5. Gün. 5. Gün olursa perşembe transfer olacakAynı durumdqyız, hayırlısıyla. 7 sonraki günler gelenlerle artabilir bile. Ama stres yapma, yarın yumurtayı rahme yerleştirdiklerinde ruh halımız çok önemli olacak. Kendimizi yönetmemiz lazım. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Yaaaaa geçmiş olsuunn, çok heyecanlandım nasıl sonuçAmin canım inşallah evet öğretmenim bendetest günüm benim bugündü ama ben dün fenalaşınca gidip kan verdim
Yarın mesai başlar başlamaz arayın genelde 3. gün başlatıyorlar zaten tedaviyi arayın olurda ulaşamazsanız eviniz yakınsa bi uğrayın bir şey kaybetmezseniz ama en azından içiniz rahat ederkızlar merhaba tüp bebek tedavisi görüyorum ege üniversitesinde. bana reglin 1. günü arayın bizi dediler şansıma 30 ağustosa denk geldiaçmadılar telefonu. yarın 3. günüm ne yapılacaktı normalde hiçte sormadım bilginiz var mı 1 ay daha mı attı şimdi ?
2. Ya da 3. Günü başlayabiliyorlar bildiğim kadarıyla tedaviye. Yarına alabilirsin belki. İlaç kullanımına ve yumurtalık takibinde başlayacakkızlar merhaba tüp bebek tedavisi görüyorum ege üniversitesinde. bana reglin 1. günü arayın bizi dediler şansıma 30 ağustosa denk geldiaçmadılar telefonu. yarın 3. günüm ne yapılacaktı normalde hiçte sormadım bilginiz var mı 1 ay daha mı attı şimdi ?
çok teşekkür ederimYarın mesai başlar başlamaz arayın genelde 3. gün başlatıyorlar zaten tedaviyi arayın olurda ulaşamazsanız eviniz yakınsa bi uğrayın bir şey kaybetmezseniz ama en azından içiniz rahat eder
aynen öyle yapıcam çok şükür 1. günden bi tedaviye başlanmıyorsa kıl payı kurtarıyorum çok teşekkür ederimYarın mesai başlar başlamaz arayın genelde 3. gün başlatıyorlar zaten tedaviyi arayın olurda ulaşamazsanız eviniz yakınsa bi uğrayın bir şey kaybetmezseniz ama en azından içiniz rahat ede
Bugün 3. Günüm adet oldumKızlar ilaçları bıraktıktan ne kadar süre sonra adet olunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?