- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
İnşallah canım umudunu yitirme 3. Denemem yarın 5. Gün inşallah olur bu sefer. 45-46 yaşında doğum yapan hastalarım var dedi doktorumİnşallah guzel sonuçlar alırsın canim bende yeni tüp bebek tedavisine başlayacağım 43 yaşımdayım ve sadece en fazla 3 yumurtam oluyor buda bizim icin az ihtimal ama rabbim nasip ederse 1 adetten bile eder
Isteyen Herkesin kucağı saglikli bebeklerle dolsun bizimde Amin
Benimde öyle olacak büyük ihtimalle kaç yaşında arkadaşınız genetik test yaptırdı mı acabaSağlık
arkadşaım yeni doğum yaptı 2 embriyosu ancak 5. Güne gelebildi ikisini transfer Ettiler ikisi de tutu ve sağlıkla doğdular çok şükür
36 yaşında genetik teste gerek duymadı doktor çünkü embriyosu çok yoktu geri gelmeyebilir dedi taze transfer yaptı doktoruda Mehmet reşitoğlumu neydi adı bahçecideBenimde öyle olacak büyük ihtimalle kaç yaşında arkadaşınız genetik test yaptırdı mı acaba
Bende işte bi kürtaj olunca ve yaş faktörü olunca saglıklısını bulalım istiyoruz da hayırlısı bakalım36 yaşında genetik teste gerek duymadı doktor çünkü embriyosu çok yoktu geri gelmeyebilir dedi taze transfer yaptı doktoruda Mehmet reşitoğlumu neydi adı bahçecide
Benim bugün hiç birşeyim yok Buda endişelendiriyor. Kasık ağrımda yok ilk bir şekilde bende oksapar. Oluyorum 3 günde bir promester kalçadan be güne e3 kere progestan fitil kullanıyorum gün 3 defa da estrofem heryerini ilaç oldu resmenÇok inceden arada bi kasıklarım sızlıyor onun dışında iyiyim bol bol su içmeye çalışıyorum ceviz yumurta kabak çekirdeği yemeye çalışıyorum. Başka öneriniz var mı?
Koldan oksapar kan sulandırıcıya başadım çok acıyor karından prolutex oda acıyor vala Allah emeklerimizn karşılığını verir inşallah
Dolmuşum birazsen nasılsın?
Aynen öyle valla hepimizin hakkında hayırlı olanı kalbimize göre versin rabbimBazen bir şeyler olur ve bu olan şeylere de sebep gerekir. Sebebi bu olmuş diyelim canım geçmiş olsun. Sonuçta tutunmaya niyeti olsaydı kalırdı seninle. Çünkü bazen öyle hikayeler duyuyorum ki spiral e rağmen insanlar hamile kalabiliyor bizler de işte böyle kılı kırk yarıyoruz
Ariyorum bakmıyorlar telefonaİlaçlarını aksatma canım Zaten doktorunda gerekli bilgilendirmeyi yapmış
Öncelikle hayırlı olsun canım kişiden kişiye değişir eczanesi doktorun yazdığı şekilde çıktı alıp yapıştırır. Doktoruna ulaş ben gğnde 3 kullanıyorum ilk tüp bebeğimde günde 2 kullanıyordum değişiyor bu ama estrofem önemli bir ilaç
Amin amin İnşallah çektiğin acılara değer bende kan sulandırıcı kullanıyorum zaten gonalf cetrotide felan iyici yiprattı hepimizi birde kan sulandırıcılar işi zorlastırıyor ama eminim ki çektiğimiz acılara degecek sonuçlar alacağızÇok inceden arada bi kasıklarım sızlıyor onun dışında iyiyim bol bol su içmeye çalışıyorum ceviz yumurta kabak çekirdeği yemeye çalışıyorum. Başka öneriniz var mı?
Koldan oksapar kan sulandırıcıya başadım çok acıyor karından prolutex oda acıyor vala Allah emeklerimizn karşılığını verir inşallah
Dolmuşum birazsen nasılsın?
Benim ilk trasnferimde hic ağrı olmadı ama bunda oluyor her seferinde degisiyor demekkiBenim bugün hiç birşeyim yok Buda endişelendiriyor. Kasık ağrımda yok ilk bir şekilde bende oksapar. Oluyorum 3 günde bir promester kalçadan be güne e3 kere progestan fitil kullanıyorum gün 3 defa da estrofem heryerini ilaç oldu resmenama bugün kaşık ağrısının olmaması endişelendirdi beni
kızlar bugün nasılsınız
Hayırlı olsun öncelikle:)) Ben 2gün hiç bir iş yapmadım ufak tefek işler sadece. Ara ara yürüyüş yapıyorum evin içinde. olumlu düşünelimki olumlu olsun tabiiMerhaba kızlar. 19 Ağustos'ta benim de transferim oldu. Doktorumun titizliği ve işine karşı olan netliği bunların hepsi bu aşamada negatif düşünmeme bile müsaade etmiyor. Gerçekten de doktor çok önemli bir faktördür. 23 Haziran'da yumurta toplama işlemi oldu toplamda 28 yumurta toplandı sadece 6 tanesi embriyo oldu. Transferde 3 AB kalite transfer edildi. Transferden direkt sonra ayağa kaldırdılar ve normal hayatına devam edebilirsin dediler. Yatarak zaman geçirmek yerine hareket ederek Rahime kan akışını sağlamam gerektiğini söylediler. Gerçekten de evde şu an tüm ev işlerini yapıyorum sadece ağırlık kaldırmıyorum ,ağır hiçbir şeyleri itmiyorum. Şarkılar dinliyorum, dans ediyorum ,eğleniyorum, el işlemeleri yapıyorum. Umarım bu süreç hepimiz için en güzel şekilde geçer. Ama sürekli test yapmayı düşünmeyin lütfen kızlar.Stresli bir vücutta , gergin bir vücutta gebelik olasılığı her zaman düşük oluyor. Doktorum bana bunu söyledi. O yüzden vücudumu stresli ve gergin tutup sürekli bu transferi düşünmek yerine ben dans edip, eğlenip , el işlemeleri yapıp hiç bu konu hakkında düşünmemeye çalışıyorum. Tüm arzusunda olan kızlarımızın kucağının dolmasını içtenlikle diliyorum.
Öncelikle hayırlı olsun enerjinize bayıldım ben yatmaktan nasır çıkacak sırtımda ama bende dışarı çıkıp yürüyüş yapmayı düşünüyorum hava almayıMerhaba kızlar. 19 Ağustos'ta benim de transferim oldu. Doktorumun titizliği ve işine karşı olan netliği bunların hepsi bu aşamada negatif düşünmeme bile müsaade etmiyor. Gerçekten de doktor çok önemli bir faktördür. 23 Haziran'da yumurta toplama işlemi oldu toplamda 28 yumurta toplandı sadece 6 tanesi embriyo oldu. Transferde 3 AB kalite transfer edildi. Transferden direkt sonra ayağa kaldırdılar ve normal hayatına devam edebilirsin dediler. Yatarak zaman geçirmek yerine hareket ederek Rahime kan akışını sağlamam gerektiğini söylediler. Gerçekten de evde şu an tüm ev işlerini yapıyorum sadece ağırlık kaldırmıyorum ,ağır hiçbir şeyleri itmiyorum. Şarkılar dinliyorum, dans ediyorum ,eğleniyorum, el işlemeleri yapıyorum. Umarım bu süreç hepimiz için en güzel şekilde geçer. Ama sürekli test yapmayı düşünmeyin lütfen kızlar.Stresli bir vücutta , gergin bir vücutta gebelik olasılığı her zaman düşük oluyor. Doktorum bana bunu söyledi. O yüzden vücudumu stresli ve gergin tutup sürekli bu transferi düşünmek yerine ben dans edip, eğlenip , el işlemeleri yapıp hiç bu konu hakkında düşünmemeye çalışıyorum. Tüm arzusunda olan kızlarımızın kucağının dolmasını içtenlikle diliyorum.
Valla ilk 2 gün hafif kaşık batmalarım hafif ağrılarım vardı bugün kendimi çok dinlersem kaşık ağrım varmış gibi geliyor ama bence yok psikolojik başka bir belirtim zaten yok sadece arada bir ani ateş basması oluyorBende herhangi bir belirti yok, pazartesi günü transfer oldum. Ara ara kasıklarımda batma var. Onun dışında yazlıkta olduğum için bol bol dinleniyorum, çoğu zaman güneşte uzanıyorum. Sağlıklı besleniyorum, bol bol su ve duaelimizden başka bişey gelen var mı
Çok teşekkür ederimÖncelikle hayırlı olsun enerjinize bayıldım ben yatmaktan nasır çıkacak sırtımda ama bende dışarı çıkıp yürüyüş yapmayı düşünüyorum hava almayı
Valla ilk 2 gün hafif kaşık batmalarım hafif ağrılarım vardı bugün kendimi çok dinlersem kaşık ağrım varmış gibi geliyor ama bence yok psikolojik başka bir belirtim zaten yok sadece arada bir ani ateş basması oluyor
İlk 3 gün dinlen sonra ağır kaldırmadan günlük işlerini yapabilirsin dedi ama benim eşim izin aldı evde paso yatıyoruz oğlum 3 yaşında onuda köye ananeye gönderdim pazartesi rutinime dönerim artık 1 hafta oğlumsuz kalmış olacağım zaten bu süreci yatarak değerlendireyim dedim ama zaten sürekli tuvalete kalkıyorum kahvaltıya yemeğe kalkıyorum biraz evin içinde yürüyorum artık yarında dışarıya çıkmaya falan başlarımÇok teşekkür ederimPeki doktorunuz yatmayı önerdi mi size?ne yapmanızı söyledi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?