18 Ağustos ve sonrası transfer olacaklar birlikte bekleyelim ❤️

İnşallah canım umudunu yitirme 3. Denemem yarın 5. Gün inşallah olur bu sefer. 45-46 yaşında doğum yapan hastalarım var dedi doktorum

Benimde öyle olacak büyük ihtimalle kaç yaşında arkadaşınız genetik test yaptırdı mı acaba
36 yaşında genetik teste gerek duymadı doktor çünkü embriyosu çok yoktu geri gelmeyebilir dedi taze transfer yaptı doktoruda Mehmet reşitoğlumu neydi adı bahçecide

Çok inceden arada bi kasıklarım sızlıyor onun dışında iyiyim bol bol su içmeye çalışıyorum ceviz yumurta kabak çekirdeği yemeye çalışıyorum. Başka öneriniz var mı?
Koldan oksapar kan sulandırıcıya başadım çok acıyor karından prolutex oda acıyor vala Allah emeklerimizn karşılığını verir inşallah
Dolmuşum biraz sen nasılsın?

Benim bugün hiç birşeyim yok Buda endişelendiriyor. Kasık ağrımda yok ilk bir şekilde bende oksapar. Oluyorum 3 günde bir promester kalçadan be güne e3 kere progestan fitil kullanıyorum gün 3 defa da estrofem heryerini ilaç oldu resmen ama bugün kaşık ağrısının olmaması endişelendirdi beni

Aynen öyle valla hepimizin hakkında hayırlı olanı kalbimize göre versin rabbim

Ariyorum bakmıyorlar telefona

Amin amin İnşallah çektiğin acılara değer bende kan sulandırıcı kullanıyorum zaten gonalf cetrotide felan iyici yiprattı hepimizi birde kan sulandırıcılar işi zorlastırıyor ama eminim ki çektiğimiz acılara degecek sonuçlar alacağız

Benim ilk trasnferimde hic ağrı olmadı ama bunda oluyor her seferinde degisiyor demekki

Amin inşallah güzel sonuçlansın hergün değişir belki belirtiler benimde varla yok arası bakalım ama cidden hiç geçmiyor zaman

kızlar bugün nasılsınız

Bende herhangi bir belirti yok, pazartesi günü transfer oldum. Ara ara kasıklarımda batma var. Onun dışında yazlıkta olduğum için bol bol dinleniyorum, çoğu zaman güneşte uzanıyorum. Sağlıklı besleniyorum, bol bol su ve dua elimizden başka bişey gelen var mı

Merhaba kızlar. 19 Ağustos'ta benim de transferim oldu. Doktorumun titizliği ve işine karşı olan netliği bunların hepsi bu aşamada negatif düşünmeme bile müsaade etmiyor. Gerçekten de doktor çok önemli bir faktördür. 23 Haziran'da yumurta toplama işlemi oldu toplamda 28 yumurta toplandı sadece 6 tanesi embriyo oldu. Transferde 3 AB kalite transfer edildi. Transferden direkt sonra ayağa kaldırdılar ve normal hayatına devam edebilirsin dediler. Yatarak zaman geçirmek yerine hareket ederek Rahime kan akışını sağlamam gerektiğini söylediler. Gerçekten de evde şu an tüm ev işlerini yapıyorum sadece ağırlık kaldırmıyorum ,ağır hiçbir şeyleri itmiyorum. Şarkılar dinliyorum, dans ediyorum ,eğleniyorum, el işlemeleri yapıyorum. Umarım bu süreç hepimiz için en güzel şekilde geçer. Ama sürekli test yapmayı düşünmeyin lütfen kızlar. Stresli bir vücutta , gergin bir vücutta gebelik olasılığı her zaman düşük oluyor. Doktorum bana bunu söyledi. O yüzden vücudumu stresli ve gergin tutup sürekli bu transferi düşünmek yerine ben dans edip, eğlenip , el işlemeleri yapıp hiç bu konu hakkında düşünmemeye çalışıyorum. Tüm arzusunda olan kızlarımızın kucağının dolmasını içtenlikle diliyorum.

Hayırlı olsun öncelikle:)) Ben 2gün hiç bir iş yapmadım ufak tefek işler sadece. Ara ara yürüyüş yapıyorum evin içinde. olumlu düşünelimki olumlu olsun tabii inşallah

Öncelikle hayırlı olsun enerjinize bayıldım ben yatmaktan nasır çıkacak sırtımda ama bende dışarı çıkıp yürüyüş yapmayı düşünüyorum hava almayı

Valla ilk 2 gün hafif kaşık batmalarım hafif ağrılarım vardı bugün kendimi çok dinlersem kaşık ağrım varmış gibi geliyor ama bence yok psikolojik başka bir belirtim zaten yok sadece arada bir ani ateş basması oluyor

Kendinizi çok dinlemeyin bence. Bu forumda gezdikçe kafam karışıyor herkes belirtim var belirtim var diye yazınca ondan dolayı mümkün olduğunca düşünmemeye çalışıyorum ve ilaçların aşırı etki yaptığını düşünüyorum.

Çok teşekkür ederim Peki doktorunuz yatmayı önerdi mi size?ne yapmanızı söyledi?
İlk 3 gün dinlen sonra ağır kaldırmadan günlük işlerini yapabilirsin dedi ama benim eşim izin aldı evde paso yatıyoruz oğlum 3 yaşında onuda köye ananeye gönderdim pazartesi rutinime dönerim artık 1 hafta oğlumsuz kalmış olacağım zaten bu süreci yatarak değerlendireyim dedim ama zaten sürekli tuvalete kalkıyorum kahvaltıya yemeğe kalkıyorum biraz evin içinde yürüyorum artık yarında dışarıya çıkmaya falan başlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…