19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Gözünüz aydın hayırlı olsun bebişiniz
Transferiniz 3. Mü 5. Günmüydü acaba

Kızlarr bugün test günümdü transfer+9. gün değerim 188 çıktı inşallah pazartesi tekrar baktıracağım 2 katı artış olur
Gözünüz aydın hayırlı olsun bebişiniz
Transferiniz 3. Gün embriyosumuydu 5 mi acaba

3 4 saatlik idara ile test yaptım bilemedim ya. Hiç yapmadım saymak istiyorum nerden uydum şeytana

Merhaba çok teşekkür ederim evet 1 kızım var 10 yaşında onada tedaviyle hamile kalmıştım. Benim çocuk büyük beni çok zorlamıyor artık ama okulu kahvaltısı yemeği ütüsü çamaşırı derken tabiki hep ayaktayım genelde hatta kardeşimin hastane işi vardı 2 gün akşama kadar dışarıda koşturdum yani yatıp uzanma dinlenme fırsatım çok az oldu tabi dinlenebilseniz daha iyi ama olmayınca da olmuyor maalesef nasip tabiki rabbim ol derse oluyor

Yok hemen kötü düşünme yokken bile var çıkarabiliyor varken de pozitif çıkarır. Sen canını sıkma sadece hiç bu testi yapmamışsın gibi düşün ne artısı ne eksisi olsun sende bence
Evet öyle yapayım. Güvenilir bir test değil zaten. Boş yere bir de bunu takmayayim. Ama tuhaf yani bir test negatif biri pozitif

Yok baya ışıkta falanda baktım kuruma çizgisi bile olmadı

Aynen herşey nasip bende sadece transfer günü dinlenebildim biraz onun dışında hep bir hareket halindeydim oğlum 4 yaşında aşırı hareketli kendi kendine oyun oynamayı vs asla sevmez hep bizi ister sürekli eğil kalk yere otur kalk vs transfer gününden beri hep yaptım olacağı varsa her türlü oluyor ama insan yinede tedirgin oluyor inşaAllah olmuşturda oğlum çok istediği kardeşine kavuşur

Artımed çok güvenilir bir marka değil erken gebelik testi alıp tekrar yapın bence
Fotoğraf çekmiştim hemen. Şimdi baktım iki testte 10 dk içinde silik çizgi çıkarmış biri çok silik biri daha görünür halde. Yani ikisi de pozitif sayılır ama hiçbir önemi yok güvenilir testler değil. Pazartesi gününü bekleyeceğim

Teşekkür ederim bende bugün 5. Gün test yaptım aşırı silik merak etmiştim
Rica ederim ne demek benim de çook silikti belli bile olmuyor baksana ama sonra koyulaştı inşallah rabbim sana da pozitif sonuç görmeyi nasip etsin

İnşaAllah pozitif görürsünüz yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…