2 gün içinde olanlara anlam veremiyorum...

Smyl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
879
5
96
Afyon

Cuma gününe kadar gayet güzel giden bir ilşkim vardı..
Cumartesi günü sevgilim birden annesinin beni istemediğini ayrılmamız gerektiğini söyledi.. sonra ise bana aşık olmadığını fln söyledi..
bende ben biraz sakinleşince konuşuruz dedim.. 2 saat sonra aradım bu sefer çok kötüydü sesi ağladı annemle konuşup ikna edeceğim dedi annesiyle konuşup ikna ettiğini söyledi bende madem bu kadar kolay ikna oluyordu neden daha önce kendin ikna etmedin dedim..o gün kendimden nefret ediyorum falan dedi ağladı..aşığım ama soğuman için değilim dedi annem dedi bende uydum ona dedi baya güzel sözler söyledi..bende dedim sınav haftam btince bitsin mi diyeceksin sırf sınavlarım var diye rol yapıosun dedim hayır dedi..
ondan sonraki gün bu birden bana karşı sesini yükseltmeye falan başladı.. fazla kıskançlığımdan onu bunaltıığımı söyledi güzel bir şekilde uyardı ilşkşmiz için az kıskan bana güven falan dedi bende tamam dikkat ederim dedim.. o gün böyleydi..

dün ise işe başladı 5 de eve geldi azıcık konuştuk daha sonra ise arkadaşımla konuşmuş sinir eden bir mesele vardı bi arkadaşımızla onun arasında..arkadaşımı ararmış tartışmışlar kız lafı bana da getirmiş..ben arkadaşıma annesi beni istememiş demiştim ilk olaylar olduğunda sonra sevgilim söyleme ona demişti ama ben çoktan söylemiştim tamam söylemem falan dedim kızın sevgilime konuyu açacağı aklıma gelmezdi sonra diyecektim ya sen uyarmadan söylemiş bulundum diye kız buna söylemiş işte çok büyük bir mevzu da değildi..neyse bu arkadaşımla konuştuktan sonra facebookta arkadaşlarını kapatmış göremiyorum eski takıldığı kızı eklemiş kızı bulup ortak arkadaşlara bakınca anladım.. benim duvarına yazdığım seni seviyorum yazısını silmiş..
o bunları yaparken ben neden ilgilenmiyor üzüntüsünden acillik oldum serum yedim..bu olayları ben saat gece 12 öğrendim ondan önce aramıştım noluyor neden böyle diye..

bu bana bi kaç şifre vermişti ama facebook şifresi diye değil.. bende gittim facebookta denedim açıldı facesini eski takıldığı kız görüyor ilşkisi olduğunu..sonuç olarak dünden beri ne konuştuk ne görüştük aramamayı düşünüyorum o beni arayana kadar.. benim tek suçum olayı arkadaşıma anlatmam o da işte o uyarmadan önce demiş bulundum dertleşmeye ihtiyacım vardı..kızlar durum bu napmaya çalışıyor bana akıl verin.. ayrıca birden patlayan ve psikolojisi çok bozuk biri..

sen suçu neden hala kendinde arıyorsun ki.
o neden eski takıldığı kızı ekliyor ne hakla.
bence bu kişi ayrılmak istiyor.önede annesi seni istemediğini söylüyor.ki böyle bir şey aslında.
sırf bir bahane bulmak için.
sen hiç bir şey yapma.

Kendiniz demişsiniz, kendisinin psikolojisinin çok bozuk olduğunu ve aniden patlayan biri olduğunu..
Görülen köy kılavuz istemese de, yine de özellikle belirtmek istiyorum. Amacı ayrılmak ve bunun için sebep oluşturmaya çalışmış.
Öyleyse neden pire için yorgan yakıyor dimi ama? Sırf arkadaşınıza söylediğiniz için -ki, zaten o söyleme dedikten sonra değil,
önce söylemişsiniz. Bu şekilde davranması gerekmezdi. Kendinizi üzmemeye çalışın, bu çok zor biliyorum ama şu da bir gerçek ki;
hiç kimse vazgeçilmez değildir!...

Son düzenleme:
burda sorun sende değil ki karşındaki insan napmak istediğini bilmiyo canı sıkılmış iraz olay çıksın istiyor heralde madem aşık sana niye böyle işlerle uğraşıyor orası da ilginç..
ayrıca sen bu tür olayları tabii ki anlatacaksın en yakınındaki arkadaşına bunda kızacak hiçbirşey yok seni suçlamasına da gerek yok bence.
sen kendini hiçbişekilde suçlu hissetme canım bir de başta annem istemiyor diye bi bahane uydurmuş sana o belli ayrılmaya en kısa yoldan çözüm annem istemiyo demek zaten siz ne zamandır berabersiniz?

İlişkiniz laçkalaşmaya başlamış. İkide birde sizden ayrılmak için bahane yaratan birinden hayır gelmez. Bugün bu durumu çözersiniz, yarın bir başka bahane çıkarır. Hiç üstüne gitmeyin bence bu konunun. Şimdi üzüleceksiniz belki bu iş bitti diye, ama ileride daha çok bağlanıp ayrılmaktan iyidir.

Senden ayrılmak istiyorum, seni sevmiyorum sonra bir bakmıssın ben sana asıgım, seviyorum bilmem ne!
Dengesiz insanlardan hic hazetmiyorum..

sözde kimseye eyvallahı olmayan biri.. çok açık sözlü hiç çekinmezdi hani yolda biri biri dik dik baksa dönüp birşey mi var diyecek kadar hiç lafını esirgemez..
annesini sözde ikna ettikten sonra beni aradı ağladı çok aşığım deli gibi seviyorumm aşığım sana.. bana attığı mesajlar senin sesini duymaya bile değer aşkımmm aşkımmmm uzakta bile olsak senin varlığını hissetmek güzel vs. (normalde aynı okuldayız memleketine gitti)
sonra işte ertesi günde beni biraz daha az kısıtla bitanem dedi tamam dedim güzelce konuştuk.. o günde çözdük..
dün işte nolduysa ipler koptu.. benim acile gittiğimi şaka yollu facee yazdım saat 6ydi o arada arkadaşımla telefonda konuşmuşlar saat 8 de nete girmiş durumumu görmemesi imkansız. ama hiç arayıp naptın diye sormadı..
bugün hiç aramadım zaten 5 de geliyor bakalım napacak arar mı aramaz mı bilemiyorum.. facete eklediği kız eski sevgilisi değil, kız bunla beraber oluyormuş kızın ne tür bi kız old anladınız benle çıkmaya başlayınca kızı sildirdim faceten..

çok aşırı uçları yaşıyoruz..bi bakıyorum deli divane kapımda köpek olmuş bi bakıyorum umrunda değilim..
psikolojisi bozuk ilaç kullanıyor.. ayrılmayı gerçekten istese açık açık neden söylemiyor..
birde bana ben hiç uzun bir ilşki yaşamadım en uzunu 1 ay demişti..
ağlarken sana deli gibi aşığımm bunu söylerken korkuyorumm sana aşığımm deli gibi ama kalbim korkuyor falan demişti..

Bana olan bağlılığı , duyguları annesinin iki dudağı arasında olan , her türlü sorunu çözmüşte bir tek faceteki ilişki durumu kalmış gibi davranan biri için konuşmaya değmez bence..

Fırsatını bulmuşken kaç derim!

Son cümlene bakarsak sen de onun nasıl biri olduğunu biliyorsun zaten

Canim sakin arama,hatta bence sen bitir iliskinizi.Bu arada ne kadar zamandir birliktesiniz ki ? Yani dengesiz oldugunu sen de soylemissin,e bu anlattiklarini da goz onunde bulundurursak zaten uzun surecek biseye benzemiyor.Eski kiz arkadasini falan eklemeler,vs.bunlar ayrilmak istedigini gosteriyor kesin.Uzme kendini,ne oyle hastanelik olmalar falan,deger mi hic !.Yazik degil mi tatli canina ? Izin verme seni oyalamasina.

annem istemiyor seni kısmının bahane oldugunu anlamış olmanı diliyorum. Bence çoktan eski sevgilisiyle beraber. Gururundan ödün verme sakın ne hali varsa görsün ve senide çocuk yerine koymasın yalanlarını bir bir yüzüne vur derim ne o öyle annem istemiyo yok arkadaşına söyleme face kapatmalar falan boşver böylelerinden hayır gelmez zaten

bugün değilse bile yarın ayrılık kapınızda..
alttan aldığınız sürece terk edilen siz olursunuz,
aklınız varsa ona bu fırsatı vermeden siz terk edin,
gururunuz için yapın bunu...

kızlar kusura bakmayın yazamadım.. dün ayrıldık...beni ŞOK eden açıklamalara bir bakın..ben bunu facebook sohbetinde yakaladım.. artık açık açık konuşmanın vakti gelmedi mi dedim..anlamadım yazmış.. aç şu telefonunu ne söyleyeceksen noluyorsa söyle bana dedi.m. telefonumu açmayacağım sesinden iğreniyorum..bencilce olacak ama sesini duymak istemediğim için açmayacaağım telefonu dedi..bende sen bilirsin dedim..konuştuklarımızın(yazıştıklarımızın) özeti..

Beyefendi ilk 10 günden sonra çok sıkılmış.. hiç alışık değilmiş soru sorulmasına..kıskanmama dayanamıyormuş.. sevgilim şimdiye kadar sayısını hatırlamayacak kadar kızla beraber olmuş biri düzenli hayatı olmamış hiç.. o yüzden alışmış kudurmuştan beterdir diye kız meselesinde biraz üstüne düştüm doğru ama kendi de hak veriyordu.. bende açık açık söyledim senin geçmişin normal bi insana göre çok fazla kaldırması zor dedim.. o da zaten bundan sonra aşk sevgi tövbe, birini bulurum takılırız 2 3 gün ben by by dediğimde gider dedi.. uzun ve ciddi ilişki düşüncesini bile kaldıramıyorum dedi..benim hayatımı mahvettin dedi.. içine etmişim hayatının.. psikolojisi kötüye gittiği anlarda bile sinir krizi geçirdiğinde bazen kırıcı kelimeler kullandığında bile sesimi çıkartmayıp ona katlanıyordum sonra binlerce özür diliyordu.. bi derdi olduğunda beni arayıp muhabbet edip akıl alıyordu.. ben sinirden acillik oluyorum benim hayatım mahvolmuyor onun hayatı mahvoluyormuş.. görende 7 24 evde oturttum hiçbirşeye izin vermedim sanacak..

Ayrıca annesi ayrılmamızı istemiş demiştim onu sordum annesi biraz huzursuzluk yapmış ama büyük birşey değilmiş. Bahaneside olunca bunu kullanmış.. ama benim sınavlarımın olduğunu öğrenince annemi ikna ettim diyerek kandırmış beni.. o günden sonra attığı güzel mesajları sorunca oyalamak içindi cuma günü ayrılacaktım senden dedi.. ama dayanamadım artık daha fazla dedi..bende bu kadar dolup taşana kadar ilk huzursuz olduğunda uyarsaydın dedim.. belli etmeye çalıştım dedi bende ben müneccim miyim senin beynini okuyayım dedim..ve daha bir gün önce beni 2 de arayıp aşkım böyle böyle yapalım şöyle yapalım ikmizde mutlu oluruz dedi.. bende tamam demiştim.. hepsi oyalamak içinmiş..sana kızgınım sınav haftamı mı buldun onca gün içerisinde dediğimde özür dilerim dedi çok kızgınım sana dedim bir önem arzetmiyor dedi..sensiz çok mutluyum üzerimden büyük bir yük kalktı dedi..

çıkmamızın 10. gününde beni arayıp konuşurken birgün sana aşık değilim demişti durduk yere.. boşluktan dolayı çıktık demişti falan baya böyle şeyler demişti..sonra kızma lütfen bana bağlılığını denemek istedim demişti kavga etmiştik küsmüştüm biraz ona.. meğer o olayda ayrılmak istemiş ama sonra üzülmüş test ettim deyip geçiştirmiş.. hiç mi anlamadın diyecek olanınız vardır.. şu anne olayına kadar gayet güzel ve gayet hoştu aramız..öyle mesajlar atıyordu ki sıkılmış bir insanın attığı mesajlar değil dersiniz o derece güzel oynamış..zaten ben bekliyordum o mesaj atıyordu genelde..bundan sonraki hayatında tek olacakmış evlilik falan istemiyormuş..mutluymuş böyle.. bana bunu söyleyen kişi gece 2 de arayıp parfümünü sıktığım şalı kokluyorum özledim seni çok..gelince sana istediğin yemekleri yapıcam diyebiliyor..böyle bi insan çıktı işte..

Son düzenleme:
canım ayrıldığın iyi olmuş zaten seninde sinirlerin yıpranmış sende kendi kafanı dinle hayatın tadını çıkar...
belki senin için zor olacak ama zamanla herşey yoluna girecek...
umarım mutlu olursun.

Son düzenleme:
Karaktersizmis ne diyeyim.Oscar odulu vermek lazim bu kadar iyi oynayabilene...Neyse cok iyi oldu senin icin.Kendine yeni bir sayfa ac canim,sakin canini sikmaya kalkma.

manyak mı bu ya?! sinir olurum böyle erkeklere. bir kere annesinin sözünün altında ezilip sevdiği kızı üzmeye hakkı yok. bir de sana bir şey söylemeden facebookta yaptıkları falan.. dengesizin tekiymiş anlaşılan! bence hiç üzülme kurtuldun böyle birinden :) ileride daha da üzer seni böyle davranışlar. bırak güzel günler güzel anı olarak kalsın, kendini yıpratma hiç, değmez!

valla kızlar ne deseniz haklısınız..
şunu söyleyeyim hayatımda gördüğüm en yalancı insan..
sınav sonrası ayrılmayacağız deyip annesi üzerine yemin etti..başka yerde yemin etti hep yemin etti..
bana yazdığı mesajları buraya yazsam hepiniz ayy ne aşık çocuk ay ne çok seviyor dersiniz..
bana ağladığı rolmuş.. nasıl ağlar bi insan seviyorum derken anlamıyorum içinde hissetmezken..
ben dedim ben acillerdeyken sen o arkasından o... dediğin kızı ekliyormuşsun dedim ekledim ama sildim dedi..
facebook şifresi bende var o bilmiyor ama baktım silmiş mi diye silmemiş..umrumda değildi ama sırf yalan mı diye baktım..
sesimden iğreniyormuş..
Allahım lütfen onu sesimin bir damlasına muhtaç et..

valla kızlar ne deseniz haklısınız..
şunu söyleyeyim hayatımda gördüğüm en yalancı insan..
sınav sonrası ayrılmayacağız deyip annesi üzerine yemin etti..başka yerde yemin etti hep yemin etti..
bana yazdığı mesajları buraya yazsam hepiniz ayy ne aşık çocuk ay ne çok seviyor dersiniz..
bana ağladığı rolmuş.. nasıl ağlar bi insan seviyorum derken anlamıyorum içinde hissetmezken..
ben dedim ben acillerdeyken sen o arkasından o... dediğin kızı ekliyormuşsun dedim ekledim ama sildim dedi..
facebook şifresi bende var o bilmiyor ama baktım silmiş mi diye silmemiş..umrumda değildi ama sırf yalan mı diye baktım..
sesimden iğreniyormuş..
Allahım lütfen onu sesimin bir damlasına muhtaç et..

neden böyle davranıyor bilmiyorum ama seviyorsa da bırak sürünsün. böyleleri için acıma duygusu bile fazla. iyi ki gerçek yüzünü erken görmüşsün de kurtulmuşsun..

az önce arkadaşına dersle ilgili birşey sordum..bana dediki sevgilin çalıştırsın bu dersi çok iyi dedi bende ayrıldık biz dedim sadece..
aaaaaaa nasıl ya o aşıktı sana... şaka yapma nasıl olur yaa.. seviyordu seni.. büyük aşk bitti mi falan dedi.. çocukla hiç muhabbetim yok normalde..
herkes bana aşık olarak biliyormş bende öyle biliyordum..ayın 12 sinde ayrıldık.. 10 unda telime gelen mesaj...

Aferin aşkıma:) aşkımmm herşeyimle sana teslimim artık..

2 gün sonra benden nefret eden bir adam..
aklıma gelmiyor değil acaba yine sinir krizlerinin bitanesinde mi diye..
kendimi övmek için söylemiyorum kesinlikle ama onu kıracak üzecek en ufak birşey yapmadım...
babasını hiç sevmez tartışınca beni arardı telefonda sakinleştirirdim.. babası yüzünden evlilikten aile kavramından nefret ediyordu..
yalnız yaşarım yalnız ölürüm falan diyordu..
ben ise sadece babası böyle diye yuva kurmanın kötü olmadığını.. aksine sevilen bi insanla evlenildiğinde güzel olduğunu söylüyordum..
diyordum " ben olur yada ilerde bir başakası olur ama sevdiğin insanla hayatı paylaşmak güzeldir.. kendini yalnızlığa gömme baban yüzünden dedim..
hayata pozitif bakması için uğraşıyordum..bazen gerçekten hayatın güzel olduğuna inanıyordu..
o kadar ki artık korkmadan bana evlenirsem diyebiliyordu telefondayken babama cevap verince şaka yollu kayınpeder mi seslendi bile diyebiliyordu
.. ama sonra ne oldu peki.. meğer ben ilişkimiz çok yeni olmasına karşı devamlı evlilikten söz ediyormuşum onu sanki bunaltıyormuşum gibi laflar etti..
o kadar kırıldım ki..

az önce arkadaşına dersle ilgili birşey sordum..bana dediki sevgilin çalıştırsın bu dersi çok iyi dedi bende ayrıldık biz dedim sadece..
aaaaaaa nasıl ya o aşıktı sana... şaka yapma nasıl olur yaa.. seviyordu seni.. büyük aşk bitti mi falan dedi.. çocukla hiç muhabbetim yok normalde..
herkes bana aşık olarak biliyormş bende öyle biliyordum..ayın 12 sinde ayrıldık.. 10 unda telime gelen mesaj...

Aferin aşkıma:) aşkımmm herşeyimle sana teslimim artık..

2 gün sonra benden nefret eden bir adam..
aklıma gelmiyor değil acaba yine sinir krizlerinin bitanesinde mi diye..
kendimi övmek için söylemiyorum kesinlikle ama onu kıracak üzecek en ufak birşey yapmadım...
babasını hiç sevmez tartışınca beni arardı telefonda sakinleştirirdim.. babası yüzünden evlilikten aile kavramından nefret ediyordu..
yalnız yaşarım yalnız ölürüm falan diyordu..
ben ise sadece babası böyle diye yuva kurmanın kötü olmadığını.. aksine sevilen bi insanla evlenildiğinde güzel olduğunu söylüyordum..
diyordum " ben olur yada ilerde bir başakası olur ama sevdiğin insanla hayatı paylaşmak güzeldir.. kendini yalnızlığa gömme baban yüzünden dedim..
hayata pozitif bakması için uğraşıyordum..bazen gerçekten hayatın güzel olduğuna inanıyordu..
o kadar ki artık korkmadan bana evlenirsem diyebiliyordu telefondayken babama cevap verince şaka yollu kayınpeder mi seslendi bile diyebiliyordu
.. ama sonra ne oldu peki.. meğer ben ilişkimiz çok yeni olmasına karşı devamlı evlilikten söz ediyormuşum onu sanki bunaltıyormuşum gibi laflar etti..
o kadar kırıldım ki..

canım bence o sıkılmış mı bunalmış mı bilemem ama her insanın kötü yönleri vardır evet ve bunu gösterip göstermemek bize kalmıştır ama o sana göstermeyi tercih etmiş şimdi ne olursa olsun o sana yalvarsa yakarsa geri dönmek istese bile aklında hep yine acaba eskisi gibi yapacak mı diye soru işareti olacak. evet güzel şeyler yaşanır olur ama hayırlısı, belki de böyle şeyler olmasaydı ileride evlenecektiniz ama evliyken yapacaktı belki annesi çok karışacaktı size falan eğer gerçekten annesi istemiyorsa ya da böyle dengesiz davranıp seni belki olacaksa çocuğunuzu üzecekti iyi bir koca, baba olamayacaktı. şimdiden kurtulduğuna şükret bence. bu şekilde dengesiz davranması bir iyi bir kötü davranması yapmadığın şeylerle seni suçlaması falan hiç hoş değil. böyle insanlara güven olmaz. ne saygı ne hoşgörü ne sevgi. bunlar olmadan da ilişki olmaz, yürümez.

Back
X