Cuma gününe kadar gayet güzel giden bir ilşkim vardı..
Cumartesi günü sevgilim birden annesinin beni istemediğini ayrılmamız gerektiğini söyledi.. sonra ise bana aşık olmadığını fln söyledi..
bende ben biraz sakinleşince konuşuruz dedim.. 2 saat sonra aradım bu sefer çok kötüydü sesi ağladı annemle konuşup ikna edeceğim dedi annesiyle konuşup ikna ettiğini söyledi bende madem bu kadar kolay ikna oluyordu neden daha önce kendin ikna etmedin dedim..o gün kendimden nefret ediyorum falan dedi ağladı..aşığım ama soğuman için değilim dedi annem dedi bende uydum ona dedi baya güzel sözler söyledi..bende dedim sınav haftam btince bitsin mi diyeceksin sırf sınavlarım var diye rol yapıosun dedim hayır dedi..
ondan sonraki gün bu birden bana karşı sesini yükseltmeye falan başladı.. fazla kıskançlığımdan onu bunaltıığımı söyledi güzel bir şekilde uyardı ilşkşmiz için az kıskan bana güven falan dedi bende tamam dikkat ederim dedim.. o gün böyleydi..
dün ise işe başladı 5 de eve geldi azıcık konuştuk daha sonra ise arkadaşımla konuşmuş sinir eden bir mesele vardı bi arkadaşımızla onun arasında..arkadaşımı ararmış tartışmışlar kız lafı bana da getirmiş..ben arkadaşıma annesi beni istememiş demiştim ilk olaylar olduğunda sonra sevgilim söyleme ona demişti ama ben çoktan söylemiştim tamam söylemem falan dedim kızın sevgilime konuyu açacağı aklıma gelmezdi sonra diyecektim ya sen uyarmadan söylemiş bulundum diye kız buna söylemiş işte çok büyük bir mevzu da değildi..neyse bu arkadaşımla konuştuktan sonra facebookta arkadaşlarını kapatmış göremiyorum eski takıldığı kızı eklemiş kızı bulup ortak arkadaşlara bakınca anladım.. benim duvarına yazdığım seni seviyorum yazısını silmiş..
o bunları yaparken ben neden ilgilenmiyor üzüntüsünden acillik oldum serum yedim..bu olayları ben saat gece 12 öğrendim ondan önce aramıştım noluyor neden böyle diye..
bu bana bi kaç şifre vermişti ama facebook şifresi diye değil.. bende gittim facebookta denedim açıldı facesini eski takıldığı kız görüyor ilşkisi olduğunu..sonuç olarak dünden beri ne konuştuk ne görüştük aramamayı düşünüyorum o beni arayana kadar.. benim tek suçum olayı arkadaşıma anlatmam o da işte o uyarmadan önce demiş bulundum dertleşmeye ihtiyacım vardı..kızlar durum bu napmaya çalışıyor bana akıl verin.. ayrıca birden patlayan ve psikolojisi çok bozuk biri..