bebek hareketlenmeye başlayınca küt diye düşer ordan kızlar.önce güzellik değil güvenlik.yatakların güzelliğine aldanmayınbende aldıgım da buna benzer alcam canım...
bunlar nasıl kızlar bende hep kız eşyalarına bakıyo gibiyimkaydirigubbakcemile3
aaa rylai canım dün kontrolün nasıldı bebiş nasılmış
gelişimi nasılmış
benimde ikili test 13. haftada yapılacak
çok şükür cnm iyi bi problem yok şimdilik çok hareketli teyzesi eli kolu hiç durmuyo annem çok yaramaz olcak heralde diolmaz: ,çok güzel bi duygu çok şükür allahıma
çok şükür cnm iyi bi problem yok şimdilik çok hareketli teyzesi eli kolu hiç durmuyo annem çok yaramaz olcak heralde diolmaz: ,çok güzel bi duygu çok şükür allahıma
kızlar benim hep sol tarafımda ağrı oluyo son zamanlarda
normalmi
sizdede varmı
ay bi dr a gitseydimde rahatlasaydım
günaydın kızlar p.tesi dr a gidicem kontrol günü yaklaştıkça evhamlanmaya düşüncelere başlıyorum. bu kez de göğüslerime taktım kafayı hiç büyümüyolar sadece aeroları büyük bu benim sütüm olmayacağı anlamına mı geliyor yoksa daha olumsuz bişey değildir herhalde . halsizlik ,iştahsızlık var iştah olmayınca bulantı eşlik ediyo . smhsmh benimde sol tarafımda seyirmeler oluyo gaz falan olabilir mi acaba bana bebek hareket ediyodur diyolar ama daha erken....
canım benim göğsümde o büyüdüğüyle kaldı sadece uçları kaşınıyo çoğu zamangünaydın kızlar p.tesi dr a gidicem kontrol günü yaklaştıkça evhamlanmaya düşüncelere başlıyorum. bu kez de göğüslerime taktım kafayı hiç büyümüyolar sadece aeroları büyük bu benim sütüm olmayacağı anlamına mı geliyor yoksa daha olumsuz bişey değildir herhalde . halsizlik ,iştahsızlık var iştah olmayınca bulantı eşlik ediyo . smhsmh benimde sol tarafımda seyirmeler oluyo gaz falan olabilir mi acaba bana bebek hareket ediyodur diyolar ama daha erken....
katılıyorum çorap giymiyorumcanım bende çok kasılıyomuşum gibi oluyo sanki içimde bişey geriliyoda geriliyo
biraz çorap giymediğimden kaynaklanıyo yaz geldi çoraplar atıldı ne olursa olsun sıcak tutmak gerek aama dün okudum bebeğin en hızlı geliştiği haftaymış bu hafta belki büyüdüğü içinde oluyodur. ilk zamanlar rahimde yer açtııkça nasıl sancıyodu şimdi yine öyledir belki
başım ağrıyo midem bulanıyo açım ama canım hiçbişey istemiyo kafamı kaldıramıyorum ben son 1 haftadır yatıyorum
bende tek taraflı bi agrı olmuyor ama ani ayaga kalktıgımda kramp giriyor sag taraftan geciyo..ama normaldir korkma bebeş büyüyo,bişey sorcam hani bebek şimdi rahimde ya oda asagıda,iç camaşırımızın lastiginin orası degilmi rahim ben elliyorum yumru gibi bi yer geliyor elime ama daha büyük olması gerekmiyomu?:.
bebek odalarına bakınca cok üzülüyorum tayıncı bir işimiz oldugu için halıyle kendı evımde oturamıyorum daha doğrusu sabıt bir yerde otrmuyorum...ve ben bebk oda sı yapamıcam bu yüzden.ama cok ciciler cok güzel odalar .almaya kalksam bile millet ne gerek var alma dıcek moralım bozulcak hadı aldım dıyelım bakalım gittigimiz yere uyucakmı cok üzülüyorummmmmm napabilirmıyım benle aynı durumda olan yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?