2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
aaaaaaaaaa 3. aya girmişim ne güzelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll kocaman olmuş bebişim yahuuuuuuuuuuuuuuuuuu :))))))))

evet orda cok karışık durmuş ama ben gidip bakmıştım bile sezeryanlılar için kademe yükseltip egilmeden bebegi alma fonksiyonu filan güzelde duruyordu:sm_cool: hadi alalım alalım hepsinden başlayalım yaaaaa:dance:

kızlar benim hep sol tarafımda ağrı oluyo son zamanlarda
normalmi
sizdede varmı
ay bi dr a gitseydimde rahatlasaydım

çok şükür cnm iyi bi problem yok şimdilik çok hareketli teyzesi eli kolu hiç durmuyo annem çok yaramaz olcak heralde dio lmaz: ,çok güzel bi duygu çok şükür allahıma

maşallah kuzuna
ay bende bi görseydim canım yaaa
sanada sorayım
şu aralar sol kasığımda ağrılar oluyo
sence normalmi
sendede oluyomu:sm_confused:

günaydın kızlar p.tesi dr a gidicem kontrol günü yaklaştıkça evhamlanmaya düşüncelere başlıyorum. bu kez de göğüslerime taktım kafayı hiç büyümüyolar sadece aeroları büyük bu benim sütüm olmayacağı anlamına mı geliyor yoksa daha olumsuz bişey değildir herhalde . halsizlik ,iştahsızlık var iştah olmayınca bulantı eşlik ediyo . smhsmh benimde sol tarafımda seyirmeler oluyo gaz falan olabilir mi acaba bana bebek hareket ediyodur diyolar ama daha erken....

kızlar benim hep sol tarafımda ağrı oluyo son zamanlarda
normalmi
sizdede varmı
ay bi dr a gitseydimde rahatlasaydım

canım bende çok kasılıyomuşum gibi oluyo sanki içimde bişey geriliyoda geriliyo
biraz çorap giymediğimden kaynaklanıyo yaz geldi çoraplar atıldı ne olursa olsun sıcak tutmak gerek aama dün okudum bebeğin en hızlı geliştiği haftaymış bu hafta belki büyüdüğü içinde oluyodur. ilk zamanlar rahimde yer açtııkça nasıl sancıyodu şimdi yine öyledir belki

başım ağrıyo midem bulanıyo açım ama canım hiçbişey istemiyo kafamı kaldıramıyorum ben son 1 haftadır yatıyorum

bende tek taraflı bi agrı olmuyor ama ani ayaga kalktıgımda kramp giriyor sag taraftan geciyo..ama normaldir korkma bebeş büyüyo,bişey sorcam hani bebek şimdi rahimde ya oda asagıda,iç camaşırımızın lastiginin orası degilmi rahim ben elliyorum yumru gibi bi yer geliyor elime ama daha büyük olması gerekmiyomu?:.

benimde göğüslerim büyümüyor canım büyümesi durdu kaldı öyle daha ne büyüyekler belirtilere takılma canım şimdiden süt olurmu olmazmı belli olurmu hiç ya
olumsuz düüşünme yarından sonra bebeişinlesinizzzz

evet seğirme arada bendede oluyor veeeeee en büyük problemim gazkötükedihüso akşamdan sonra mahfoluyorum sancıdan hele bide yatağa giriyim o zaman tam bitiyorum

surprise canım benim gögüslerde büyümedi ama kooyulaştı sert olması gerekiyomuş oda yok aman bide bunu takmayalım kafaya dur normaldir

canım benim göğsümde o büyüdüğüyle kaldı sadece uçları kaşınıyo çoğu zaman
gaz ağrısı gibi değil
ne bilem bende hareket etmemidir dedim ama değil
bencede
bişey yemzsen miden dahada bulanır
hafif şeyler ye
peynir domates salatalık

katılıyorum çorap giymiyorum
evet ilk zamanlardada baya oluyodu hatta şiddetli
şimdi gene başladı
evham yapmadanda olmuyo demi
malesef hepimizin şikayetleri aynı ama
yemeden dahada ağrır
sende hafif şeyler ye

canım bazen sağımdada oluyo tebi
ama genellikle sol
yok be büyük olmaz daha bence
ay ne evhamlı kadınlar çıktık cidden :kedi:

haklısınız da hiç hamilelik geçirmedik çoğumuzun ilk gebeliği e zamanında bir gün gebe kalırım diye düşünüp çevremdekilere belirtilerini falan da sormadım hiç bu konuda biraz cahillik var haliyle :kedi: o yüzden burda belirtileri paylaşmak hem moral hem de çoğu zaman bilgi veriyo bence bilmediğim çoğu şeyi sizlerden öğrenme fırsatı bulduğum için yazıyorum vereliniortak

Günaydın kızlaropuyorumnanaktan
Biz akşam doktor amcamıza gittikzemuszemus
kan tahlillerimi gösterdik
sonuçlar iyi dedi
kanın biraz düşük dedi sadece:kedi:
3.ayımızda demir hapı vercekmiş
bebeğimize de baktık.
geçen hafta 7,5 mm di. dün akşam 13,5 mm olmuş
maşallah çok güzel büyüyo dedi
1 ay sonraya randevu verdi
1 ay nasıl geçer ki:umursamaz:

bu konuda senden daha vahim durumdayım cunku ben yurt dısında yasıyorum ve daha ne kadar yasayacagımız belli olmadıgı icin orda burdakiler gibi tan kurulu bir duzenimiz yok zaten yasadıgım yer moskova avrupanın en pahalı sehri ev kiraları inanılmaz durumlarda oldugu icin 2 odalı evimiz var esimle bana yetiyordu bebisle ne yapacagız bilmiyorum ilk 1 sene bizim odamızda yatar da sonra belki 3 odalı bir eve geceriz turkiye izinlerinde de bir annem bir kayınvalidem bir kardesimi geziyoruz duzenli bir yerimiz yok bebisi de burda doguracagım ins. 2 aylık olana kadar da burda olacagım o zaman kadar burda besikle idare ederiz aslında kayınvalidemlerin evi cok buyuk 2 katlı villada yasıyolar orda da bebis odası yaparım ama ben turkiyeye gelince direkkendi evimize gore odasını duzenlerim diye duzunuyorum o yzuden ilk senelrde biraz gecici cozumler bulacagım mecburen bebislerimiz saglıklı olsunlar da diger konuların hepsi cozulur arkadasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…