canım bu duygularımızın tek açıklaması var: hormonlar! aynı şeyleri burada çok kişi düşünüyor kendi adıma konuşacak olursam her sabah kalktığımda oramı buramı yokladığımı gören kocam benim artık paranoyak olduğumu düşünüyor ve adama sürekli yaşıyodur di mi aşkım falan diye soruyorum...mesela dün de "benim çocuğum kesin özürlü olacak..." diye günümü zehir ettim..merak etme hamilelik zaten akıllı işi değil arada uçucaz sonra konucaz işte...geçiyo geçiyo...:CüvCüv:
herkese merhaba
ya ben bugün kendimi çok huzursuz hissediyorum.doktora gitmemize 2 hafta var ama ben bebeğimi çok merak ediyorum.birde aklıma kötü kötü şeyler geliyor hani hiç belirti olmadan kalbi falan duruyormuş.offf Allah korusun ya niye böyleyim bilmiyorum bugün.
evt kesinlikle katılıyorum herşeyin sebebi hormonlar .benim de durup dururken ağlayasım geldi bu sabah.benim de aklıma geliyo arada acaba bebeğim yaşıyomu iyi mi özürsüz kusursuz mu diye.hatta bugün dr a gidecektim halbuki randevum pazartesi.aradım ama dr yokmuş şehir dışındaymış.yani bu gibi tedirginliklerin hepsinin altında hormonal değişiklikler yatıyo bi de ben sanmıyorum ki böyle şeyleri kafasına takıp üzülmeyen hamileler olsun.içimizi gönlümüzü ferah tutmak en iyisi.
valla bende paranoyak oldum galiba.anne olmak kolay değil dedikleri b u olsa gerek bir görsem şöyle kalbi atıyo eli kolu oynuyo rahatlayacağım valla.siz kaç günde bir gidiyorsunuz doktora.bana aydan aya veriyo randevu arası çok ya belki ondan oluyorum böyle..
sen kaç haftalıksın canım? Kalp atışını duymadın mı?valla bende paranoyak oldum galiba.anne olmak kolay değil dedikleri b u olsa gerek bir görsem şöyle kalbi atıyo eli kolu oynuyo rahatlayacağım valla.siz kaç günde bir gidiyorsunuz doktora.bana aydan aya veriyo randevu arası çok ya belki ondan oluyorum böyle..
canım korkma bence o his bende de oluyo. acaba hala içimdemi,ters bişey yoktur dimi diye hep eşime soruyorum.benim de perşembe günü randevum var ben de sabırsızlanıyorum bebişimi görmek için.Allah hepimizin yardımcısı olsun. bebişlerimizi bize bağışlasın.
sen nerelerdesin? bu sabah aklımdan geçmiştin, ne yapıyor acaba diye...
inşallah bu hormanlardır canım ya. hepimiz aynı tedirginliği yaşıyoruz. biz hareketlerini hissedebilsek de ben burdayım deseler hep annecim korkkma deseler.naplım bu dönemlerde böle galiba.bi tek ben böle tedirgin oluyorum zannediyodum. yalnız olmadığımı bilmek sevindirdi beni.
valla bu hormonlar bende acaip asabiyet yaptı herşeye sinirleniyorum hemencecik ,birde rüyalarımda hep silahlı adamlar kovalıyo beni jandarmalar koşarken hamile olduğum aklıma geliyo dikkatli koşayım falan diye telkin ediyorum kendimi hep böyle saçma şeyler kaçma kovalamaca çok gergin uyanıyorum bu yüzden -tatlicadiarzu-
kızlar benim hala bulantılarım devam ediyo ara ara. bazen yediğimi d eçıkartıyorum. sizler sadece öğürüyomusunuz yoksa çıkarttığınız da oluyomu.korkmama gerek yok dimi. bu arada perşembe randevum var sizce doktor 9-10. haftada vajinal yolla mı ultrasona bakaar yoksa karındanmı.birde bu haftalarda bebişin hareketlerini görebilecekmiyim.
ben 10 günde bir gidiyorum ilaç ve iğne kullanıyorum yazdırmaya gittikçe bakıyorum ama iğneyi kesince ne yapıcaz bilmem ayda bir derse CADIARZU
ama normali ayda 1 gitmek tabi canım çok bunaldığında git bu kadar stres yapmaktansa git gör bebeğini
zaten bir daha ki gidişimde söyleyeceğim doktora bir ay bana çok uzun geliyo daha erken gelsek olmaz mı diye dayanamıyorum ya en azından karnımdan kalp atışlarını duyacağım bir alet olsa merak ettikçe duysam rahatlarım.ebe alacağımız bir alet var mıdır gerçektenCADIARZU
slm herkese.ben de 9+5 haftalık hamileyim 2 gün önce dr özeline gittim. idrar yollarımda enfeksiyon varmış ondan önceki gece acillik olmuştum zaten nese o düzeldi.ama dr karnımın içinde kanama oldugunu söyledi çok ciddi bişey olmadıgını ama istirahat etmem gerektigini söyledi.böle bişi yaşayıpta bebegini kaybetmeyen var mı?eşimde bende çok korkuyoruz.kalbi atıyor hatta ultrasonda kımıldadıgını bile gördük çok hareketliydi. İnş. bişey olmaz bebişime
merhaba kızlar ya benim bu midemle başım belada inanılmaz bulanıyor ağzımın içi zehir gibi acı 3-4 gündürde istifra edemiyorum iyice fena oldum herşeyime dikkat ediyorum beslenma konusunda ama nafile kızımdada aynı şeyleri yaşamıştım 5,5 ay resmen eve hapsolmuştum günde 8-9 defa istifra ediyordum başımı yastıktan kaldıramıyordum 5,5 aydan sonra herşey birden bire düzeldi.son aylarımda keyfini çıkarmaya başlamıştım hamileliğimin .bu seferkinde fazla istifra durumum yok ama bu bulantı beni öldürüyor bu durumda olan arkadaşlar var mı?neler yapıyorlar birde doktorundan bulantı için hap alan kullanan var mı ?sonuçları nasıl?.bu ilaçların her hangi bir zararı var mı diyicem ki?doktor niye versin?cvp bekliyorum.
ecrin yanıma alıcam canım ama gündüz emzirirken gece yine yatakta kolay olurmu bilmiyorum birde ben oturma odamdaki koltuğumu çok seviyorum çok rahat bel çok güzel destek alıyo daha rahat edermişim gibi geliyo
bu da beğendiğim yatak
günaydın kızlar p.tesi dr a gidicem kontrol günü yaklaştıkça evhamlanmaya düşüncelere başlıyorum. bu kez de göğüslerime taktım kafayı hiç büyümüyolar sadece aeroları büyük bu benim sütüm olmayacağı anlamına mı geliyor yoksa daha olumsuz bişey değildir herhalde . halsizlik ,iştahsızlık var iştah olmayınca bulantı eşlik ediyo . smhsmh benimde sol tarafımda seyirmeler oluyo gaz falan olabilir mi acaba bana bebek hareket ediyodur diyolar ama daha erken....
merhaba kızlar bende 2010 ocak annesi olucam inşallah:kedi:umarım yüce rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip ederopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?