2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

valla bende paranoyak oldum galiba.anne olmak kolay değil dedikleri b u olsa gerek bir görsem şöyle kalbi atıyo eli kolu oynuyo rahatlayacağım valla.siz kaç günde bir gidiyorsunuz doktora.bana aydan aya veriyo randevu arası çok ya belki ondan oluyorum böyle..

canım korkma bence o his bende de oluyo. acaba hala içimdemi,ters bişey yoktur dimi diye hep eşime soruyorum.benim de perşembe günü randevum var ben de sabırsızlanıyorum bebişimi görmek için.Allah hepimizin yardımcısı olsun. bebişlerimizi bize bağışlasın.

inşallah bu hormanlardır canım ya. hepimiz aynı tedirginliği yaşıyoruz. biz hareketlerini hissedebilsek de ben burdayım deseler hep annecim korkkma deseler.naplım bu dönemlerde böle galiba.bi tek ben böle tedirgin oluyorum zannediyodum. yalnız olmadığımı bilmek sevindirdi beni.

kızlar benim hala bulantılarım devam ediyo ara ara. bazen yediğimi d eçıkartıyorum. sizler sadece öğürüyomusunuz yoksa çıkarttığınız da oluyomu.korkmama gerek yok dimi. bu arada perşembe randevum var sizce doktor 9-10. haftada vajinal yolla mı ultrasona bakaar yoksa karındanmı.birde bu haftalarda bebişin hareketlerini görebilecekmiyim.

valla bu hormonlar bende acaip asabiyet yaptı herşeye sinirleniyorum hemencecik ,birde rüyalarımda hep silahlı adamlar kovalıyo beni jandarmalar koşarken hamile olduğum aklıma geliyo dikkatli koşayım falan diye telkin ediyorum kendimi hep böyle saçma şeyler kaçma kovalamaca çok gergin uyanıyorum bu yüzden -tatlicadiarzu-

gerekirse 8.haftaya kadar vajinal bakılıyo sonrasında normal gidiyosa karından bakıyo .ben bu gebeliğimde hiç vajinal baktırmadım daha şükür...

ben 10 günde bir gidiyorum ilaç ve iğne kullanıyorum yazdırmaya gittikçe bakıyorum ama iğneyi kesince ne yapıcaz bilmem ayda bir derse CADIARZU

ama normali ayda 1 gitmek tabi canım çok bunaldığında git bu kadar stres yapmaktansa git gör bebeğini

sen kaç haftalıksın canım? Kalp atışını duymadın mı?

ben de o kadar tahammülsüzüm ki dayanamıyorum insanlara, kimseyi kırmamak için hemen eve kaçıyorum...bir de bu akşam sigara içtiğimi gördüm rüyamda şaırdım halbuki bir seneyi geçti bırakalı, garip bir durum bu....hepimizde benzer şeyler var demekki geçici bunlar...:)

sen nerelerdesin? Merak etmiştim seni....

zaten bir daha ki gidişimde söyleyeceğim doktora bir ay bana çok uzun geliyo daha erken gelsek olmaz mı diye dayanamıyorum ya en azından karnımdan kalp atışlarını duyacağım bir alet olsa merak ettikçe duysam rahatlarım.ebe alacağımız bir alet var mıdır gerçekten CADIARZU

ay sorma sigara konusunda ben de öyle rüyalar gördüm 2 ayrı rüyada 2 kez sigara içmek için pakete uzanıyorum ama içtiğimi hatırlamıyorum. ama benim bu olay psikolojiktir herhalde kalp atışlarını duyduktan sonra hiç içmedim ondan evvel içiyordum arada...

slm herkese.ben de 9+5 haftalık hamileyim 2 gün önce dr özeline gittim. idrar yollarımda enfeksiyon varmış ondan önceki gece acillik olmuştum zaten nese o düzeldi.ama dr karnımın içinde kanama oldugunu söyledi çok ciddi bişey olmadıgını ama istirahat etmem gerektigini söyledi.böle bişi yaşayıpta bebegini kaybetmeyen var mı?eşimde bende çok korkuyoruz.kalbi atıyor hatta ultrasonda kımıldadıgını bile gördük çok hareketliydi. ınş. bişey olmaz bebişime

akşam bizde karnımdan bebeğimize baktık ama kalp atışlarını dinletmedi doktor
eşim sesini duysaydık kalbinin dedi
doktor da hayır her zaman kalp atışlarının sesini dinlemek olmaz, zararlı dedi.

Bu konu hakkında hiç bilgim yok.
İnşallah bebeğin seninle kalır.
Allahım yardım etsin...

merhaba kızlar ya benim bu midemle başım belada inanılmaz bulanıyor ağzımın içi zehir gibi acı 3-4 gündürde istifra edemiyorum iyice fena oldum herşeyime dikkat ediyorum beslenma konusunda ama nafile kızımdada aynı şeyleri yaşamıştım 5,5 ay resmen eve hapsolmuştum günde 8-9 defa istifra ediyordum başımı yastıktan kaldıramıyordum 5,5 aydan sonra herşey birden bire düzeldi.son aylarımda keyfini çıkarmaya başlamıştım hamileliğimin .bu seferkinde fazla istifra durumum yok ama bu bulantı beni öldürüyor bu durumda olan arkadaşlar var mı?neler yapıyorlar birde doktorundan bulantı için hap alan kullanan var mı ?sonuçları nasıl?.bu ilaçların her hangi bir zararı var mı diyicem ki?doktor niye versin?cvp bekliyorum.

doktor bana da mide bulantısı için hap verdi.
adı Dramamine
3-4 gün içtim
bulantılarım kesiliverdi
istersen sende kullan bunu

merhaba kızlar bende 2010 ocak annesi olucam inşallah:kedi:umarım yüce rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip ederopuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar, nasılsınız? geçmişi çok çok okuyamadım..
inşallah herkeste her şeyler yolundadır.

bu yatak muhteşem tatlıymış ruzgar, nerden buldun?
harika bişey..
ama çok kullanışlı değil sanırım... di mi?

kaçıncı haftandasın kaçırdım ben surprise, ama erken dönemde bebek hareketlerini (içinde yüzdüğün sıvıdaki dalgalanmalar sebebi ile) hissetmek mümkünmüş.ama bu da tabi 12. haftadan önce zor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…