merhaba kızlar ya benim bu midemle başım belada inanılmaz bulanıyor ağzımın içi zehir gibi acı 3-4 gündürde istifra edemiyorum iyice fena oldum herşeyime dikkat ediyorum beslenma konusunda ama nafile kızımdada aynı şeyleri yaşamıştım 5,5 ay resmen eve hapsolmuştum günde 8-9 defa istifra ediyordum başımı yastıktan kaldıramıyordum 5,5 aydan sonra herşey birden bire düzeldi.son aylarımda keyfini çıkarmaya başlamıştım hamileliğimin .bu seferkinde fazla istifra durumum yok ama bu bulantı beni öldürüyor bu durumda olan arkadaşlar var mı?neler yapıyorlar birde doktorundan bulantı için hap alan kullanan var mı ?sonuçları nasıl?.bu ilaçların her hangi bir zararı var mı diyicem ki?doktor niye versin?cvp bekliyorum.
canım benim malesef yanıldığını söylemek zorundayım dr una sor bi dahaki gidişinde o da sana bazzı annelerin hissettiğini söyleyecektir zaten kaan kocatepenin sitesindeydi heralde yanlış hatırlamıyorsam orada da yazıyo bazen anneler bebeğin kıpırdanmalarını seyirme veya kelebeğin kanat çırpışları gibi hisseder diyo.yani bu benim şahsi fikrim değil.zaten biliyosun bebek bi sıvının içinde yüzüyo bebek kıpırdandıkça o sıvıda dalgalanmalar oluyo hissettiğimiz o dalgalanmalara biz bebek hareketleri diyoruz.yani o hissettiğimiz şeyler bebeğin tekmeleri değil tabiki.ayrıca ben ebelik bölümünde derslere giriyorum ve oradaki hocalarda aynı şeyleri söylüyorlar
Bir sürü şey okudum ama ilk defa gebelkte 12.hafta civarında annenin bebek hareketlerini kıpırdanma ve kıpırtı şeklinde de olsa hissedebileceğini duyuyorum.Doğrusunu öğrenmeyi severim.Şimdi gene araştırdım ama hiçbir gebelik ve doktor sitesinde benzer bulguya rastlamadım.Hemen hepsinde anne 16.hafta civarında hisseder diyor.Bizim ailede de hekim çok ama mümkün değil diyorlar.Neyse bir de 2 hafta sonra gazi tıpta profla randevum var ona sorarım sizinle de paylaşırım doğrusunu.
arkadaşlar mrb akşamdan beri kasığıma ara ara sancı girip çıkıyo sizde de oluyormu her zamn olurdu ama akşamdan beri daha şiddetli giriyo
kızlar internette angelsounds marka bebek kalp atışı dinleme cihazı var.daha önce kullanan var mı aranızda? almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım hakkındaki bilgiler yetersiz gibi geldi bana
canım vajinal ultrasonu unut.artık vajinal bakamazlar bebeklerimiz karından iyice görünebilecek kadar büyüdü.bulantılar ve kusmaların normal .benim önceki hamileliklerimde 5.aya kadar kusma olmuştu.ama bu hamileliğimde sadece bulantı var kusma yok.yani kafana takma.bebeğin hareketlerini görebileceğiz diye düşünüyorum bu gidişimizde.çünkü artık bebeklerimizin hemen hemen tüm uzuvları oluştu.ben de pazartesi gideceğim.inş.hepimiz hayırlı sonuçlarla döneriz evlerimizekızlar benim hala bulantılarım devam ediyo ara ara. bazen yediğimi d eçıkartıyorum. sizler sadece öğürüyomusunuz yoksa çıkarttığınız da oluyomu.korkmama gerek yok dimi. bu arada perşembe randevum var sizce doktor 9-10. haftada vajinal yolla mı ultrasona bakaar yoksa karındanmı.birde bu haftalarda bebişin hareketlerini görebilecekmiyim.
geçmiş olsun canım .kanama nerdeymiş?sebebi neymiş acaba?kendine dikkat etslm herkese.ben de 9+5 haftalık hamileyim 2 gün önce dr özeline gittim. idrar yollarımda enfeksiyon varmış ondan önceki gece acillik olmuştum zaten nese o düzeldi.ama dr karnımın içinde kanama oldugunu söyledi çok ciddi bişey olmadıgını ama istirahat etmem gerektigini söyledi.böle bişi yaşayıpta bebegini kaybetmeyen var mı?eşimde bende çok korkuyoruz.kalbi atıyor hatta ultrasonda kımıldadıgını bile gördük çok hareketliydi. ınş. bişey olmaz bebişime
kızlar siz kaç haftalık hamişsiniz? ben 10+5 günlüğüm şuan 9 haftasında bebişim kıpır kıpırdı onu.sizin bebişler ne durumda?Şeniz
Allah Allah bilmiyodum ben de kalp atışlarını dinlemenin zararlı olduğunu .yeni bi şey öğrenmiş oldum.herşey ylundamıymış canım.akşam bizde karnımdan bebeğimize baktık ama kalp atışlarını dinletmedi doktor
eşim sesini duysaydık kalbinin dedi
doktor da hayır her zaman kalp atışlarının sesini dinlemek olmaz, zararlı dedi.
kızlar siz kaç haftalık hamişsiniz? ben 10+5 günlüğüm şuan 9 haftasında bebişim kıpır kıpırdı onu.sizin bebişler ne durumda?Şeniz
evet canım el ve ayakları vardı. küçücük minicikti ama çok güzeldi umarım en kısa zamanda sende görürsün canım
aynen canım bende senle aynı durumdayım hatta daha beterim yataktan zorla kalkıyorum kusmaktan gözlerim çıkıcak sandığım bile oluyo bişiy yemeden çıkarmak çok kötüsenağlamakızlar benim hala bulantılarım devam ediyo ara ara. bazen yediğimi d eçıkartıyorum. sizler sadece öğürüyomusunuz yoksa çıkarttığınız da oluyomu.korkmama gerek yok dimi. bu arada perşembe randevum var sizce doktor 9-10. haftada vajinal yolla mı ultrasona bakaar yoksa karındanmı.birde bu haftalarda bebişin hareketlerini görebilecekmiyim.
canım bende ilk hamileliğimde 4 sefer çıkarmak ve bişiy yiyememek yüzünden hastane yatmıştım bundada aynı durumdayım ama henüz hastanelik bi durum yok diyo doktorum hamileiğim10+5oldu 3 kilo verdim ama çok şükür bebeğin durumu iyi zar zor yiyorum ama pek içimde durduğunu söyliyemiycem oğlumda 3 ay bitince bitmişti 2 hafta sora biticek diye umut ediyorum yatakta dayanamayıp akşamları ağlıyorum yeter artık diyee hiç rahat uyuduğumu bilmiyorum ve mide bulantılarım hamileliğimi öğrendikten 3 gün sora başladımerhaba kızlar ya benim bu midemle başım belada inanılmaz bulanıyor ağzımın içi zehir gibi acı 3-4 gündürde istifra edemiyorum iyice fena oldum herşeyime dikkat ediyorum beslenma konusunda ama nafile kızımdada aynı şeyleri yaşamıştım 5,5 ay resmen eve hapsolmuştum günde 8-9 defa istifra ediyordum başımı yastıktan kaldıramıyordum 5,5 aydan sonra herşey birden bire düzeldi.son aylarımda keyfini çıkarmaya başlamıştım hamileliğimin .bu seferkinde fazla istifra durumum yok ama bu bulantı beni öldürüyor bu durumda olan arkadaşlar var mı?neler yapıyorlar birde doktorundan bulantı için hap alan kullanan var mı ?sonuçları nasıl?.bu ilaçların her hangi bir zararı var mı diyicem ki?doktor niye versin?cvp bekliyorum.
bendede dün akaşm oldu bende size sorcaktım kızlar öksürük geldi bana öksürürken öğürcek gibi oldum sol kasığıma bıçak saplanır gibi oldu ve bi 10 saniye falan canım çok acıdı korktum ama soradan geçti bugün eşim doktora sorcaktıarkadaşlar mrb akşamdan beri kasığıma ara ara sancı girip çıkıyo sizde de oluyormu her zamn olurdu ama akşamdan beri daha şiddetli giriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?