2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

ben de 9+5 günlük hamileyim 5. haftanın içinde şiddetli bulantılar başladı ve daha düne kadar istifa ediyodum üstelik doktorun verdiği bulantı ilacını günde iki kez almama rağmen..bugün çok şükür ilk defa bulantı ilacına gerek duymadım sabah kötüydüm ama şimdi fena sayılmam

Bir sürü şey okudum ama ilk defa gebelkte 12.hafta civarında annenin bebek hareketlerini kıpırdanma ve kıpırtı şeklinde de olsa hissedebileceğini duyuyorum.Doğrusunu öğrenmeyi severim.Şimdi gene araştırdım ama hiçbir gebelik ve doktor sitesinde benzer bulguya rastlamadım.Hemen hepsinde anne 16.hafta civarında hisseder diyor.Bizim ailede de hekim çok ama mümkün değil diyorlar.Neyse bir de 2 hafta sonra gazi tıpta profla randevum var ona sorarım sizinle de paylaşırım doğrusunu.

kızlar internette angelsounds marka bebek kalp atışı dinleme cihazı var.daha önce kullanan var mı aranızda? almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım hakkındaki bilgiler yetersiz gibi geldi bana

ben bişey anlatıyım... yaşadığım olay.. bunun üzerinde doktorum, ''sen 12-13. hafta gibi dikkat et. çok nadiren anne adayları bebeklerinin hareketlerini hissederler. kendini çok iyi dinleyebildiğini düşünüyorum, o sebeple sen erkenden hissedeceksin miniğini'' dedi.

ben, bir ilişkiden 7-8 saat sonra, spermle yumurtanın birleşmesini, kasığımda şimşek çakması şeklinde hissettiğimi söyledim doktoruma... şok içinde kaldı kadın, ''olabilir.. his doğru his'' dedi.
sonrasında da, 3 gün sonra rahmime düştüğünü hissettiğimi söyledim. bu da, ani bir acıydı, birkaç dakika sürdü.
bununda doğru his olduğunu söyledi.

tüm bunların üstüne de... erken bebek hareketleri konusunda uyardı.

arkadaşlar mrb akşamdan beri kasığıma ara ara sancı girip çıkıyo sizde de oluyormu her zamn olurdu ama akşamdan beri daha şiddetli giriyo

arkadaşlar mrb akşamdan beri kasığıma ara ara sancı girip çıkıyo sizde de oluyormu her zamn olurdu ama akşamdan beri daha şiddetli giriyo

arada benımde oluyor onceden sureklı vardı sımdı de bıgun var bı gun yok kasık agrım.sancılar oluyor arada...olabılecek seyler bunlar bebegımız buyuyor..

kızlar internette angelsounds marka bebek kalp atışı dinleme cihazı var.daha önce kullanan var mı aranızda? almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım hakkındaki bilgiler yetersiz gibi geldi bana

:) bazen, keşke imkanım olsa da eve ultrason cihazı alsak diyorum ben de... izlesem-dinlesem... :) doya doya koca günümü onunla gözgöze geçirsem...

ama snaırım bu tip aletler insanı paranoyak eder :)

kızlar az once nette okudum 3. aydan sonra steteskopla kalp atıslarını duymamız mumkunmus...

canım vajinal ultrasonu unut.artık vajinal bakamazlar bebeklerimiz karından iyice görünebilecek kadar büyüdü.bulantılar ve kusmaların normal .benim önceki hamileliklerimde 5.aya kadar kusma olmuştu.ama bu hamileliğimde sadece bulantı var kusma yok.yani kafana takma.bebeğin hareketlerini görebileceğiz diye düşünüyorum bu gidişimizde.çünkü artık bebeklerimizin hemen hemen tüm uzuvları oluştu.ben de pazartesi gideceğim.inş.hepimiz hayırlı sonuçlarla döneriz evlerimize

geçmiş olsun canım .kanama nerdeymiş?sebebi neymiş acaba?kendine dikkat et

kızlar siz kaç haftalık hamişsiniz? ben 10+5 günlüğüm şuan 9 haftasında bebişim kıpır kıpırdı onu.sizin bebişler ne durumda?Şeniz

kızlar siz kaç haftalık hamişsiniz? ben 10+5 günlüğüm şuan 9 haftasında bebişim kıpır kıpırdı onu.sizin bebişler ne durumda?Şeniz

11+0 ım bugun yanı 12. haftama gırdım canım...bende carsamba gıtcem nasıpse 1 ay olmus olcak bebısımı gormeyeli...

akşam bizde karnımdan bebeğimize baktık ama kalp atışlarını dinletmedi doktor
eşim sesini duysaydık kalbinin dedi
doktor da hayır her zaman kalp atışlarının sesini dinlemek olmaz, zararlı dedi.
Allah Allah bilmiyodum ben de kalp atışlarını dinlemenin zararlı olduğunu .yeni bi şey öğrenmiş oldum.herşey ylundamıymış canım.

kadus çok sagol.rahimdeymiş.zaten hamile oldugumu ögrendigimden beri çok agrım vardı agrı kanamadandır dedi.ama nedeni yok yatıyorum sürekli ama inş benimle kalır

9. haftada kıpır kıpırdı demek.. ne güzel ya..
biz de 8. haftamızı bitiriyoruz nasipse.. 9 olucaz 2 gün sonra.
elleri ayakları falan var mıydı 9. haftada?

evet canım el ve ayakları vardı. küçücük minicikti ama çok güzeldi umarım en kısa zamanda sende görürsün canım

evet canım el ve ayakları vardı. küçücük minicikti ama çok güzeldi umarım en kısa zamanda sende görürsün canım

ay heyecandan kalbim pır pır... içimde kelebekler uçuşuyor çoğu zaman bebeğimi düşününce :)
o minik ellerle ayakları görmek için sabırsızlanıyorum..

allah herkesin miniğini kucağında göstersin..

söyledi ama ben merak ettim böle bişi yaşayan var mı die.sadece rahim içinde kanama olupta,benden kan gelmiyo tuhaf geldi bana.

aynen canım bende senle aynı durumdayım hatta daha beterim yataktan zorla kalkıyorum kusmaktan gözlerim çıkıcak sandığım bile oluyo bişiy yemeden çıkarmak çok kötüsenağlama
canım bende ilk hamileliğimde 4 sefer çıkarmak ve bişiy yiyememek yüzünden hastane yatmıştım bundada aynı durumdayım ama henüz hastanelik bi durum yok diyo doktorum hamileiğim10+5oldu 3 kilo verdim ama çok şükür bebeğin durumu iyi zar zor yiyorum ama pek içimde durduğunu söyliyemiycem oğlumda 3 ay bitince bitmişti 2 hafta sora biticek diye umut ediyorum yatakta dayanamayıp akşamları ağlıyorum yeter artık diyee hiç rahat uyuduğumu bilmiyorum ve mide bulantılarım hamileliğimi öğrendikten 3 gün sora başladı

bendede dün akaşm oldu bende size sorcaktım kızlar öksürük geldi bana öksürürken öğürcek gibi oldum sol kasığıma bıçak saplanır gibi oldu ve bi 10 saniye falan canım çok acıdı korktum ama soradan geçti bugün eşim doktora sorcaktı

günlerimiz aynı canım bende bugün itibari ile 10+5 im miyde bulantılarıma bakılırsa gayetiyi durumda inşallah öledir:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…