kızlar benim hala bulantılarım devam ediyo ara ara. bazen yediğimi d eçıkartıyorum. sizler sadece öğürüyomusunuz yoksa çıkarttığınız da oluyomu.korkmama gerek yok dimi. bu arada perşembe randevum var sizce doktor 9-10. haftada vajinal yolla mı ultrasona bakaar yoksa karındanmı.birde bu haftalarda bebişin hareketlerini görebilecekmiyim.
zaten bir daha ki gidişimde söyleyeceğim doktora bir ay bana çok uzun geliyo daha erken gelsek olmaz mı diye dayanamıyorum ya en azından karnımdan kalp atışlarını duyacağım bir alet olsa merak ettikçe duysam rahatlarım.ebe alacağımız bir alet var mıdır gerçektenCADIARZU
slm herkese.ben de 9+5 haftalık hamileyim 2 gün önce dr özeline gittim. idrar yollarımda enfeksiyon varmış ondan önceki gece acillik olmuştum zaten nese o düzeldi.ama dr karnımın içinde kanama oldugunu söyledi çok ciddi bişey olmadıgını ama istirahat etmem gerektigini söyledi.böle bişi yaşayıpta bebegini kaybetmeyen var mı?eşimde bende çok korkuyoruz.kalbi atıyor hatta ultrasonda kımıldadıgını bile gördük çok hareketliydi. İnş. bişey olmaz bebişime
merhaba kızlar bende 2010 ocak annesi olucam inşallah:kedi:umarım yüce rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip ederopuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar, nasılsınız? geçmişi çok çok okuyamadım..
inşallah herkeste her şeyler yolundadır.
bu yatak muhteşem tatlıymış ruzgar, nerden buldun?
harika bişey..
ama çok kullanışlı değil sanırım... di mi?
kaçıncı haftandasın kaçırdım ben surprise, ama erken dönemde bebek hareketlerini (içinde yüzdüğün sıvıdaki dalgalanmalar sebebi ile) hissetmek mümkünmüş.ama bu da tabi 12. haftadan önce zor sanırım.
arkadaşlar mrb akşamdan beri kasığıma ara ara sancı girip çıkıyo sizde de oluyormu her zamn olurdu ama akşamdan beri daha şiddetli giriyo
bebişim şimdi 10 hafta 3 günlük, ctesi kontrol var bakalım inş.hareketlerini görürüm...
selam kızlar nasılsınız bugun dr gittik saatlerce test yapıldı troidlerimde sorun çıktı 2 hafta sonra tekrar bakılcak yine yüksekse ilaç kullancakmışım...
selam kızlar nasılsınız bugun dr gittik saatlerce test yapıldı troidlerimde sorun çıktı 2 hafta sonra tekrar bakılcak yine yüksekse ilaç kullancakmışım...
canım nasıl mide bulantılrına bakılırsa iyi durumda benim bulantım yok gerci 6 hafta 4 gunlugum ama ole yazınca korktum smdi bulantı olmayınca bişsey olmaz dimi bebişime[/QUOTE]günlerimiz aynı canım bende bugün itibari ile 10+5 im miyde bulantılarıma bakılırsa gayetiyi durumda inşallah öledir:Saruboceq:
kızlar dün bana idrar testi yapıldı idrar yollarımda iltihap varmış dr şuan ilaç yazamam 3.ayını doldur dedi ondan snra tedavi etçez bol bol su iç dedi şimdi internetten araştırdım gebelikte çok sık karşılşılan bi durummuş drdan mutlaka idrar testi isteyin
bebişi göremedimki dahiliyeye sevk ettiler testler için.bir de kadın dogumcuyla 2 li testi konuştum bana down veya kromozomları bozuksa aldırcakmısın dedi hayır dedim ozaman neden yaptırıyorsun hamileligini zehir etmek içinmi dedi.bende belki tedavisi olcak birşey olur dedim hayır dedi tedavisi olacak bir hastalık degildir kromozommve down dedi.ona göre düşün taşın yaptırmak istiyorsan yapayım dedi.kafam karıştı...ama ben bu çocugu hastada olsa aldırmam diyorsan gerek yok dedi.ama yok aldırırım diyorsan hemen yapalım dedi..
kızlar dün bana idrar testi yapıldı idrar yollarımda iltihap varmış dr şuan ilaç yazamam 3.ayını doldur dedi ondan snra tedavi etçez bol bol su iç dedi şimdi internetten araştırdım gebelikte çok sık karşılşılan bi durummuş drdan mutlaka idrar testi isteyin
bebişi göremedimki dahiliyeye sevk ettiler testler için.bir de kadın dogumcuyla 2 li testi konuştum bana down veya kromozomları bozuksa aldırcakmısın dedi hayır dedim ozaman neden yaptırıyorsun hamileligini zehir etmek içinmi dedi.bende belki tedavisi olcak birşey olur dedim hayır dedi tedavisi olacak bir hastalık degildir kromozommve down dedi.ona göre düşün taşın yaptırmak istiyorsan yapayım dedi.kafam karıştı...ama ben bu çocugu hastada olsa aldırmam diyorsan gerek yok dedi.ama yok aldırırım diyorsan hemen yapalım dedi..
geçmiş olsun canım inşallah ilaca kalmadan 2 haftaya kadar geçer problemin geçmesede kafana takma çok önemli bişiy değil ilaçla düşürülüyoselam kızlar nasılsınız bugun dr gittik saatlerce test yapıldı troidlerimde sorun çıktı 2 hafta sonra tekrar bakılcak yine yüksekse ilaç kullancakmışım...
kızlar ben 10 haftalıkken ultrasona girdim doktor bebeğimin çok iyi olduğunu söyledi kalp atışlarınıda dinletti ama bebeğimin hareketlerini göremedim doktora soruncada sadece bebeğin normal dedi ama hareketlerini görmrm lazım diğe düşünüyordum çok kafama takıldı acaba 10.haftada görmemek normalmi çok steres yaptım ya bir sonraki randevuda 1 temmuzda nasıl geçer zaman bilmiyorum bi fikri olan varsa lütfen yazsın
selam teyzoşları
doktora gittik bugün
taklalar atıyordu oğlusum
pipisini gösteri bize
eşimle hala şoktayız biz hep kız beklliyorduk kaydirigubbakcemile3
doktor yinede %100 değil ama büyük ihtimal dedi
annemi aradım
aaaaa ben elbiseler almıstım dedi :roflol: :roflol:
millet benim ekşi sevdama kız diye yorumlamıstı
bundan sonra cin takvimi japon takvimi inanmam :roflol:
sağlıklıymış cok şükür
sac boyatma işini sordum mümkünse yaptırma dedi yada 4-5 aylıkken cok fazla bekletmeden yaptır dedi
bu sefer tartı 3 kg almısım doktor teyze cok iyi dedi normalmiş kaydirigubbakcemile5
şimdilik bu kadar
ben oğluşuma kek yapim cokacimcoook
selam teyzoşları
doktora gittik bugün
pipisini gösteri bize
annemi aradım
sağlıklıymış cok şükür
sac boyatma işini sordum mümkünse yaptırma dedi yada 4-5 aylıkken cok fazla bekletmeden yaptır dedi
bu sefer tartı 3 kg almısım doktor teyze cok iyi dedi normalmiş kaydirigubbakcemile5
şimdilik bu kadar
kızlar ben 10 haftalıkken ultrasona girdim doktor bebeğimin çok iyi olduğunu söyledi kalp atışlarınıda dinletti ama bebeğimin hareketlerini göremedim doktora soruncada sadece bebeğin normal dedi ama hareketlerini görmrm lazım diğe düşünüyordum çok kafama takıldı acaba 10.haftada görmemek normalmi çok steres yaptım ya bir sonraki randevuda 1 temmuzda nasıl geçer zaman bilmiyorum bi fikri olan varsa lütfen yazsın
selam teyzoşları
doktora gittik bugün
pipisini gösteri bize
annemi aradım
sağlıklıymış cok şükür
şimdilik bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?