içimi ferahlattın bitaneciğim[
cnmm bende dün doktora aynı soruyu sordum sol kasığımda batma var hep olcak tabi dedi rahim büyüdükçe batmalar sancılar olcakmış olması daha iyi büyüdüğünü anlıyosun işte dedi :1hug:
canımsın bana dr reniee şurup verdi ama istersen tatile gitmeden bi dr a görünsenmerhaba kızlar ya benim bu midemle başım belada inanılmaz bulanıyor ağzımın içi zehir gibi acı 3-4 gündürde istifra edemiyorum iyice fena oldum herşeyime dikkat ediyorum beslenma konusunda ama nafile kızımdada aynı şeyleri yaşamıştım 5,5 ay resmen eve hapsolmuştum günde 8-9 defa istifra ediyordum başımı yastıktan kaldıramıyordum 5,5 aydan sonra herşey birden bire düzeldi.son aylarımda keyfini çıkarmaya başlamıştım hamileliğimin .bu seferkinde fazla istifra durumum yok ama bu bulantı beni öldürüyor bu durumda olan arkadaşlar var mı?neler yapıyorlar birde doktorundan bulantı için hap alan kullanan var mı ?sonuçları nasıl?.bu ilaçların her hangi bir zararı var mı diyicem ki?doktor niye versin?cvp bekliyorum.
canım k.k da kullanan arkadaşlar var memnunlar ama 12. haftadan sonra dinleniliyomuşkızlar internette angelsounds marka bebek kalp atışı dinleme cihazı var.daha önce kullanan var mı aranızda? almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım hakkındaki bilgiler yetersiz gibi geldi bana
ay bende bunu sordum kızlara bugünarkadaşlar mrb akşamdan beri kasığıma ara ara sancı girip çıkıyo sizde de oluyormu her zamn olurdu ama akşamdan beri daha şiddetli giriyo
gçmiş olsun canımselam kızlar nasılsınız bugun dr gittik saatlerce test yapıldı troidlerimde sorun çıktı 2 hafta sonra tekrar bakılcak yine yüksekse ilaç kullancakmışım...
nasıl oldu bu geçmiş olsunkızlar dün bana idrar testi yapıldı idrar yollarımda iltihap varmış dr şuan ilaç yazamam 3.ayını doldur dedi ondan snra tedavi etçez bol bol su iç dedi şimdi internetten araştırdım gebelikte çok sık karşılşılan bi durummuş drdan mutlaka idrar testi isteyin
selam teyzoşları
doktora gittik bugün
taklalar atıyordu oğlusum
pipisini gösteri bize
eşimle hala şoktayız biz hep kız beklliyorduk kaydirigubbakcemile3
doktor yinede %100 değil ama büyük ihtimal dedi
annemi aradım
aaaaa ben elbiseler almıstım dedi :roflol: :roflol:
millet benim ekşi sevdama kız diye yorumlamıstı
bundan sonra cin takvimi japon takvimi inanmam :roflol:
sağlıklıymış cok şükür
sac boyatma işini sordum mümkünse yaptırma dedi yada 4-5 aylıkken cok fazla bekletmeden yaptır dedi
bu sefer tartı 3 kg almısım doktor teyze cok iyi dedi normalmiş kaydirigubbakcemile5
şimdilik bu kadar
ben oğluşuma kek yapim cokacimcoook
sen nerelerdesin? Merak etmiştim seni....
canım vajinal ultrasonu unut.artık vajinal bakamazlar bebeklerimiz karından iyice görünebilecek kadar büyüdü.bulantılar ve kusmaların normal .benim önceki hamileliklerimde 5.aya kadar kusma olmuştu.ama bu hamileliğimde sadece bulantı var kusma yok.yani kafana takma.bebeğin hareketlerini görebileceğiz diye düşünüyorum bu gidişimizde.çünkü artık bebeklerimizin hemen hemen tüm uzuvları oluştu.ben de pazartesi gideceğim.inş.hepimiz hayırlı sonuçlarla döneriz evlerimize
canım bebek çok rahat gözüküyo ama bazen kalp atışları gözükmeyebiliyo gaaz oluyo bişey çıkıyo görünmeyebiliyo, ben 2 kere yaşadım canım. ilkinde çok kötü oldum ordan kalkıp vajinal ultrasona nasıl yattığımı bilmiyorum ellerim ayaklarım titriyodu bebeğime bişey oldu diye. ve bu iyi bi hastanenn yeni ultrasonuydu.
iyi canım ya valla perşembeyi iple çekiyorum.bakalım belki dinletir doktorum sonuçta kalbinin attığını sölese de yeter zaten.hareketelrini de görürsek süper olucak.
selam teyzoşları
doktora gittik bugün
taklalar atıyordu oğlusum
pipisini gösteri bize
eşimle hala şoktayız biz hep kız beklliyorduk kaydirigubbakcemile3
doktor yinede %100 değil ama büyük ihtimal dedi
annemi aradım
aaaaa ben elbiseler almıstım dedi :roflol: :roflol:
millet benim ekşi sevdama kız diye yorumlamıstı
bundan sonra cin takvimi japon takvimi inanmam :roflol:
sağlıklıymış cok şükür
sac boyatma işini sordum mümkünse yaptırma dedi yada 4-5 aylıkken cok fazla bekletmeden yaptır dedi
bu sefer tartı 3 kg almısım doktor teyze cok iyi dedi normalmiş kaydirigubbakcemile5
şimdilik bu kadar
ben oğluşuma kek yapim cokacimcoook
canım ya çok sevindim. ne güzel erkenden öğrenmişsin cins,iyetini.2li testini mi yaptırıken öğrendin.sonuçları hemen alınıyomu testin. bir de nasıl oluyo sadece kanmı alınıyo tahlil için yoksa bşka şeyler de yapılıyomu.
canım başınız sağolsun .Allah geride kalanlara sabır versin inşallah.evlat acısı zor .Allah kimsenin başına vermesin inş..bu arada çok sevindim demek cinsiyeti belli oldu bebeğinin.Darısı bizlerin başına inş.sağlıklı sıhatli olarak öğreniriz cinsiyetleriyazamadım kusura bakmayın
bizim yoğun bakımda yatan ufaklık bugün vefat etmiş mafoldumben
kaynanamlar yola cıkcaktı onlara bi bakmaya gittim
hepiniz cok saolun kızlar
soranlar için 13+2 idi bugün
3 hafta sonra 3lü test için gidicez
ayy hala kekimi yapamadım cokacimcoook
bebeğinin iyi olduğuna sevindim.dijital tansiyon aleti mi aldınız bilekten mi yoksa koldan mı ölçüyor?bilekten ölçenler pek tavsiye edilmiyor.mrb kızlar nasılsınız bakalım?yazışmalarınızı takip ediyorum ama birkaç gün geriden.ben çok mutluyum cuma günü bebişimi gördüm.en son gördüğümden beri çok büyümüş ve çok hareketli olmuş maşallah.ense ölçümü ve ikili testimiz yapıldı.ense ölçümünde doktor teyzesini epey uğraştırdı ama bu da annesinin işine geldi yaklaşık yarım saat izledim paşamı.o kadar hareketliki hiç yerinde durmuyor o yüzden cinsiyet tahminide yapılamadı maalesef ama bana erkek gibi geldi.doktorumuz ense ölçüsünün iyi olduğunu ve hiç bir sorun görünmediğini söyledi.ama ikili testin sonucunu haftaya cuma öğrenicez umarım onda da hiçbir sorun çıkmaz,belki cinsiyetini de öğreniriz gittiğimizde.bu arada ben hala çok iyiyim birkez bile midem bulanmadı sadece yemek yaptığımda yağ ve soğan kokusu tansiyonumu yerlere indiriyor ama zaten hergün yemek yapmadığım için fazla etkilenmiyorum.ben anlamıyordum ama her kontrole gittiğimizde tansiyonum düşük çıktığı için cuma günü birde tansiyon ölçer aldık halsizliğimin sebebi tembellik değil düşük tansiyonmuş meğerse,sizlerede tavsiye ederim hamilelik döneminde ihtiyaç olyuyor gerçekten.neyse kızlar çok konuştum sanırım.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.çokucuk öpüyorum hepinizi...
aslında buralardayım canım da ara sıra bakıp çıkıyorum. misafirim vardı. bi de dilenerek geçiriyorum vaktimi genelde.bakıyorum her şey yolunda okuyunca seviniyorum. bu arada kontrolün nezaman.benim perşembe. merak ediyorum . bebişimi görmeyeli 20 gün olacak perşembe günü.hareketlerini görülüyo diyolar ya çok merak ediyorum ben de.
benim kontrolüm temmuz 10 gibi...bana kalp atımını gördükten sonra artık ikiliye gelirsin demişti...epey var kontrolüme
canım ya çok sevindim. ne güzel erkenden öğrenmişsin cins,iyetini.2li testini mi yaptırıken öğrendin.sonuçları hemen alınıyomu testin. bir de nasıl oluyo sadece kanmı alınıyo tahlil için yoksa bşka şeyler de yapılıyomu.
bebeğinin iyi olduğuna sevindim.dijital tansiyon aleti mi aldınız bilekten mi yoksa koldan mı ölçüyor?bilekten ölçenler pek tavsiye edilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?