2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
her yer ne kadar pislenmiş yaww
anca arındım valaa kaydirigubbakcemile3

hava sıcak dışarı çıkamıyorum halsizlik bulantı evde sıkıldım eşimde kardeşine gitti bugun..ben gitmedim..
juli eve baktıgın yokki yiyon içiyon yatıyon normaldir:::)))
sen birde benim evi gör temizlik firması gelse zor biter::))
juli adın ne senin...

Selam kızlar geçmişi okuyordum nasılsınız?
JJuLiEtt cinsiyetini öğrenmişsin erkenden göstermiş ne güzel

lady sen ist.neresindensin...birde tickerler siteden kaynaklı sanırım zaman zaman böyle görünmüyor sonra kendi düzeliyor...

durucum saol canım arsız sıpam hemen gösterdi pipisini kaydirigubbakcemile3

ecrimin doğru diyon valla :roflol: yiyip içip yatıyom
üstün körü süpürcektim herif derin temizliğe girdi zemuszemus
şimdi azad ettim akşama devam etcez diğer odaya

kızlar bugün göğüslerim ateş gibi kıpkırmızı :sinifsinif: daha ne kadar büyücek bunlar nadide gibi olcem galiba

jjuliett cinsiyeti ogrenmissin hadi gozun aydın artık mavis kıyafet alımlarına baslarsın sen ne guzel insallah cok saglıklı hayırlı mutlu bir oglusun olur annesi bizim daha 1 ay var en az o safhaya gelmemize sen onden onden gidiyosun
bu arada yegeninize de allah rahmet eylesin o simdi cennettedir size ve ailesine de sabırlar versin canım

kızlar dün biz eşimle biraz bebek arabalarına baktık saraçhanede hastane ordaydı sonuçları alana kadar..
ben baston tarzı almaya karar verdim çünkü kış bebegi olcak ve muhtemelen evden çıkamıcaz çıksakda pusetmi ne çantası varya ona koycaz araba gereksi ancak nisan gibi araba kullanılmaya başlanır diye tahmin ediyorum ve bastonlar gerçekten süper benim begendiklerimde 250 400 arasında degişiyor..kullanımı çok kolay birde ben yegenimden de biliyorum gerçekten anne için rahatlık tek elinle arba katl atek elinle çocugu tutmak..aklınızda bulunsun sizlerde baston tarzı düşünebilirsiniz...ama öyle dandiklerden degil:)))çok özelikkli herşeyi var falan..

cok saol canım benim :1hug:

ben küfeyi devirmeye gidiyorum
öptüm hepiniziiii opuyorumnanaktan

babalar gunu icin kocalarınıza bi supriz yaptınız mı kızlar benim kocacaıgım mamlesef yanımda degil moskovada isleri sebebiyle ben de haftaya donecegim uzagız birbirimizden sabah babalar gunun kutlu olsun diye arayarak uyandırdım cok duygulandı ben babamıyımj simdi gercekten diyo canım benim ya bu 3 haftalık donemde yanımda olamadıgı icin uzuluyo ben doktor kontrolune geldim buraya ilk defa bu kadar ayrı kalıyoruız birbirimizden zor geliyor ikimize de ama b ebisimiz icin ne yapalım

beylerbeyi çok güzeldir ne güzel keşke bende bian önce taşınsam asya yakasına of...
ben güya sabah karnıma rujla birşeyler yazcaktım unuttum ya babalar gunu oldugunu:)))

juli şimdi bazı topiklerde okudum bu haftalarda cinsiyet yanıltıcı olabiliyormuş o bölgede şişlik oluyormuş falan sonra kız çıkmasın bebeiş:)))

onların yeri de çok ayrı be jasmin di mi...benimki de öyle, çok duygulanıyor...bazen kavga ediyoruz hemen gelip yapışıyo bizim bebeğimiz olacak kavga etmeyelim diye....onlar da çok duygulular bir de güçlü görünmek zorundalar, kimbilir akıllarından neler geçiyor, ne kaygıları var....

bu arada benim karın çizgim çıkmış söylemesi ayıp ağdacım farketti...bir de kıslar şu an bebeğin olduğu yeri o tarif ettikleri portakal-greyfurt biçimini (rahim) görmek isterseniz elinizle göbeğinizi gerdirin çok hoş bir tümsek beliriveriyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…