2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
benim kontrolüm temmuz 10 gibi...bana kalp atımını gördükten sonra artık ikiliye gelirsin demişti...epey var kontrolüme

ben yola çıkıcam demiştim gitmeden bi görelim ozaman demişti. ama zaten dayanamazdım heralde çok merak ediyorum.perşembeyi iple çekiyorum.bi de hareketleri görülüyo diyolar ya daha çok heyecanlandım.

hııııı. yani 12. haftanda yaptırdın. bakalım biz de yaptırır ve iyi sonuçlar alırız inşallah.belki bizimkiler de cinsiyetlerini gösteririler.göstersinki ciciler alıyım.

bu karın çizgisi göbek deliğinden aşağı doğru inen dik bir çizgimi. bnde de var.ne anlama geliyormuşki.

ecrin canım baston tipi olanları bebk biraz buyuyunce kullanabilirisn yalnız oyle 3-4 aylıkken kullanamzsın benim kardesim p. cardinden almıstı bebk arabasını cok memnun tek tip aldı o ozellikle hafif olması bir kolunda cocuk bir kolunda arabayı tasıması sebebiyle tercih etmisti 5.5 kilo toplam agırlıgı 4e katlanıyo cok az yer kaplıyo kucukken ana kucagı oturtuluyo 6 aylıga kadar sonra sadece araba olarak kullanılıyo bebisimiz simdi 15 aylık hala aynı arabayı kullanıyo cok rahat bir sekilde ama benim araba alma isimi esim bana bırakmayacakmıs biraz elektronik esya ve araba delisidir kendisi de uzaktan kumandalı modeller falan cıkmıs onlardan alacagım sen karısma lutfen araba isine diyo a.s deli sanki ben cocugu uzaktan kumandayla surerim de

merhaba kızlaaarrr.
babalar günü kutladınız mı bakalım meleklerle beraber? :)

süpper... maşallah.. maşallah canım.
şöyle hareketli diye anlattıkça sizler, ben de görmek için çıldırıyorum meleğimi... bi ultrason cihazı almak lazım evlere bence :)
test sonucunuz da iyi çıkar umarım canım.
allah tamamına erdirsin.

kimsecikler yok yaw bu ocak anneleri de aynı memur gibi cumartesi pazar yoklar:))

:) şekerim, pazar günleri, kocişler evde... adamları zaten boşladık uzun zamandır.. kardeş kardeş geçinioruz evde.. bir de pazar günü yalnız mı bırakalım :))

bizim ev de battı çıktı..
eve nasıl bakçazki zaten?
kimi dinleyelim yani.. herkes diyorki, aman hiçbişey yapma - yat dinlen.. ben de söz dinliyorum :)

kızlaaar, karnımda çok ağrım var, bıçak saplanır gibi sanki sağ kasığımda... şimdiye kadar hiç bu kadar yoğun ve uzun süreli olmamıştı. Marketten aldıklarımı taşıdım ama çok ağır değillerdi. Doktorumu aradım, olabilir, dinlen, iş yapma, normal falan dedi ama içim hiç rahat değil...yarın kontrole gideceğim...sizde de bu tip ağrılar oldu mu

evet krizalit...

biz henüz, 8. haftamızı bugün bitiriyoruz kuzumla..
ben, erken dönemde olur sanıyordum bu tip korku veren ağrıları... demekki 10. haftada da oluyormuş.

normal, sen merak etme. benim de doktorum aynı şeyi söyledi.
yormuşsun demekki kendini..
dinlen.. ayaklarını azıcık yuarıda tutacak şekilde uzan ..
bişey yok, merak etme. sakin ol.

ilgin için teşekkür ederim yalelcim...ablamla konuştum, ağrıda kadın doğum hastanesinde dr. çok geliyorlar bana öyle, rahim kasları gerildiği için,sevin hatta rahmin büyüyor dedi, rahatladım azcık ama yarın yine de kontrole gideceğim....

sen bi git... için rahatlasın.. bahaneyle meleğini de görürsün :)

canım bence de kendini yorma. bırak eşin taşısın market poşetlerini. biraz nazlanalım dimi buzamanlarda. bebişini düşün bol bol dinlen. şu 3 ayı bi atlatalım daha rahat hareket ederiz.içinin raha etmesi için git istersen bi kontrole. yok bende öle bi ağrı olmadı elimden geldiğince yormamaya çalışıyorum kendimi. ben bi kez düşük yapmıştım zaten. o yüzden bu ke temkinli olmaya çalışıyorum.bırak işler kalsın . napalım yani dimi.

ama yine d eçok kafana takma. zaten bu dönemde kafamıza takıp endişelenecek bişiler buluyoruz mutlaka. doktoruna güven ve dinlen bence.bazen bende fazla ayakta durup koşturunca popomun üstüne bi ağrı giriyo mesela dinleniyorum geçiyo.sen içini ferah tut,kötü şeyler yakıştırma kendine tamama mı canım.

güzel sözlerin için çok teşekkür ederim yalel'cim.inşallah en kısa zamanda hepiniz görüceksiniz miniklerinizin hareketlerini.çok hoş bir duygu anlatılmaz yaşanır diyorum sadece:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…