dr söyledi alacaksanız pazudan ölçen dijitallerden alın dedi ben de öyle yaptım.bilekten ölçenler her zaman doğru sonuç vermiyormuşdijital bilekten ölçüyor.neden tavsiye edilmiyorki acaba?ilk defa senden duydum cnm.
dr söyledi alacaksanız pazudan ölçen dijitallerden alın dedi ben de öyle yaptım.bilekten ölçenler her zaman doğru sonuç vermiyormuş
cok kucuk ama dimi bende elimi gezdiriyorum ama kücük gibi geliyo ,ne zmana büyüyecekler yaa
benim kontrolüm temmuz 10 gibi...bana kalp atımını gördükten sonra artık ikiliye gelirsin demişti...epey var kontrolüme
canım ben ikili testi bi hafta önce yaptırmıstım gatada
dün de kendi doktoruma göstermeye gittim
ikili testi cuma yaptırdım pazartesi cıktı sonuclar
önce doktor ense kalınlığını ölçüyor sonra kan alınıyor yaşın da alınarak hepsi arasında tarama yapılıyorr
bu arada benim karın çizgim çıkmış söylemesi ayıp ağdacım farketti...bir de kıslar şu an bebeğin olduğu yeri o tarif ettikleri portakal-greyfurt biçimini (rahim) görmek isterseniz elinizle göbeğinizi gerdirin çok hoş bir tümsek beliriveriyor...
kızlar dün biz eşimle biraz bebek arabalarına baktık saraçhanede hastane ordaydı sonuçları alana kadar..
ben baston tarzı almaya karar verdim çünkü kış bebegi olcak ve muhtemelen evden çıkamıcaz çıksakda pusetmi ne çantası varya ona koycaz araba gereksi ancak nisan gibi araba kullanılmaya başlanır diye tahmin ediyorum ve bastonlar gerçekten süper benim begendiklerimde 250 400 arasında degişiyor..kullanımı çok kolay birde ben yegenimden de biliyorum gerçekten anne için rahatlık tek elinle arba katl atek elinle çocugu tutmak..aklınızda bulunsun sizlerde baston tarzı düşünebilirsiniz...ama öyle dandiklerden degil:)))çok özelikkli herşeyi var falan..
mrb kızlar nasılsınız bakalım?yazışmalarınızı takip ediyorum ama birkaç gün geriden.ben çok mutluyum cuma günü bebişimi gördüm.en son gördüğümden beri çok büyümüş ve çok hareketli olmuş maşallah.ense ölçümü ve ikili testimiz yapıldı.ense ölçümünde doktor teyzesini epey uğraştırdı ama bu da annesinin işine geldi yaklaşık yarım saat izledim paşamı.o kadar hareketliki hiç yerinde durmuyor o yüzden cinsiyet tahminide yapılamadı maalesef ama bana erkek gibi geldi.doktorumuz ense ölçüsünün iyi olduğunu ve hiç bir sorun görünmediğini söyledi.ama ikili testin sonucunu haftaya cuma öğrenicez umarım onda da hiçbir sorun çıkmaz,belki cinsiyetini de öğreniriz gittiğimizde.bu arada ben hala çok iyiyim birkez bile midem bulanmadı sadece yemek yaptığımda yağ ve soğan kokusu tansiyonumu yerlere indiriyor ama zaten hergün yemek yapmadığım için fazla etkilenmiyorum.ben anlamıyordum ama her kontrole gittiğimizde tansiyonum düşük çıktığı için cuma günü birde tansiyon ölçer aldık halsizliğimin sebebi tembellik değil düşük tansiyonmuş meğerse,sizlerede tavsiye ederim hamilelik döneminde ihtiyaç olyuyor gerçekten.neyse kızlar çok konuştum sanırım.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.çokucuk öpüyorum hepinizi...
kimsecikler yok yaw bu ocak anneleri de aynı memur gibi cumartesi pazar yoklar:))
hava sıcak dışarı çıkamıyorum halsizlik bulantı evde sıkıldım eşimde kardeşine gitti bugun..ben gitmedim..
juli eve baktıgın yokki yiyon içiyon yatıyon normaldir:::)))
sen birde benim evi gör temizlik firması gelse zor biter::))
juli adın ne senin...
evet krizalit...
biz henüz, 8. haftamızı bugün bitiriyoruz kuzumla..
ben, erken dönemde olur sanıyordum bu tip korku veren ağrıları... demekki 10. haftada da oluyormuş.
normal, sen merak etme. benim de doktorum aynı şeyi söyledi.
yormuşsun demekki kendini..
dinlen.. ayaklarını azıcık yuarıda tutacak şekilde uzan ..
bişey yok, merak etme. sakin ol.
ilgin için teşekkür ederim yalelcim...ablamla konuştum, ağrıda kadın doğum hastanesinde dr. çok geliyorlar bana öyle, rahim kasları gerildiği için,sevin hatta rahmin büyüyor dedi, rahatladım azcık ama yarın yine de kontrole gideceğim....
kızlaaar, karnımda çok ağrım var, bıçak saplanır gibi sanki sağ kasığımda... şimdiye kadar hiç bu kadar yoğun ve uzun süreli olmamıştı. Marketten aldıklarımı taşıdım ama çok ağır değillerdi. Doktorumu aradım, olabilir, dinlen, iş yapma, normal falan dedi ama içim hiç rahat değil...yarın kontrole gideceğim...sizde de bu tip ağrılar oldu mu
Herkese günaydın:))
günaydınnn...biz geldik................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?