günaydın kızlar....9 günlük izinin ardından tekrar işe döndüm buğün...evde olmak süperdi :)) yarın 14,30 da kontrolümüz var ve ben çok korkuyorum....( tekrar bi duysaydım meleğimim pıt pıtlarını ....
bana tahminde bulund ediğimde benim kızım senin oğlun olacak demiştin yaaaaaaa tutmadı o zaman senin oğliş olduğuna göre benim kızmmı olacak.ama ben erkek istiyordum babamın adını koyacaktım :) neyse sağlıklı hayırlı olsunda ne olursa olsun değilmi. zaten ikisinede ihtiyacımız var
cumartesi öğrendin beticim
baktık yatııııp duruyo
didim doktora neden hiç hareket etmiyo ne uyusuk :kedi:
anam dememe kalmadı basladı hoplamaya zıplamaya
doktor teyzede erkek bu dedii kaydirigubbakcemile3
bana tahminde bulund ediğimde benim kızım senin oğlun olacak demiştin yaaaaaaa tutmadı o zaman senin oğliş olduğuna göre benim kızmmı olacak.ama ben erkek istiyordum babamın adını koyacaktım :) neyse sağlıklı hayırlı olsunda ne olursa olsun değilmi. zaten ikisinede ihtiyacımız var
o kadarda medyumculuk yaptık :roflol:demekki hepsi ters olcak
yaa ben hala kız diye süpriz bekliyom
ne bileyim alısamadım kaydirigubbakcemile3
hep kız diye sevdik
şimdi oğluş olunca sasırdık
evet merak ettim yoksun ne zamandır
ohhhh ne güzel gezip tozmuşsun çok iyi geliyor insanaiyi bebeişimiz teyzesi 1 hafta oldu göreli cuma tekrar kontrolümüz var
sen ne zaman gideceksin baktırdınmı hiç o arada
o kadarda medyumculuk yaptık :roflol:demekki hepsi ters olcak
yaa ben hala kız diye süpriz bekliyom
ne bileyim alısamadım kaydirigubbakcemile3
hep kız diye sevdik
şimdi oğluş olunca sasırdık
herkese günaydın minik bebişler güzel anneler
jülicim zor olacak ama bekle biraz sen çok gördün bu aralar kaydirigubbakcemile3
evet merak ettim yoksun ne zamandır
ohhhh ne güzel gezip tozmuşsun çok iyi geliyor insanaiyi bebeişimiz teyzesi 1 hafta oldu göreli cuma tekrar kontrolümüz var
sen ne zaman gideceksin baktırdınmı hiç o arada
canım benim... temliz hava çok iyi geldi valla... tekirdağda yazlıktaydım.... bol bol dinlendim.... geçen hafta salı sabahı gittim, 15 mm olmuştu ve sağlıklı görünüyordu, dr 3 hafta sonra dedi ama ben dayanamam giderim bi kaç gün sonra...kaydirigubbakcemile3
canım benim... temliz hava çok iyi geldi valla... tekirdağda yazlıktaydım.... bol bol dinlendim.... geçen hafta salı sabahı gittim, 15 mm olmuştu ve sağlıklı görünüyordu, dr 3 hafta sonra dedi ama ben dayanamam giderim bi kaç gün sonra...kaydirigubbakcemile3
bende önceki hafta çanakkaleye gittim çok güzeldi nasıldır moralin tahmin edebiliyorum
ayyy maşallah annesi ya kocaman olmuş
inşallah iyi haberler alalım hep