kızlaaar doktordan geliyorum, dün çok ağrım vardı ya...herşey yolundaymış, bahaneyle minişi de gördüm...kızlar yaaa artık gerçek bir bebeğe benziyor elleri kolları tomurcuk halde...veeee 3,5 cm....kalbi de sakince atıyordu...ağrı da -aklınızda bulunsun- rahimin artık leğen kemiklerinin üzerine çıkmaya başlamasından oluyormuş
kızlaaar doktordan geliyorum, dün çok ağrım vardı ya...herşey yolundaymış, bahaneyle minişi de gördüm...kızlar yaaa artık gerçek bir bebeğe benziyor elleri kolları tomurcuk halde...veeee 3,5 cm....kalbi de sakince atıyordu...ağrı da -aklınızda bulunsun- rahimin artık leğen kemiklerinin üzerine çıkmaya başlamasından oluyormuş
ayyy julicimm çook sevindim yaa. yok canım benim doktorum inatçı çıktı 16.hafta olmadan söylemem boşuna ısrar etme diyo yaa.. ayy darısı başımıza hani kız bebişti demekki seninki oğlan bebiş benimki kız bebiş olacak:ecrin_bebek:
günaydın arkadaşlar,sabahtan beri geçmişi okumaktan bi hal oldum,
juliett gözün aydın cinsiyetini öğrenmişsin,Rabbim sağ salim salıklı bir şekilde kucağına almayı nasib etsin:Saruboceq:ayrıca başınız sağolsun,Rabbim sabır versin,Allah kimseye yaşatmasın:Saruboceq:
tünaydın kısslar nasılsınız ben bu aralar fazla giremiyorum misafirlerim var ama arada girip sizi takip ediyorum bu arada jülicim çok sevindim öğrendiğine allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına
krizalit bugün benimde kontrol vardı aynen benimde 3,5 cm olmuş 10+3 olmuşuz bir gün öne geçmişiz galiba ultrasona göre ağrılar bendede çoğaldı özellikle belimde ve sağ kasığımda
ecrin sen de benim gibi evden çıkmıyorsun halsizlik bulantı derken ama evde kaldıkça bu şikayetlerimiz daha da artıyor bunu farkettim son iki pazardır pikniğe gittim açık hava iyi geldi ne bulantı ne halsizlik tamtersi daha bir dinç dingin oluyo insan .mümkün olduğunca çık bence hava almak sanada iyi gelir:CüvCüv:
canım yaaaa yaptığın stres daha zararlı emin ol! bırsey olmaz vucudunun eksıgı odur ondan canın cekıyordur merak etme sen bır daha fazlaya kacmazsın :))
Sağol canım iyiyiz çok şükür.Aslında 4 temmuzda kontrolümüz ama tataile gidecem gitmeden görüneyim de içim rahat etsin dedim ben d çarşamba-perşembe drumuza uğrarım bi.Senin de gözünaydın canım oğluşun geliyormuş Erkeke çocuk büyütmek zordur ama çok hem de çok eğlencelidri,keyiflidir.Oğlumdan biliyorum
smhsmhcım juli onu yiyorum bunu yiyorum dedikçe gaza geldim geçen haftada bu haftada mangalda yedim hatta bu hafta abartısız nerdeyse yarım kilosunu ben yedim iştahım açıldı açık havaya çıkınca üstüne 1 bardak da kola içtim biraz drdan geldim bi anormallik yok şükür Allaha emanet inşallah da bişey olmaz.umarım sende güzel hbrlerle gelirsin drdan
bulantısı devam eden arkadaşlar bana muz çok iyi geldi çubuk krakerden daha etkılı ıkı yudum ısırıyorum 5 dk ıcınde ana yemeğe geçiyorum açlık olmayınca bulantı da azalıyor deneyın belkı sıze de ıyı gelır :))