2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
julicim tebrikler canım gözünaydın çok sevindim senin adına sanırım senin iki kızın vardı yalnış hatırlamıyosam öle demiştin iki kızdan sora bi yaramaz oğlun olsunda gör senkaydirigubbakcemile3 ay benim kontrolumde ayın 5inde ama düğün olcağı için ay sonu gibi gitcem 12 haftalık oluyorum ozamana inşallah belli olur cinsiyeti çok merak ediyorum ya julicim sen şu çin takvimine baktınmı kendin için hiçç bana bakanlar hep kız diyolar kendimde bakım kız çıkıyo sitedede yapan varmı diye sordum ama bana cevap yazan olmadı:gitme:

cnm çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim hayırlısını versin yinede :teselli:

çok geçmiş olsun canım.allah en kısa zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahsenağlama

ay bu arada kendi mesajımı okurken şoke oldum kocam avatar yapmış bana hemide kendi oğlumuopuyorumnanaktan canım oğluşum yerim onu ben:roflol:

benimkide 16, haftada sölicem demişti söyleyince cok sasırdım

saol canım benim :1hug:
julii oğluşun geliyo inşallah ticker yakışmışhihoyyyt

:
:lepi: :lepi: :lepi:

hala umudum kız :roflol:
kendimizi cok alıstırmısık kıza
eşim hala tepkisiz şaşkın kaydirigubbakcemile3

can boğazdan gelir yiii gitsin
o kadar yemememle birlikte 3 kg almısım dr cok iyi dedi
o zaman yemeğe devam :roflol:

canım benim gecmiş olsun
rabim en kısa zamanda bebişini gönderir insallah

merhaba jüli hayırlı olsun oğluşun geliyomuş a.s.benim de ilk gözağrım erkek şimdi beşbuçuk yaşında ne çabuk büyüyo bu meretler:uhm:
allah bağıslasın cok tatlı

kaydirigubbakcemile3 o diğer juli
benim ilk bebişim olacak kısmetse

kontrole gittim doktor ölmüş maalesef dedi hiçbir kanama olmadı ağrı filanda hissetmedim bu 3. küretajım. doğum masasından iğrendim artık. nolur dua edin bir daha yaşamayım.

geçmiş olsun canım,Allah bir daha yaşatmasın,inş. tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasib eder Rabbim:Saruboceq:

çok geçmiş olsun ceylin Allah tez zamanda tekrar hamile kalmayı ve sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

çok geçmiş olsun canım
Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamnada tekrar hamile kalır bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

kontrole gittim doktor ölmüş maalesef dedi hiçbir kanama olmadı ağrı filanda hissetmedim bu 3. küretajım. doğum masasından iğrendim artık. nolur dua edin bir daha yaşamayım.

çok geçmiş olsun canım rabbim bidaha yaşatmasın inşallah eli ayağı düzgün bir evlat nasip etsin en kısa zamanda sana

kızlara.s ceylinn83 çok üzüldüm umarım en kısa zamanda hayırlısıyla tekrar bebişine kavuşursun :çok üzgünüm:
kızlar ilk 3 ayda toplam kaç kilo almak gerekiyordu ve siz şimdiye kadar kaç kilo aldınız ?

normalde 1 ila 2 kılo almak gerekıyor.
ben kılo almadım aksıne 1 kılo verdım.hemde bulantım falan olmadan yemek yıyemıyorum sadece hep tokum sankı..

ceylinnn çok üzüldüm tatlım allah bir daha yaşatmasın hayırlısıyla sanada bir evlat nasip etsin rabbim:)))
juliiiiiii tebrik ederim tatlım ogluşun olacak demek haaa bendee hep erkek hissediyorum ama bakalım 2 hafta sonra ögreniriz bizde inş:)))

kaç kilo almak gerekiyor bilmiyorum
ben 11. haftamdayım ve şimdiden 2 kilo aldım...
tedavi aşamasında aldığım hormonlar sağolsun kiloma kilo katacaklar sanırım

kızlar şimdi gidiyorum benim bebişim acıkmış da yerimseniben bende 11 haftama giricem ve 3 kilo aldım bu gidişle daha çok alırım hadi hayırlısı:jeyyar:

benim bir arkadaşım inanamadım ama ilk 3 ayda 12 kilo almış, toplam 25 kilo ile bitirmiş...şu anda tahta gibi, doğurduğuna inanmazsınız...

ay ne guzel herkes 3 kılo almıs bense verdım.bende almak ıstıyorum..

doğru orantıyla 9 ayda 9 kilo olsa keşke di mi?kaydirigubbakcemile3

ne yazıkkii öyle olmuyor
ama ilk 3 ay kilo almazsan 9 kilo bitirebilirsin yerimseniben
vucut her gün değişiyor yaww
dün top gibi göbüş varken bugün yayıldı :uhm:

aman maşallah değişsin kiloda alalım hiiiç mühim değil sağlıkla gelsinlerde bize
(bu arada senin ticker da asıl rengine bürünmüş )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…