slm arkadaşlar içinizde belkide en erken ben anne olacaktım maalesef bebeğimi kaybettimlistede ismim duruyor çok duygulandım. 10 gün oldu kürtaj oldum bu 2. bebeğim rabbim yine anne olmayı kısmet etmedi bana. ama allahtan gelen herşeye razıyım. geç olsun yeterki olsun umutla aramaya devam edicem.hepinizi öpüyorum.
slm arkadaşlar içinizde belkide en erken ben anne olacaktım maalesef bebeğimi kaybettimlistede ismim duruyor çok duygulandım. 10 gün oldu kürtaj oldum bu 2. bebeğim rabbim yine anne olmayı kısmet etmedi bana. ama allahtan gelen herşeye razıyım. geç olsun yeterki olsun umutla aramaya devam edicem.hepinizi öpüyorum.
julicim tebrikler canım gözünaydın çok sevindim senin adına sanırım senin iki kızın vardı yalnış hatırlamıyosam öle demiştin iki kızdan sora bi yaramaz oğlun olsunda gör senkaydirigubbakcemile3 ay benim kontrolumde ayın 5inde ama düğün olcağı için ay sonu gibi gitcem 12 haftalık oluyorum ozamana inşallah belli olur cinsiyeti çok merak ediyorum ya julicim sen şu çin takvimine baktınmı kendin için hiçç bana bakanlar hep kız diyolar kendimde bakım kız çıkıyo sitedede yapan varmı diye sordum ama bana cevap yazan olmadı:gitme:
benimkide 16, haftada sölicem demişti söyleyince cok sasırdımayyy julicimm çook sevindim yaa. yok canım benim doktorum inatçı çıktı 16.hafta olmadan söylemem boşuna ısrar etme diyo yaa.. ayy darısı başımıza hani kız bebişti demekki seninki oğlan bebiş benimki kız bebiş olacak:ecrin_bebek:
saol canım benim :1hug:günaydın arkadaşlar,sabahtan beri geçmişi okumaktan bi hal oldum,
juliett gözün aydın cinsiyetini öğrenmişsin,Rabbim sağ salim salıklı bir şekilde kucağına almayı nasib etsin:Saruboceq:ayrıca başınız sağolsun,Rabbim sabır versin,Allah kimseye yaşatmasın:Saruboceq:
:lepi: :lepi: :lepi:julii oğluşun geliyo inşallahticker yakışmışhihoyyyt
:
hala umudum kız :roflol:Sağol canım iyiyiz çok şükür.Aslında 4 temmuzda kontrolümüz ama tataile gidecem gitmeden görüneyim de içim rahat etsin dedim ben d çarşamba-perşembe drumuza uğrarım bi.Senin de gözünaydın canım oğluşun geliyormuşErkeke çocuk büyütmek zordur ama çok hem de çok eğlencelidri,keyiflidir.Oğlumdan biliyorum
can boğazdan gelir yiii gitsinsmhsmhcım juli onu yiyorum bunu yiyorum dedikçe gaza geldim geçen haftada bu haftada mangalda yedim hatta bu hafta abartısız nerdeyse yarım kilosunu ben yedim iştahım açıldı açık havaya çıkınca üstüne 1 bardak da kola içtim biraz drdan geldim bi anormallik yok şükürAllaha emanet inşallah da bişey olmaz.umarım sende güzel hbrlerle gelirsin drdan
canım benim gecmiş olsunslm arkadaşlar içinizde belkide en erken ben anne olacaktım maalesef bebeğimi kaybettimlistede ismim duruyor çok duygulandım. 10 gün oldu kürtaj oldum bu 2. bebeğim rabbim yine anne olmayı kısmet etmedi bana. ama allahtan gelen herşeye razıyım. geç olsun yeterki olsun umutla aramaya devam edicem.hepinizi öpüyorum.
merhaba jüli hayırlı olsun oğluşun geliyomuş a.s.benim de ilk gözağrım erkek şimdi beşbuçuk yaşındane çabuk büyüyo bu meretler:uhm:
julicim tebrikler canım gözünaydın çok sevindim senin adına sanırım senin iki kızın vardı yalnış hatırlamıyosam öle demiştin iki kızdan sora bi yaramaz oğlun olsunda gör senkaydirigubbakcemile3 ay benim kontrolumde ayın 5inde ama düğün olcağı için ay sonu gibi gitcem 12 haftalık oluyorum ozamana inşallah belli olur cinsiyeti çok merak ediyorum ya julicim sen şu çin takvimine baktınmı kendin için hiçç bana bakanlar hep kız diyolar kendimde bakım kız çıkıyo sitedede yapan varmı diye sordum ama bana cevap yazan olmadı:gitme:
kontrole gittim doktor ölmüş maalesef dedi hiçbir kanama olmadı ağrı filanda hissetmedim bu 3. küretajım. doğum masasından iğrendim artık. nolur dua edin bir daha yaşamayım.
kontrole gittim doktor ölmüş maalesef dedi hiçbir kanama olmadı ağrı filanda hissetmedim bu 3. küretajım. doğum masasından iğrendim artık. nolur dua edin bir daha yaşamayım.
kızlara.s ceylinn83 çok üzüldüm umarım en kısa zamanda hayırlısıyla tekrar bebişine kavuşursun :çok üzgünüm:
kızlar ilk 3 ayda toplam kaç kilo almak gerekiyordu ve siz şimdiye kadar kaç kilo aldınız ?
ben 3 kilo aldım
doktor 3 aydo 3 kilo normal dedi
doğru orantıyla 9 ayda 9 kilo olsa keşke di mi?kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?