2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
bende sabah dr gittim dahiliyeye troid testleri tekrarlancak eşim 2 li testi yaptırmamı istedi perşembe gunude dopplere gitcem orda bakcaklar sonra teste gitcekmişim umarım cinsiyetini de söyler dr.
birde bulantı için 2 satte bir birşeyler yersen bulanmaz dedi sabahtan beri uyguluyorum biraz iyi gibiyim sanki...

ben dun tartıldım 5 kilo vermişim vatana millete hayırrlı olsun:))ne olck halim benim...umarım geçer bulantılar...

cok uzuldum canım yaaa!! herseyın hayırlısı ınsallah en kısa zamanda saglıkla kucagına alırsın dediklerimiz teselli olmaz ama vardır bır sebebı.. Dualarım seninle umarım bir daha o masaya yatmak zorunda kalmazsın

Son düzenleme:
aman maşallah değişsin kiloda alalım hiiiç mühim değil sağlıkla gelsinlerde bize
(bu arada senin ticker da asıl rengine bürünmüş )

durucum bu arada senle aynı gidiyoruz bakalım hangimiz daha önce ögrencez cinsiyetini
allah hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsinde tek:)))zemuszemus:CüvCüv:

durucum bu arada senle aynı gidiyoruz bakalım hangimiz daha önce ögrencez cinsiyetini
allah hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsinde tek:)))zemuszemus:CüvCüv:

evet canım farkettim aynıyızkaydirigubbakcemile5 amiiin hepimiz hayırlısıyla alalım kucağımıza
benim kontrolüm 9 Temmuz'da ikili test için gün bile vermedi daha
senin kontrol daha önceyse senin bebeğinin cinsiyetini öğreniriz bence

ben de hiç kilo almadım kızlar hatta 1 kilo verdim,inş.ilk 4 ay hiç kilo almam,çünkü sonrai aylar çok kilo alınıyormuş,

zemuszemuszemuszemus
cnm benimki 6 temmuz ama drum 16.haftada belli olur ancak o zaman solerim dedi
bana solemez yanisen önce ögrenirsinn
gerçi kim görse erkek diooo ben kendimi erkek olacak diee hazırladım yaaa allatan hayırlısı olsun tek saglıklı olsunlarda kız olsun erkek olsun fark etmez nede olsa ilk bebek
her ikisinede ihtiyaç var yeterki eli ayagı düzgün olsunnnzemuszemus:dance:

kilo almak şöyle dursun ben tam 3,5 kilo verdim:bbo:

ne güzel ya ilk zamanlar kilo almayanlar
ahhh ahhh bendeki göbek hepinize yeter 1buçuk kilo aldım ama 5 kilo almış gibi göbeğim var
bi arkadaşım var kız 28 haftada göbeği benimle aynı 4 ay 4 kilo verdi sonradan almaa başlayınca anca çıktı göbek
bebeişler iyi olsunda inşallah ben kilo almaya razıyım. tabi abartmamak şartıyla

kızlar ya... ceylin e çok üzüldüm mafoldumben beende aynı şekilde ilk hamileliğimde kaybetmiştim bebeğimi, karnımda ölmüş demişti dr. kç haftalıktı biliyousunuz? çok üzüldüm ... inşalah en yakın zamanda rabbim sağlıklısını nasip eder..senağlama

ceylincim geçmiş olsun rabbimden gelene razıyız dua et bol bol..en kısa zamanda melegin seninle olur inş.

kızlar bir haftadır şiddetli bas ağrım var
öğleden sonra baslıyor ensemin arkasını tutuyormafoldumben
acaba tansiyon falan mı

kızlar birsey soracagım size benım normalde sat a gore hesapladıgım haftayla doktorumun ölçtüğü hafta uymuyor sizde de oyle olan var mı hep daha buyuk çıkıyor mesela gecen gıttıgım de 9 haftalıktım tam ama dr a gore 9+6 cıktı!!!! ve adet gunumden eminim 1 hafta oynuyor neredeyse normal mı?

kızlar bir haftadır şiddetli bas ağrım var
öğleden sonra baslıyor ensemin arkasını tutuyormafoldumben
acaba tansiyon falan mı

bende mıgren var heryerden tutabılıyor mıde bulantın artıyor mu? umarım degıldır. kan yogunlugu arttıgı ıcın olabılır hamılelıkte bas agrısı dıye arastır bırcok onerı var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…