kızlar birsey soracagım size benım normalde sat a gore hesapladıgım haftayla doktorumun ölçtüğü hafta uymuyor sizde de oyle olan var mı hep daha buyuk çıkıyor mesela gecen gıttıgım de 9 haftalıktım tam ama dr a gore 9+6 cıktı!!!! ve adet gunumden eminim 1 hafta oynuyor neredeyse normal mı?
canım bu çok normal çünkü ilk haftalarda tam olarak belli olmuyor, erken döllenme olab ilir, geç döllenme olabilir vs. ama 10. hafta gibi tam olarak anlaşılabiiliyormuş.... o yüzden merak etme...
hamilelikte kan miktarı artıp damarlar genişlediği için oluyormuş baş ağrısı
bende ilk haftalarımda çok çektim
5 er dakika arayla ensene buz kompresi yap işe yarar umarım geçmiş olsun
kızlar birsey soracagım size benım normalde sat a gore hesapladıgım haftayla doktorumun ölçtüğü hafta uymuyor sizde de oyle olan var mı hep daha buyuk çıkıyor mesela gecen gıttıgım de 9 haftalıktım tam ama dr a gore 9+6 cıktı!!!! ve adet gunumden eminim 1 hafta oynuyor neredeyse normal mı?
ben de aynı şekilde ilk 6+2 de gittim dr 8 haftalık dedi .ikinci gidişimde de sat a göre 9 haftalıktım doktorum 9+6 günlük dedi ,ama ilk haftalarda son adet tarihi ile ultrason ölçümünün uyuşmayabileceğini söyledi.şu anda da sat a göre tam 10 haftalık hamileym ama ultrasona göre ne kadar bilememkaydirigubbakcemile3
yaaa bende cinsiyetini ögrenmek istiyorummmm kıskandım valla juliyiiii:)))
gerçi bizimkiler hep erkek dediği için eşim taaa başından beri erkek olcak dio
ismi bile hazır saglıklı sıhhatli olur inş bebişimizde
ismini dee mert efe istiyor eşim hayırlısı bakalım:)))
karnım çıkmaya başladı eşim karnıma dokunup oglum die seviyo hep bendee diyorum
kızımıza olursa da artık erkek gibi büyür napalım sen hep oglum die seviyorsun diyorum
kız da olsa erkek te olsa allah hepimize saglıklı sıhhatli eli ayagı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin:)))
kızlaaar duru çok güzel bir isim ama dikkatli olun her iki kız bebekten biri duru neredeyse...çocuk okula başlayıca sınıfta bir sürü duru olacak bunu hesaba katın derim....
canım bu çok normal çünkü ilk haftalarda tam olarak belli olmuyor, erken döllenme olab ilir, geç döllenme olabilir vs. ama 10. hafta gibi tam olarak anlaşılabiiliyormuş.... o yüzden merak etme...
bende şimdi paradol içtim
ilk defaa ilaç içtim hamile kaldığımdan beriii
hep dayanıyordum ama bugün bir felaker
eve gidip uyumak istiyorum
hatta su işi bırakmak istiyorum
sanırım yakında basacam istifayı
kızlar dun nerdeyse bayılıyordum.cumartesı gecesı saat 9 gıdı yemegımı yedım ama coook cook azzzz.ertesı gun yanı dun ogleden sonra saat 2 gıbı kahvaltı ettım o da bayılmanın esıgınden donunce zar zor yedım.fenalasınca esıme seslendım o yuzumu falan yıkadı kendıme geldım.banyoda sacımı tarıyodum bayılırsam bı tarafa carparım kafamı karnımı dıye cok korktum.bugun de yıne oyle fenalastım...
ohh ne güzel isimler bulunmuş duru çok güzel gerçekten ben kız olursa öykü koyucam ismini bekarlıktan beri sölerim erkek olursa kociş koyucak oda arda istiyo bakalım hangisi gelicek :sm_confused: sağlıklı olsunda gerisi boş gerçi
kızlar merhaba..
ikili testi yaptıran yada yaptıracak olanlar..ssk karşılamıyormuş öyle mi??kaç tl bilginiz var mı? benim 11-14.haftalarımda uzman doktor dolu ve izine de çıkacakmış,başka yerde yaptırmam gerekiyor..anadolu yakasında tavsiyesi olan var mı?