sapına kadar
ohh ne güzel isimler bulunmuş duru çok güzel gerçekten ben kız olursa öykü koyucam ismini bekarlıktan beri sölerim erkek olursa kociş koyucak oda arda istiyo bakalım hangisi gelicek :sm_confused: sağlıklı olsunda gerisi boş gerçi
sapına kadar
sapına kadar derken jüliii...:CüvCüv:
anam aramızda müstakbel kaynana var...hemen belli etti kendini...
kızlar merhaba..
ikili testi yaptıran yada yaptıracak olanlar..ssk karşılamıyormuş öyle mi??kaç tl bilginiz var mı? benim 11-14.haftalarımda uzman doktor dolu ve izine de çıkacakmış,başka yerde yaptırmam gerekiyor..anadolu yakasında tavsiyesi olan var mı?
benden fena kaynana olur vallasapına kadar derken jüliii...:CüvCüv:
anam aramızda müstakbel kaynana var...hemen belli etti kendini...
13+2 de öğrendik canımvay yerim ben onun sapını......:kedi:
aynen betiş kötü kaynana juliiiklava:
ya julii sen kaç haftalıksın yavrum ne kaddar erken öğrenmişsin yavyum yaa biz ne zaman öğrencezzzzemuszemus
Juliettecim cinsiyeti öğrenmiişsin...çok sevindim...Hayırlı bir evlat olsun oğluşun inşallah. Çin takvimi ve erkek-kadın hücre yenileme durumuna göre baktığın yöntemlerde erkek çıkmış mıydı? Ben de kız çıkıyor iki yöntemde de...hislerim de o yönde ama hayırlısı tabi...Bu arada benim çevremde de acayip fazla duru var kızlar...2 isim falan koyun bari çünkü okula gittiklerinde öğretmenleri numaralandırmak zorunda kalmasın Durucukları :1hug:
anadolu yakasında erdem uygundur fiyat olarak..hisar intercontinnalde iyidir lükstür pahalıdır:)
oralarda yaptrıabilirsin ümraniyede hast.çok...
kızlar bir haftadır şiddetli bas ağrım var
öğleden sonra baslıyor ensemin arkasını tutuyormafoldumben
acaba tansiyon falan mı
kızlar birsey soracagım size benım normalde sat a gore hesapladıgım haftayla doktorumun ölçtüğü hafta uymuyor sizde de oyle olan var mı hep daha buyuk çıkıyor mesela gecen gıttıgım de 9 haftalıktım tam ama dr a gore 9+6 cıktı!!!! ve adet gunumden eminim 1 hafta oynuyor neredeyse normal mı?
benim neden başım ağrıyor biribana desinnnnnnn :umursamaz:
arda konusunda fikrimi söyliim...
çok yakışıklı oluyo eşşek sıpaları...çok arda tanıdığım var kardeşim de arda...
anlamı kötü bir isim ama bir anlamı tuna nehrinin en hızlı kolu...
çok çapkın oluoyrlar...çoookkkkk....
julişcim şu cinsiyete bakılıyorduya erkek ve babanın yaşına göre ona baktığında ne çıkıyodu ve sen ne hissediyordun....
birde çin takvimine uyuyomu?
julişcim şu cinsiyete bakılıyorduya erkek ve babanın yaşına göre ona baktığında ne çıkıyodu ve sen ne hissediyordun....
birde çin takvimine uyuyomu?
canım kan yogunlugun arttıgından basınc artıyor ınternette ayrıntılı baş ağrısıyla ılgılı acıklamalar var.. migren hastası olarak kafayı yemek uzereyım ıkı gun aralıksız surdu en son..
birtanesı bu bak ıstersen..
GEBELİKTE BAŞAĞRILARI-gebelik.org
arda smini bek cok seviyorum ama eşim ve babam asla istemez
gs li futbolcu gelir akıllara kaydirigubbakcemile3
arızadır biraz bizimkiler
yiğit ismi hosuma gidiyor
ayy yiğit koysam nee
yada berke zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?