2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

senin kokunu istiyo demekki...
biz haftaiçi pek dışarı çıkmıyoruz akşam...
ama haftasonu mecbur ya gelen oluyo ya biz gidiyoruz..
uyku saati ister istemez değişiyo...
mesela dün biz evde değildik...
burak akşama kadar hiç uyumadı..
ama eve gelnce hemen uyudu...

ebrucum derinde öyleydi düzeldi şimdi daha düzenli uykuları gece kalkıyo ama emmiyo gene kaldığı yerden devam ediyor düzelir inşallah

kızlar öğleden sonra Miray'ı dr a götürcem. yeni bi dr buldum: inş istediğim gibidir.
kan ve idrar tahlili isticem. düne kadar aklımda onca soru vardı: yazayım da sormayı unutmayayım dedim ama şimdi de aklıma bişey gelmiyor.
beslenmesiyle alakalı bi kaç yenilik yaptım onları sorayım bakalım.
aklınıza gelen bişey varsa söyleyin hee.

1000 lira çokmuş ya..ne yapıyolar sanki modelli mi olacak..azcık ucundan kesecekler o kadar :) bize de 200 lira dediler canım.

adaşım ben bilmiyordum, gönderdiğin link için teşekkürler..

sağolun kızlar bu arada. burak paşa haftasonunda çıkartınca dişi ilk ben görmüş oldum. dilimi de tutamadım tabi sevinçten. oğluma alıyım bari bikaç hediye :)

bu arada evde şöyle bi uygulama yaptık..15 gün oldu.şayet burak'ın yanında kim kötü konuşursa, kötü davranırsa, küfürlü konuşursa ceza alacak ve cezası burak'a oyuncak almak olacak..geçen hafta maç(!) izlerken babamız ceza aldı ve oğlum "ilk arabam" ı kapmış oldu..böyle olunca bu haftaki maç saatinde kumanda bende idi,rahat rahat tv izledim :)

geçmiş olsun hülyacım...
burak paşanın incisi hayırlı olsun,kilosuda boyuda çok iyiymiş maşallah yakışıklıya...
burak sünnet olacakmış hayırlı olsun canım bencede küçükken yaptırmak daha iyi...

selammm..
artık pek giremiyorum.bugünden itibaren evi toplamaya başlayacagım.zor döneme giriyorum.hafta sonu antalyadaydık.çok güzel geçti gzdik dolandık.off çok işim var.aktif olamıyorum ama sizede dayanamıyorum.bi bakayım dedim.öglen defnecik uyusun kolilerim geldi.mutfaktan başlayacagım.
bu arada iki kızımdada grip belirtisi var kötü degiller ama hapşurup duruyorlar çok korkuyorum şu dönemde bari hasta olmasalar ii olur..ben pirişan olurum..hasta olurlarsa haftaya otele gitmeyecegim.adam kızdı yeri ayarladım diyo.nyse...bu arada defne emekleyep oturamıyordu iki gürdü çok güzel oturuyo.bayagı .emeklerken oturur pozibyonada geçti.tamam gari bişeycik kalmadı.eksik...fazlada yemiyo canı istemiyo yaa sanırım hastalık ilirleyecekmi nee..ben arada bakarım size .bide geçmişe bakayım.istanbul buluştumu..

serap hayırlı olsun canım. akşam olmaz bugün :)

uyku saatimiz pek şaşmıyor. en fazla arabada oluyoruz, arabada da rahat rahat uyuyor kuşum..

bizde bayramda denizliye gidiyoruz. ordamı yaptırsak acaba ya

Eğer Hülyanın dediği gibi 1 saatlik birşeyse Denizlidede ve eve gidiyorsan olabilir.ama otelde falan kalacaksanız zor olur.İstanbul'dada fiyatlar çok değişiyor 4-5 yerden fiyat al.bi ara benim doğum yaptığım hastahanede ücretsizdi.kocaman levha asmışlardı geçen seneden bahsediyorum tabii.

günaydın kızlar ne haber benim bugün ilk iş günüm kızımdanda ayrıyım çokda buruğum offf

hadi hayırlı olsun zor olur ilk 1 hafta 2 saatte bir ararsın sonra alışıp aramayı unutursun.

uyku saatinde dışarı çıktın diye şaşmıştır canım.ben hiç duru ile sesli bir ortama girmdeim Düğün falan olunca gitmiyorum eğer çok yakınımsa ve gidersem ki 2-3 kere gittim ama eşimin tarafınındı annemlerde bıraktım duru'yu.düğün harici birşey ise gitmiyorum akşam 21.00 de vede olacak şekilde ayarlıyoruz her işimizi.

ebrucum uykusu biran önce düzene girer inş.canım sende mahvoluyorsun böyle belkide kokunu duymak istiyordur bir süre yanınızda yatsın sonra yine odasında yatırmayı dene canım ...

ebrucum bir aksam cıkmayla şaşmaz uyku düzeni. bence şu anda dönemi seninle uyumak. kokunu duymak. Doruk u bizde alıyoruz sabaha karşı yanımıza. hem niye almak istemiyorsun ki yanina. ben bayılıyorum 3ümüz yatakta uyuyunca. harika bir duygu. nasıl olsa zamanı geldiginde gel yat yanımda desen bile yatmıcak. keyfini cıkar. cocuguda mutlu et.

hülyacım ben de kan tahlili istedim ama doktor yapmadı, mutlaka kan ilacını kullanacaksın dedi..yenisini kullanmaya başladım şimdi..burak pek farketmedi, mamanın içine katıyorum..

benim de soracağım şeyler vardı ama unuttum..biz mama ile ilgili konuştuk, markalar vs.bi de sünnetle ilgili konuştuk işte.normal rutin muayene oldu. bıngıldağı daha kapanmadı burak'ın.1.5-2 yaşına kadar normal dedi..

herşeyi yedirebilirsin, 2 yiyecek hariç, süt ve bal dedi..haliyle beslenme konusu da otomatik kapanmış oldu..

geçmiş olsun sizede canım valla bende öyle bi uygulama başlatsammı evde bizdede arkadaşlarda geldi dün maç seyretmeye arkadaş bi bağırdı bizimki korkudan ağladı zor sakinleşti nyavrum..
hadi sana kolay gelsin tam iş üstüde çocuklar aman hastalanmasın yaa..
sağolun kızlar biraz zor olucak ama alışıcam kızım için bunlar

inşallah kolay alışırsın canım şanslısın ama çalışma saatlerin güzel hiç değilse yanlış hatırlamıyosam tabi...

Ayşegül canım geçmiş olsun sen kızlara yinede ıhlamur kaynatıp içirde ilerlemesin canım,bu arada kolay gelsin evi toplayacakmışsın nereye gidiyorsun belli oldumu....

nebilim kızlar benim hoşuma gitmezmi bide böyle sokuluyoki sormayın ama alışır diye korkuyom benim yeğenim şu anda 9 yaşında hala bile babasıyla bi bahane uydurup yatmak istiyo vazgeçiremediler ablamlar bu huyundan bende ondan korkmuşum heralde..

hülya ferum damlayı mamalarına katıp verebiliyomuymuşuz ?bende öyle verim olmaza yaa benimki içiyoda bütün üstü başı batıyo lekeside çıkmıyo çok gıcık oluyom yaa..

hadi bakalım inş.memnun kalırsınız yeni doktorunuzdan hülyacım..

İyi akşamlar kızlar bize dua edin nevanın kan tahlıllerınde problem çıktı yarın sabah 9 da pedıatrık hematologa gıdıcez nolur bıxzım için dua edin dünden beri kaHroldum

geçmiş olsun didemcim, hemen telaş yapma bişeyi yoktur inş.güzel kızımızın iyi haberlerle dönün canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…