günaydın canım....nasılsın...
sağol selmacım nasılsınnn
herkeze günaydın,kızlar çok uykusuzum nezaman bitecek bu uyku sorunları bilen varmı dün saat 11 de zor yattı sonra saat 3 e kadar uyuttum yatağına koydum 15 dakka sonra bi ağlamakla uyandı gece 3 e kadar direnebildim sonra yanımıza aldım gayet güzel bi şekilde uyudu sabaha kadar şimdi bu nedir allahaşkına duru yanımızda bile yatmıyo 3 aylıkdan beri odasında yatmaya alışık ve dün gece artık kalk yat kalk yat okadar sersem oldumki bi ara ağlıyodu gitmiyim dedim belki kendi kendine uykuya devam eder vee kızım gayet net bi şekilde anne dellll diye ağladı resmen inanamadım okadar net söylediki anlatamam hemen koştum sonra aldım yanıma...cumartesi günü kuzenimizin nişanı vardı eşim gitcekti ben gitmek istiyodum ama durunun uyku sati şaşar diye gitmiyim dedim ama dayanamadım gittim 2 gündürde böyle uyku sorunu yaşıyoruz geçen haftada gene uyku saati şaştı 2-3 gün böyle sabaha kadar uyumak bilmedi acaba ondan olabailirmi yaa.sizler mesela çocukların uyku saatlerinde dışarı felan çıkıyonuzmu kızlar yaa nasıl yapıyosunuz?
bu arada didemcim inşallah kötü bişey değildir içini ferah tutmaya çalış senden haber bekliyoruz...
kızlar
2 gündür fena gribim, cuma yazzdığım kızgırnlık yorgunluk değil hastalıkmış meğer.. 2 gündür yattım evde. bugün işteyim, fena değilim. burak'a bulaşmadan atlatırım inşallah.
burak paşamın 1 tane dişi çıktıııııııııııııııı... cumartesi çizgi gibi görmüştüm, pazar sabah baktım diş..çok güzel ya..
cumartesi doktora gittik biz de. hem kontrol için, hem de cocuk cerrahi ile görüştük, sünnet için.burak 9100 gr, 69 cm olmuş. kilosu gayet iyi ama ben de boyuna takıyorum tam sınırda. gerçi boyunu ölçerken burak debelendi ne kadar doğru bilmiyorum. ama bakıyorum da hep ortalamanın altında..kan damlasını değiştirdi doktor, dedim ben veremiyorum, ağlıyor. o da ferrum verdi, bunu yemeklerle birlikte verebilirsin, ihmal etme sakın dedi.. uzun zamandan sonra yeniden başladık kan damlasına.. çok şükür diğeri gibi kokmuyor bu..sabah akşam mamasına 4 damla damlatıyorum.
ilgilenenlen için sünnet de söyle olacakmış..pipiye bi krem süreceklermiş, o krem deriyi uyuşturacakmış. sonra iğne yapacaklarmış, sadece pipi bölgesi uyuşacacakmış..20 dk sünnet sürecekmiş, sünnetden 20 dk sonra da taburcu olucakmışız. evdeki bakımı çok kolaymış dediklerine göre..krem sürülecekmiş, şurupşarı verilecekmiş. pansumana vs. e gerek yokmuş.. sargısı ve dikişler 5 gün içinde kendi düşecekmiş. 1 hafta yada 10 güne kadar tamamn iyileşiyorlarmış. bu özel hastane. bi de üniversitede çocuk cerrahisi varmış,onunla görüşeceğiz, karar verip yaptıracağız..herşeyde olduğu gibi bu işi de iyice dideklemeden karar veremiyoruz..( kociş sağolsun..
burçin canım sizin nasıl 1.30 saat sürdü anlamadım..neyse çınar'cık iyiymiş şimdi çok şükür. bi de biz atlatsaydık..
işte böyle...
bizde bayramda denizliye gidiyoruz. ordamı yaptırsak acaba ya
günaydın kızlar ne haber benim bugün ilk iş günüm kızımdanda ayrıyım çokda buruğum offf
herkeze günaydın,kızlar çok uykusuzum nezaman bitecek bu uyku sorunları bilen varmı dün saat 11 de zor yattı sonra saat 3 e kadar uyuttum yatağına koydum 15 dakka sonra bi ağlamakla uyandı gece 3 e kadar direnebildim sonra yanımıza aldım gayet güzel bi şekilde uyudu sabaha kadar şimdi bu nedir allahaşkına duru yanımızda bile yatmıyo 3 aylıkdan beri odasında yatmaya alışık ve dün gece artık kalk yat kalk yat okadar sersem oldumki bi ara ağlıyodu gitmiyim dedim belki kendi kendine uykuya devam eder vee kızım gayet net bi şekilde anne dellll diye ağladı resmen inanamadım okadar net söylediki anlatamam hemen koştum sonra aldım yanıma...cumartesi günü kuzenimizin nişanı vardı eşim gitcekti ben gitmek istiyodum ama durunun uyku sati şaşar diye gitmiyim dedim ama dayanamadım gittim 2 gündürde böyle uyku sorunu yaşıyoruz geçen haftada gene uyku saati şaştı 2-3 gün böyle sabaha kadar uyumak bilmedi acaba ondan olabailirmi yaa.sizler mesela çocukların uyku saatlerinde dışarı felan çıkıyonuzmu kızlar yaa nasıl yapıyosunuz?
bu arada didemcim inşallah kötü bişey değildir içini ferah tutmaya çalış senden haber bekliyoruz...
geçmiş olsun sizede canım valla bende öyle bi uygulama başlatsammı evde bizdede arkadaşlarda geldi dün maç seyretmeye arkadaş bi bağırdı bizimki korkudan ağladı zor sakinleşti nyavrum..1000 lira çokmuş ya..ne yapıyolar sanki modelli mi olacak..azcık ucundan kesecekler o kadar :) bize de 200 lira dediler canım.
adaşım ben bilmiyordum, gönderdiğin link için teşekkürler..
sağolun kızlar bu arada. burak paşa haftasonunda çıkartınca dişi ilk ben görmüş oldum. dilimi de tutamadım tabi sevinçten. oğluma alıyım bari bikaç hediye :)
bu arada evde şöyle bi uygulama yaptık..15 gün oldu.şayet burak'ın yanında kim kötü konuşursa, kötü davranırsa, küfürlü konuşursa ceza alacak ve cezası burak'a oyuncak almak olacak..geçen hafta maç(!) izlerken babamız ceza aldı ve oğlum "ilk arabam" ı kapmış oldu..böyle olunca bu haftaki maç saatinde kumanda bende idi,rahat rahat tv izledim :)
hadi sana kolay gelsin tam iş üstüde çocuklar aman hastalanmasın yaa..selammm..
artık pek giremiyorum.bugünden itibaren evi toplamaya başlayacagım.zor döneme giriyorum.hafta sonu antalyadaydık.çok güzel geçti gzdik dolandık.off çok işim var.aktif olamıyorum ama sizede dayanamıyorum.bi bakayım dedim.öglen defnecik uyusun kolilerim geldi.mutfaktan başlayacagım.
bu arada iki kızımdada grip belirtisi var kötü degiller ama hapşurup duruyorlar çok korkuyorum şu dönemde bari hasta olmasalar ii olur..ben pirişan olurum..hasta olurlarsa haftaya otele gitmeyecegim.adam kızdı yeri ayarladım diyo.nyse...bu arada defne emekleyep oturamıyordu iki gürdü çok güzel oturuyo.bayagı .emeklerken oturur pozibyonada geçti.tamam gari bişeycik kalmadı.eksik...fazlada yemiyo canı istemiyo yaa sanırım hastalık ilirleyecekmi nee..ben arada bakarım size .bide geçmişe bakayım.istanbul buluştumu..
sağolun kızlar biraz zor olucak ama alışıcam kızım için bunlar
selammm..
artık pek giremiyorum.bugünden itibaren evi toplamaya başlayacagım.zor döneme giriyorum.hafta sonu antalyadaydık.çok güzel geçti gzdik dolandık.off çok işim var.aktif olamıyorum ama sizede dayanamıyorum.bi bakayım dedim.öglen defnecik uyusun kolilerim geldi.mutfaktan başlayacagım.
bu arada iki kızımdada grip belirtisi var kötü degiller ama hapşurup duruyorlar çok korkuyorum şu dönemde bari hasta olmasalar ii olur..ben pirişan olurum..hasta olurlarsa haftaya otele gitmeyecegim.adam kızdı yeri ayarladım diyo.nyse...bu arada defne emekleyep oturamıyordu iki gürdü çok güzel oturuyo.bayagı .emeklerken oturur pozibyonada geçti.tamam gari bişeycik kalmadı.eksik...fazlada yemiyo canı istemiyo yaa sanırım hastalık ilirleyecekmi nee..ben arada bakarım size .bide geçmişe bakayım.istanbul buluştumu..
ebrucum bir aksam cıkmayla şaşmaz uyku düzeni. bence şu anda dönemi seninle uyumak. kokunu duymak. Doruk u bizde alıyoruz sabaha karşı yanımıza. hem niye almak istemiyorsun ki yanina. ben bayılıyorum 3ümüz yatakta uyuyunca. harika bir duygu. nasıl olsa zamanı geldiginde gel yat yanımda desen bile yatmıcak. keyfini cıkar. cocuguda mutlu et.
hülyacım ben de kan tahlili istedim ama doktor yapmadı, mutlaka kan ilacını kullanacaksın dedi..yenisini kullanmaya başladım şimdi..burak pek farketmedi, mamanın içine katıyorum..
benim de soracağım şeyler vardı ama unuttum..biz mama ile ilgili konuştuk, markalar vs.bi de sünnetle ilgili konuştuk işte.normal rutin muayene oldu. bıngıldağı daha kapanmadı burak'ın.1.5-2 yaşına kadar normal dedi..
herşeyi yedirebilirsin, 2 yiyecek hariç, süt ve bal dedi..haliyle beslenme konusu da otomatik kapanmış oldu..
kızlar öğleden sonra Miray'ı dr a götürcem. yeni bi dr buldum: inş istediğim gibidir.
kan ve idrar tahlili isticem. düne kadar aklımda onca soru vardı: yazayım da sormayı unutmayayım dedim ama şimdi de aklıma bişey gelmiyor.
beslenmesiyle alakalı bi kaç yenilik yaptım onları sorayım bakalım.
aklınıza gelen bişey varsa söyleyin hee.
İyi akşamlar kızlar bize dua edin nevanın kan tahlıllerınde problem çıktı yarın sabah 9 da pedıatrık hematologa gıdıcez nolur bıxzım için dua edin dünden beri kaHroldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?