2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

pınarcım başınız sağolsun canım,yağızada kocaman maşallah bizim kızda hala emekleme çabası yok pek sevmiyor yüzüstü durmayı ama kollarından tutunca adım atıyor emeklemeden yürümek istiyor :bbo:

geçmişi okumaya çalışıyorum ama bu cadı kızım bırakmıyorki anca bu kadar okuyabildim kızlar atladığım varsa kusura bakmayın ne olur:kedi:

sağol burcucum 2 saatte bir olsa iyi saat başı arıyorum şimdide sütümü sağıcam bakalım of ne zormuş yahuu
ebru canım evet çalışma saatlerim iyi çok şükür burda o yönden sorun yok tek sorun kızımı özlemem

hülyacım bende ferrumu mamalarına katıyorum yoksa hiç istemiyo
bide kızlar ferrum demir eksikliği için bizdeki siz başka ne kullanıyosunuz

bu arada ferumdan başka d vitamini kullanıyomusunuz ayrıyetten ben kullanıyorum ama bazıları kullanmıyomu ?

kızlar ben bugün balık yağı aldım ipeğe.
SEVEN SEAS ORANGE SYRUP
fiyatı 29.50 tl
ben küçükken çok içerdim. o zaman sarı sarı kapsüllerde satılıyodu. şimdi surubu cıkmıs portakallı.
koyu bi kıvamı var. gunde yarım-1 tatlı kaşığı arası tok karna veriliyor.
balık yagı ve A-C-D-E vitaminleri var içinde. balık yagı zaten zeka gelişimi ve bagısıklık ıcın birebir.aklınızda bulunsun.
içinde d vitamini oldugundan devit i kestim sadece bunu ve ferro sanol u veriyorum...

maşallh ne güzel kilo almışş.her bebek bir degil.tıpkı irem gibi deilmi..

canım yaa allah sabırlar versin.çok acı bilirim.bende 15 gün önce dayımı kaybettim..rabbim nur icinde yatırsın..

İyi akşamlar kızlar bize dua edin nevanın kan tahlıllerınde problem çıktı yarın sabah 9 da pedıatrık hematologa gıdıcez nolur bıxzım için dua edin dünden beri kaHroldum

dur kızz hemen üzülmee.inşallah bişey çıkmazz.canım ne olurr..çok üzüldüm şimdi bakk.habersiz bırıkma biziii..

ayyyy ne güzel yeni ev telaşııı..hadi bakalım hayırlısı..

maşallah burak paşaya..ee büyüdüler işte..

maşallh burak paşaya.ayy daha ne olsun kızz.varsın defnede topuklu ayakkabı giymeyiverirkaydirigubbakcemile3.şaka..eçmiş olsun.bizdede bi grip havası var ama daha tam degil.ufff..

günaydın kızlar ne haber benim bugün ilk iş günüm kızımdanda ayrıyım çokda buruğum offf

ayy canım hayırlı olsunn..

amaan git kız şşara diye bi yere gititgimiz yokk.

sağol canım.

Ayşegül canım geçmiş olsun sen kızlara yinede ıhlamur kaynatıp içirde ilerlemesin canım,bu arada kolay gelsin evi toplayacakmışsın nereye gidiyorsun belli oldumu....
seminerde bbeli olacakk..

bizde dvitamini kullanıyoruz o kadar
zeynep onu banada önerdiler ama karar veremedim hafta sonu eczacı abimiz önerdi çok faydalı bişeye benziyo

iyiyiz canım nasıl olalım...
zeynom napıyo cadı kaydirigubbakcemile

gerçekten çok cadı oturmayacakmışız kızıyor, kucağımda ayakta duruyorum yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum neyapayım, ikinci dişimizde çıktı hafiften ucu gözüküyor bizimkiler yavaş çıkıyor ilki bir ay önce falan çıkmıştı....

ebrucum evet hem doktor söyledi hem de prospektusunde yazıyor, yemekle birlikte ya da yemekten sonra verilir yazıyo. ferro sanol mutlaka açken veriliyodu..

zeynep balıkyağını dr mu önerdi sen mi kafana göre aldın.

Serap -Hülya yarenn ferrum ne ferro gibi değil mi .bizde ileri derece kansızlık var ama içiremiyorum deli olucam butün evim-halım-yatağım kan ilacı bende bugün ezcaneden alayım bari.

kan hapı haricinde Devit3 kullanıyoruz o kadar.vitamin dr a sormuştuım doğal yolla alsın ne gerek var suruba demişti.

bizde dvitamini kullanıyoruz o kadar
zeynep onu banada önerdiler ama karar veremedim hafta sonu eczacı abimiz önerdi çok faydalı bişeye benziyo
evet canım bende baya araştırdım. iştahına da faydalı balık yağı. kış geldi,bağışıklığını güçlendirir ve zeka gelişimine katkıda bulunur.
eltim de kullanıyo ona da sordum en son karar verdim sabah gittim aldım bugün başladık bakalım...
aman yavaş yavaş çıkarsın işte. bizim gibi aynı anda 2 tane patlatsa daha kötü

doktora sormuştum oda verilebilir demişti ama almamıştım.
araştırdım 2-3 eczaneye sordum bide eltim kullanıyo onada sordum falan
aldım bende bugun.
bizde balık yagıyla buyuduk ben liseye gelene kadar zorla tıkardı annem agzıma o zamanlar sarı sarı kapsülleri vardı,şimdi şurup haline gelmiş.
prospektusune baktım bebekler içinde kullanılabiliyor. kış geldim umarım biraz bağışıklığını güçlendirir...

ebrucum evet hem doktor söyledi hem de prospektusunde yazıyor, yemekle birlikte ya da yemekten sonra verilir yazıyo. ferro sanol mutlaka açken veriliyodu..

kız valla ben okumamıştım şimdi baktım gerçekden öyle yazıyo sırf ben ac vercem diye atladığım bile oluyodu çok iyi oldu bu yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…