merhaba kızlar
sizleri ve güzel kuzuları ne çok özledim bir bilseniz.
2 aya yakındır giremiyorum nete.evdeki bağlantımız iptal oldu.bu yüzden giremiyorum ama en kısa zamanda tekrar bağlatıcaz.
20 gün önce çok sevdiğim teyzem vefat etti.zor günler geçirdik 2 haftadır istanbulda annemin yanındayım anneme Yağız ilaç gibi geldi.onunla ilgilenmek az da unutturdu acısını.
bu akşam evimize dönüyoruz ve bu hafta içinde net işini halledip tekrar aranıza katılmak istiyorum.
Yağıza gelince henüz dişleri çıkmadı,emekliyor ama daha çok emeklemek yerine en yakınındaki koltuğa yada sandalyaye tutunarak ayağa kalkmak ve ayakta yaylanmak en büyük zevki.yemek yeme sorunumuz var çok iştahlı değil zorlamak istemiyorum ama bu seferde zayıf kalacak diye üzülüyorum.kendince kelimeler sesler çıkarıyor hele sımsıkı boynuma sarılması kucaktayken biri çağırınca canı isterse kucağına zıplaması gülmesi herşeye bedel...
sizin kuzular nasıl umarım herşey yolundadır.:asigim:
şuan sizlerle konuşmayı ne kadar özlediğimi bir kez daha anladım.
yaşasın kadınlar kulübü :enbuyukkk:
günaydın kızlar...
geçmişe bakabilirsem bakıcam 2 gündür giremedim.
nasılsınız?
sağol burcucum 2 saatte bir olsa iyi saat başı arıyorum şimdide sütümü sağıcam bakalım of ne zormuş yahuu
ebru canım evet çalışma saatlerim iyi çok şükür burda o yönden sorun yok tek sorun kızımı özlemem
hülyacım bende ferrumu mamalarına katıyorum yoksa hiç istemiyo
bide kızlar ferrum demir eksikliği için bizdeki siz başka ne kullanıyosunuz
hoşgeldin canım nasılsınız
günaydın kızlar...
geçmişe bakabilirsem bakıcam 2 gündür giremedim.
nasılsınız?
iyiyiz canım nasıl olalım...
zeynom napıyo cadı kaydirigubbakcemile
bizde dr dan geldik çok şükür kilo almışız 8900 kilomuz boyumuzda 72 cm olmuş maşallah ama hala oturmuyoruz kemik iğnesini tekrarladı film çekildi düzelmiş ama ayakta durmak kolayına geldiğinden şimdide istemiyo bol bol oturt öğrensin dedi pustte falan bağlıcam artık bişekilde kan değerlerinde çok az artma var istediğim gibi diil dedi halbuki pekmezde veriyorum kan şurubunuda aksatmıyorum ama bazı durumlarda olurmuş kalsiyum demirin emilimini alırmış falan anlattı bişiler aklımda kalmadı bide kan iğnesi olduk yıktı ortalığı bizimki ama genel olarak iyi çok şükür bende grip aşısı oldum gitmişken kızada yaptırdım emzirenler olabilirmiş aklınızda olsun uff amma yazdım ha
merhaba kızlar
sizleri ve güzel kuzuları ne çok özledim bir bilseniz.
2 aya yakındır giremiyorum nete.evdeki bağlantımız iptal oldu.bu yüzden giremiyorum ama en kısa zamanda tekrar bağlatıcaz.
20 gün önce çok sevdiğim teyzem vefat etti.zor günler geçirdik 2 haftadır istanbulda annemin yanındayım anneme Yağız ilaç gibi geldi.onunla ilgilenmek az da unutturdu acısını.
bu akşam evimize dönüyoruz ve bu hafta içinde net işini halledip tekrar aranıza katılmak istiyorum.
Yağıza gelince henüz dişleri çıkmadı,emekliyor ama daha çok emeklemek yerine en yakınındaki koltuğa yada sandalyaye tutunarak ayağa kalkmak ve ayakta yaylanmak en büyük zevki.yemek yeme sorunumuz var çok iştahlı değil zorlamak istemiyorum ama bu seferde zayıf kalacak diye üzülüyorum.kendince kelimeler sesler çıkarıyor hele sımsıkı boynuma sarılması kucaktayken biri çağırınca canı isterse kucağına zıplaması gülmesi herşeye bedel...
sizin kuzular nasıl umarım herşey yolundadır.:asigim:
şuan sizlerle konuşmayı ne kadar özlediğimi bir kez daha anladım.
yaşasın kadınlar kulübü :enbuyukkk:
İyi akşamlar kızlar bize dua edin nevanın kan tahlıllerınde problem çıktı yarın sabah 9 da pedıatrık hematologa gıdıcez nolur bıxzım için dua edin dünden beri kaHroldum
merhaba kızlar nasılsınız bayagı oldu gıremedım pc mızın kasasında bısı yanmıstı yaptırmadaydı bılgısayar dun esım aldı daha eve tasınmadık bu hafta kombı dogal gaz dosendı elektırıkler falan deyısıyo fayansları sectık bugun yıne ınsallah yakında evımıze cıkıcaz ozge dusmustuya yaraları ılestı ıyı allaha sukur
dıeva allah acıl sıfa versın herseyı ıyı cıksın prensesının ınsallah onemlı bısı yoktur dılerım
ben haftasonunu baya yoğun geçirdim diyebilirm...
cuma günü annm gelmşti tüm gün beraberdik..
sonraya alışverişe falan gittk...
ctsi en yakın arkadaşım geldi...bir oğlu bir kızı var..oğlu buraktan 7 ay kızı utkudan 5 ay büyük:))
baya oynadı eğlendiler..bizde bol bol dedikodu yaptık
pazar günüde kuzenimin çeyizi vardı oraya gttk..bilmem bilirmisiniz..burda kızın çeyinizi almaya gelirler..
ordaydık işte..annmler eve bıraktı akşam bizi oturdular biraz gittler..
böyle geçti işte iyiydi yanikaydirigubbakcemile2
kızlar
2 gündür fena gribim, cuma yazzdığım kızgırnlık yorgunluk değil hastalıkmış meğer.. 2 gündür yattım evde. bugün işteyim, fena değilim. burak'a bulaşmadan atlatırım inşallah.
burak paşamın 1 tane dişi çıktıııııııııııııııı... cumartesi çizgi gibi görmüştüm, pazar sabah baktım diş..çok güzel ya..
cumartesi doktora gittik biz de. hem kontrol için, hem de cocuk cerrahi ile görüştük, sünnet için.burak 9100 gr, 69 cm olmuş. kilosu gayet iyi ama ben de boyuna takıyorum tam sınırda. gerçi boyunu ölçerken burak debelendi ne kadar doğru bilmiyorum. ama bakıyorum da hep ortalamanın altında..kan damlasını değiştirdi doktor, dedim ben veremiyorum, ağlıyor. o da ferrum verdi, bunu yemeklerle birlikte verebilirsin, ihmal etme sakın dedi.. uzun zamandan sonra yeniden başladık kan damlasına.. çok şükür diğeri gibi kokmuyor bu..sabah akşam mamasına 4 damla damlatıyorum.
ilgilenenlen için sünnet de söyle olacakmış..pipiye bi krem süreceklermiş, o krem deriyi uyuşturacakmış. sonra iğne yapacaklarmış, sadece pipi bölgesi uyuşacacakmış..20 dk sünnet sürecekmiş, sünnetden 20 dk sonra da taburcu olucakmışız. evdeki bakımı çok kolaymış dediklerine göre..krem sürülecekmiş, şurupşarı verilecekmiş. pansumana vs. e gerek yokmuş.. sargısı ve dikişler 5 gün içinde kendi düşecekmiş. 1 hafta yada 10 güne kadar tamamn iyileşiyorlarmış. bu özel hastane. bi de üniversitede çocuk cerrahisi varmış,onunla görüşeceğiz, karar verip yaptıracağız..herşeyde olduğu gibi bu işi de iyice dideklemeden karar veremiyoruz..( kociş sağolsun..
burçin canım sizin nasıl 1.30 saat sürdü anlamadım..neyse çınar'cık iyiymiş şimdi çok şükür. bi de biz atlatsaydık..
işte böyle...
günaydın kızlar ne haber benim bugün ilk iş günüm kızımdanda ayrıyım çokda buruğum offf
amaan git kız şşara diye bi yere gititgimiz yokk.herkeze günaydın,kızlar çok uykusuzum nezaman bitecek bu uyku sorunları bilen varmı dün saat 11 de zor yattı sonra saat 3 e kadar uyuttum yatağına koydum 15 dakka sonra bi ağlamakla uyandı gece 3 e kadar direnebildim sonra yanımıza aldım gayet güzel bi şekilde uyudu sabaha kadar şimdi bu nedir allahaşkına duru yanımızda bile yatmıyo 3 aylıkdan beri odasında yatmaya alışık ve dün gece artık kalk yat kalk yat okadar sersem oldumki bi ara ağlıyodu gitmiyim dedim belki kendi kendine uykuya devam eder vee kızım gayet net bi şekilde anne dellll diye ağladı resmen inanamadım okadar net söylediki anlatamam hemen koştum sonra aldım yanıma...cumartesi günü kuzenimizin nişanı vardı eşim gitcekti ben gitmek istiyodum ama durunun uyku sati şaşar diye gitmiyim dedim ama dayanamadım gittim 2 gündürde böyle uyku sorunu yaşıyoruz geçen haftada gene uyku saati şaştı 2-3 gün böyle sabaha kadar uyumak bilmedi acaba ondan olabailirmi yaa.sizler mesela çocukların uyku saatlerinde dışarı felan çıkıyonuzmu kızlar yaa nasıl yapıyosunuz?
bu arada didemcim inşallah kötü bişey değildir içini ferah tutmaya çalış senden haber bekliyoruz...
geçmiş olsun sizede canım valla bende öyle bi uygulama başlatsammı evde bizdede arkadaşlarda geldi dün maç seyretmeye arkadaş bi bağırdı bizimki korkudan ağladı zor sakinleşti nyavrum..
hadi sana kolay gelsin tam iş üstüde çocuklar aman hastalanmasın yaa..
inşallah kolay alışırsın canım şanslısın ama çalışma saatlerin güzel hiç değilse yanlış hatırlamıyosam tabi...
seminerde bbeli olacakk..Ayşegül canım geçmiş olsun sen kızlara yinede ıhlamur kaynatıp içirde ilerlemesin canım,bu arada kolay gelsin evi toplayacakmışsın nereye gidiyorsun belli oldumu....
gnydın canım...naber..
hoşgeldin zeynep nasılsın ?ipek nasıl?
iyiyiz canım nasıl olalım...
zeynom napıyo cadı kaydirigubbakcemile
evet canım bende baya araştırdım. iştahına da faydalı balık yağı. kış geldi,bağışıklığını güçlendirir ve zeka gelişimine katkıda bulunur.bizde dvitamini kullanıyoruz o kadar
zeynep onu banada önerdiler ama karar veremedim hafta sonu eczacı abimiz önerdi çok faydalı bişeye benziyo
aman yavaş yavaş çıkarsın işte. bizim gibi aynı anda 2 tane patlatsa daha kötügerçekten çok cadı oturmayacakmışız kızıyor, kucağımda ayakta duruyorum yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum neyapayım, ikinci dişimizde çıktı hafiften ucu gözüküyor bizimkiler yavaş çıkıyor ilki bir ay önce falan çıkmıştı....
zeynep balıkyağını dr mu önerdi sen mi kafana göre aldın.
Serap -Hülya yarenn ferrum ne ferro gibi değil mi .bizde ileri derece kansızlık var ama içiremiyorum deli olucam butün evim-halım-yatağım kan ilacıbende bugün ezcaneden alayım bari.
kan hapı haricinde Devit3 kullanıyoruz o kadar.vitamin dr a sormuştuım doğal yolla alsın ne gerek var suruba demişti.
ebrucum evet hem doktor söyledi hem de prospektusunde yazıyor, yemekle birlikte ya da yemekten sonra verilir yazıyo. ferro sanol mutlaka açken veriliyodu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?