2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar nasılsınız erkek bebekler sunet oluyomus ınsallah hemen ılesır sunet olan bebıslerımız hasta olan bebıslere de hemen ılesınler hastalıkları ılerlemeden

burcu tatlım kaba ınsat dıl dayre toplu konut ya yapmıslar banyoya mutfaga bısıler ma bız onları ıstemedık kırdık herseyı ıcını tek kaba ınsat bıraktım dogal gaz tamam bugun elektırıkler yenılenıcek tı herseyı esım sıfır yapmak ıstıyo gucumuzun yetıgı yere kadar

zeynepcım bende sordum doktora balık yagı alsam ne dersınız dıye de balık yagına hıc gerek yok balık yagını gelısmemıs kılo almayan cocuklara onerıyoruz dedı oyle seylerle hıc ugrasma herseyınız cok ıyı dedı bana cuma balık yagı komsum verıyo ogluna senın dedıgınden ama 1 yasındakı cocugu 7 bucuk kılo ve oturamıyo bıle daha doktor ondan vermıs bende alcaktım ıyıkı doktora sordum

kızlar hiç sormuyosunuz yatır/kaldır nasıl gidiyo diye...

dün gece ipeği yatağına bıraktım 5 dk içinde uyudu ve gece 2 kez kalktı. birinde geri yatırdım diğerinde emzirdim yatırdım acıkmıştır diye.
azmin zaferi :icecream:

bende sordum verilebilir dedi bana bıraktı...
zeka ve bağışıklık gelişimi için alayım dedim bende. gün aşırı vermeyi düşünüyorum.
bakalım bi değişiklik olucakmı iştahında...

bu arada dişleri çıktığından beri ipek biberonu reddediyor.
kaşıkla veriyorum herşeyi delikafadulden

zeynep senin bitti benim başladıaynı sizin gibi sürekli ağlayarak uyandı ve yanıma alınca uyudu nasıl yapım ben yaa hele bana bi anlat..

zeynep senin bitti benim başladıaynı sizin gibi sürekli ağlayarak uyandı ve yanıma alınca uyudu nasıl yapım ben yaa hele bana bi anlat..

canım diş çıkarıcak olabilir mi?
eğer diş çıkarma dönemindeyse yada hastaysa yaptıkların hiç bi işe yaramaz. önce o olasılığı bi değerlendir

canım diş çıkarıcak olabilir mi?
eğer diş çıkarma dönemindeyse yada hastaysa yaptıkların hiç bi işe yaramaz. önce o olasılığı bi değerlendir

çok şükür bi hastalık yok gibi altdan iki dişde çıktı seninle aynı gün baya gözüküyo ..

ebruderın cnm dıslerı yoksa dısten yapıyodur kesın benım kızımda bu hafta gecelerı hep uyanıyo dıye cuma doktora sordum us damaga baktı dıs gelıyo ondan yapıyo cnm dedı avıl verdı aksamları mınıcık ver dedı rahatlatsın dıye

avil dedğin kremmi canım bizde avil krem varda hapmı şurupmu yoksa?

kızlar sıze doktorunuz bebeklerınızın dıslerıne surucegınız hap verdımı zymafluor ısmı erıtıp suruyom dıslere damaga

çok şükür bi hastalık yok gibi altdan iki dişde çıktı seninle aynı gün baya gözüküyo ..
canım bişeyi yoksa mızmızlık yapıyo olabilir.
ben 5 gündür yatır/kaldır yapıyorum.şimdilik sadece gece uykuları için yapıyorum,gündüzleri çok zorlamıyor çünkü beni...
ilk gün 50 dk da uyudu
2.gün 40 dk da
3.gün yarım saate düştü
4.gün 15 dk sürdü
dünde 5 dk içinde kendi kendine daldı uykuya. sallamadım yada emzirmedim.

akşamları yatmadan önce sırasıyla aynı işleri yapıyoruz.
önce alt/üst değişiyor sonra yemek yeniyor
ilaçlarımız içiliyor
birazcık öpüşüp koklaşıyoruz sonra iyi geceler denip yatağa gidiliyor.
bi tane ayıcığı var yatağında duruyor hep ona sarılıyor 2 gecedir de. uyku arkadaşı gibi oldu.
uykusu geldiğini anladığım an (ipek 9-en geç 9.30 gibi uyur,sabah 6.30 la 7.30 arası bi saatte kalkar) yatağa koyuyorum. mızırdanıyo,sağa dönüyo sola dönüyo. ağlamadan almıyorum kucağıma. ağlarsa hemen kucağıma alıyorum,susar susmaz tekrar bırakıyorum yatağa. mızırdandığında sırtına patpat yapıyorum. ilk günler çok uğraştırdı bıraktığım an ağlıyodu kaç defa yatırıp kaldırdığımı saymadım bile.
2 gündür ağlamıyo mızırdanıyo ama hemen susuyo.
geceleride kalktığında aynısını yapıyorum. önce yatağında sakinleştirmeye çalışıyorum,ağlıyosa hemen alıyorum kucağıma,sustuğunda koyuyorum yerine.
acıktığına kanaat getirirsem emziriyorum sadece,onun dışında meme vermiyorum artık.
gazı varsa gazını çıkarmadan yatırma,o gazdan kıvranırken senin uyutmaya çalışman anlamsız olur. ipeğinde geceleri çok gazı oluyor. yatarken metsil damla veriyorum,gazını çıkarmadan uyutmamaya çalışıyorum. 50 cc falan rezene de iyi gelebilir.
böyle işte... ağlamadan yatağından kaldırmıyorum. 5-6 kere kalkıyodu dün gece 2 kere uyandı sadece. çok şükür normale döner gibi ama bakalım...
fiziksel güç te lazım maalesef. ilk günler 50 dk boyunda yatırıp kaldırmıştım. insanı zorluyor,sabır işi ama bi süre sonra alışıyolar...

kızlar sıze doktorunuz bebeklerınızın dıslerıne surucegınız hap verdımı zymafluor ısmı erıtıp suruyom dıslere damaga

ne işe yarıyomuş peki canım biz öyle bizey kullanmıyozda gerçi geçen ay ben kontrole götürmedim kasımda götrücem ozaman bi sorım bende bari..

kimseler yoktur şimdi burda
burçincim geçmiş olsun çınara
bizim 4. dişimizde göründü çok şükür inş kuzum artık rahatlar kaç gündür çok huzursuzdu

alaramızın 4. incisi de hayırlı olsun..

burakımızın da incisi hayırlı olsun.. kilosuna bayıldm.. maşallah maşallah..

darısı başıma..

aman allah korusun hastalık falan çıkmasın şimdi..

gündüz de yapıyor muyuz bu işi.. yani ben şimdi ömürü yatağına bırakayım mı???

ebruderı tatlım avıl srup var bızde ama bazen verıyorum bazen vermıyorum o dıs hapı dıslerı cabuk dusmesın cabuk curumesın dıye dedı doktoru bızde az evı toplıyalım gıdıp ozgeye cocuk odası halısı bakıcaz ozgele bıraz soguk hava ama kurkunu gıyınce usumez ozge ınsallah dun fayans secmeye gıtık ılk defa kurkunu gıdırdık ay kendıne aynada bakıp bakıp guldu bu cocuk cok kokos olucak dıyo esım ehehehekaydirigubbakcemile3

slmm
Yeni dişler gelmiş ...hoşgelmiş
ALARA nın 4. dişi ve AHMET burak incisi hayırlı olsun...sapasağlam olsunlar inş
HÜLYAcım geçmiş olsun...dikkat et bulaştırma oğluma..:)
ayrıca boyunu falanda boş yere kafana takma...çok güzel büyüyo benim paşam...geldik gördük heralde benimi kandırcan kısa boylu diye hıh..:)))) maşallah kuzuma

SİBEL ve ZEYNEP yeni düzenleriniz daimi olsun...kendi kendine uyuma işi yani...darısı bize inş

burcu biliyon ya ben de sürekli ağlayarak anca verebiliyodum, fazla dayanamadım 15 gün sorna bırakmıştım ferro sanol'u. ama bu çok kolay sen de buna geç bence. ferroyu sabah tek seferda 9 damla aç karna veriyordum. ferrumu sabah-akşam 4 er damla mamasına katıyorum..sen 20 damla mı kullanıyordun? sabah 10,akşam 10 versen olur..eczaneye de sor bi yinede..

gülşahcığım öyle mi dersin..hadi bakalım,anneme dedim herşeye irmik kat diye :) sonraki gördüğünde 80 cm olurmuş bi de burak sağol bu arada,darısı ecenazımın dişine..

ayşegül yazamadım ben de, ıhlamur falan ver cocuklara, inş ilerlemeden biter canım. sana da kolay gelsin, işin çok canım..

ya bu arada, almıcam dedim ama dayanamayıp dün bebelac sütlü tahıllı gece için kaşık maması aldım :) son kez deneyim dedim. akşam çok açtı sadece ondan biberona yaptım, 90 cc içti. bu gece de normal devam sütüne katayım bakalım..ben hep aptamilinkini alıyodum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…