bu arada ferumdan başka d vitamini kullanıyomusunuz ayrıyetten ben kullanıyorum ama bazıları kullanmıyomu ?
kızlar ben bugün balık yağı aldım ipeğe.
SEVEN SEAS ORANGE SYRUP
fiyatı 29.50 tl
ben küçükken çok içerdim. o zaman sarı sarı kapsüllerde satılıyodu. şimdi surubu cıkmıs portakallı.
koyu bi kıvamı var. gunde yarım-1 tatlı kaşığı arası tok karna veriliyor.
balık yagı ve A-C-D-E vitaminleri var içinde. balık yagı zaten zeka gelişimi ve bagısıklık ıcın birebir.aklınızda bulunsun.
içinde d vitamini oldugundan devit i kestim sadece bunu ve ferro sanol u veriyorum...
gerçekten çok cadı oturmayacakmışız kızıyor, kucağımda ayakta duruyorum yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum neyapayım, ikinci dişimizde çıktı hafiften ucu gözüküyor bizimkiler yavaş çıkıyor ilki bir ay önce falan çıkmıştı....
kızlar hiç sormuyosunuz yatır/kaldır nasıl gidiyo diye...
dün gece ipeği yatağına bıraktım 5 dk içinde uyudu ve gece 2 kez kalktı. birinde geri yatırdım diğerinde emzirdim yatırdım acıkmıştır diye.
azmin zaferi :icecream:
canım bişeyi yoksa mızmızlık yapıyo olabilir.
ben 5 gündür yatır/kaldır yapıyorum.şimdilik sadece gece uykuları için yapıyorum,gündüzleri çok zorlamıyor çünkü beni...
ilk gün 50 dk da uyudu
2.gün 40 dk da
3.gün yarım saate düştü
4.gün 15 dk sürdü
dünde 5 dk içinde kendi kendine daldı uykuya. sallamadım yada emzirmedim.
akşamları yatmadan önce sırasıyla aynı işleri yapıyoruz.
önce alt/üst değişiyor sonra yemek yeniyor
ilaçlarımız içiliyor
birazcık öpüşüp koklaşıyoruz sonra iyi geceler denip yatağa gidiliyor.
bi tane ayıcığı var yatağında duruyor hep ona sarılıyor 2 gecedir de. uyku arkadaşı gibi oldu.
uykusu geldiğini anladığım an (ipek 9-en geç 9.30 gibi uyur,sabah 6.30 la 7.30 arası bi saatte kalkar) yatağa koyuyorum. mızırdanıyo,sağa dönüyo sola dönüyo. ağlamadan almıyorum kucağıma. ağlarsa hemen kucağıma alıyorum,susar susmaz tekrar bırakıyorum yatağa. mızırdandığında sırtına patpat yapıyorum. ilk günler çok uğraştırdı bıraktığım an ağlıyodu kaç defa yatırıp kaldırdığımı saymadım bile.
2 gündür ağlamıyo mızırdanıyo ama hemen susuyo.
geceleride kalktığında aynısını yapıyorum. önce yatağında sakinleştirmeye çalışıyorum,ağlıyosa hemen alıyorum kucağıma,sustuğunda koyuyorum yerine.
acıktığına kanaat getirirsem emziriyorum sadece,onun dışında meme vermiyorum artık.
gazı varsa gazını çıkarmadan yatırma,o gazdan kıvranırken senin uyutmaya çalışman anlamsız olur. ipeğinde geceleri çok gazı oluyor. yatarken metsil damla veriyorum,gazını çıkarmadan uyutmamaya çalışıyorum. 50 cc falan rezene de iyi gelebilir.
böyle işte... ağlamadan yatağından kaldırmıyorum. 5-6 kere kalkıyodu dün gece 2 kere uyandı sadece. çok şükür normale döner gibi ama bakalım...
fiziksel güç te lazım maalesef. ilk günler 50 dk boyunda yatırıp kaldırmıştım. insanı zorluyor,sabır işi ama bi süre sonra alışıyolar...
gülşahcığım öyle mi dersin..hadi bakalım,anneme dedim herşeye irmik kat diye :) sonraki gördüğünde 80 cm olurmuş bi de buraksağol bu arada,darısı ecenazımın dişine....
alaramızın 4. incisi de hayırlı olsun..
burakımızın da incisi hayırlı olsun.. kilosuna bayıldm.. maşallah maşallah..
darısı başıma..
aman allah korusun hastalık falan çıkmasın şimdi..
gündüz de yapıyor muyuz bu işi.. yani ben şimdi ömürü yatağına bırakayım mı???
slmm
Yeni dişler gelmiş ...hoşgelmiş
ALARA nın 4. dişi ve AHMET burak incisi hayırlı olsun...sapasağlam olsunlar inş
HÜLYAcım geçmiş olsun...dikkat et bulaştırma oğluma..:)
ayrıca boyunu falanda boş yere kafana takma...çok güzel büyüyo benim paşam...geldik gördük heralde benimi kandırcan kısa boylu diye hıh..:)))) maşallah kuzuma
SİBEL ve ZEYNEP yeni düzenleriniz daimi olsun...kendi kendine uyuma işi yani...darısı bize inş
irmik e ne olmuş kızlar.. boy mu uzatıyormuş..
kızlar hiç sormuyosunuz yatır/kaldır nasıl gidiyo diye...
dün gece ipeği yatağına bıraktım 5 dk içinde uyudu ve gece 2 kez kalktı. birinde geri yatırdım diğerinde emzirdim yatırdım acıkmıştır diye.
azmin zaferi :icecream:
ya ben balığı çok severim ama burak sevmedi..alışana kadar devam edeyim..nasıl veriyorsunuz balığı? çorba falan mı yapıyorsunuz?
duymuştum öyle bi yerden ama doğrumu bilmem...
kızlar slmlarr işlerimi hallettim kahvemi içiyorum birazcık okudum ama bilgisayarlar. bakıma giriyo şimdi
çıkıcam bakim dedim
balık yağı doktorumuz bana sölemedi al die ama ayda 2 defa balık yedirmeye çalışıcam
geçen hafta biraz tattırdım balık
bu haftada somon aldık bugün pişiricez ondanda tattırıcam yeterli olmazmı
benim kan damlasının adı santafer alara alıştı artık içiyo sesini çıkarmadan çok şükür zeynep senin dediğin balık yağı kafama çok yattı iştahta yokya bizde belki ii gelir elimdeki d vitamini bitsin ondan alıyım bari
kızlar ıspanakla brokloli haşladım onu nasıl yapayım şimdi çorba olarak sadece püreleyimmi bi fikir verseniz
kızlar slmlarr işlerimi hallettim kahvemi içiyorum birazcık okudum ama bilgisayarlar. bakıma giriyo şimdi
çıkıcam bakim dedim
balık yağı doktorumuz bana sölemedi al die ama ayda 2 defa balık yedirmeye çalışıcam
geçen hafta biraz tattırdım balık
bu haftada somon aldık bugün pişiricez ondanda tattırıcam yeterli olmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?