2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kız melek senin kızın kokoş olacağı daha doğmadan belliydi

kayınvalidenler ne diyor ev yapıldıkça..kudurmuyorlar mı?

bu arada ferumdan başka d vitamini kullanıyomusunuz ayrıyetten ben kullanıyorum ama bazıları kullanmıyomu ?

ben ferrum da d vitamini de kullanmıyorum

balık yağı mııı: kokusu çok kötü onun.
ben de dün balık aldım miray için. 1 dilim somon. 4 e böldüm. haftada 1 veririm diyorum. gelecek ay mevsimine göre başka bir balık. küçük ve 1 tane olunca pahalıya da gelmiyor. :lepi:

hayırlı olsun yeni incinizz..

hay maşşallah. allah daim etsin. tebrik ederim seni d3e. a.s.
benim de el atmam gerek bu duuma: malum hala memede uyuyoruzz. :çok üzgünüm:

ferrum kan damlası dediğiniz iyi oldu ya ecenazda içmiyo ferro sanol u bu hafta bizde gidicez doktora bende ferrum istiyim bari:))

HÜLYA bebelac ın sütlü pirinçliside çok güzel kız bide onu dene ...

sağolun kızlar

selam nasılsınız bende grip oluyorum galiba temizlik yapıcam perdeleri yıkayıp camları silicem tanıdıkların kızı var onu bekliyorum alaraya bakması için yoksa yapamıycam çok iş var çook uykusuzumda yine nasıl olucak bilmiyorum ruh gibiyim kaç gündür .Allah kuvvet versin artık bana
yeni incilenen bebişlerimizin incileride ayırlı olsun sünnet olan bebişlerimizede geçmiş olsun

benim kan damlasının adı santafer alara alıştı artık içiyo sesini çıkarmadan çok şükür zeynep senin dediğin balık yağı kafama çok yattı iştahta yokya bizde belki ii gelir elimdeki d vitamini bitsin ondan alıyım bari

kızlar ıspanakla brokloli haşladım onu nasıl yapayım şimdi çorba olarak sadece püreleyimmi bi fikir verseniz

Son düzenleme:
kızlar slmlarr işlerimi hallettim kahvemi içiyorum birazcık okudum ama bilgisayarlar. bakıma giriyo şimdi
çıkıcam bakim dedim
balık yağı doktorumuz bana sölemedi al die ama ayda 2 defa balık yedirmeye çalışıcam
geçen hafta biraz tattırdım balık
bu haftada somon aldık bugün pişiricez ondanda tattırıcam yeterli olmazmı

esmacım ben de öyle yapmayı planlıyorum.. bebekler için somon iyi bir tercih diye düşünüyorum..

Son düzenleme:
ya ben balığı çok severim ama burak sevmedi..alışana kadar devam edeyim..nasıl veriyorsunuz balığı? çorba falan mı yapıyorsunuz?

bende veriyorum 2 keredir..bizmki sevdi yiyo..ben kızartmıştım..2 tane didikledik az az verdk...

bende akşam balık verdim tok olmasına rağmen yedi
çalışan kızlar sütünüzü günde kaç kez sağıyosunuz

geçen gün balık kızarttım içinden didikleyip verdim ama pek sevmedi zeyno,arada yaptıkça verecem yine, alışır zamanla ,ben bu yaşıma kadar balık yiyemezdim,kokusuna bile tahammül edemezdim taki zeynoya hamile kalana kadar, resmen balık aşerdim ve bütün hamileliğim boyuncada yedim , acaba doğumdan sonra yine tiksinirmiyim diye merak ediyordum ama tiksinmedim severek yiyorum hala cokacimcoookama sadece hamsi daha başka balıklara geçemedim, ben balık sevmediğim,yiyemediğim için çocuklarımda yiyemiyordu artık onlarda iştahla balık yiyor zemuszemusama bu işe en çok sevinen eşim, adam on senedir evde balık yiyemiyordu çok sevdiği halde ....

duymuştum öyle bi yerden ama doğrumu bilmem...

irmiğee hücuumm. kaydirigubbakcemile3

bizim dr da bi halt söylemiyordu son zamanlarda iştee. netten araştırıyorum. sizler, sağolun: dr a gidince paylaşıyorsunuz da uyguluyoruz biz de.
yeter herhalde başlanğıç için. haftada 2 kez diye okdum bi yerde ama fazla bence: hangi bir şeyi yiyecek bu çocuklar. :uhm:

zeynebinde kan damlası santafer canım oda alıştı içiyor artık
alaranın yeni incileri hayırlı olsun fatmacım....

afiyet olsun şekercim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…