2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ya ben balığı çok severim ama burak sevmedi..alışana kadar devam edeyim..nasıl veriyorsunuz balığı? çorba falan mı yapıyorsunuz?

canım ben somon alırken sordum: az yağda pişirecekmişiz. çorbasını ben de hiç yapmadım, yapmayı da düşünmüyorum: balık fırında yada kızartma daha güzel. cokacimcoook

sever sever. Miray'a ben de tattırmıştım, elimle didikleyip. bakalım bu sefer yiyecek mi?

bugün de 1 tane tavuk budunu havuç ve patatesle haşlayıp verecem. bakalım yiyebilecek mi?

ya kızlar erken belki ama beni ilk doğum günü heyecanı sardı..

bazen ben de 1. yaş gününü hayal ederken yakalıyorum kendimi. kaydirigubbakcemile3 kimleri çağırcam. ne giydirecem diye düşünüyorum. neyse, tek değilmişim.

bende akşam balık verdim tok olmasına rağmen yedi
çalışan kızlar sütünüzü günde kaç kez sağıyosunuz

afiyet olsun kuşuma.

esmacım ben de öyle yapmayı planlıyorum.. bebekler için somon iyi bir tercih diye düşünüyorum..

evet bebekler için uygun balık: somon. et ise dana kıymaymış.

somon çok yağlı bi balıktır sakın kızartma yapmayın somonu direk fırına verin bi sürü yağ çıkıyo zaten kendiliğinden
ayrıca gerçek omega3 sadece somonda varmış...

ben dün verdim canım arpa şehriyeli tavuklu çorba yapmıştım kendimize, salçalı ve tuzluydu ama verdim valla bide ekmek doğradım içne, 1 kaşık yoğurtta koydum blendırdan geçirdim severek yedi zeyno inş.mirayda afiyetle yer cokacimcoook

bende akşam balık verdim tok olmasına rağmen yedi
çalışan kızlar sütünüzü günde kaç kez sağıyosunuz

canım ben günde 2 kez sagıyorum. 250 cc kadar süt götürüyorum eve. ama sabah ve aksam baya cok emiyor Doruk. sagsam 3-4 kezde sağabilirim belki ama iş yerinde rahat olmuyor.:çok üzgünüm:

selam kızlar işlerden yazamadım bi türlü

Didemcim iyi haberlerini bekliyorum

Serapçım hayırlı olsun başlamışsın.. valla alışılmıyor ben hala saatte bir arıyorum.. en sonunda görüntülü telefon aldırttım anneme şimdi de görüyorum içim rahatlıyo.. ben günde işler yüzünden aksarsa 2 kere aksamazsa 3 kere sağıyorum. 400-550 cc arası süt bırakıyorum işte günlük içsin diye.

Burağımın da Alaramın da dişleri sapasağlam olsun inci gibi olsun..

Zeynepçim azmin zaferi aferin İpeğe..

Benim kuzu da çok şükür bir haftadır gece kalkmıyo en geç sekizbuçukta da yatıyo.. normale döndü yani..
bütün hafta sonu dede cici ditti diye diye kafamızı şişirdi.. yeni keşfetti diye bir heyecanla mutlulukla söylüyo ki görmeniz lazım..

ayy ben onun dede cici diyen ağzını yirim yaaa maşallah gamzelime opuyorumnanaktan

Dorukta bu haftasonu eliyle gel gel yapıyor. ama gel demeyi beceremedi henüz. meme, mama, baba diyor baya net şekilde.

kızlar çıkmam lazım saat kaç olmuş çocukları okuldan almam gerekiyor sonra görüşürüz inş.:gitme:

irmikle nasıl seyler yapıyorsunuz kızlar

ben çorbalara ve muhallebiye katıyorum..

maşallah berkine
çok tatlı oluyolar yaa çok farklı bi duyguymuş gerçekten :)

ooo maşallahhh bayağı bayağı yemeklere ortak etmişsiniz bebişleri... bende vermeye başlasammı ya korkuyorum hal ot gibi şeyler yiyo benim kızım... haşlama kabak, havuç, pirinç, mercimek tarhana vs... tuzda yok.. off

valla benide bu haftasonu dişbugdayı partisinin heyecanı sardı. devamlı kafamda onu düşünüyorum. :):1rolleyes:

canım ya doruk paşanın incilerini kutlamaya az kaldı darısı bize inşallahhh...neler yapıcaksın canım.. ben hiç bilmiyorum... ne yapılıyomuş yani...

valla benide bu haftasonu dişbugdayı partisinin heyecanı sardı. devamlı kafamda onu düşünüyorum. :):1rolleyes:

selam kızlar.. diş buğdayını biz de 25 eylülde yapmıştık.. doğu günüm de 27 eylüldü güzel oldu ben buğdayı tuzlu ve sıcak yaptım tatlı yapanı da varmış.. kilis usulü.. oldu benimki.. hehe.. iki dişmizi ve yukardan gelenleri kutladık oğluma bugdaydan kolye deyaptım gelenlere incik boncuk
ufak biişii oldu öyle geleneksel olmadı arkadaşlarım ve bebeişimin arkadaşları vardı.. iyi geldi.. ben de iyice geleneksel oldum ha bu gidişle sünneti de yaparsın diyorlar bana..

canım ben günde 2 kez sagıyorum. 250 cc kadar süt götürüyorum eve. Ama sabah ve aksam baya cok emiyor doruk. Sagsam 3-4 kezde sağabilirim belki ama iş yerinde rahat olmuyor.:çok üzgünüm:

anladım canım bende 2 kerecik sağabildim ama zor oluyor 120 cc oldu şimdilik bakalım

slm kızlar dişleri çıkan bebişlere hayırlı olsunnnn hasta olanlara geçmiş olsun sanırım bizimde dişimiz çıkacak alt damağında bayağı belirmiş ama patlamadı ne zaman patlar acaba byağı görünüyo artık

ohh maşallah bizim bücürler yavaş yavaş dillenmeye de başlıyor.
Miray da "anne" den sonra del ve atta diyor. hatta son 2 gündür attaattaattaatatta uzayıp giden atta senfonisi dinletiyor.
alkış yapmayı da öğrendi. bzen memede uyumaya yakın bile alkış yapıyor cadı.

neyse kaçtım kızlar ben. randevuya 1 saat kaldı. miiray uyansın: üstünü değişip çıkıcaz. gidelim bakalım inş iyidir bu dr ya. :Saruboceq:

görüşürüz kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…