ya ben balığı çok severim ama burak sevmedi..alışana kadar devam edeyim..nasıl veriyorsunuz balığı? çorba falan mı yapıyorsunuz?
geçen gün balık kızarttım içinden didikleyip verdim ama pek sevmedi zeyno,arada yaptıkça verecem yine, alışır zamanla ,ben bu yaşıma kadar balık yiyemezdim,kokusuna bile tahammül edemezdim taki zeynoya hamile kalana kadar, resmen balık aşerdim ve bütün hamileliğim boyuncada yedim , acaba doğumdan sonra yine tiksinirmiyim diye merak ediyordum ama tiksinmedim severek yiyorum hala cokacimcoookama sadece hamsi daha başka balıklara geçemedim, ben balık sevmediğim,yiyemediğim için çocuklarımda yiyemiyordu artık onlarda iştahla balık yiyor zemuszemusama bu işe en çok sevinen eşim, adam on senedir evde balık yiyemiyordu çok sevdiği halde ....
ya kızlar erken belki ama beni ilk doğum günü heyecanı sardı..
bende akşam balık verdim tok olmasına rağmen yedi
çalışan kızlar sütünüzü günde kaç kez sağıyosunuz
esmacım ben de öyle yapmayı planlıyorum.. bebekler için somon iyi bir tercih diye düşünüyorum..
canım ben somon alırken sordum: az yağda pişirecekmişiz. çorbasını ben de hiç yapmadım, yapmayı da düşünmüyorum: balık fırında yada kızartma daha güzel. cokacimcoook
sever sever. Miray'a ben de tattırmıştım, elimle didikleyip. bakalım bu sefer yiyecek mi?
bugün de 1 tane tavuk budunu havuç ve patatesle haşlayıp verecem. bakalım yiyebilecek mi?
zeynebinde kan damlası santafer canım oda alıştı içiyor artık
alaranın yeni incileri hayırlı olsun fatmacım....
somon çok yağlı bi balıktır sakın kızartma yapmayın somonu direk fırına verin bi sürü yağ çıkıyo zaten kendiliğinden
ayrıca gerçek omega3 sadece somonda varmış...
ya kızlar erken belki ama beni ilk doğum günü heyecanı sardı..
bende akşam balık verdim tok olmasına rağmen yedi
çalışan kızlar sütünüzü günde kaç kez sağıyosunuz
valla benide bu haftasonu dişbugdayı partisinin heyecanı sardı. devamlı kafamda onu düşünüyorum. :):1rolleyes:
selam kızlar işlerden yazamadım bi türlü
Didemcim iyi haberlerini bekliyorum
Serapçım hayırlı olsun başlamışsın.. valla alışılmıyor ben hala saatte bir arıyorum.. en sonunda görüntülü telefon aldırttım anneme şimdi de görüyorum içim rahatlıyo.. ben günde işler yüzünden aksarsa 2 kere aksamazsa 3 kere sağıyorum. 400-550 cc arası süt bırakıyorum işte günlük içsin diye.
Burağımın da Alaramın da dişleri sapasağlam olsun inci gibi olsun..
Zeynepçim azmin zaferi aferin İpeğe..
Benim kuzu da çok şükür bir haftadır gece kalkmıyo en geç sekizbuçukta da yatıyo.. normale döndü yani..
bütün hafta sonu dede cici ditti diye diye kafamızı şişirdi.. yeni keşfetti diye bir heyecanla mutlulukla söylüyo ki görmeniz lazım..
irmikle nasıl seyler yapıyorsunuz kızlar
Benim kuzu da çok şükür bir haftadır gece kalkmıyo en geç sekizbuçukta da yatıyo.. normale döndü yani..
bütün hafta sonu dede cici ditti diye diye kafamızı şişirdi.. yeni keşfetti diye bir heyecanla mutlulukla söylüyo ki görmeniz lazım..
ben dün verdim canım arpa şehriyeli tavuklu çorba yapmıştım kendimize, salçalı ve tuzluydu ama verdim valla bide ekmek doğradım içne, 1 kaşık yoğurtta koydum blendırdan geçirdim severek yedi zeyno inş.mirayda afiyetle yer cokacimcoook
valla benide bu haftasonu dişbugdayı partisinin heyecanı sardı. devamlı kafamda onu düşünüyorum. :):1rolleyes:
canım ben günde 2 kez sagıyorum. 250 cc kadar süt götürüyorum eve. Ama sabah ve aksam baya cok emiyor doruk. Sagsam 3-4 kezde sağabilirim belki ama iş yerinde rahat olmuyor.:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?