ohh maşallah bizim bücürler yavaş yavaş dillenmeye de başlıyor.
Miray da "anne" den sonra del ve atta diyor. hatta son 2 gündür attaattaattaatatta uzayıp giden atta senfonisi dinletiyor.
alkış yapmayı da öğrendi. bzen memede uyumaya yakın bile alkış yapıyor cadı.
neyse kaçtım kızlar ben. randevuya 1 saat kaldı. miiray uyansın: üstünü değişip çıkıcaz. gidelim bakalım inş iyidir bu dr ya. :Saruboceq:
görüşürüz kızlarr
ooo maşallahhh bayağı bayağı yemeklere ortak etmişsiniz bebişleri... bende vermeye başlasammı ya korkuyorum hal ot gibi şeyler yiyo benim kızım... haşlama kabak, havuç, pirinç, mercimek tarhana vs... tuzda yok.. off
canım ya doruk paşanın incilerini kutlamaya az kaldı darısı bize inşallahhh...neler yapıcaksın canım.. ben hiç bilmiyorum... ne yapılıyomuş yani...
irmikle nasıl seyler yapıyorsunuz kızlar
ben dün verdim canım arpa şehriyeli tavuklu çorba yapmıştım kendimize, salçalı ve tuzluydu ama verdim valla bide ekmek doğradım içne, 1 kaşık yoğurtta koydum blendırdan geçirdim severek yedi zeyno inş.mirayda afiyetle yer cokacimcoook
selam kızlar işlerden yazamadım bi türlü
Didemcim iyi haberlerini bekliyorum
Serapçım hayırlı olsun başlamışsın.. valla alışılmıyor ben hala saatte bir arıyorum.. en sonunda görüntülü telefon aldırttım anneme şimdi de görüyorum içim rahatlıyo.. ben günde işler yüzünden aksarsa 2 kere aksamazsa 3 kere sağıyorum. 400-550 cc arası süt bırakıyorum işte günlük içsin diye.
Burağımın da Alaramın da dişleri sapasağlam olsun inci gibi olsun..
Zeynepçim azmin zaferi aferin İpeğe..
Benim kuzu da çok şükür bir haftadır gece kalkmıyo en geç sekizbuçukta da yatıyo.. normale döndü yani..
bütün hafta sonu dede cici ditti diye diye kafamızı şişirdi.. yeni keşfetti diye bir heyecanla mutlulukla söylüyo ki görmeniz lazım..
Dorukta bu haftasonu eliyle gel gel yapıyor. ama gel demeyi beceremedi henüz. meme, mama, baba diyor baya net şekilde.
maşallah miray a..konuşacak cadı iyiden iyiye....
inş dr memnun kalırsın canım...
haydi görüşürük....
ooo maşallahhh bayağı bayağı yemeklere ortak etmişsiniz bebişleri... bende vermeye başlasammı ya korkuyorum hal ot gibi şeyler yiyo benim kızım... haşlama kabak, havuç, pirinç, mercimek tarhana vs... tuzda yok.. off
canım ya doruk paşanın incilerini kutlamaya az kaldı darısı bize inşallahhh...neler yapıcaksın canım.. ben hiç bilmiyorum... ne yapılıyomuş yani...
selam kızlar.. diş buğdayını biz de 25 eylülde yapmıştık.. doğu günüm de 27 eylüldü güzel oldu ben buğdayı tuzlu ve sıcak yaptım tatlı yapanı da varmış.. kilis usulü.. oldu benimki.. hehe.. iki dişmizi ve yukardan gelenleri kutladık oğluma bugdaydan kolye deyaptım gelenlere incik boncuk
ufak biişii oldu öyle geleneksel olmadı arkadaşlarım ve bebeişimin arkadaşları vardı.. iyi geldi.. ben de iyice geleneksel oldum ha bu gidişle sünneti de yaparsın diyorlar bana..
valla benide bu haftasonu dişbugdayı partisinin heyecanı sardı. devamlı kafamda onu düşünüyorum. :):1rolleyes:
selam kızlar nasılsınz pazartesi yoğunluğu anca geldim nasılsınız nasıl gidiyor Çınar bir türlü nezleyi atamadı üstünden anlamadım gitti burnu tıkalı yine geceleri tıkanıyor zor temızlıyoruz okyanus suyu vermışti doktor ama sıktırmıyor ne yapacağımı şaşırdım , artık kollamakda zorlanıyorum emeklemeye başladıgından beri kucağı istemiyor heryere kendi gitmek istiyor bu ara dişlerini gıcırdatmaya başladı gıcırdatıyor sonra bakıp gülüyor kaydirigubbakcemile3
yerim ben onun diş gıcırdatmasını...
ahh ahh ne kadar merak etmiştim emeklemesini ömürün yaklaşık 1.5-2 aydır emekliyor. perişan oluyorum peşinde koşmaktan.. ama zayıflayamadım henüz o da ayrı..
canım ben hamıle kaldıgım kılonunda altına düştüm ,1 aydır bizimkide emekliyor ondan önce sürünerek gidiyordu şimdide kalkmaya çalışıyor koltukl kenarlarına tutunup kalkıyor sıpa ne yapıcam bılmıyorum durdugu yerde durmuyor benım oğlan işten eve gidince 2. mesaim Çınar
Selam ben geldim ama kimsecikler kalmamış. Ne kadar önlm alsamda bende çok fena grip oldum :2:
Oğlum daha iyi gibi sadece burnu tıkanıyor .Onuda damlayla açıyoruz işte. İnş. benden daha fazla hastalık bulaşmaz öpemiyorum bile kuzumu. Kucağına alsın diye gözümün içine bakıyor ama almıyorum
Bir an önce iyileşsek artık ya :sinifsinif:
Bizde geçen akşam kocişle aynı anda Mertkanın ağzına bakıyormuşuz. Gülerken farkettik altta diğer dişin yanında ikinci dişide patlamış. Ama henüz tam olarak meydana çıkmadı. Acaba ne zamana kadar çıkacakki. Galiba ikisi aynı anda gelmeye çalışınca bu kadar yıprandı. Kuzucuğum çok zorlandı diş çıkaracağım diye :gitme:
serapçım nacizane tavsiyem mümkünse 3 enfazla 4 saatte bir sağ ama bir gün sağıp bir gün sağmamazlık yapma
mutlaka 15 er dk her iki göğsünü de sağ ki sütün azalmasın
bu konuda işverenlerin de anlayışsız olacağını sanmıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?