2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar kan ve idrar tahlili için aç tok farkediyor mu? mantıken farketmiyordur ama yaptıranlar hele bi deyiversin canlar.

Serapçım nacizane tavsiyem mümkünse 3 enfazla 4 saatte bir sağ ama bir gün sağıp bir gün sağmamazlık yapma
mutlaka 15 er dk her iki göğsünü de sağ ki sütün azalmasın
bu konuda işverenlerin de anlayışsız olacağını sanmıyorum ya

maşallah miray a..konuşacak cadı iyiden iyiye....
inş dr memnun kalırsın canım...
haydi görüşürük....

geçç kalmış sayılmazsın cnm. bi yerden başlamak lazım. korkacak bişey yok. eline bişey verdiğinde bile yanında biri olsun yeter. önemli olan o

Miray uyanmadı daha yaa. onu bekliyorum.

irmikle nasıl seyler yapıyorsunuz kızlar

ben çorbasına katıyorm sadece. farklı bişey yapmıyorum.

ohh afiyet olsun. darısı Miray'a

yakışıklım benim. maşallah yaaa. ayy büyüyorlarr. bence keşke hep böyle kalsalar:ne güzel.

Dorukta bu haftasonu eliyle gel gel yapıyor. ama gel demeyi beceremedi henüz. meme, mama, baba diyor baya net şekilde.

gel demeyi bırak, gel yapmayı bile öğrenemedi bizimki. hala gel gel deyince kolları kaldırıyor havaya: al beni diye. kendine gel diyorum sanıyor yaa.

eşim baba desin diye çırpınıyor ama tık yok hala. kızım önce "anne" dedi :jeyyar:

maşallah miray a..konuşacak cadı iyiden iyiye....
inş dr memnun kalırsın canım...
haydi görüşürük....

canım benim çok sağol. inşallah yaa. dr değiştirmek istemiyorumm daha.

Esra valla cok güzel planlarım var. Güzel bir davetiye hazırladım verdim davetlilere. diş şeklinde bebek şekeri yaptırdım. diş şeklinde pasta yaptıracağım. Doruk a korsan kostümü giydiricem. bugdayı narlı, şekerli tatlı bisey olarak düşünüyoruz. bugdayın içinde para bulanlara küçük hediyelerimiz olucak. bol bol fotograf. meslek seçimi oyunu falan. böyle işte.:teytey:

valla bende böyle geleneksel kutlamaları sevmezdim ama şimdi oglumun her gnünü kaçırmadan kutlamak istiyorum. buyudugunde güzel şeyler hatırlasın. resimleri göstersin cocuklarına istiyorum.

senin partinden resim koysana bakalım yaaaa.

Selam kızlar...Neler neler kaynatmışsınız ama yine okuyamayacağım geçmişi...
Yaaaa akşamları da kimse olmuyo. Koptum sanki iyice sizden :sinifsinif:

selam kızlar nasılsınz pazartesi yoğunluğu anca geldim nasılsınız nasıl gidiyor Çınar bir türlü nezleyi atamadı üstünden anlamadım gitti burnu tıkalı yine geceleri tıkanıyor zor temızlıyoruz okyanus suyu vermışti doktor ama sıktırmıyor ne yapacağımı şaşırdım , artık kollamakda zorlanıyorum emeklemeye başladıgından beri kucağı istemiyor heryere kendi gitmek istiyor bu ara dişlerini gıcırdatmaya başladı gıcırdatıyor sonra bakıp gülüyor kaydirigubbakcemile3

yerim ben onun diş gıcırdatmasını...
ahh ahh ne kadar merak etmiştim emeklemesini ömürün yaklaşık 1.5-2 aydır emekliyor. perişan oluyorum peşinde koşmaktan.. ama zayıflayamadım henüz o da ayrı..

canım ben hamıle kaldıgım kılonunda altına düştüm ,1 aydır bizimkide emekliyor ondan önce sürünerek gidiyordu şimdide kalkmaya çalışıyor koltukl kenarlarına tutunup kalkıyor sıpa ne yapıcam bılmıyorum durdugu yerde durmuyor benım oğlan işten eve gidince 2. mesaim Çınar

Selam ben geldim ama kimsecikler kalmamış. Ne kadar önlm alsamda bende çok fena grip oldum :2:
Oğlum daha iyi gibi sadece burnu tıkanıyor .Onuda damlayla açıyoruz işte. İnş. benden daha fazla hastalık bulaşmaz öpemiyorum bile kuzumu. Kucağına alsın diye gözümün içine bakıyor ama almıyorum
Bir an önce iyileşsek artık ya :sinifsinif:
Bizde geçen akşam kocişle aynı anda Mertkanın ağzına bakıyormuşuz. Gülerken farkettik altta diğer dişin yanında ikinci dişide patlamış. Ama henüz tam olarak meydana çıkmadı. Acaba ne zamana kadar çıkacakki. Galiba ikisi aynı anda gelmeye çalışınca bu kadar yıprandı. Kuzucuğum çok zorlandı diş çıkaracağım diye :gitme:

maşallah...

hayırlı olsun canım incileriniz..

srpp canım benim çok sağol 2 kere sağdım birazdanda çıkıyorum bakalım yok o konuda bişey demezler rahatta burası sorun olmuyor alışıcam zamanla bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…