2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

anca geri gelebildim ya...
bizim cadı uyudu 5 e kadar falan buralardayım. sonrada akşam yemeeeee faslı başlar :)
tubişim geçmiş olsun

bizimkide "alkışşş" diyoruz hemen alkış yapmaya başlıyor
çirkin oluyosun oda hemen çirkin oluyor
gel gel yapıyor
"seni babaya bir bir söylicem" yapmaya çalışıyor ama pek beceremiyor :)))
bide hani böyle dudaklarınla "pppprrrrrr" yaparsın tükürük saçarsın ya,ben yapıyorum oda hemen yapmaya başlıyor sonrada gülüyor cadı :)
bide 3 gündür bariz şekilde "anne" diyor
öyle aralarda aklına eserse... onun dışında kelime haznemize bişey katamadık. ama sürekli kendi kendine mırıldanıyor.
"gak,guk,de,ma" bişeyler diyo ama o kadar :)

Çok sağolun kızlar ne kadar dikkat etsemde hem kendimi hem çocuğu hasta ettim :sinifsinif:
Anne babasından başka kim görürse hediyeyi o alıyormuş Havvacım arkadaşlar geçen burda öyle demişlerdi. Gerçi bizde alabiliriz o iyi olsunda gerisi boş

ay süt sağıp geldim yine yorucu bi gün zaten akşam olsa da eve gitsem

Mertkanımın dişleri de sapasağlam inci gibi olsun

Dünürüm napıyon yahu görüşemiyoruz Esra napıyo

mutfaktan başladım kolilemeye.acıktım yemek yedim üstüne elma..ama sanmayınki diek yapıyo.yaa ben bu arlar hameliymişilxm gibi öölee acıkıyom yaa.ahh canlarım neler istii bi bilsenizkaydirigubbakcemile3adama desem getir gelerken diye valla utanır oldum bu aralar yemek yeyip duruyorum.off bu aralar çok durmuyorum yerimdemi ne anlamadım.işlerde yogun olunca iyice iştahım attı.bende sanıomki ev toparlankan o yorgunlukla vererimkaydirigubbakcemile3
ya zeynep üzdü beni güzelce anlattım bugün ögle.taşıhacagımızı.başka yerde yaşayacagız dedim.babasının işi geregi gidecegimizi.ordada yeni arkadaşlarını olacak.seni çok sevecekler.falana anlattımda anlattım.off ağlayıp duruyo.gitmeyelim diye.bu ev bizim neden gidiyoruz diyo.balkona çıkıp ağlıyodu baktım burayı bi daha görmeyecekmiyiz anne diyo.off içim gitti.ne diyecegimi şaşırdım.tabikide görecegiz burda teyzen var deden var.dayın var gelecegiz buralara.onları ziyaret ederken buralarada geliriz dedim.ama ısrarla gitmeyelim bu evi çok seviyorum diyo..tek başıma hallederim sandım ama bi doktoramı danışsam bilmiyorum akşam eşm gelence beraber konuşsak iyi olacak...((

Tubacım valla ilk ben gördüm diye kocişe hediye aldırdım gıyabında hi hi. Karıştırmayın fazla uyanmasın... Ay çok kötüyüm...
Sağol dünürüm.. Valla sorma giremiyom artıkın boş derslerim hep sabah. Sabah da kimse olmuyo.
Ayşegülcüm kolay gelsin. Allah güç kuvvet versin sana

baba dede cici gitti mama meme diyoruz ama ben söyleyince söylemiyo ya ne inatçı çocuk
babanesi dedesiyle konuşurken söylüyoruz desin diye ıııh yok
kendi isteyince söylücek paşa
normalde telefona bilgisayara çok ilgi gösteriyo ne zaman görüntülü konuşalım diyoz kafasını çeviriyo durmuyo bakmıyo bile

mertkandamı dişlendi.maşallah..tubacım eskiden oda bizde gelenekmişti.kim görürse alırmıştı.zeynepteyken annem dişini sonradan görmesine rağmen hediye almıştı.ılk ben görmüştüm..kızçeme oyuncak almıştık..ayol biziknde görüntü bilem yok..geç çıkacak ablası gibi..

aysegul üzüldüm şimdi yaaa... onun yerine koydum da kendimi.... hiç kolay bisey değil..... umarım fazla hasar almadan atlatır bu taşınma işini. bence ona "ne zaman burayı özlersen gelebilecegini, burda dedesinde kalabilecigini söyle" hatta isterse bilmiyorum senin icinde uygunmu ilk taşınmanızda onu orda bıraksanız birkaç gün sonra gelse yanınıza nasıl olur.

inşallah kızlar..onlar etkilenmesinde...
ya kızlar maşallah sizin bebelere..benimki daha bilinçli mama cicigibi kelimeler söylemiyo yaw.
dede diyo.anne.baba.bazende bi baksan o kelimeleri hiç söylemiyo..benimki tembilmii nee...

ahh zeynepcim kalabilecegini bilsem tabikide bırakırım ama benim kız asla kalamaz.ya anne olacak yanında yada baba.degilse kalmaz...istrdim ne iyi olurdu.en azından ev yerleşene kadar çok ii olurdu(

zeynep senin tavsiye ettiğin kitabı aldım.
"freud a ne yaptık ta çocuklarımız böyle oldu"
çok güzel bir kitap. şu an boşanma bölümündeyim...
özellikle kıskançlık bölümünü çok beğendim,ileride baya işimize yarayacağa benziyor.
ipeğe de 2 tane tahta kitap aldım. biri tüylü tüylü hayvanlar kitabı,diğeride müzikli bi kitap.
haftasonu uyku tulumu da aldık. bi dolu alışveriş yaptık gene. kışlık alışveriş faslını kapadık artık...

esmacım ben de öyle yapmayı planlıyorum.. bebekler için somon iyi bir tercih diye düşünüyorum..

milupanın kitabında yazıyodu somon bide 2 balık dah ao balıklar faydalıymış bebeklere

ya ben balığı çok severim ama burak sevmedi..alışana kadar devam edeyim..nasıl veriyorsunuz balığı? çorba falan mı yapıyorsunuz?
fırında cnm

aman hangi doktora gidiceğimide şaşırdım he of bi sölüyo bi sölemiyo adam
yedir dedi 2 haftada bir ama biz bu bebelre yoğurt veriyoz o nasıl oluck
afiyet olsun şekercim
sağol cnm
somon çok yağlı bi balıktır sakın kızartma yapmayın somonu direk fırına verin bi sürü yağ çıkıyo zaten kendiliğinden
ayrıca gerçek omega3 sadece somonda varmış...

hımm fırında daha iyi demek kaynanamı arayemde diyem barim fırında yapsın

ne güzel olmuş ya :)

süper şeyler düşünmüsün cnm hayırlısyla osun partiniz inş.

geçmiş olsun cnm

Kızlar ben çıkıyorum öptüm hepinizii

güle güle kuşum şimdi yol bitmicek sana derin e kavuşucam die :)

anam herkes burada.. ama ben kaçıyorum...
ayşegül allah kolaylık versin canım..
anladım ki ömür de anne diyo annnne diye ağlıyo hemde zeynep demeden acaba bana mı öyle geliyor diyordum .. yok yok anne diyor anne ))

akşam üstü işlerim biterse uğrayayım yine ömür uyurken iş yapayım birazcık. seviyoruz sizleri...

Son düzenleme:

güle güle kullansın ipek kuş..
bende alacagım uyku tulumu.çünkü sınır oluyo üstüne bişey örtürünce.ee öylede olmayacagına göre uyku tulumu en iyisi.ama gititgmiz yer bi belli olsun bizimde bir defne degil hepimizin kışlıkları degişecek.gittigim yerden yapaagım alışvereşi.

ayşegül bizimkide katiyen üzerini örttürmüyor...
dün uyku tulumuyla yatırdım,gece baktım sıcacıktı bacakları.
peki onun içine bişey giydirmeye gerek var mı acep?

ya kızlar erken belki ama beni ilk doğum günü heyecanı sardı..

BENİDE BENİDE.

ayy gıcırdatmasın yamulur dişleri.bizde okyanus suyu ve burun aspiratorü ile atlattık nezleyi.geçmiş olsun canım burnu tıkalı ise gece sık sık uyanıyor malesef.

Ayşegül valla en iyisini sen bilirsin Allah yardımcın olsun neyseki Defne'ye laf anlatmaktan kurtuldun.ama Zeynoya söylemek içinde geç kalmış gibisiniz evin eşyaları toplanıyor çünkü taşınıyoruz olmuş dumur olmuştur kız.

bende Ferrum'a geçmeye karar verdim.yarın alayım bari.yada çarşamba alırım.
balık hapı için bu ayki kontrolde sorarım yine bakalım ne diyecek.

Ben somon sevmiyorum evet yağlı vıcık vıcık birşey oluyor kendimize hamsi alayım en güzeliii.Duru içinde somon alıp fırına atarım.çarşamba evdeyim yapalım bakalım sevecek mi.

evet zeynep cok başarılı. bende cok begendim kıskanclıkla ilgili bölümü. burda 2 cocugu olan herkese okuttum :)
uyku tulumunu nereden aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…