aysegul üzüldüm şimdi yaaa... onun yerine koydum da kendimi.... hiç kolay bisey değil..... umarım fazla hasar almadan atlatır bu taşınma işini. bence ona "ne zaman burayı özlersen gelebilecegini, burda dedesinde kalabilecigini söyle" hatta isterse bilmiyorum senin icinde uygunmu ilk taşınmanızda onu orda bıraksanız birkaç gün sonra gelse yanınıza nasıl olur.
esmacım ben de öyle yapmayı planlıyorum.. bebekler için somon iyi bir tercih diye düşünüyorum..
fırında cnmya ben balığı çok severim ama burak sevmedi..alışana kadar devam edeyim..nasıl veriyorsunuz balığı? çorba falan mı yapıyorsunuz?
irmiğee hücuumm. kaydirigubbakcemile3
bizim dr da bi halt söylemiyordu son zamanlarda iştee. netten araştırıyorum. sizler, sağolun: dr a gidince paylaşıyorsunuz da uyguluyoruz biz de.
yeter herhalde başlanğıç için. haftada 2 kez diye okdum bi yerde ama fazla bence: hangi bir şeyi yiyecek bu çocuklar. :uhm:
sağol cnmafiyet olsun şekercim
somon çok yağlı bi balıktır sakın kızartma yapmayın somonu direk fırına verin bi sürü yağ çıkıyo zaten kendiliğinden
ayrıca gerçek omega3 sadece somonda varmış...
ne güzel olmuş ya :)selam kızlar.. diş buğdayını biz de 25 eylülde yapmıştık.. doğu günüm de 27 eylüldü güzel oldu ben buğdayı tuzlu ve sıcak yaptım tatlı yapanı da varmış.. kilis usulü.. oldu benimki.. hehe.. iki dişmizi ve yukardan gelenleri kutladık oğluma bugdaydan kolye deyaptım gelenlere incik boncuk
ufak biişii oldu öyle geleneksel olmadı arkadaşlarım ve bebeişimin arkadaşları vardı.. iyi geldi.. ben de iyice geleneksel oldum ha bu gidişle sünneti de yaparsın diyorlar bana..
Esra valla cok güzel planlarım var. Güzel bir davetiye hazırladım verdim davetlilere. diş şeklinde bebek şekeri yaptırdım. diş şeklinde pasta yaptıracağım. Doruk a korsan kostümü giydiricem. bugdayı narlı, şekerli tatlı bisey olarak düşünüyoruz. bugdayın içinde para bulanlara küçük hediyelerimiz olucak. bol bol fotograf. meslek seçimi oyunu falan. böyle işte.:teytey:
geçmiş olsun cnmSelam ben geldim ama kimsecikler kalmamış. Ne kadar önlm alsamda bende çok fena grip oldum :2:
Oğlum daha iyi gibi sadece burnu tıkanıyor .Onuda damlayla açıyoruz işte. İnş. benden daha fazla hastalık bulaşmaz öpemiyorum bile kuzumu. Kucağına alsın diye gözümün içine bakıyor ama almıyorum
Bir an önce iyileşsek artık ya :sinifsinif:
Bizde geçen akşam kocişle aynı anda Mertkanın ağzına bakıyormuşuz. Gülerken farkettik altta diğer dişin yanında ikinci dişide patlamış. Ama henüz tam olarak meydana çıkmadı. Acaba ne zamana kadar çıkacakki. Galiba ikisi aynı anda gelmeye çalışınca bu kadar yıprandı. Kuzucuğum çok zorlandı diş çıkaracağım diye :gitme:
Kızlar ben çıkıyorum öptüm hepinizii
zeynep senin tavsiye ettiğin kitabı aldım.
"freud a ne yaptık ta çocuklarımız böyle oldu"
çok güzel bir kitap. şu an boşanma bölümündeyim...
özellikle kıskançlık bölümünü çok beğendim,ileride baya işimize yarayacağa benziyor.
ipeğe de 2 tane tahta kitap aldım. biri tüylü tüylü hayvanlar kitabı,diğeride müzikli bi kitap.
haftasonu uyku tulumu da aldık. bi dolu alışveriş yaptık gene. kışlık alışveriş faslını kapadık artık...
ya kızlar erken belki ama beni ilk doğum günü heyecanı sardı..
selam kızlar nasılsınz pazartesi yoğunluğu anca geldim nasılsınız nasıl gidiyor Çınar bir türlü nezleyi atamadı üstünden anlamadım gitti burnu tıkalı yine geceleri tıkanıyor zor temızlıyoruz okyanus suyu vermışti doktor ama sıktırmıyor ne yapacağımı şaşırdım , artık kollamakda zorlanıyorum emeklemeye başladıgından beri kucağı istemiyor heryere kendi gitmek istiyor bu ara dişlerini gıcırdatmaya başladı gıcırdatıyor sonra bakıp gülüyor kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?