ayşegül bizimkide katiyen üzerini örttürmüyor...
dün uyku tulumuyla yatırdım,gece baktım sıcacıktı bacakları.
peki onun içine bişey giydirmeye gerek var mı acep?
evet zeynep cok başarılı. bende cok begendim kıskanclıkla ilgili bölümü. burda 2 cocugu olan herkese okuttum :)
uyku tulumunu nereden aldın?
zeynep senin tavsiye ettiğin kitabı aldım.
"freud a ne yaptık ta çocuklarımız böyle oldu"
çok güzel bir kitap. şu an boşanma bölümündeyim...
özellikle kıskançlık bölümünü çok beğendim,ileride baya işimize yarayacağa benziyor.
ipeğe de 2 tane tahta kitap aldım. biri tüylü tüylü hayvanlar kitabı,diğeride müzikli bi kitap.
haftasonu uyku tulumu da aldık. bi dolu alışveriş yaptık gene. kışlık alışveriş faslını kapadık artık...
valla sen nasıl bisey aldın bilmiyorum. ama genelde tulumun icine pijama giydiriliyor bildigim kadarıyla. fisfisfis
"anne" dir o "anne" kaydirigubbakcemile3anam herkes burada.. ama ben kaçıyorum...
ayşegül allah kolaylık versin canım..
anladım ki ömür de anne diyo annnne diye ağlıyo hemde zeynep demeden acaba bana mı öyle geliyor diyordum .. yok yok anne diyor anne))
akşam üstü işlerim biterse uğrayayım yine ömür uyurken iş yapayım birazcık. seviyoruz sizleri...
teşekkür ederiz... eee kış geldi,artık yazlıkları giyemiyoruz maalesef. totomuz üşüyor sempatiksalakcinnioh rahatsın cnm daha ben kış için bişiyler almadım tulum felan
güle güle giysin içinde mışıl mışıl uyusun
anam herkes burada.. ama ben kaçıyorum...
anladım ki ömür de anne diyo annnne diye ağlıyo hemde zeynep demeden acaba bana mı öyle geliyor diyordum .. yok yok anne diyor anne))
akşam üstü işlerim biterse uğrayayım yine ömür uyurken iş yapayım birazcık. seviyoruz sizleri...
anam herkes burada.. ama ben kaçıyorum...
ayşegül bizimkide katiyen üzerini örttürmüyor...
dün uyku tulumuyla yatırdım,gece baktım sıcacıktı bacakları.
peki onun içine bişey giydirmeye gerek var mı acep?
BENİDE BENİDE.
ayy gıcırdatmasın yamulur dişleri.bizde okyanus suyu ve burun aspiratorü ile atlattık nezleyi.geçmiş olsun canım burnu tıkalı ise gece sık sık uyanıyor malesef.
Ayşegül valla en iyisini sen bilirsin Allah yardımcın olsun neyseki Defne'ye laf anlatmaktan kurtuldun.ama Zeynoya söylemek içinde geç kalmış gibisiniz evin eşyaları toplanıyor çünkü taşınıyoruz olmuş dumur olmuştur kız.
bende Ferrum'a geçmeye karar verdim.yarın alayım bari.yada çarşamba alırım.
balık hapı için bu ayki kontrolde sorarım yine bakalım ne diyecek.
Ben somon sevmiyorum evet yağlı vıcık vıcık birşey oluyor kendimize hamsi alayım en güzeliii.Duru içinde somon alıp fırına atarım.çarşamba evdeyim yapalım bakalım sevecek mi.
çok şükür gelebildim ayy komşunun çocukları 13.30 da geldi yeni gitti ödev yapmaya duru da onu görünce uyumadı huzursuzlandı iyicene şimdide..
Ay kıyamam Zeynebe daha çok küçük annesi zamanla alışır. Çocuklar öyledir zaten çabuk unuturlar.
Babasıyla beraber konuşun neden gittiğinizi birlikte anlatın nasıl olsa gideceksiniz mecburen alışacak
Benim sıpada dede , baba , mama , meme, emme , nedemekse hade diyor. Anneyi açken, uykusu varken, ağlarken söylüyor malesef.
Uyku tulumu benimde almam lazım valla . Çocuk üstünü açıyor habire şimdide hasta ya üstünü açtı mı diye habire kalkıyorum deli oldum iyice. Bu sabah bir kalkttı pijamasının bir kolunu çıkarmış nasıl debelendiyse . nasıl bir uyku şekli varsa . Döne döne bir hal oluyor . Buz gibiydi vücudu acilen almalıyım oyüzden zaten üstüne de bişey öttürmüyor sempatiksalakcinni
Dünde kalabalık misafirim vardı. Bulaşık makinesini boşaltacağım ,Makineye çamaşır atcam. Birde şu sıpaya bişeyler yedireyim geri gelcem. Kaynanam sağolsun hastayım diye yemeği yapmış rahatım oyönden
sağol canımm.görüşürüz.
dur kızz..yook baştan anlattıkta pek önemsemedi.şimdi ev toplanırken bi daha dedim hatırlatıom gııkaydirigubbakcemile3 oda anca dank etti sanırım.giderken ciddiye aldı gibi oldukaydirigubbakcemile3
ilkinde kaile almamış yani seni kaydirigubbakcemile3.
alışır ama onada zor olur bari yeniden arkadaş bulması lazım burda kimse olmasada teyzeleri dedesi vardı.ev yerleştikten sonra söz sık sık gezmeye gider cevreyi tanırız falan de valla bu işler rüşvetsiz olmuyor ayşegül...
kızlar ipek uyandı kaçıyorum sonra görüşürüz
ayşegülcüm inş. kolayca taşınırsın cnm
nereye çıkmıştı sizin tayin ben girip çıkıyorum ya sık sık kaçırmışım
kızlar bu arada benim kitabım geldi."cocugunuzun yetenegini kesfedin"
güzel bir kitaba benziyor. bizim icin erken ama bedava sonucta dursun bakalım.
ya kızlar biz pazartesi otele gidcezya.ee benim defne herşeyi blandırdan geçirtip öle yiyo.şimdi anacım otalde ben buna nasıl çorba içirecegim yaa.öyle vermeyi denesem valla kusar musar iyice rezil etmeyeyim kendimi.ama ben ne etcem yaa.ou düşünüyom.evden blendırmı götürsem offsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?