2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ayşegül bizimkide katiyen üzerini örttürmüyor...
dün uyku tulumuyla yatırdım,gece baktım sıcacıktı bacakları.
peki onun içine bişey giydirmeye gerek var mı acep?

valla sen nasıl bisey aldın bilmiyorum. ama genelde tulumun icine pijama giydiriliyor bildigim kadarıyla. fisfisfis

evet zeynep cok başarılı. bende cok begendim kıskanclıkla ilgili bölümü. burda 2 cocugu olan herkese okuttum :)
uyku tulumunu nereden aldın?

cmt arkadaşıma gitmiştim. bağcılarda oturuyor. orda dışarı çıktık dolaşmaya ordan aldım. bi bebek mağazası,çarşının içinde ama adını hatırlamıyorum...
25 e aldım. tek kötü yanı kapşonunun olması. diğerleri çok büyüktü bu anca oldu. kapşonunu kestiricem.

oh rahatsın cnm daha ben kış için bişiyler almadım tulum felan
güle güle giysin içinde mışıl mışıl uyusun

"anne" dir o "anne" kaydirigubbakcemile3
oh rahatsın cnm daha ben kış için bişiyler almadım tulum felan
güle güle giysin içinde mışıl mışıl uyusun
teşekkür ederiz... eee kış geldi,artık yazlıkları giyemiyoruz maalesef. totomuz üşüyor sempatiksalakcinni

teşekkürler seçilcim..

Ay kıyamam Zeynebe daha çok küçük annesi zamanla alışır. Çocuklar öyledir zaten çabuk unuturlar.
Babasıyla beraber konuşun neden gittiğinizi birlikte anlatın nasıl olsa gideceksiniz mecburen alışacak

Benim sıpada dede , baba , mama , meme, emme , nedemekse hade diyor. Anneyi açken, uykusu varken, ağlarken söylüyor malesef.
Uyku tulumu benimde almam lazım valla . Çocuk üstünü açıyor habire şimdide hasta ya üstünü açtı mı diye habire kalkıyorum deli oldum iyice. Bu sabah bir kalkttı pijamasının bir kolunu çıkarmış nasıl debelendiyse . nasıl bir uyku şekli varsa . Döne döne bir hal oluyor . Buz gibiydi vücudu acilen almalıyım oyüzden zaten üstüne de bişey öttürmüyor sempatiksalakcinni

Dünde kalabalık misafirim vardı. Bulaşık makinesini boşaltacağım ,Makineye çamaşır atcam. Birde şu sıpaya bişeyler yedireyim geri gelcem. Kaynanam sağolsun hastayım diye yemeği yapmış rahatım oyönden

kızlar ben şimdi doktorumuzu aradım sordum
balık yedirince yoğurt ve mama verilirmi die taze balıksa birşey olmaz dedi
balık yağı vermeize gerek varmı dedim kesinlike önermiyorum ben dedi balık yediriyosanız gerek yok dedi içinde ağır metaller var verme dedi

çok şükür gelebildim ayy komşunun çocukları 13.30 da geldi yeni gitti ödev yapmaya duru da onu görünce uyumadı huzursuzlandı iyicene şimdide..

sağol canımm.görüşürüz.

ayşegül bizimkide katiyen üzerini örttürmüyor...
dün uyku tulumuyla yatırdım,gece baktım sıcacıktı bacakları.
peki onun içine bişey giydirmeye gerek var mı acep?

aynen yaa.bu yüzden üşütecek diye korkuyorum.örtüyorum üstünü.bi bakıyorum üstünde hiç yok..
evet canım incde olsa giydiriliyo..gerço evet oda ısısına baglı ama ben incede olsa giydirirdim zeynebe.ama zeynep hiiç seömedi tulumu.resmen viyaklardı giydirdiimde.dur bakalım bu nasıl olacak.

çok şükür gelebildim ayy komşunun çocukları 13.30 da geldi yeni gitti ödev yapmaya duru da onu görünce uyumadı huzursuzlandı iyicene şimdide..

dur kızz..yook baştan anlattıkta pek önemsemedi.şimdi ev toplanırken bi daha dedim hatırlatıom gııkaydirigubbakcemile3 oda anca dank etti sanırım.giderken ciddiye aldı gibi oldukaydirigubbakcemile3

Amen benimki 4 aylıkken baba dede diyordu halen aynı yeni sadece anneanne çıktı 2 kere arka arkaya söylüyor onuda hiç üzerime almıyorum anneme diyor ben onun anneannesimiyim annem öğretmiş birde nine.annem anneanne uzun şimdilik nene dedin diyorda.benim adım sanım yok yani anlayacağınız.

Tuğba kız senin kaynana insafamı geldi ne.CADIARZU

Bende uyku tulumu almalıyım çarşamba onada bakayım her işi çarşambaya attık koçiş isyan edecek.benim iznimimi bekliyorsun diye.

Evde halıfleks kullanan varmı.benim uzunca bi koridorum var 10 mt falan orda petek yok ve kışın odalardaki sıcağı hemen çekiyor koridor halı fleks yaptırıcam 1 yere baktım ama çarşamba 1-2 yere daha bakıcam sonra alıcam ama bana renk tavsıye etsenine kullananlar.üzerine yolluk sericem ama çabuk kirlenmesin birde başıma o çıkmasın istiyorum bi yandanda açık renk alsamda kirini çabuk belli etse omu daha iyi diyorum.

ilkinde kaile almamış yani seni kaydirigubbakcemile3.
alışır ama onada zor olur bari yeniden arkadaş bulması lazım burda kimse olmasada teyzeleri dedesi vardı.ev yerleştikten sonra söz sık sık gezmeye gider cevreyi tanırız falan de valla bu işler rüşvetsiz olmuyor ayşegül...

ayşegülcüm inş. kolayca taşınırsın cnm
nereye çıkmıştı sizin tayin ben girip çıkıyorum ya sık sık kaçırmışım

kızlar bu arada benim kitabım geldi."cocugunuzun yetenegini kesfedin"
güzel bir kitaba benziyor. bizim icin erken ama bedava sonucta dursun bakalım.

ayy sanırım evett..gendimizden önce zeynebe arkadaş bulmak için ugraşicimm..

kızlar ipek uyandı kaçıyorum sonra görüşürüz

güle güle canım.

ayşegülcüm inş. kolayca taşınırsın cnm

nereye çıkmıştı sizin tayin ben girip çıkıyorum ya sık sık kaçırmışım

seminerde belli olacak canım.yani haftaa..

kızlar bu arada benim kitabım geldi."cocugunuzun yetenegini kesfedin"
güzel bir kitaba benziyor. bizim icin erken ama bedava sonucta dursun bakalım.

bizde zeynep olduguna kitabı geler gelmez bitirdik..çok begendim kitabı.:))

ya kızlar biz pazartesi otele gidcezya.ee benim defne herşeyi blandırdan geçirtip öle yiyo.şimdi anacım otalde ben buna nasıl çorba içirecegim yaa.öyle vermeyi denesem valla kusar musar iyice rezil etmeyeyim kendimi.ama ben ne etcem yaa.ou düşünüyom.evden blendırmı götürsem offsempatiksalakcinni

ayşegülcüm ben hiç blendırdan geçirmiyorum çorbasını en başta hiç yapmadım öle alışsın die
yutuyo şimdi ama tabi her çocuk bir deil malesef hiç denemişmiydin blendırdan geçirmeden yiyebiloyosa hiç götürme cnm

Son düzenleme:

aysegul milupanın hazır corbalarından alsan yanına. sadece sıcak suyla isitman kalır. cok güzel corbaları var. hemde organik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…