ayşegülcüm ben hiç blendırdan geçirmiyorum çorbasını en başta hiç yapmadım öle alışsın die
yutuyo şimdi ama tabi her çocuk bir deil malesef hiç denemişmiydin blendırdan geçirmeden yiyebiloyosa hiç götürme cnm
aysegul milupanın hazır corbalarından alsan yanına. sadece sıcak suyla isitman kalır. cok güzel corbaları var. hemde organik.
ya kızlar biz pazartesi otele gidcezya.ee benim defne herşeyi blandırdan geçirtip öle yiyo.şimdi anacım otalde ben buna nasıl çorba içirecegim yaa.öyle vermeyi denesem valla kusar musar iyice rezil etmeyeyim kendimi.ama ben ne etcem yaa.ou düşünüyom.evden blendırmı götürsem offsempatiksalakcinni
aysegul milupanın hazır corbalarından alsan yanına. sadece sıcak suyla isitman kalır. cok güzel corbaları var. hemde organik.
evet blendır ı yanına al.zaten otellerde çoğu çorba azısız az baharatlı olur bende onlardanda yedirebilirsin.
yada otele bak bakalım otelin mini clubu var ise muhtemelen çoçuklara özel yemeklerde çıkıyordur.yanınada bi tane 500 gr lık kavanoz al olmadı orda Defnenin yiyeceği yemeklerden alıp füre yaparsın.hiçde rezil olmazsın adalarından 10-15 yaşında doğmadılarki bebek bu o ne istiyorsa öyle hareket et hiç çekinmene sıkılmana gerek yok.
ayy duru onlardan iğrendi artık ağzına sürmüyor.bende ısrar etmedim zaten bi dışarı çıkınca yediriyordum artık onuda istemiyor.
anladım ayşegülcüm
ben bebelac çorba almıştım hiç yemedi benimki
kullandım canım hatta en başlarda benim sebze çorbasını yemiyor diye hazır aldım 1 hafta 10 gün kadarda yedi en son bezelyeli vardı 1 tane onu aldım ayy bi iğrenç ki sorma ben bile iğrendim ondan sonrada hiç yemedi ağzını bir kitledi pir kitledi.sen önce yarın onlardan al 1 tane evde yedir baktın sevdi at çantaya.dıçarı çıkınca ben yine yanıma alıyordum iyi oluyordu da iğrendi valla.bezelyeli alma tadı bi garip.
teşekkürler şekerim!!milupanın kitabında yazıyodu somon bide 2 balık dah ao balıklar faydalıymış bebeklere
fırında cnm
aman hangi doktora gidiceğimide şaşırdım he of bi sölüyo bi sölemiyo adam
yedir dedi 2 haftada bir ama biz bu bebelre yoğurt veriyoz o nasıl oluck
sağol cnm
hımm fırında daha iyi demek kaynanamı arayemde diyem barim fırında yapsın
ne güzel olmuş ya :)
süper şeyler düşünmüsün cnm hayırlısyla osun partiniz inş.
geçmiş olsun cnm
güle güle kuşum şimdi yol bitmicek sana derin e kavuşucam die :)
canım siz nereye taşınıyorsunuz ya.a..ne zamandır girmedim neler olmuş bak.. ama valla inanamıyorum sizin bebeklerinizi duruyormu yaa yada evde işleri yapanınız mı var ben yetişemiyorum ya.. bebişimle dışarı çıkıyoruz hergün ondan mı acaba.. anlamadım gitti.. benimki bensiz durmuyor.. yanında görünrüde olmam gerek.. acaba yürüteç yok bizde alacaz ondan mı acaba.. onun yürüteci benim bütün gün ayakta,hiç yatmak hatta oturmakk istemiyor sizinkiler de öylemi mümkünse evde geziyoruz yemek yiyoruz çok az kalan zamanda da o geziyor bende ellerinden tutuyorummutfaktan başladım kolilemeye.acıktım yemek yedim üstüne elma..ama sanmayınki diek yapıyo.yaa ben bu arlar hameliymişilxm gibi öölee acıkıyom yaa.ahh canlarım neler istii bi bilsenizkaydirigubbakcemile3adama desem getir gelerken diye valla utanır oldum bu aralar yemek yeyip duruyorum.off bu aralar çok durmuyorum yerimdemi ne anlamadım.işlerde yogun olunca iyice iştahım attı.bende sanıomki ev toparlankan o yorgunlukla vererimkaydirigubbakcemile3
ya zeynep üzdü beni güzelce anlattım bugün ögle.taşıhacagımızı.başka yerde yaşayacagız dedim.babasının işi geregi gidecegimizi.ordada yeni arkadaşlarını olacak.seni çok sevecekler.falana anlattımda anlattım.off ağlayıp duruyo.gitmeyelim diye.bu ev bizim neden gidiyoruz diyo.balkona çıkıp ağlıyodu baktım burayı bi daha görmeyecekmiyiz anne diyo.off içim gitti.ne diyecegimi şaşırdım.tabikide görecegiz burda teyzen var deden var.dayın var gelecegiz buralara.onları ziyaret ederken buralarada geliriz dedim.ama ısrarla gitmeyelim bu evi çok seviyorum diyo..tek başıma hallederim sandım ama bi doktoramı danışsam bilmiyorum akşam eşm gelence beraber konuşsak iyi olacak...((
ya canım su aglatma yatır kaldır işine bi cesaret edemedim benimki agladı mı inletiyor.. yatakta hiiç durmaz.. nasıl yaptı cok zor oldu mu bir de sabiha göğüste uyumak istiyorsa evdeyseniz bırakın uyusun diyordu ya ondan krarsız kaldım ama 1-2 aya başlıcam işe bakıcı ne yapsın dimi..anca geri gelebildim ya...
bizim cadı uyudu 5 e kadar falan buralardayım. sonrada akşam yemeeeee faslı başlar :)
tubişim geçmiş olsun
sana çook geçmiş olsun canım mertkanın dişi de hayırlı olsun bizim de alt iki diş 2 gün arayla çıktı çok mızlandı yavrum o zaamaan..Selam ben geldim ama kimsecikler kalmamış. Ne kadar önlm alsamda bende çok fena grip oldum :2:
Oğlum daha iyi gibi sadece burnu tıkanıyor .Onuda damlayla açıyoruz işte. İnş. benden daha fazla hastalık bulaşmaz öpemiyorum bile kuzumu. Kucağına alsın diye gözümün içine bakıyor ama almıyorum
Bir an önce iyileşsek artık ya :sinifsinif:
Bizde geçen akşam kocişle aynı anda Mertkanın ağzına bakıyormuşuz. Gülerken farkettik altta diğer dişin yanında ikinci dişide patlamış. Ama henüz tam olarak meydana çıkmadı. Acaba ne zamana kadar çıkacakki. Galiba ikisi aynı anda gelmeye çalışınca bu kadar yıprandı. Kuzucuğum çok zorlandı diş çıkaracağım diye :gitme:
valla bende böyle geleneksel kutlamaları sevmezdim ama şimdi oglumun her gnünü kaçırmadan kutlamak istiyorum. buyudugunde güzel şeyler hatırlasın. resimleri göstersin cocuklarına istiyorum.
senin partinden resim koysana bakalım yaaaa.
Esra valla cok güzel planlarım var. Güzel bir davetiye hazırladım verdim davetlilere. diş şeklinde bebek şekeri yaptırdım. diş şeklinde pasta yaptıracağım. Doruk a korsan kostümü giydiricem. bugdayı narlı, şekerli tatlı bisey olarak düşünüyoruz. bugdayın içinde para bulanlara küçük hediyelerimiz olucak. bol bol fotograf. meslek seçimi oyunu falan. böyle işte.:teytey:
kızlar kan ve idrar tahlili için aç tok farkediyor mu? mantıken farketmiyordur ama yaptıranlar hele bi deyiversin canlar.
ben kullandım. doruk cok ta seviyordu. konserve usulü oldugu icin korkma.
teşekkürler şekerim!!
canım siz nereye taşınıyorsunuz ya.a..ne zamandır girmedim neler olmuş bak.. ama valla inanamıyorum sizin bebeklerinizi duruyormu yaa yada evde işleri yapanınız mı var ben yetişemiyorum ya.. bebişimle dışarı çıkıyoruz hergün ondan mı acaba.. anlamadım gitti.. benimki bensiz durmuyor.. yanında görünrüde olmam gerek.. acaba yürüteç yok bizde alacaz ondan mı acaba.. onun yürüteci benim bütün gün ayakta,hiç yatmak hatta oturmakk istemiyor sizinkiler de öylemi mümkünse evde geziyoruz yemek yiyoruz çok az kalan zamanda da o geziyor bende ellerinden tutuyorum
ya canım su aglatma yatır kaldır işine bi cesaret edemedim benimki agladı mı inletiyor.. yatakta hiiç durmaz.. nasıl yaptı cok zor oldu mu bir de sabiha göğüste uyumak istiyorsa evdeyseniz bırakın uyusun diyordu ya ondan krarsız kaldım ama 1-2 aya başlıcam işe bakıcı ne yapsın dimi..
sana çook geçmiş olsun canım mertkanın dişi de hayırlı olsun bizim de alt iki diş 2 gün arayla çıktı çok mızlandı yavrum o zaamaan..
valla ben de öyle oldum şekerim..ama seninki kadar traditional olmadı.. bloğa koydum birkaç resim:
E K C
farketmiyor bebeğe ise.. bir de neden yaptırıyorsunuz..?
bişey daha MULTIVITAMIN veren oldu mu doktorlardan bebeğe?
ya üzüldüm şimdi zeynep'e.cocuk deyip geçmemek lazım,çok etkileniyorlar..umarımçabuk atlatır ayşegülcüm.
ben tatile götürmüştüm blendır. hiç kullanmadım o ayrı ama bu işlerin ayıbı olmaz canım,takıl kafana göre.
slm arkadaşlar nasılsınız?
sevgili tecrübeli anneler;
bebek arabası konusunda bir dorum bulamadım.
sizlerin bebekleri olmuş belki bana yardımcı olabilirsiniz.
maxi cosi mi maclaren bebek arabası nı mı tavsiye edersiniz?
bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
hepinize bebişlerinizle sağlıklı,mutlu günler:):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?