2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ay esma yaa etmezmiyim.hemde ilk zamanlarda alışsın çabası içindeydim.ve direk kusuyordu.agzına bişey gelsin emzmiyo agızda dolamıyo diek kusuyo.çok perişan etti beni.hem yemedi .hemde eziyet etti...

aysegul milupanın hazır corbalarından alsan yanına. sadece sıcak suyla isitman kalır. cok güzel corbaları var. hemde organik.

aaa onlar hiç aklıma gelmemişti.sagol özlemcim yaa.evet istisna olarak kullanabilirim.bi kerecimten bişey olmaz yaa..ben bi araştırayım iyi gibi duruyorsa alamıym barii.hiç kullanan varmıkii.aceba iyimiki...

evet blendır ı yanına al.zaten otellerde çoğu çorba azısız az baharatlı olur bende onlardanda yedirebilirsin.
yada otele bak bakalım otelin mini clubu var ise muhtemelen çoçuklara özel yemeklerde çıkıyordur.yanınada bi tane 500 gr lık kavanoz al olmadı orda Defnenin yiyeceği yemeklerden alıp füre yaparsın.hiçde rezil olmazsın adalarından 10-15 yaşında doğmadılarki bebek bu o ne istiyorsa öyle hareket et hiç çekinmene sıkılmana gerek yok.

aysegul milupanın hazır corbalarından alsan yanına. sadece sıcak suyla isitman kalır. cok güzel corbaları var. hemde organik.

ayy duru onlardan iğrendi artık ağzına sürmüyor.bende ısrar etmedim zaten bi dışarı çıkınca yediriyordum artık onuda istemiyor.

kullandım canım hatta en başlarda benim sebze çorbasını yemiyor diye hazır aldım 1 hafta 10 gün kadarda yedi en son bezelyeli vardı 1 tane onu aldım ayy bi iğrenç ki sorma ben bile iğrendim ondan sonrada hiç yemedi ağzını bir kitledi pir kitledi.sen önce yarın onlardan al 1 tane evde yedir baktın sevdi at çantaya.dıçarı çıkınca ben yine yanıma alıyordum iyi oluyordu da iğrendi valla.bezelyeli alma tadı bi garip.

ya burcuu sen benim kafamı okuyon kız.aklıma öyle geldide yapsammiki dedim.bende evden kavanoz alayım.mesela ögle yemegindeki çorbadan alıp.neyse ne alacaksam işte.kavanoza alıp odamda blendırdan geçireyim sonra mutfaga veririm ısıtırlar bende yedirim dedim.sonrada abartma diyodum kendi kendime.
bide kızlar benim kız öle pek hazır mama yemiyo ya..
meyveye zor alıştı şimdi rahatlıkla kavanoz meyce püresi yiyo.ondanda alırım yanıma.meyve işimde tamam.yogurduda benim bi markam var ondan şaşmam.küçük küçük yogurtlar alır ordada dolaba kor yogurtta tamam.çorbayıda hallettikmi ee yerse şükür derim..hımmm
anladım ayşegülcüm
ben bebelac çorba almıştım hiç yemedi benimki

teşekkürler şekerim!!
canım siz nereye taşınıyorsunuz ya.a..ne zamandır girmedim neler olmuş bak.. ama valla inanamıyorum sizin bebeklerinizi duruyormu yaa yada evde işleri yapanınız mı var ben yetişemiyorum ya.. bebişimle dışarı çıkıyoruz hergün ondan mı acaba.. anlamadım gitti.. benimki bensiz durmuyor.. yanında görünrüde olmam gerek.. acaba yürüteç yok bizde alacaz ondan mı acaba.. onun yürüteci benim bütün gün ayakta,hiç yatmak hatta oturmakk istemiyor sizinkiler de öylemi mümkünse evde geziyoruz yemek yiyoruz çok az kalan zamanda da o geziyor bende ellerinden tutuyorum

anca geri gelebildim ya...
bizim cadı uyudu 5 e kadar falan buralardayım. sonrada akşam yemeeeee faslı başlar :)
tubişim geçmiş olsun
ya canım su aglatma yatır kaldır işine bi cesaret edemedim benimki agladı mı inletiyor.. yatakta hiiç durmaz.. nasıl yaptı cok zor oldu mu bir de sabiha göğüste uyumak istiyorsa evdeyseniz bırakın uyusun diyordu ya ondan krarsız kaldım ama 1-2 aya başlıcam işe bakıcı ne yapsın dimi..
sana çook geçmiş olsun canım mertkanın dişi de hayırlı olsun bizim de alt iki diş 2 gün arayla çıktı çok mızlandı yavrum o zaamaan..

valla ben de öyle oldum şekerim..ama seninki kadar traditional olmadı.. bloğa koydum birkaç resim:
E K C
kızlar kan ve idrar tahlili için aç tok farkediyor mu? mantıken farketmiyordur ama yaptıranlar hele bi deyiversin canlar.

farketmiyor bebeğe ise.. bir de neden yaptırıyorsunuz..?

bişey daha MULTIVITAMIN veren oldu mu doktorlardan bebeğe?

ben kullandım. doruk cok ta seviyordu. konserve usulü oldugu icin korkma.

öylemii.ben bi tane alayım şu bir kaç gün içinde hoşlanırsa alayım.zaten kullanacagı 7 gün.daha almam zaten..sagol.ya bu mama gibimi yoksa kavanozdamı..ben en iyisi bi irternetten bakayımm,

canım eşim müdür yardımcısı oldu.tainimiz çıkıyo işte toplanmaya başladım.yerimiz haftala belli olacak..bnim kız emekliyo zaten.zeyneplede oynarlar.ne bilem uyurken falanda giriyom.işim varsa pc açık ben iyimi yaparım yeri geldiginde yazıp geri işlerime bakıyoum.

ya üzüldüm şimdi zeynep'e.cocuk deyip geçmemek lazım,çok etkileniyorlar..umarımçabuk atlatır ayşegülcüm.

ben tatile götürmüştüm blendır. hiç kullanmadım o ayrı ama bu işlerin ayıbı olmaz canım,takıl kafana göre.

kızlar sizin için faceye defne adına hesap açtımm..ya bazı benim sayfamdaki kişiler o kim şu kim.ıyy sinir oldumm..bende en iyisi sizlere farklı bi yerde görüşmek dedim ve açtım.sizlere hesaf gönderdim.defne papatyam diye haaa.haberiniz ola o biziz:==))))))))))

bize polivit vermişti, bi süre kullandım, bıraktım..sanırım benim ilaç kullanma özürüm var. kendim olsa hiç aksatmam ama burak'ınkileri hep ihmal ediyorum

yaaaa..valla götürsemmikii...ben o çorbadanda alıyım hemde götüreyim blandırı..
evet zeynep üzülmeye başladı bile.teyzemde geliyomu.dedemde geliyomu.dayımdamı gelmiyo deyip duruyo(çok üzgünüm:

sevgili tecrübeli anneler;
bebek arabası konusunda bir dorum bulamadım.
sizlerin bebekleri olmuş belki bana yardımcı olabilirsiniz.
maxi cosi mi maclaren bebek arabası nı mı tavsiye edersiniz?
bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
hepinize bebişlerinizle sağlıklı,mutlu günler:):

kızlar ben çıkıyorum.benim adam pc de görürsekaydirigubbakcemile3.koli topluyom dedim.üç koli topladım.hay allah.sizi varyaaa..iştee...özleyecegim bi müddet((

merhaba
marka tavsiyesi deilde arabayı büyük hantal bişiy almayın ben pişman oldum
puset tarzı tam yatan kapannca çok yer kaplamayan alt filesi büyük olan bi araba almanızı tavsiye ederim

slm kızlar..komşunun kızı ders yapmaya geldi...
ebru senin gibi banada gına geldi...hergün hergün pöfffff...
geliyo iki ders bi oyun..kalkda denmiyo..anasıyla samimiyiz...böyle işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…