2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar..komşunun kızı ders yapmaya geldi...
ebru senin gibi banada gına geldi...hergün hergün pöfffff...
geliyo iki ders bi oyun..kalkda denmiyo..anasıyla samimiyiz...böyle işte...

sorma tam işleri bitiriyom benimki uyuyo bi bakıyom kapı çalıyo sinir oluyom tabi..gittiğinden beride yemekle uğraşıyom giremedim doğru düzgün işte..

biz chicco liteway aldık çok memnunuz hem az yer kaplıyor hem hafif

Merhaba kızlar,bugün pazar - park yaptık arkadaşımla..
İkindi vakti anca gelebildik..Ispanak aldım oğluma tazecik tazecik yemeğini yaptım,biraz patetes ve karışık baklagil koydum,tanışmış olduk yani ıspanak yemeğiyle..Çok sevdi maşallah hep sever böyle sebzeyiopuyorumnanaktan.
Okiyim biraz geçmişi dedim ama yetişemedim her zamanki gibi herkes gittikaydirigubbakcemile3
Sabah Didem'i okudum kafam ona takıldı aslına bakarsanız,baktım sayfalara bişey göremedim.Hiç gelmedi mi bugünbilmiyorumkismile bi gelişme yok herhalde..
Umarım Rabbimden ciddi bir problem çıkmaz..Bi haber alan lütfen yazsın.

Ayşegül toplanmaya başlamışın galiba anacım..Bizde dün bir ev bulduk.Hafta sonu taşınıcaz nasipse,evin boya işi filan var bakalım yetişirse..Evden eve yaptırcaz mecburen..Aslında hiç sevmiyorum elin adamlarına tabak,çanak elletmeyi ama naparsınız karın burunda, etekte başka bi velet Artıkın makinaya atarız eve yerleşince..

Ecos bloglar mloglar,yazılar resimler o biçim kıssssositososito
Ay buraya girmeye vakit bulamıyon amayerimseniben
Aslında bende istiyorum blog oluşturmak,hamileliğimin başından beri istiyorum ama bi türlü sıra gelmedi
Tebrik ederim bu arada diş buğdayınız da olmuşşş

Ay bi de Sarı Burak oğlanın da ilk dişi çıkmıştı galiba ona da bi alkisalkisalkis
Başka var mıydı ilk çıkan,ay hatırlamıyorum

Yatır-kaldırı İpoş gibi gazlı,memeci,anacı bi çocuğa öğreten anneye burdan kocaman bir alkışşşşalkisalkisalkis
İzninizle Zeynebi haftanın annesi seçiyorum:hooray: laelaelaelaelae

Bizde dün gece sadece 1 kez uyandıkzemuszemus
Gece beslenme konusunu halletik..Buranın bi faydasını daha görmüş oldum..Toprak'ı gece gereksiz yere beslediğimi farkettirdiniz.
Hep o talep ediyor diye düşünmüştüm.Ama iki günde alıştı bebikim

Kahvaltıda zeytinli ekmek yedik,yeni mamalar yaptık..Ama ben bu yazıyı bitirene kadar muhtemelen kimse kalmıcak buralarda O yüzden yarın konuşuruz bacılar diyeyim
He bi de 4 gündür köşe koltuğun bi ucundan bi ucuna gidiyoruz.Tek derdimiz bu oldu üç beş kez düştük o günden berikaydirigubbakcemile3Neyseki voleli düşüyoz:roflol:
Nasıl düşücemizi de,dünden beri nasıl düşmücemizi de öğrendik çok şüküropuyorumnanaktan Bu hafta biraz zorlu geçicek anlayacağınız..Yeni bir şeyi öğrendiğinde onu mükemmelleştirene kadar durmuyorlar..Şu an için bunu ben odada olmadan yapmasına imkan olmadığından,sürekli gözetimimde olması lazımakannehir
Tek derdimiz yürümek,okuduğum kadarıyla bi çok bebikte hemen yürüme sevdalısı olmuş..Annem şaşırıyor..Yeni nesil erken ayaklanıyor diyorBu biraz da bizden kaynaklanıyor galiba kızlar..Sürekli yapabileceklerini destekliyor,sınırlarını genişletmesine fırsat tanıyoruz sebebi bu zannımca
Baksanıza sürekli bu moddayız biz.Evde, dışarda, koltuk tepesinde

Ay neyseeee çok fena çenem düştü bu akşam,yarın erkenden geliciiiim ve de sizle beraber kaynaticiiiiim

aras bi kaç gündür kahvaltısını yemiyodu delirtiyodu beni...meğersem gece mama yediği içinmiş çok salun buırda okudum 8 aydan sonra gece beslememek lazımmış diye dün gece yine mırıldandı su verdim yattı sabah kahvaltısının hepsini yedi bundan sonra gece 5 te mama yok....

bide arkadaşlar aras sabah 11 de kalkıyo çok değil mi ya gün içindede yatıyo normal mi....sizin bebeişlerde varmı o saate kadar yatan ve bu saatten sonra beslemeye başlıyorum sabah yemiyo
bide aras günde 4 öğün besleniyo sabah kahvaltı öğlen çorba akşam yoğurt gece pirinç unu her gün bunları yiyo az mı yeter limöi bu konu kafama çok takılıyo....sizler günde kaç kere besliyosunuz...

Son düzenleme:
ya ben bu Toprak kuzuma bayılıyorum.maşallah...ne tatlı bir yüzü var ya bakarken seviyor insan.annesi sen de onu tatlı serseri deikanlı gibi giydiriyorsun tam benim sevdiğim tip,gömleklerin kolları kıvrılmış,bayılıyorum valla.
Allah nazardan korusun meleğimi..

Toprağın resimlerini slayt için versene annesi
hem ilki için hem ikincisi için

11'e kadar uyuması çok ilginç maşallah mı desek ne desek billemedim Fatoşcum şimdi
Ya bebiklerin işlerine akıl sır erdirilmiyor işte..Onlar istemeden de pekte müdahale edilemiyor.O yüzden ne dense sana belki boş.Ama yine de 9 aylık bir bebeğin 11'e kadar uyumaması gerek diyebilirim.7-8 arasında kahvaltısını yapmış olmalı.6'da yaptırın diyen doktorlar var.Çorba ya da sebze yemeğinden önce meyve öğünü olmalı 11 gibi.Kıyma yemeli,sebze yemeği yemeli..
Ben mesela öğle uykusuna yatmadan çorba veriyorum genelde tahıl içeren,uykudan sonra da sebze yemeği veriyorum on gündür filan.Yoğurdu öğünden çıkardık.Bazen çorbasına koyuyorum bazende yemeğin yanında.Yemeklerde tavuk ve kıyma da kullanıyorum.
Aslında öğün sayısını bebek belirliyor canım,anne de öğün içeriğini..
İçerik ile ilgili şu bilgiler belki yardımcı olur sana,
Süt Çocuğunun Enerji ve Besin İhtiyacı – Sağlık Üzerine

Peki doktorunuz ne diyor? Uyku için yani..Acaba kansızlık filan mı var neden bu kadar uyuyor olabilir ki? Bilemiyorum belki de normaldir.Uyandırmayı denedin mi canım sabahları?

Zeyl özlem sen benim blogumu okumuşmuydun. 3-4 aydır yazamadım gerci ama baslıcam tekrar

AŞKIMIZIN DORUK NOKTASI - Blogcu

Bakiiiiym,çok sevimli geliyor böyle şeyler ya banaopuyorumnanaktan
Ne bilim kimse okumasa bile,bir yerlere bişeyleri yazmak çok hoş.Bi çok şeyi zaten insan yazarken farkediyor,yazının büyüsüyle olayları farklı görüyorsun..Benim eşim karalıyor birşeyler oğlanla ilgili.Sonra gidip öpüyor uykusunda filankaydirigubbakcemile3

Allah razı olsun Seda teyzesi,sevgiler karşılıklı.opuyorumnanaktan
Montumuz küçük geliyor Geçen senenin montu halen daha mont beğenemedim kuzuma
Veriiiiym canım resim,bende geçti zannediyordum

kızlar ben duru hanımı uyutmak için 9 dan beri uğraşıyorum ama zıpçık gibi ayakda kızım maşallah ....

yatmadan bi uğrayayım dedim benim pil bitti bugün ummalı bi temizlikten sonra bide üstüne grip oluyorum çok fenayım inş hemencecik atlatırım.

kızlar yatmadan evvel bir merhaba demek istedim..dün zor bir geceydi hemen uyumak istiyorum inşallah kuzum güzel uyur..öptük hepinizi..

teşekkür ederizzz..

kızlar yatmadan evvel bir merhaba demek istedim..dün zor bir geceydi hemen uyumak istiyorum inşallah kuzum güzel uyur..öptük hepinizi..

burçinn ne oldu anlatsana canım.. uff.. cok kolay gelsi..

kızlar benşm de boğazım öyle acıyor ki 2-3 kez oğlum da uyandı şu ama kadar.. onun da burnu tıkalı fırt fırt ediyor uyanıyor...zaten biz öyle bahsettiğiniz gibi deliksiz uyayamıyoruz.. belki onun da mı bogazı kotu ki.. burnum boğazım ıhlamur içtim ama bu saatte inşallah işe yarar.. yoksa ne ilaç kullanabiliriz ki acaba emzirirken.. benim oğlum da kalkıp emip uyuyor azıcık o da yada yerinden kaldırsan bizim yatağa yatırsan anında uyuyor .. zaten bir sağa br sola paat paat dönüyor yatakta ama onun yatağı hem sağa hem sola dönebileceği genişlikte değil haliyle uyanıp izim yatakta yatıyor.. ama bu böyle olur mu ? yatağında yatsın istiyorum ama gunduz de yatmıyor yan odada misafir için bir çift kişilik daha var gündüz biz orada takılıyoruz döne döne uyuyor orada.. akşam da yine orada dalıyor ardından o uyuyrken taşıyorum yatağına.. ama başka türlü uyuymaz yada uyanır.. öff bu saatlerde 2-3 kez uyandıktan sonra eşim fıyyt diğer odayaömer benim yanımaa..ne yapacağımı bilemiyorum acıktı da emmek istiyor diyorum değilse burnu tıkalı ama hep böyleydi, ee diş desen?? yada dönemiyor yada benle yatmak süper??

fikriniz varsa lutfen yorum yazın canım..zeynepb'e br önceki mesajımda yazmıştım nasıl oldu diye..ama gelmedi heralde..boshayallersmile

günaydın herkese..

burak da hasta oldu tahmin ettiğim gibi. ama sadece grip değil sanırım, gece ve sabah kustu..

bakalım bugünü nasıl geçecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…