slm kızlar..komşunun kızı ders yapmaya geldi...
ebru senin gibi banada gına geldi...hergün hergün pöfffff...
geliyo iki ders bi oyun..kalkda denmiyo..anasıyla samimiyiz...böyle işte...
sevgili tecrübeli anneler;
bebek arabası konusunda bir dorum bulamadım.
sizlerin bebekleri olmuş belki bana yardımcı olabilirsiniz.
maxi cosi mi maclaren bebek arabası nı mı tavsiye edersiniz?
bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
hepinize bebişlerinizle sağlıklı,mutlu günler:):
sorma tam işleri bitiriyom benimki uyuyo bi bakıyom kapı çalıyo sinir oluyom tabi..gittiğinden beride yemekle uğraşıyom giremedim doğru düzgün işte..
aynen valla..o burdayken ben yemeği çıkarıyom aradan...
aras bi kaç gündür kahvaltısını yemiyodu delirtiyodu beni...meğersem gece mama yediği içinmiş çok salun buırda okudum 8 aydan sonra gece beslememek lazımmış diye dün gece yine mırıldandı su verdim yattı sabah kahvaltısının hepsini yedi bundan sonra gece 5 te mama yok....
bide arkadaşlar aras sabah 11 de kalkıyo çok değil mi ya gün içindede yatıyo normal mi....sizin bebeişlerde varmı o saate kadar yatan ve bu saatten sonra beslemeye başlıyorum sabah yemiyo
bide aras günde 4 öğün besleniyo sabah kahvaltı öğlen çorba akşam yoğurt gece pirinç unu her gün bunları yiyo az mı yeter limöi bu konu kafama çok takılıyo....sizler günde kaç kere besliyosunuz...
Zeyl özlem sen benim blogumu okumuşmuydun. 3-4 aydır yazamadım gerci ama baslıcam tekrar
AŞKIMIZIN DORUK NOKTASI - Blogcu
Herkese iyi geceler... gidem yatam bari ben
ya ben bu Toprak kuzuma bayılıyorum.maşallah...ne tatlı bir yüzü var ya bakarken seviyor insan.annesi sen de onu tatlı serseri deikanlı gibi giydiriyorsun tam benim sevdiğim tip,gömleklerin kolları kıvrılmış,bayılıyorum valla.
Allah nazardan korusun meleğimi..
Toprağın resimlerini slayt için versene annesi
hem ilki için hem ikincisi için
11'e kadar uyuması çok ilginç maşallah mı desek ne desek billemedim Fatoşcum şimdi
Ya bebiklerin işlerine akıl sır erdirilmiyor işte..Onlar istemeden de pekte müdahale edilemiyor.O yüzden ne dense sana belki boş.Ama yine de 9 aylık bir bebeğin 11'e kadar uyumaması gerek diyebilirim.7-8 arasında kahvaltısını yapmış olmalı.6'da yaptırın diyen doktorlar var.Çorba ya da sebze yemeğinden önce meyve öğünü olmalı 11 gibi.Kıyma yemeli,sebze yemeği yemeli..
Ben mesela öğle uykusuna yatmadan çorba veriyorum genelde tahıl içeren,uykudan sonra da sebze yemeği veriyorum on gündür filan.Yoğurdu öğünden çıkardık.Bazen çorbasına koyuyorum bazende yemeğin yanında.Yemeklerde tavuk ve kıyma da kullanıyorum.
Aslında öğün sayısını bebek belirliyor canım,anne de öğün içeriğini..
İçerik ile ilgili şu bilgiler belki yardımcı olur sana,
Süt Çocuğunun Enerji ve Besin İhtiyacı Sağlık Üzerine
Peki doktorunuz ne diyor? Uyku için yani..Acaba kansızlık filan mı var neden bu kadar uyuyor olabilir ki? Bilemiyorum belki de normaldir.Uyandırmayı denedin mi canım sabahları?
Bakiiiiym,çok sevimli geliyor böyle şeyler ya banaopuyorumnanaktan
Ne bilim kimse okumasa bile,bir yerlere bişeyleri yazmak çok hoş.Bi çok şeyi zaten insan yazarken farkediyor,yazının büyüsüyle olayları farklı görüyorsun..Benim eşim karalıyor birşeyler oğlanla ilgili.Sonra gidip öpüyor uykusunda filankaydirigubbakcemile3
kızlar yatmadan evvel bir merhaba demek istedim..dün zor bir geceydi hemen uyumak istiyorum inşallah kuzum güzel uyur..öptük hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?