2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınlar
Hülyacım geçmiş olsun yakışıklıma ya kıyamam

Didem bırak geçmişi hadi bacım yaz ne oldu meraktayız

günaydınnn..
ayy didem çok merak ettim seniii..ne oldu anlattt..kızımız nasıll..umarım her şey yolundadır..

zeyl sizede kolay gelsin kuşum..pekte güzel anlatıyon herşeyi.topragın yürüme pozisyonu aynen bizdede var çok istiyo yürümeyi.bzde evde böyle dolana dolana yürüyoruz:))
hülyacım buruk kuzum hastaymışş.çok geçmiş olsunn.öpyorum onu..ben kocama diyom bu havalar tam hasta havaları zatenn..

benim kızada antalyadan geldiginden beri iki gündür gece sık kalkıyo.off düzenimi degişti ne...
eşimdi burnunu çekip duruyo sabah sabah benden bi azar işitti..ben okadar dikkat ediyorum hasta olmamak için.çocutlara geer diye.(burda bi haftadır hava sogudu.ayaklarımıza çorap giydik bile.gece kapılarımız kapalı yatıyoz.ama gündüz süper güneş) benim adam hava soguk olmasına rağmen hala şortlu,askılı tisörtler.adam kendine dikkat etmiyo.bende kızdım üstüne bişey giy diye..ama aldı gibi geliyo gribi.uff

ipekte dün gece çok kalktı. ((
hafif ateşi vardı
huzursuzdu gün içindede kusmuştu zaten
burnu da akıyor
doktoruyla görüştüm katarine başla dedi.
tam uykumuz düzeliyor derken hooop başa döndük. hasta oldu kuzum

inşallah sizinkiler hasta olmaz ayşegülcüm..ne kadar dikkat etsen de hastalık geliyor işte bi yerden. ben yılda 2 defa, hiç şaşmaz, ağır grip olurum..

sağol serapcım..seninle de görüşemedik bi doya doya..çok öpüyorum tosbikimi..

didemcim hayırlı haberler getirmişsindir inş.

evet yaa .iki gündür ço kalktı sanırım defnenin düzeni bozldu.
ipek kuşa geçmiş olsun.ya bi şeye ne kadar çabalarsan bi aksilik çıkıyo işte.neyse o düzülsinde geri başlarsınız..

bugun kahvaltısını ayrı ayrı yedırmeyı denedım.
çok az yedi,yiyemedi

olsun az az alışır işte.biz az bile başlayamadık.ne verdin ipek kuşa.

ayy inşalla hülyacım en son istedigim şey.haftala otel var.sonraki hafta taşınmaa.bide hasta olurlarsa hem onlar hem ben çok perişan olurum(
bütün evlatlarımızın sağlıgı yerinde olsun..
bende çok grip olurum yaaa..

ben çıkayım.şmdi doktordan randevumuzvar eşimle benim bi kan degerlerimizi ölçtürelim dedik.malum ben 6 ayda bi düzenli kontrol oluyorum.en son 7 aylık hamileyken gitmiştim.epey oldu zaten.karaciger emzemlerimi ölçtürüyorum.kan degerlerime bakılıyo.malum annam kanserden kaybetmiştik.doktorlar ihmal etmeyin dedi.gitmişken eşimde dedi bende gideyim burdaki doktorlar çok iyi belki gittigimiz yerde iyi bi doktor bulamayacagız. oyüzden bu hafta hep doktor randevumuz var.yarında kadın dogumdan aldım hala adet olmadım.sıkıldım işte.bugun sanırım zeyneple ben grip aşısı olacaıız.zamını geldi..
ertesi günde defne ben.zeynep göz doktoruna gidioruz.ikisininde zamanı geldi.off doluyuz iştee..hadi kapatayım benn..

günaydın açtımda işim vardı yazamadım çoook şükür bişeyciği yokmuş çocuk doktorunun halt yemesi elalemin doktoruna götürsen böyle olur hematolog iyice baktı kan tahlillerini hepsini yeniden baktı periferik yaymaya kendi özellikle baktı bişeycikler yok çok şüküt emin olmak için bizi tekrara kbb ye gönderdi ordada tekrar muayene olduk o esnada burnuda kanamay başlamazmı tam isabet oldu kadın hemen koterize etti damarı ama neva çıldırdı bu esnada çok zor muayene oldu geniz etine bakamadı geniz etide bu tür kanamalara neden oluyormuş haftaya pzt tekrar gidicez birde geniz etine bakılacak

merak eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim ama zormuş valla böyle stres yaşamamıştım 2 gece hiç uyumadım desem yeridir allah kimseye yaşatmasın bu neva benim ömrümü yedi valla doğduğundan beri hep sters hep stres resmen ömrümün 10 yılı gitmiştir

revnaya bu kadar koşturmuyorum valla bu büyük beni mahvediyor artık hastanelerden midem bulanıyor bu arada kızlar acıbadem maslak a gittik çok güzeldi memnun kaldım hastaneden doktorumuzda hem hematolog hem kbb ilgiliydiler artık oraya gitmeye karar verdim

aman işi şükür bişeycik çıkmamış.hadi geçmiş olsunn..sende üzülme artık.rahatlaa..

ilk çocukta daha sıkı oluyosun ya.aynen bende...ikincilerde daha esnek oluyoruz.daha rahat oluyoruz oyüzdenmi neder onlarda rahat oluyo iştee.bayagı stres olmuşsun bi kahve iç sıcak sıcak iyi gelirr..canım benim geçmiş olsun..

geçmiş olsun zeynepcim. burak da kustu ya..gece sütlerini de içmedi..katarin nedir canım?
sağol canım...
katarin şurup hülyacım,pediatrik şurup.
evet 1 haftadır iyiydik dün sapıttık alt üst olduk resmen yine...
1 tam yumurta sarısı
1 tatlı kaşığı labne
1 tatlı kaşığı pekmez yedi ama zar zor yedi
hele yumurta kuru ya,çok zorlandı
60 cc süt içine cici bebe koymuştum,arada ağzı sulansın diye ondan vermeyi denedim ama almadı. bizim kız dişleri çıktığından beri biberon almıyor
hadi bakalım ailecek hayırlı haberlerle gelin...
hadi geçmiş olsun...
kendi doktorundan şaşmayacaksın işte,nerede çokluk orada b.kluk gerçekten.
insanı ne hale getiriyorlar baksana... doktorda burnunun kanaması isabet olmuş aslında,kadın da görmüş oldu hem. peki neymiş sebep? hiç bişey demedilermi?

offf ilaç içmiyor yaa...
elini ayağını tutup ağlata ağlata şurup içirdim,hele burnunu temizlerken tam kıyamet koptu

Son düzenleme:
geniz etinide ördükten sonra söylecekler canım ama muhtemelen genetik babamızında 33 yaşına kadar kanadı hep sonraq yaktırdıda kutrtuldu

revnada kızlar bir kaç gündür hep ağlıyor geceleri ama 2 dakka ben aldırış etmiyorum uyumaya devam ediyor sizde öyle yapın birde ebru ablanın acıbademdeki doktorunun adı neydi

geniz etinide ördükten sonra söylecekler canım ama muhtemelen genetik babamızında 33 yaşına kadar kanadı hep sonraq yaktırdıda kutrtuldu
anladım canım...
revnada kızlar bir kaç gündür hep ağlıyor geceleri ama 2 dakka ben aldırış etmiyorum uyumaya devam ediyor sizde öyle yapın birde ebru ablanın acıbademdeki doktorunun adı neydi
neslihan hanımdı sanırım...
bizimkine aldırış etmemek ne mümkün. katlanarak artıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…