ipekte dün gece çok kalktı.((
hafif ateşi vardı
huzursuzdu gün içindede kusmuştu zaten
burnu da akıyor
doktoruyla görüştüm katarine başla dedi.
tam uykumuz düzeliyor derken hooop başa döndük. hasta oldu kuzum
bugun kahvaltısını ayrı ayrı yedırmeyı denedım.
çok az yedi,yiyemedi
inşallah sizinkiler hasta olmaz ayşegülcüm..ne kadar dikkat etsen de hastalık geliyor işte bi yerden. ben yılda 2 defa, hiç şaşmaz, ağır grip olurum..
sağol serapcım..seninle de görüşemedik bi doya doya..çok öpüyorum tosbikimi..
didemcim hayırlı haberler getirmişsindir inş.
günaydın açtımda işim vardı yazamadım çoook şükür bişeyciği yokmuş çocuk doktorunun halt yemesi elalemin doktoruna götürsen böyle olur hematolog iyice baktı kan tahlillerini hepsini yeniden baktı periferik yaymaya kendi özellikle baktı bişeycikler yok çok şüküt emin olmak için bizi tekrara kbb ye gönderdi ordada tekrar muayene olduk o esnada burnuda kanamay başlamazmı tam isabet oldu kadın hemen koterize etti damarı ama neva çıldırdı bu esnada çok zor muayene oldu geniz etine bakamadı geniz etide bu tür kanamalara neden oluyormuş haftaya pzt tekrar gidicez birde geniz etine bakılacak
merak eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim ama zormuş valla böyle stres yaşamamıştım 2 gece hiç uyumadım desem yeridir allah kimseye yaşatmasın bu neva benim ömrümü yedi valla doğduğundan beri hep sters hep stres resmen ömrümün 10 yılı gitmiştir
sağol canım...geçmiş olsun zeynepcim. burak da kustu ya..gece sütlerini de içmedi..katarin nedir canım?
evet 1 haftadır iyiydik dün sapıttık alt üst olduk resmen yine...evet yaa .iki gündür ço kalktı sanırım defnenin düzeni bozldu.
ipek kuşa geçmiş olsun.ya bi şeye ne kadar çabalarsan bi aksilik çıkıyo işte.neyse o düzülsinde geri başlarsınız..
olsun az az alışır işte.biz az bile başlayamadık.ne verdin ipek kuşa.
ayy inşalla hülyacım en son istedigim şey.haftala otel var.sonraki hafta taşınmaa.bide hasta olurlarsa hem onlar hem ben çok perişan olurum(
bütün evlatlarımızın sağlıgı yerinde olsun..
bende çok grip olurum yaaa..
hadi bakalım ailecek hayırlı haberlerle gelin...ben çıkayım.şmdi doktordan randevumuzvar eşimle benim bi kan degerlerimizi ölçtürelim dedik.malum ben 6 ayda bi düzenli kontrol oluyorum.en son 7 aylık hamileyken gitmiştim.epey oldu zaten.karaciger emzemlerimi ölçtürüyorum.kan degerlerime bakılıyo.malum annam kanserden kaybetmiştik.doktorlar ihmal etmeyin dedi.gitmişken eşimde dedi bende gideyim burdaki doktorlar çok iyi belki gittigimiz yerde iyi bi doktor bulamayacagız. oyüzden bu hafta hep doktor randevumuz var.yarında kadın dogumdan aldım hala adet olmadım.sıkıldım işte.bugun sanırım zeyneple ben grip aşısı olacaıız.zamını geldi..
ertesi günde defne ben.zeynep göz doktoruna gidioruz.ikisininde zamanı geldi.off doluyuz iştee..hadi kapatayım benn..
hadi geçmiş olsun...günaydın açtımda işim vardı yazamadım çoook şükür bişeyciği yokmuş çocuk doktorunun halt yemesi elalemin doktoruna götürsen böyle olur hematolog iyice baktı kan tahlillerini hepsini yeniden baktı periferik yaymaya kendi özellikle baktı bişeycikler yok çok şüküt emin olmak için bizi tekrara kbb ye gönderdi ordada tekrar muayene olduk o esnada burnuda kanamay başlamazmı tam isabet oldu kadın hemen koterize etti damarı ama neva çıldırdı bu esnada çok zor muayene oldu geniz etine bakamadı geniz etide bu tür kanamalara neden oluyormuş haftaya pzt tekrar gidicez birde geniz etine bakılacak
anladım canım...geniz etinide ördükten sonra söylecekler canım ama muhtemelen genetik babamızında 33 yaşına kadar kanadı hep sonraq yaktırdıda kutrtuldu
neslihan hanımdı sanırım...revnada kızlar bir kaç gündür hep ağlıyor geceleri ama 2 dakka ben aldırış etmiyorum uyumaya devam ediyor sizde öyle yapın birde ebru ablanın acıbademdeki doktorunun adı neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?