revnaya bu kadar koşturmuyorum valla bu büyük beni mahvediyor artık hastanelerden midem bulanıyor bu arada kızlar acıbadem maslak a gittik çok güzeldi memnun kaldım hastaneden doktorumuzda hem hematolog hem kbb ilgiliydiler artık oraya gitmeye karar verdim
didem çok geçmiş olsun hadi gözün aydın valla sevindim dün çok merak ettik seni.
herkezede günaydın...
dillerini yesinler onun sempatiksalakcinnicmt nevayı ciciannesine gitti pazar sabahı revna uyandı sesi geliyor ama ben aldırış etmedi sonra eşimle dinledik bi baktıkki abla diye sesleniyor gülmekten öldük
neslihan dı soyadını hatırlamıyorum ama önceden osmanoğlundaydı şimdi orda diye biliyorum..
dillerini yesinler onun sempatiksalakcinni
ayy kız çok sevindim...valla nasıl merak ettim...sabahtırda fırsatım olmadı yeni açtım..çok rahatladım vallla..Allah kuzularımızı bizlere bağışlasın..günaydın açtımda işim vardı yazamadım çoook şükür bişeyciği yokmuş çocuk doktorunun halt yemesi elalemin doktoruna götürsen böyle olur hematolog iyice baktı kan tahlillerini hepsini yeniden baktı periferik yaymaya kendi özellikle baktı bişeycikler yok çok şüküt emin olmak için bizi tekrara kbb ye gönderdi ordada tekrar muayene olduk o esnada burnuda kanamay başlamazmı tam isabet oldu kadın hemen koterize etti damarı ama neva çıldırdı bu esnada çok zor muayene oldu geniz etine bakamadı geniz etide bu tür kanamalara neden oluyormuş haftaya pzt tekrar gidicez birde geniz etine bakılacak
geçmiş olsun canım...nane limon iç...yatmadan bi uğrayayım dedim benim pil bitti bugün ummalı bi temizlikten sonra bide üstüne grip oluyorum çok fenayım inş hemencecik atlatırım.
burak kıyamam ya..inş hemencecik geçer...günaydın herkese..
burak da hasta oldu tahmin ettiğim gibi. ama sadece grip değil sanırım, gece ve sabah kustu..
bakalım bugünü nasıl geçecek?
aman dikkat edin...taşınırken bide hastalıkla uğraşmak zor olur valla...benim kızada antalyadan geldiginden beri iki gündür gece sık kalkıyo.off düzenimi degişti ne...
eşimdi burnunu çekip duruyo sabah sabah benden bi azar işitti..ben okadar dikkat ediyorum hasta olmamak için.çocutlara geer diye.(burda bi haftadır hava sogudu.ayaklarımıza çorap giydik bile.gece kapılarımız kapalı yatıyoz.ama gündüz süper güneş) benim adam hava soguk olmasına rağmen hala şortlu,askılı tisörtler.adam kendine dikkat etmiyo.bende kızdım üstüne bişey giy diye..ama aldı gibi geliyo gribi.uff
geçmiş olsun canım..evet katarin ver hemen iyi gelir...ipekte dün gece çok kalktı.((
hafif ateşi vardı
huzursuzdu gün içindede kusmuştu zaten
burnu da akıyor
doktoruyla görüştüm katarine başla dedi.
tam uykumuz düzeliyor derken hooop başa döndük. hasta oldu kuzum
ben çıkayım.şmdi doktordan randevumuzvar eşimle benim bi kan degerlerimizi ölçtürelim dedik.malum ben 6 ayda bi düzenli kontrol oluyorum.en son 7 aylık hamileyken gitmiştim.epey oldu zaten.karaciger emzemlerimi ölçtürüyorum.kan degerlerime bakılıyo.malum annam kanserden kaybetmiştik.doktorlar ihmal etmeyin dedi.gitmişken eşimde dedi bende gideyim burdaki doktorlar çok iyi belki gittigimiz yerde iyi bi doktor bulamayacagız. oyüzden bu hafta hep doktor randevumuz var.yarında kadın dogumdan aldım hala adet olmadım.sıkıldım işte.bugun sanırım zeyneple ben grip aşısı olacaıız.zamını geldi..
ertesi günde defne ben.zeynep göz doktoruna gidioruz.ikisininde zamanı geldi.off doluyuz iştee..hadi kapatayım benn..
aras bi kaç gündür kahvaltısını yemiyodu delirtiyodu beni...meğersem gece mama yediği içinmiş çok salun buırda okudum 8 aydan sonra gece beslememek lazımmış diye dün gece yine mırıldandı su verdim yattı sabah kahvaltısının hepsini yedi bundan sonra gece 5 te mama yok....
bide arkadaşlar aras sabah 11 de kalkıyo çok değil mi ya gün içindede yatıyo normal mi....sizin bebeişlerde varmı o saate kadar yatan ve bu saatten sonra beslemeye başlıyorum sabah yemiyo
bide aras günde 4 öğün besleniyo sabah kahvaltı öğlen çorba akşam yoğurt gece pirinç unu her gün bunları yiyo az mı yeter limöi bu konu kafama çok takılıyo....sizler günde kaç kere besliyosunuz...
kızlar ben duru hanımı uyutmak için 9 dan beri uğraşıyorum ama zıpçık gibi ayakda kızım maşallah ....
günaydın kızlar nasılsınız didemcim geçmiş olsun çok şükür bişey çıkmamış ama stresleri yetiyor dimi
zeynep hülya kuzucuklara geçmiş olsun kıyamam havalarda değişiyor muhtemelen ondan derinde uyku tulumunu sevmedi büyük geldi çocuğa bi tane daha alıcam
ayşegül allah kolaylık versin canım benim
zeyl çok tatlı çıkmış kuzum resimde maşallahh
derininde hiç iştahı yok çorbayıda yemiyor doğru dürüst ne yapcaz böyle bilmiyorum çok üzülüyorum zayıfladı kuzum yaaa
Günaydın herkese,
Didem şükürler olsun çok sevindim canım..
İpek ve Burak'a geçmiş olsun.
Hülyacım,midesi bulanan çocuğun çok husursuz olduğunu söylemişti doktorumuz,anlamıyor herhalde ne olduğunu yazıkkk ya.Nane-limon çayıyla mide bulantısını dindirin bari yavrucakın
Zeynepcim,yumurtadan sonra kaşıkla versen ıhlamuru öyle almaz mı acaba?
mydarling,ay ben senin ismini bilmiyorum kusura bakma böyle yazdım ama sorucam bi türlü nasip olmadı.Nasılsın işe başladın anlatsana biraz..Alışabildin mi? Bebikin nasılmış sen yokken bi fark var mı?
saol canım
bide rakadaşlar ben dikkat ettim denedimde ben revnaya şu devam sütlerinden verdim ya onu verdiğim günler yemeklerini yemek istemiyor vermediğim günler çok güzel yiyiyor bende kesmeye karar verdim zaten sadece yemeklerine karıştırınca zar zor yiyiordu
kızlar ya çok lakasız ma kadir sütçüyü takip ediyormusunuz bilmiyorum ama istanbula ayın 7 sine kadar 4.5 üzeri deprem diyor ben hep takip ediyorum tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?