2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

nevada revnayı söylemeyi unuttum kızlar revnada cumadan beri emekliyor bide abla diyordu ama zorlanıyordu dünden beri vazgeçmiş şimdi nevaya bıla bıla diyor nasıl bağırıyor bir görseniz

cmt nevayı ciciannesine gitti pazar sabahı revna uyandı sesi geliyor ama ben aldırış etmedi sonra eşimle dinledik bi baktıkki abla diye sesleniyor gülmekten öldük

didem çok geçmiş olsun hadi gözün aydın valla sevindim dün çok merak ettik seni.
herkezede günaydın...

neslihan dı soyadını hatırlamıyorum ama önceden osmanoğlundaydı şimdi orda diye biliyorum..

günaydın kızlar nasılsınız didemcim geçmiş olsun çok şükür bişey çıkmamış ama stresleri yetiyor dimi
zeynep hülya kuzucuklara geçmiş olsun kıyamam havalarda değişiyor muhtemelen ondan derinde uyku tulumunu sevmedi büyük geldi çocuğa bi tane daha alıcam
ayşegül allah kolaylık versin canım benim
zeyl çok tatlı çıkmış kuzum resimde maşallahh
derininde hiç iştahı yok çorbayıda yemiyor doğru dürüst ne yapcaz böyle bilmiyorum çok üzülüyorum zayıfladı kuzum yaaa

ayy kız çok sevindim...valla nasıl merak ettim...sabahtırda fırsatım olmadı yeni açtım..çok rahatladım vallla..Allah kuzularımızı bizlere bağışlasın..
yatmadan bi uğrayayım dedim benim pil bitti bugün ummalı bi temizlikten sonra bide üstüne grip oluyorum çok fenayım inş hemencecik atlatırım.
geçmiş olsun canım...nane limon iç...
günaydın herkese..

burak da hasta oldu tahmin ettiğim gibi. ama sadece grip değil sanırım, gece ve sabah kustu..

bakalım bugünü nasıl geçecek?
burak kıyamam ya..inş hemencecik geçer...
aman dikkat edin...taşınırken bide hastalıkla uğraşmak zor olur valla...
geçmiş olsun canım..evet katarin ver hemen iyi gelir...

hadi size kolay gele..yoğun bi hafta anlaşılan bu hafta...

günaydın bu arada...
burak ta hala öksürüyo...
şuruplar fayda etmedi sanırım...
bu hafta düzelmezse tekrar götürücem dr a...

sabah 11.00 de kalkıyor ama akşam kaçta yattığı önemli 7 den 11 e kadar çok ama 10 dan 11 e kadarsa normal olabilir.kahvaltısını geçirmiş oluyorsunuz.onuda meyvesi ile kahvaltısını bir vererek açığı kapatabilirsin.
duru'nun bir günü bir gününü tutmuyor beslenme konusunda.hergün kahvaltı-yoğurt-meyve-çorba ve akşamları bizim yemeklerden az tuzlusunu yada ona özel yemeklerden yiyor.gece uykusu öncesi biberon maması ile kasık mamasını karıştırıp biberon ile veriyorum.
normalde bu ama bazen açıkıyor o zamanda kaşık mama yada bebe büskivi ile hazırlanmış mama yiyor.

kızlar ben duru hanımı uyutmak için 9 dan beri uğraşıyorum ama zıpçık gibi ayakda kızım maşallah ....

Uyutmak için uğraşma 1-2 gün dene bakalım kendi uyku saati kaç acaba kaçta uykusu gelip huzursuzlanacak.o arada biraz yoğur iyice yorulsun.

aman herkescik hasta olmuş İpek-Burak-Ömer-:Mertkan geçmiş olsun kuzular.

ayy ayşegül ne çok dr a gidiyorsunuz ben hastaneye gidince hasta olan tiplerdenim.ihmal ediyoruz tabii ama ben hiç düzenli kontrole gitmem.Bizdede ırsi kalp hastalığı var

Aman birşeycik çıkmasında sen koşturmacanla yorgunluğunla kal.hadi gözün aydın Didem.iş güzar Dr a da çaksaydın bi tane.

saol canım
bide rakadaşlar ben dikkat ettim denedimde ben revnaya şu devam sütlerinden verdim ya onu verdiğim günler yemeklerini yemek istemiyor vermediğim günler çok güzel yiyiyor bende kesmeye karar verdim zaten sadece yemeklerine karıştırınca zar zor yiyiordu

Günaydın herkese,
Didem şükürler olsun çok sevindim canım..
İpek ve Burak'a geçmiş olsun.
Hülyacım,midesi bulanan çocuğun çok husursuz olduğunu söylemişti doktorumuz,anlamıyor herhalde ne olduğunu yazıkkk ya.Nane-limon çayıyla mide bulantısını dindirin bari yavrucakın
Zeynepcim,yumurtadan sonra kaşıkla versen ıhlamuru öyle almaz mı acaba?

mydarling,ay ben senin ismini bilmiyorum kusura bakma böyle yazdım ama sorucam bi türlü nasip olmadı.Nasılsın işe başladın anlatsana biraz..Alışabildin mi? Bebikin nasılmış sen yokken bi fark var mı?

saol canım teşekkür ederim

kızlar ya çok lakasız ma kadir sütçüyü takip ediyormusunuz bilmiyorum ama istanbula ayın 7 sine kadar 4.5 üzeri deprem diyor ben hep takip ediyorum tutuyor

Devam sütlerinin besin değerleri yüksek ya belki de tok tuttuğu için yemek istemiyordur canım..

Günaydın. Bi geçmiş okuyayım dedim ne kadar çok zamanımı aldı. Eflal emeklemiyor hala ya. Ve hala ters yüz dönemiyor. Ay bi problem yoktur inşallah. Gayet neşeli sağlıklı görünüyor ama hem kilomuz az hem de hareketlerimiz sizin bebişler gibi değil. Ayakta durmaya çalışıyor kendi bişey dikkatini çekince. Ama yürüteçte çok az duruyor ve ilerleyemiyor. Emekleyen bebeklere bayılıyorum ama bizimkinde hala tık yok

kızlar ya çok lakasız ma kadir sütçüyü takip ediyormusunuz bilmiyorum ama istanbula ayın 7 sine kadar 4.5 üzeri deprem diyor ben hep takip ediyorum tutuyor

Deprem olmadan söyleseydin ya .Pazar akşamı korktum valla duru ile tektik evde ablam aradı buraya gelin diye ayy ne yaparım nasıl çıkarırım kızımı diye ödüm koptu.sen öncesinde haber ver Didem.ben hiç takip etmiyorum valla.

Özlem yazmayı unuttum senin toprağını kumunu yerim ben asi delikanlı valla tam.
koltuğun minderleri çıkıyorsa minderleri yere koysanda orda depelense sende sürekli beli kırık modda gezmezsin valla iyice ağırlaştın.ben senin ayında 26-27 de valla başlamıştım ayy oram off buram diye.

de bakalım yeni mama çeşitleri neymiş...sende yemek konusunda aktivite çook.
Duru dün pırasa yedi.bebekken herşeyin tadına baktırın büyüyünce yemek seçmesin siz yemeseniz bile tadına baksın o yesin.Eşim patlıcan-kabak-taze fasulye-sogan olan yemek-etle sabze karışan yemek-brokoli-pırasa daha aklıma gelmiyor katiyen yemek.nohut-bamya-barbunya ayyyy belliki anası yesirmemiş aman ha siz ona özel yapın yedirin.ben kızım az daha büyüsün kızımla kendime göre yemek yapıp babayı aç bırakıcam.bazen kızıyorum küsüyorumda ancak öyle zor bela yiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…