2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bu yazdığın tariften nekadar çıkıyo kavanoza koydum demişin yapılınca uzun süre kullanılıyo galiba ,
bide muzu blendırdamı eziyosun

Demir oranınız gayet iyi Hülyacım.
Zaten düşük olmasını beklerlermiş,öyle demişti doktorumuzda.
Bizimde o oranlarda,ferrum kullanmamanıza rağmen çok iyi demişti doktorumuz.
Sağlık ocağında da demişlerdi.Zaten düşük olur,daha fazla düşmesin diye önlem alıyoruz diyorlar.
Maşallah bu arada Miraya gelişimi de çok iyi.Ay cadoloz çok sevimli bişe bu yaramazzzzz kızz

Ay yaramaz diyom alınmazsın inşallah,resimlerde böle bi cinlik seziyorum nedense

opuyorumnanaktan
bence iyi gibi değerler.
kan damlasınıda demiride ihmal etmeyin derim. boşuna verilmiyor o ilaçlar...

didem daha öncede biri söylemişti bu siteye bakmıştım ben.
biraz karmaşık ama pek anlamayadım
çözmeye çalışıyorum

Bende iyiyim çok şükür güzelim.
Alışır inşallah canımmopuyorumnanaktan
Bak seni rahatlacı bi bilgi verim.
Çalışan annelerin bebikleri ayrılık korkusu geliştirmiyorlarmış.Çabucak öğreniyorlar yani.
Bi de çalışan annelerin bebiklerinin. uyku düzenleri daha çabuk yola giriyormuş.Yine ayrılık korkusundan.Çoğu bebek anasını istediği için uyanıyor geceleyin

buna sevindim çalışıyoruz ama hiç rahat olamıyoruz

opuyorumnanaktan

bence iyi gibi değerler.
kan damlasınıda demiride ihmal etmeyin derim. boşuna verilmiyor o ilaçlar...

Valla Zeynepcim,kan ilaçları genel istatistiki bilgilere göre verilmeye başlandı ülkemizde.
Ben bünyesinin doğal yaşamla ayakta kalmaya alışması gerektiğini düşünüyorum çocuğumun.Bağışıklık sistemi doğal yollardan gelişmeli.
Bu benim düşüncem tabi.Tabi ki gerek olduğu yerde ilaçlara başvurucaz ama mesele gerek olduğu yerde diye düşünüyorum.
Benim halamın kızları doğduklarından beri kullanıyorlar.Geçende küçük olan kaç tane iğne yedi.Bi oran bile yükselmemiş.
Hapla yüksek olan demir oranı,hap kullanmayı kesince düşüyor.

Bi de bizim doktorumuz gayet iyi dedi.6.ayında yaptırmıştık testleri.
11.9...Doktor ne söylicek bakalım..

kızlar bişiy sorcam doğum kontrol hapı düzenli kullanıldığı zaman hamile kalınırmı ya hiç duydunuzmu hap kullanıp hamile kalan

günaydın herkese..

burak da hasta oldu tahmin ettiğim gibi. ama sadece grip değil sanırım, gece ve sabah kustu..

bakalım bugünü nasıl geçecek?

çok çok geçmiş olsun canım yaa. allah acil şifalar versin.

ayy bu adamlar niye böylee. bizimki de aynı. geçen gece o soğukta: gitti klimada yattı yangın ayşe kocam.

hadi yaa. tam hastalık havası. o kadar da dikkat ediliyor. allaha cil şifalar versin canım.

aman aman çok şükür. çok sevindim canım. gözün aydın.

nevada revnayı söylemeyi unuttum kızlar revnada cumadan beri emekliyor bide abla diyordu ama zorlanıyordu dünden beri vazgeçmiş şimdi nevaya bıla bıla diyor nasıl bağırıyor bir görseniz

oy oyy tin tin yürüdüğünü de görün inş.

şubat bebişlerinin en miniklerinden o, olsun o kadar.

slm arkadaşlar anca gelebildim

hoşgeldin bacım. ne var ne yok. yedi mi seninki somonu ???

Kime gittin Hulen?

özel metro da gizem samlı ya cnm

sağol canım. ben de kullanmıyordum ferrum. üzüme dadanmıştık. bundan sonra yeşil yapraklı sebzeler ve kırmızı eti ihmal etmicezz.

evet tam bi cadaloz. dün hastaneden geldikten sonra altını değiştirmek için, alt açmasıyla yatırdım koltuğa: ıslak mendili yıkama gittim 1 dk olmadı geri döndüğümde koltukta oturuyordu sırtı yere bakar pozisyonda. içeri girmemle yere düşmesi bir oldu. neyseki yerde yorgan seriliydi. yumuşak bi düşüş oldu. milli olduk işte böylece.

az önce de bizim yatağı toplarken, kendi yatağına oturttum: bi baktım ayağa kalkmış: aklım çıktı. nasıl yaptı hala aklım almıyor.

Ay yaramaz diyom alınmazsın inşallah,resimlerde böle bi cinlik seziyorum nedense

ayy yok canım, niye alınayım. yaramaz zaten. sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
bende aynen böyle düşünüyorum özlemcim.
ne diye boşuna veriyim ilaç diyodum ama maalesef kansızlığımız çıktı
değerlerimiz çok düşük
mecbur başladık
istemeye istemeye günde 20 damla veriyorum şimdi
kızlar bişiy sorcam doğum kontrol hapı düzenli kullanıldığı zaman hamile kalınırmı ya hiç duydunuzmu hap kullanıp hamile kalan
unutursan aksatırsan kalınır
noldu hayırdır?

günaydın
özlemcim burcucum saolun canım cevap verdiğiniz için
burcucum valla 11 gibi uyuyo sabahta 11 de kalkıyo normal ozaman yarın doktor kontrolumuz var soracam bak bu sabah uyandırdım 10da kahvaltısını yemedi çünkü uykuus vardı tamamlayamadı ya o 1 saat yüzünden yemedi yattı uyuyo şimdi evet canım meyvesini kahvaltıya katıyorum

didemcim dün çatladım meraktan çok düşündüm noldu diye çok sevindim canım gözün aydın
hülya maşallah miraya
İpek-Burak-Ömer-:Mertkan geçmiş olsun kuzularım benim

hulyacm canım dün eşim geç geldi balık yapamadık bugün yapıcaz inş. yer cnm
zeynep çim cnm kuzenim hiç güvenli deil bizim komşu hapla hamile kaldı dedide ondan korktum düzenli içiyorum aksatmıyorum ben o aksatmıştır dedim ama aklıma takılıyo

fatoş 11 den 11 e kadar uyuyosa gayet normal
maşallah de çocuğa nazar etme
herkese de söyleme böyle
bak bizimkiler uyuyomu anamız ağlıyo valla...

sanmıyorum düzenli kullanırsan kalınmaz gibi ama yinede belli olmaz bu işler.

haklısın zeynepçim valla zorla nazar etçem çocuğa çok mu uyuyo acaba diye düşündümde uyuyo teyzesi valla adam gibi 11 de uyanıyo

Evet dimi evdeki hesap çarşıya uymuyor iştebilmiyorumkismile
Kızçelerde daha çok oluyor bi de kansızlık..Et yedirmek lazım et
Bende 3 gün veriyordum eti,bak Hülya'nın doktoru hergün demişşşbilmiyorumkismile

serapçım yazacam yazacam unutuyo işe başlamışın hadi hayırlııs canım allah yardımcın olsun

Canım valla hap en güvenli yol.Ama aksatmıcan arkadaşların dediği gibi.Ben Toprakta 21 hapın 13'ünü içmiştim, annemlerde kalmıştı hap.O ay bebik düşünmeye başladık diye umursamadım almadım.Önümüzdeki ay gebeydimkaydirigubbakcemile3
Hap yumurtalıkları zayıflatıyor,o yüzden az adet görüyon filan.Adetin çok olursa gün olarak,kanamanın yoğunluğu da artarsa o zaman şüphelen sadece

Geçmiş olsun Miray'a. E artık hareketlendiklerine göre sık sık düşecekler demektir. Hangi doktor yazmamışsın Hülya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…