2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım hgb gayet iyi hct kaç

alt sınır 36 ymış. bizimki: 35.7

daha önce de yaazdım ama ya ben göremiyorum yada yazdım cevaplaamayı unuttum.
neyse ne için sordun, merak ettim.

bu hct neyi gösteriyor???

miray uyudu: akşam üzeri tahlil sonucunu göstermeye gideriz.

Son düzenleme:
buda hbg gibi önemli bir değer sizinki iyi bence

kızlar meraba.bugün moralim çok bozuk.oğlum arabasını ve araba koltuğunu hiç sevmiyor.belki sever diye araba koltuğunu değiştirdik büyüğünü aldık.ama yok öyle bir ağlıyor ki anlatamam.oturduğu an başlıyo v gidicemiz yere kadar ağlıyo.napcamı şaşırdım.sonuçta biz onların güvnliği için aldık onu kucağıma almak istemiyorum.ağlaması daha iyi diyorum ama çıldırıyor.bende çıldırıyorum tabi.bazen bağırıyorum hırpalıyorum çocuğu.sonrada oturup onunla ağlıyorum.çok üzüküyorum.artık gezmek istemiyorum gittiğim yerden hiç zevk almıyorum.bebek arabasınıda sevmiyo hiç.kucakta olcak illaki.ve biz sürekli uzun yolculuklar yapıyruz.artık onlarada gece uyurken çıkmak zorunda kalıyoruz hep.sizin bebekleriniz nasıl kızlar.ne yapsam.oyncaklar bile dikkatini çkmiyo.boğazı acıyo ağlamaktan resmen

buda hbg gibi önemli bir değer sizinki iyi bence

"Hct (Hematokrit): Kandaki hemoglobin ve eritrosit miktarının bir ölçüsüdür. Anemi, lösemi, kan kaybı gibi durumlarda azalırken vücudun su kaybettiği durumlarda (örneğin ishal) veya polisitemi'de artar. "

öğrenmiş oldum.

bizim tahlildeki tek problem LYM en yüksek değeri 58.5 ken, bizim 80. o da viral enfeksiyon falan yazıyor nette. aklım karıştığı için akşam dr eniştemizi aradık. öenmli bi durum değil dedi. dr ne diyecek bakalım. gelince yazarım.

naber kızlar...
giremiyorum fazla okuyup kaçıyorum...
burak huysuz...

slm kızlar.. geçmişi okuyamıyorum ömür bacaklarıma sarılıp duruyor onu alayım diye.. ne var ne yok herşey yolunda mı???

arabasına da koltuğunada renkli renkli balonlar bağla.hatta doğum günüğ süsü oluyor ya onlardan bağla dikkatini çeksin.ben 1 aylık falandı Duru aldığımızda hemen koydum içine hiç sevdi sevmedi olmadık yani.Araba koltuğunu ne aldın bende araştırıyorum almak lazım artık pusette rahat olmuyor.

ee eniştede dr önemli değilmiş bak söylemiş işte.ee dr kendi sitesinden açıp baksada botelefonda anlatsa bizim idrar tahlilimizi öyle yapmıştık bekleyemedik hastanede dr telefon ile bilgi verdi.

crp falan baktır rahatlarsın

İnşallah önemli bişey değildir. Ki değil gibi de görünüyor. Metro benim doğum yaptığım yer. Çok memnun kalmıştım. Hatta doğumuma bir bayan doktor girmişti belki de odur sizinki. Çok ilgilenmişler beğendim. Biz bi süre Eflal doğunca oraya gittik ama erkek bi doktora adını unuttum.

naber kızlar...
giremiyorum fazla okuyup kaçıyorum...
burak huysuz...

ayy bende seni merak etmiştim. kahvaltıya diye gittin: bi daha gelmedin.
atlatamadı burak da şu öksürüğü. acil şafalar canım.

slm kızlar.. geçmişi okuyamıyorum ömür bacaklarıma sarılıp duruyor onu alayım diye.. ne var ne yok herşey yolunda mı???

ayy bunların hepsi aynı.

neyseki tahlil sonucunu internet sitesine veriyorlar. az çok anlıyorsun: merakta kalmıyorsun neyseki.
belki eksrta birşeyler söyler diye gidelim. daha iyi. eve yakın bu hastane zaten:10 dk yürüyüş mesafesinde.

crp falan baktır rahatlarsın

ayy sende toplu söyle anam şunları. o ne ki?
bak merak ettim.

evet tertemiz bi hastane. 24 saat çocuk dr u var. ne zamandır bu hastaneyi istiyordum ama kısmet işte. ben de çok beğendim. dr ile anlaşamazsam diğer dr ları denerim. hastaneyi değişmem artık.
eflal nasıl?? hiç bahsetmiyorsun.

Naptınız bacılarrr,pek konuşmamışınız sonbahar rehaveti midir nedir :)
Foto topikine oğlumla göbüşümü ekledim :) gülmeyin gız:)

Aslında bahsediyorum ama sen denk gelmiyorsun demek ki. Eflal emeklemiyor hala. Daha yeni yeni çorba içmeye başladı. Anneanneye gidip kalıyorher gün. Bir de kafamı karıştıran vajinasında yapışma var. Normalmiş bazen yapışırmış böyle. Ama burda da kimsede duymadım çok da normal sıradan değil herhalde. Öyle işte.

Allah razı olsun Seda teyzesi,sevgiler karşılıklı.opuyorumnanaktan
Montumuz küçük geliyor Geçen senenin montu halen daha mont beğenemedim kuzuma
Veriiiiym canım resim,bende geçti zannediyordum
Ay maşallah Toprağa nasılda yakışıklı tam abi olmuş yakında yürürde bu yumurcak

günaydın herkese..

burak da hasta oldu tahmin ettiğim gibi. ama sadece grip değil sanırım, gece ve sabah kustu..

bakalım bugünü nasıl geçecek?
geçmiş olsun canım umarım çabuk iyileşir kuzucuk

sizede çok geçmiş olsun tatlım bizde aynıyız muhtemelen diş yüzünden ateş, burun akıntısı. Bir türlü toparlanamadı yavrular :sinifsinif:

kolay gelsin canım baya yoğunsun dr kontrollerinde. Umarım hepiniz çok sağlıklı çıkarsınız

hadi çok geçmiş olsun bir sorun yokmuş. Sende kafana takma artık canım boşuna yıpratma kendini

maşallah Miraya

ahanda dur orda bacım o önemli benim yan masa arkadaşımın kızında oldu östrojenli merhem verdi doktor sende git göster kızçeni

ahanda dur orda bacım o önemli benim yan masa arkadaşımın kızında oldu östrojenli merhem verdi doktor sende git göster kızçeni

Doktor banyoda ılık duşla masaj yapın dedi. Kendi kendine açılmazsa tekrar geldiğinizde östrojenli krem vereceğim onu kullanacaksınız dedi. Açılır geri kapanır geri açılır panik yapacak bi durum yok dedi. Ama şimdi kontrol gününü beklemeli miyiz yoksa beklememeli miyiz onu bilmiyorum.

onu bende bilmiyorum benim arkadaş hemen kullandı kremi 1 haftada açıldı

çok güzel çıkmışsınız göbiciğinde tostoparlacık erkek çocuk gibi

O benim fiziksel yapımla alakalı galiba.Kilo almadığım için sadece karnım çıkıyor öyle gözüküyor.Aslında Topraktan farklı karnım onu görseydin sen bi de sipsivri
Bunda aslında yanlarda da yerleşim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…