canım hgb gayet iyi hct kaç
buda hbg gibi önemli bir değer sizinki iyi bencealt sınır 36 ymış. bizimki: 35.7
daha önce de yaazdım ama ya ben göremiyorum yada yazdım cevaplaamayı unuttum.
neyse ne için sordun, merak ettim.
bu hct neyi gösteriyor???
miray uyudu: akşam üzeri tahlil sonucunu göstermeye gideriz.
buda hbg gibi önemli bir değer sizinki iyi bence
kızlar meraba.bugün moralim çok bozuk.oğlum arabasını ve araba koltuğunu hiç sevmiyor.belki sever diye araba koltuğunu değiştirdik büyüğünü aldık.ama yok öyle bir ağlıyor ki anlatamam.oturduğu an başlıyo v gidicemiz yere kadar ağlıyo.napcamı şaşırdım.sonuçta biz onların güvnliği için aldık onu kucağıma almak istemiyorum.ağlaması daha iyi diyorum ama çıldırıyor.bende çıldırıyorum tabi.bazen bağırıyorum hırpalıyorum çocuğu.sonrada oturup onunla ağlıyorum.çok üzüküyorum.artık gezmek istemiyorum gittiğim yerden hiç zevk almıyorum.bebek arabasınıda sevmiyo hiç.kucakta olcak illaki.ve biz sürekli uzun yolculuklar yapıyruz.artık onlarada gece uyurken çıkmak zorunda kalıyoruz hep.sizin bebekleriniz nasıl kızlar.ne yapsam.oyncaklar bile dikkatini çkmiyo.boğazı acıyo ağlamaktan resmen
"Hct (Hematokrit): Kandaki hemoglobin ve eritrosit miktarının bir ölçüsüdür. Anemi, lösemi, kan kaybı gibi durumlarda azalırken vücudun su kaybettiği durumlarda (örneğin ishal) veya polisitemi'de artar. "
öğrenmiş oldum.
bizim tahlildeki tek problem LYM en yüksek değeri 58.5 ken, bizim 80. o da viral enfeksiyon falan yazıyor nette. aklım karıştığı için akşam dr eniştemizi aradık. öenmli bi durum değil dedi. dr ne diyecek bakalım. gelince yazarım.
"Hct (Hematokrit): Kandaki hemoglobin ve eritrosit miktarının bir ölçüsüdür. Anemi, lösemi, kan kaybı gibi durumlarda azalırken vücudun su kaybettiği durumlarda (örneğin ishal) veya polisitemi'de artar. "
öğrenmiş oldum.
bizim tahlildeki tek problem LYM en yüksek değeri 58.5 ken, bizim 80. o da viral enfeksiyon falan yazıyor nette. aklım karıştığı için akşam dr eniştemizi aradık. öenmli bi durum değil dedi. dr ne diyecek bakalım. gelince yazarım.
arabasına da koltuğunada renkli renkli balonlar bağla.hatta doğum günüğ süsü oluyor ya onlardan bağla dikkatini çeksin.ben 1 aylık falandı Duru aldığımızda hemen koydum içine hiç sevdi sevmedi olmadık yani.Araba koltuğunu ne aldın bende araştırıyorum almak lazım artık pusette rahat olmuyor.
canımçok saol.balonu hiç düşünmemiştim.bugün istanbula gidicez hemen lıcam denicem.inşallah sever.koltuğun markasını hatırlamıyorum canım ama sonra bakar söylerim.çok rahat.bilindik bi marka değil fazla ama güzel.fiyatıda iyi.artık pusetler küçük geliyo.bizimkisi onuda hiç sevmiyodu zaten şidi bunuda sevmiyo.inşallah balonlar şe yarar...
arabasına da koltuğunada renkli renkli balonlar bağla.hatta doğum günüğ süsü oluyor ya onlardan bağla dikkatini çeksin.ben 1 aylık falandı Duru aldığımızda hemen koydum içine hiç sevdi sevmedi olmadık yani.Araba koltuğunu ne aldın bende araştırıyorum almak lazım artık pusette rahat olmuyor.
canımçok saol.balonu hiç düşünmemiştim.bugün istanbula gidicez hemen lıcam denicem.inşallah sever.koltuğun markasını hatırlamıyorum canım ama sonra bakar söylerim.çok rahat.bilindik bi marka değil fazla ama güzel.fiyatıda iyi.artık pusetler küçük geliyo.bizimkisi onuda hiç sevmiyodu zaten şidi bunuda sevmiyo.inşallah balonlar şe yarar...
renkli renkli al ama çok şişirme malum sıkıyorlar patlarsa korkar.
öğrenmiş oldum.
naber kızlar...
giremiyorum fazla okuyup kaçıyorum...
burak huysuz...
slm kızlar.. geçmişi okuyamıyorum ömür bacaklarıma sarılıp duruyor onu alayım diye.. ne var ne yok herşey yolunda mı???
ee eniştede dr önemli değilmiş bak söylemiş işte.ee dr kendi sitesinden açıp baksada botelefonda anlatsa bizim idrar tahlilimizi öyle yapmıştık bekleyemedik hastanede dr telefon ile bilgi verdi.
crp falan baktır rahatlarsın
İnşallah önemli bişey değildir. Ki değil gibi de görünüyor. Metro benim doğum yaptığım yer. Çok memnun kalmıştım. Hatta doğumuma bir bayan doktor girmişti belki de odur sizinki. Çok ilgilenmişler beğendim. Biz bi süre Eflal doğunca oraya gittik ama erkek bi doktora adını unuttum.
evet tertemiz bi hastane. 24 saat çocuk dr u var. ne zamandır bu hastaneyi istiyordum ama kısmet işte. ben de çok beğendim. dr ile anlaşamazsam diğer dr ları denerim. hastaneyi değişmem artık.
eflal nasıl?? hiç bahsetmiyorsun.
Ay maşallah Toprağa nasılda yakışıklı tam abi olmuş yakında yürürde bu yumurcakAllah razı olsun Seda teyzesi,sevgiler karşılıklı.opuyorumnanaktan
Montumuz küçük geliyorGeçen senenin montu halen daha mont beğenemedim kuzuma
Veriiiiym canım resim,bende geçti zannediyordum
geçmiş olsun canım umarım çabuk iyileşir kuzucukgünaydın herkese..
burak da hasta oldu tahmin ettiğim gibi. ama sadece grip değil sanırım, gece ve sabah kustu..
bakalım bugünü nasıl geçecek?
sizede çok geçmiş olsun tatlım bizde aynıyız muhtemelen diş yüzünden ateş, burun akıntısı. Bir türlü toparlanamadı yavrular :sinifsinif:ipekte dün gece çok kalktı.((
hafif ateşi vardı
huzursuzdu gün içindede kusmuştu zaten
burnu da akıyor
doktoruyla görüştüm katarine başla dedi.
tam uykumuz düzeliyor derken hooop başa döndük. hasta oldu kuzum
kolay gelsin canım baya yoğunsun dr kontrollerinde. Umarım hepiniz çok sağlıklı çıkarsınızben çıkayım.şmdi doktordan randevumuzvar eşimle benim bi kan degerlerimizi ölçtürelim dedik.malum ben 6 ayda bi düzenli kontrol oluyorum.en son 7 aylık hamileyken gitmiştim.epey oldu zaten.karaciger emzemlerimi ölçtürüyorum.kan degerlerime bakılıyo.malum annam kanserden kaybetmiştik.doktorlar ihmal etmeyin dedi.gitmişken eşimde dedi bende gideyim burdaki doktorlar çok iyi belki gittigimiz yerde iyi bi doktor bulamayacagız. oyüzden bu hafta hep doktor randevumuz var.yarında kadın dogumdan aldım hala adet olmadım.sıkıldım işte.bugun sanırım zeyneple ben grip aşısı olacaıız.zamını geldi..
ertesi günde defne ben.zeynep göz doktoruna gidioruz.ikisininde zamanı geldi.off doluyuz iştee..hadi kapatayım benn..
hadi çok geçmiş olsun bir sorun yokmuş. Sende kafana takma artık canım boşuna yıpratma kendinigünaydın açtımda işim vardı yazamadım çoook şükür bişeyciği yokmuş çocuk doktorunun halt yemesi elalemin doktoruna götürsen böyle olur hematolog iyice baktı kan tahlillerini hepsini yeniden baktı periferik yaymaya kendi özellikle baktı bişeycikler yok çok şüküt emin olmak için bizi tekrara kbb ye gönderdi ordada tekrar muayene olduk o esnada burnuda kanamay başlamazmı tam isabet oldu kadın hemen koterize etti damarı ama neva çıldırdı bu esnada çok zor muayene oldu geniz etine bakamadı geniz etide bu tür kanamalara neden oluyormuş haftaya pzt tekrar gidicez birde geniz etine bakılacak
maşallah Mirayagünaydınlarrr... üff ölü gibiyim. Miray'ın peşinde dolanmak gittikçe zorlaşıyor. :bbo:
dün dr kontrolümüz iyi geçti. beğendim dr u. güzeeel bi muayene etti. popsuna baktı çatlak için: çok şükür bi problem yok. boyu:72 cm ve kilosu: 9800 gr (sağlık ocağındakiler ilk kez tutturdu)
fena değil gibi. dr bugün hastanede mi bilmiyorum. arayıp ona göre giderim.
amanınn kızlarr ablam hamileymiş haziranda evlendiydi
2. kez teyse olucam inş.[/QUOT
Ay ne güzel ya çok sevindim . Kolay bir hamilelik ve doğum geçiririr ablan , sağlıkla gelir bebişinizde inş.
Naptınız bacılarrr,pek konuşmamışınız sonbahar rehaveti midir nedir :)
Foto topikine oğlumla göbüşümü ekledim :) gülmeyin gız:)
ne gülmesi anacım bende hep merak ediyordum zaten hemen bakmaya gidiyorum
ahanda dur orda bacım o önemli benim yan masa arkadaşımın kızında oldu östrojenli merhem verdi doktor sende git göster kızçeniAslında bahsediyorum ama sen denk gelmiyorsun demek ki. Eflal emeklemiyor hala. Daha yeni yeni çorba içmeye başladı. Anneanneye gidip kalıyorher gün. Bir de kafamı karıştıran vajinasında yapışma var. Normalmiş bazen yapışırmış böyle. Ama burda da kimsede duymadım çok da normal sıradan değil herhalde. Öyle işte.
Naptınız bacılarrr,pek konuşmamışınız sonbahar rehaveti midir nedir :)
Foto topikine oğlumla göbüşümü ekledim :) gülmeyin gız:)
ahanda dur orda bacım o önemli benim yan masa arkadaşımın kızında oldu östrojenli merhem verdi doktor sende git göster kızçeni
Doktor banyoda ılık duşla masaj yapın dedi. Kendi kendine açılmazsa tekrar geldiğinizde östrojenli krem vereceğim onu kullanacaksınız dedi. Açılır geri kapanır geri açılır panik yapacak bi durum yok dedi. Ama şimdi kontrol gününü beklemeli miyiz yoksa beklememeli miyiz onu bilmiyorum.
çok güzel çıkmışsınız göbiciğinde tostoparlacık erkek çocuk gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?