2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

anladım cnm adet günüm az oldu bu ay
dikkat ediyorum hiç aksatmadım

hulyacım hadi milli oldunuz :) geçmiş olsun
ama büyüdükçe bunlar dahada zor muş yahu ilk zamanlar emzir at beşiğe :))

Son düzenleme:
Geçmiş olsun Miray'a. E artık hareketlendiklerine göre sık sık düşecekler demektir. Hangi doktor yazmamışsın Hülya.

benim kurtlu peynir durmuyor ki: yazmayı unutmuşum sayesinde.
özel metro da gizem samlıya götürdüm cnm.

serapçım alışıcan cnm ama için herzaman rahat olmucak işte
sen dua et kendi annen e bırakıyosun ben kendi anneme bıraksam hiç düşünmüyorum içim rahat

merhaba kızlar nasılsınız dun baktım halılara karar veremedım sızce hangısını alsam

Çok düzenli ya sorma gecede 5-6 kalkarız aç da değiliz bizimi yokluyor anlamadım ki akannehir.kaçtılarmı duruyorlar mı kontrol ediyor geri yatıyor.

kızlar bişiy sorcam doğum kontrol hapı düzenli kullanıldığı zaman hamile kalınırmı ya hiç duydunuzmu hap kullanıp hamile kalan

ne o kız hamilemisin diyecektim yazdığını okudum .benimde öyle canım 4-5 gün en fazla ve çok az toplasam 2 gün olmuş gibiyim.doğum kontrol hapi miyomları engelliyerek gereksiz kanamayı engelliyor.ohhhhh.ağrıda olmuyor ne kaaa güzel dimi.

Son düzenleme:
kızlar ya bende mavıyı beyendım de oda beyaz yatak odası pembe olcak halı mavılı olursa ıyı dururmu kı perdesı prenses kanatlı halıyıda prensesmı alsam

kız burcu ben 22 yasındayım bu prensesı bıldım bılelı var hıc mılata kalmadı
ne bıleyım cıceklı falanda ıstemedım dun 3 dukan dolastım merınosta anca buldum dısney bebek halısı bugun tum modelere bakıcam hangısı gozume gırıyo alcam cuma perdeyı aldım secmek ne zormus ya

Prenses kenarda kalmış onun için demedimde winx kızı yeni ama.Ortadakide peterpanın sultanları mıydı:)

sen yine Perdeye uydur canım.ee oda takımını aldın mı.

evet cnm çok güzel benimde ağrım olmadı

sağol cnm ablam ın yaşı var ondan hemen istedi

kızlar ya bende mavıyı beyendım de oda beyaz yatak odası pembe olcak halı mavılı olursa ıyı dururmu kı perdesı prenses kanatlı halıyıda prensesmı alsam

cnm ilk beğendiğin hangisiyse onu al
esma gözünüzaydın
sağol şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…