anladım cnm adet günüm az oldu bu ayCanım valla hap en güvenli yol.Ama aksatmıcan arkadaşların dediği gibi.Ben Toprakta 21 hapın 13'ünü içmiştim, annemlerde kalmıştı hap.O ay bebik düşünmeye başladık diye umursamadım almadım.Önümüzdeki ay gebeydimkaydirigubbakcemile3
Hap yumurtalıkları zayıflatıyor,o yüzden az adet görüyon filan.Adetin çok olursa gün olarak,kanamanın yoğunluğu da artarsa o zaman şüphelen sadece
Geçmiş olsun Miray'a. E artık hareketlendiklerine göre sık sık düşecekler demektir. Hangi doktor yazmamışsın Hülya.
hulyacım hadi milli oldunuz :) geçmiş olsun
ama büyüdükçe bunlar dahada zor muş yahu ilk zamanlar emzir at beşiğe :))
serapçım yazacam yazacam unutuyo işe başlamışın hadi hayırlııs canım allah yardımcın olsun
Bende iyiyim çok şükür güzelim.
Alışır inşallah canımmopuyorumnanaktan
Bak seni rahatlacı bi bilgi verim.
Çalışan annelerin bebikleri ayrılık korkusu geliştirmiyorlarmış.Çabucak öğreniyorlar yani.
Bi de çalışan annelerin bebiklerinin. uyku düzenleri daha çabuk yola giriyormuş.Yine ayrılık korkusundan.Çoğu bebek anasını istediği için uyanıyor geceleyin
kızlar bişiy sorcam doğum kontrol hapı düzenli kullanıldığı zaman hamile kalınırmı ya hiç duydunuzmu hap kullanıp hamile kalan
günaydın
özlemcim burcucum saolun canım cevap verdiğiniz için
burcucum valla 11 gibi uyuyo sabahta 11 de kalkıyo normal ozaman yarın doktor kontrolumuz var soracam bak bu sabah uyandırdım 10da kahvaltısını yemedi çünkü uykuus vardı tamamlayamadı ya o 1 saat yüzünden yemedi yattı uyuyo şimdi evet canım meyvesini kahvaltıya katıyorum
al işte normal.
anam bu ne hız.hadi gözünüz aydın bebişiniz geliyor inşallah sağlıklaca gelir.amanınn kızlarr ablam hamileymiş haziranda evlendiydi
2. kez teyse olucam inş.
merhaba kızlar nasılsınız dun baktım halılara karar veremedım sızce hangısını alsam
1. olanı 2 olanda kız zaten heryer pembe olacak.
birde bu çizgi filim kahramanı yakında demode olacak daha modası kalıcı baksan daha iyi olmaz mı
hani sennn bilinde Özge büyüyene kadar bunlar milat olur.
AYY BEN RESMİ ALMAMIŞTIM SİLDİM.
kız burcu ben 22 yasındayım bu prensesı bıldım bılelı var hıc mılata kalmadı
ne bıleyım cıceklı falanda ıstemedım dun 3 dukan dolastım merınosta anca buldum dısney bebek halısı bugun tum modelere bakıcam hangısı gozume gırıyo alcam cuma perdeyı aldım secmek ne zormus ya
evet cnm çok güzel benimde ağrım olmadıne o kız hamilemisin diyecektim yazdığını okudum .benimde öyle canım 4-5 gün en fazla ve çok az toplasam 2 gün olmuş gibiyim.doğum kontrol hapi miyomları engelliyerek gereksiz kanamayı engelliyor.ohhhhh.ağrıda olmuyor ne kaaa güzel dimi.
anam bu ne hız.hadi gözünüz aydın bebişiniz geliyor inşallah sağlıklaca gelir.
.
kızlar ya bende mavıyı beyendım de oda beyaz yatak odası pembe olcak halı mavılı olursa ıyı dururmu kı perdesı prenses kanatlı halıyıda prensesmı alsam
sağol şekerimesma gözünüzaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?