2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Toprak çok şeker olmuş canım maşallah ona tam bir abi olucak kardeşine ,göbüşünüde görünce o günlerim geldi aklıma ayy ben özlüyorum kızlar hamileliğimi ve göbeğimi ve kilolarımıkaydirigubbakcemile2

göbeğim ve kilolar durudğu için hiç özletmiyorlar kendilerini

ben diyecektim Didem yazmış .benim göbeğin öndeliği hariç herşey tastamam var hamile gibiyim.ama karnımdaki halide ayrı bir güzeldi yanımdaki kadar olmasada güzel bir hamilelik geçirdim.

Didem bu arada sen hiç İstanbul buluşması konuşmalarında yoksun yan mı çizcek yoksa. lmaz: lmaz: lmaz:

yok kız gelicem bi aksilik olmazsa nerde konuşuyosunuzki

kızlar gıtık ozgeyle halıyı aldık merınos bakmıstık vazgectım gıtım kasmır aldım ınsallah beyenır sınız sımdı burda guzel durmaz ama bırde ozge hanımın odası duzunce evımıze cıkınca gosterırız

melekçim halınızı güle güle iyi günlerde kullanın
güzelmiş cnm

Son düzenleme:
bence bu daha iyi melek winx ler gider başkaları gelir ama pamuk prenses hiçbir yere gitmiyor.güle güle kullansın güzel güzel oyunlar oynasın halısında.temeşirle çizip sek sek oynasın inşallah.yerimseniben

Son düzenleme:
kızlar fırsat buldum yazıyorum.
ipeğin hafif burun akıntısı ve kırıklığı vardı ya,sabah bahsetmiştim.
öğlen bi başladı ağlamaya tam 1.5 saat boyunca ağladı
çığlık çığlığa,bi yerini kesmişsin gibi.susturamıyorum,herşeyi denedim yok,susmuyor.
attım taksiye acile götürdüm
orta kulak iltihabıymış
ayrıca boğazıda kızarmış hafiften,gribi de varmış.
orta kulak iltihabı üst solunum yolları rahatsızlıklarıyla birlikte görülür çoğu zaman dedi doktor.
antibiyotik verdi (agumentin),ipek çok gazlı olduğundan gazı için bi damla verdi (bibiform)
bir de uykusu için bi ilaç verdi,şu dönemi atlatana kadar kullanın dedi. (zyrtec)
allahım saatlerdir ağlıyo,az önce memede sakinledide uyudu.
kaç günde düzelir bu ya...
gece yada yarında böyle olursa getirin iğne vuralım dedi kadın
offff biri bitiyor biri başlıyor ya. o kadar sakınıyoruz yinede şu hale bak
uyudu da kendimi buraya zor attım... bu gece de sabah olmaz bize.

gecmıs olsun zeynepcım 3 gundur ozgede bı aglıyo sepepsız yere vala delırıyorum ınankı

haydaaa buda nerden çıktı ki amanınn..
valla üstüne düştükçe bi haller oluyo sıpalara...
ilaçları kullan bakalım canım inş geçer hemencecik....
uyutur belki ilaçlar du bakalım....

Ay geçmiş olsun.. Kıyamam kuzuma ben...

Gözünüz aydın Didemcim sevindim valla merak ettiydik.

cmt nevayı ciciannesine gitti pazar sabahı revna uyandı sesi geliyor ama ben aldırış etmedi sonra eşimle dinledik bi baktıkki abla diye sesleniyor gülmekten öldük

Maşallah Ravna ya. Ablasını çok seviyo minik kuş..

Ayy uzun zamanddır aldığım en güzel haber... Sağol Özlemcim Allah razı olsun valla yaaa.

amanınn kızlarr ablam hamileymiş haziranda evlendiydi
2. kez teyse olucam inş.

Aaa gözünüz aydın Esmacım . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Canım çok önceleri bize de demişti dr umuz en az haftada iki üç kere nemli pamukla temizlemek gerekiyomuş. Yazmıştım ben topiğe ama sen yoktun o aralar...Normal deömişti.

Anam nazara geldi bu çocuk ya.. Ah kıyamam kuzuma. Esra nın da geceden beri burnnu akıyo yarın götüreceğim dr a.

ayy evet duymasınlar ama..akıllarına ne geldiyse açmışlar ayollll....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…