O benim fiziksel yapımla alakalı galiba.Kilo almadığım için sadece karnım çıkıyor öyle gözüküyor.Aslında Topraktan farklı karnım onu görseydin sen bi de sipsivri
Bunda aslında yanlarda da yerleşim var.
Toprak çok şeker olmuş canım maşallah ona tam bir abi olucak kardeşine ,göbüşünüde görünce o günlerim geldi aklıma ayy ben özlüyorum kızlar hamileliğimi ve göbeğimi ve kilolarımıkaydirigubbakcemile2
Toprak çok şeker olmuş canım maşallah ona tam bir abi olucak kardeşine ,göbüşünüde görünce o günlerim geldi aklıma ayy ben özlüyorum kızlar hamileliğimi ve göbeğimi ve kilolarımıkaydirigubbakcemile2
ben diyecektim Didem yazmış .benim göbeğin öndeliği hariç herşey tastamam var hamile gibiyim.ama karnımdaki halide ayrı bir güzeldi yanımdaki kadar olmasada güzel bir hamilelik geçirdim.
Didem bu arada sen hiç İstanbul buluşması konuşmalarında yoksun yan mı çizcek yoksa.lmaz: lmaz: lmaz:
yok kız gelicem bi aksilik olmazsa nerde konuşuyosunuzki
işyerinde açılmıyor eve girince bakayım bifa... genel konuşma ile mesaj yolladık.bi ara bak tüm detaylar yazıyor.
kızlar fırsat buldum yazıyorum.
ipeğin hafif burun akıntısı ve kırıklığı vardı ya,sabah bahsetmiştim.
öğlen bi başladı ağlamaya tam 1.5 saat boyunca ağladı
çığlık çığlığa,bi yerini kesmişsin gibi.susturamıyorum,herşeyi denedim yok,susmuyor.
attım taksiye acile götürdüm
orta kulak iltihabıymış
ayrıca boğazıda kızarmış hafiften,gribi de varmış.
orta kulak iltihabı üst solunum yolları rahatsızlıklarıyla birlikte görülür çoğu zaman dedi doktor.
antibiyotik verdi (agumentin),ipek çok gazlı olduğundan gazı için bi damla verdi (bibiform)
bir de uykusu için bi ilaç verdi,şu dönemi atlatana kadar kullanın dedi. (zyrtec)
allahım saatlerdir ağlıyo,az önce memede sakinledide uyudu.
kaç günde düzelir bu ya...
gece yada yarında böyle olursa getirin iğne vuralım dedi kadın
offff biri bitiyor biri başlıyor ya. o kadar sakınıyoruz yinede şu hale bak
uyudu da kendimi buraya zor attım... bu gece de sabah olmaz bize.
2011 şubat anneleri ne kadar paylaşım açmışlar bizim topiği bulamıyorum
ipekte dün gece çok kalktı.((
hafif ateşi vardı
huzursuzdu gün içindede kusmuştu zaten
burnu da akıyor
doktoruyla görüştüm katarine başla dedi.
tam uykumuz düzeliyor derken hooop başa döndük. hasta oldu kuzum
günaydın açtımda işim vardı yazamadım çoook şükür bişeyciği yokmuş çocuk doktorunun halt yemesi elalemin doktoruna götürsen böyle olur hematolog iyice baktı kan tahlillerini hepsini yeniden baktı periferik yaymaya kendi özellikle baktı bişeycikler yok çok şüküt emin olmak için bizi tekrara kbb ye gönderdi ordada tekrar muayene olduk o esnada burnuda kanamay başlamazmı tam isabet oldu kadın hemen koterize etti damarı ama neva çıldırdı bu esnada çok zor muayene oldu geniz etine bakamadı geniz etide bu tür kanamalara neden oluyormuş haftaya pzt tekrar gidicez birde geniz etine bakılacak
cmt nevayı ciciannesine gitti pazar sabahı revna uyandı sesi geliyor ama ben aldırış etmedi sonra eşimle dinledik bi baktıkki abla diye sesleniyor gülmekten öldük
Bende iyiyim çok şükür güzelim.
Alışır inşallah canımmopuyorumnanaktan
Bak seni rahatlacı bi bilgi verim.
Çalışan annelerin bebikleri ayrılık korkusu geliştirmiyorlarmış.Çabucak öğreniyorlar yani.
Bi de çalışan annelerin bebiklerinin. uyku düzenleri daha çabuk yola giriyormuş.Yine ayrılık korkusundan.Çoğu bebek anasını istediği için uyanıyor geceleyin
amanınn kızlarr ablam hamileymiş haziranda evlendiydi
2. kez teyse olucam inş.
Aslında bahsediyorum ama sen denk gelmiyorsun demek ki. Eflal emeklemiyor hala. Daha yeni yeni çorba içmeye başladı. Anneanneye gidip kalıyorher gün. Bir de kafamı karıştıran vajinasında yapışma var. Normalmiş bazen yapışırmış böyle. Ama burda da kimsede duymadım çok da normal sıradan değil herhalde. Öyle işte.
kızlar fırsat buldum yazıyorum.
ipeğin hafif burun akıntısı ve kırıklığı vardı ya,sabah bahsetmiştim.
öğlen bi başladı ağlamaya tam 1.5 saat boyunca ağladı
çığlık çığlığa,bi yerini kesmişsin gibi.susturamıyorum,herşeyi denedim yok,susmuyor.
attım taksiye acile götürdüm
orta kulak iltihabıymış
ayrıca boğazıda kızarmış hafiften,gribi de varmış.
orta kulak iltihabı üst solunum yolları rahatsızlıklarıyla birlikte görülür çoğu zaman dedi doktor.
antibiyotik verdi (agumentin),ipek çok gazlı olduğundan gazı için bi damla verdi (bibiform)
bir de uykusu için bi ilaç verdi,şu dönemi atlatana kadar kullanın dedi. (zyrtec)
allahım saatlerdir ağlıyo,az önce memede sakinledide uyudu.
kaç günde düzelir bu ya...
gece yada yarında böyle olursa getirin iğne vuralım dedi kadın
offff biri bitiyor biri başlıyor ya. o kadar sakınıyoruz yinede şu hale bak
uyudu da kendimi buraya zor attım... bu gece de sabah olmaz bize.
ayy evet duymasınlar ama..akıllarına ne geldiyse açmışlar ayollll....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?