2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

melekçim güle güle kullanın canım
zeynepçim geçmiş olsun canım ya yavrum kıyamama bi rahatlıyamadı çocuk ya nazar oluyo valla hep ipeğe...

Canım çok önceleri bize de demişti dr umuz en az haftada iki üç kere nemli pamukla temizlemek gerekiyomuş. Yazmıştım ben topiğe ama sen yoktun o aralar...Normal deömişti.

Bu pamuk olayını bilmiyordum. Ya evet işler yoğun olduğunda giremiyorum. Okulda başımı kaşıyacak vaktim olmuyor belli dönemlerde. Evde de ancak evde yapılması gerekenlerle akşam bitiyor. Bugün Eflal erken uyudu. Bi de bu saatlerde bi iki girdim kimse olmuyor.

sağol cnm burağada geçmiş olsun

iyi geceler bende gece kuşu oldum çıktım iyice gündüz pek vakit bulamıyorum gecede kimse olmuyo napalım sağlık olsun

hımmm, ee normal dediyse dr kafana takma bence.
sen hangi dr a götürüyorsun Eflal'i???

Ben İlk Adımda Cemal Beye götürüyorum. Memnun kaldım. İletişim anlamında süper. Öncekilere kıyasla baya farklıydı. Eflal de onun yanında hiç ağlamıyor. Metroparkdaki doktorun kapısını görünce çığlık çığlığa ağlıyordu. Cemal Beyle iyi anlaşıyorlar.

dün akşam üstü gittik hastaneye: tahlil sonuçları için. ferrum kullanmamana rağmen iyi sonuçlar dedi dr.
ama belki kullanıım diye ferro sanol un şurubunu verdi. damalaya nazaran tadı güzeldir: klay içirirsin dedi. günde 2 kez ne aç ne tok olduğu bi vakit yarım ölçek. (arada bi veririm ben)
d vitamini de aldım sağlık ocağından: düzenli kullanıcam onu.

bide dün göğsünde ve popo kısmında kızarıklıklar görmüştüm. hafif ama önemsemedim. bikaç gün soğuk olunca fazla kalın giydirdim: herhalde ondan oldu diye düşündüm ama artıyor. sabah bi baktım göğüs kısmındaki yayılmış bayağı. görünüm olarak isiliğe benziyor ama değil sanki.
olmadı bugün de aile hekimini ziyaret ederiz.

aklımda başka bişey daha vardı ama unuttum aklıma gelirse yazarım.

Miray uyandı: yatağın içinde attaattaatta diye bağırıyor. güne atta ile başlıyor bu kız. sonumu hiç iyi görmüyorum. :ecrin_bebek:

sevindim dr u sevdiğine. iletişim gerçekten önemli. eski dr a gittiğimizde miray da ağladı son bikaç kontrolde. ama bu dr sevdi. hele muayene ederken dr hn ın bilekliği ile falan oynamak hoşuna gitti. sevdi galiba.

Miray'ın bişeye alerjisi olmuş galiba. Son günlerde farklı bişey yedi mi? Balıktan olmasın?!
Zaten ben internette araştırma yaparken doktorlarla ilgili Cemal beyin çocuklarla arasının çok iyi olduğunu okumuştum. Biz de zaten problem yaşıyorduk Eflal ağlıyor muayene ettirmiyor kendini öbür doktora diye. Ama ne ağlamaktı Hülya ya çocuk nefes alamıyordu ağlamaktan neredeyse. Dersin biyerini koparıyorlar.

günaydın kızlar
istanbulda olanlar delta sağlıkta 5 seans kavitasyon 5 seans power pilate kampanyalı 50 tl fırsatı kaçırmayıp aln

özgenin halısı çok güzel güle güle kullansın
ipekoşa geçmiş olsun nazarlara geldi çocuk bi kurşun falan döktür zeynep
bugünde okullar tatilmiş bende nevayı getirdim yanımda bugün çok takılamayabilirim

Eflal'in sabah ateşi var gibiydi. Nefes alırken burnundan da sesler geliyor. Grip mi ettik ne çocuğu. Anneme bırakıp geldim ama aklım kaldı. Havalar da öyle acaip ki. Sen ne giydiriyorsun Hülya gece yatarken?

Ne tatili? Ben niye burdayım bu gürültü de ne?

kızlar zeyl yulaflı bir tarif yazmıştı ya dün süpeeeerrrdi benim kız yaladı yuttu sevdi valla allah razı olsun
sizlerde yapın kızlar ama bir haftalık olmadı benim yaptığım 1,5 kase çıktı 1 kasesini yedi kalanıda döktüm artık sevmiyom ben her öğünü taze olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…