kızlar fırsat buldum yazıyorum.
ipeğin hafif burun akıntısı ve kırıklığı vardı ya,sabah bahsetmiştim.
öğlen bi başladı ağlamaya tam 1.5 saat boyunca ağladı
çığlık çığlığa,bi yerini kesmişsin gibi.susturamıyorum,herşeyi denedim yok,susmuyor.
attım taksiye acile götürdüm
orta kulak iltihabıymış
ayrıca boğazıda kızarmış hafiften,gribi de varmış.
orta kulak iltihabı üst solunum yolları rahatsızlıklarıyla birlikte görülür çoğu zaman dedi doktor.
antibiyotik verdi (agumentin),ipek çok gazlı olduğundan gazı için bi damla verdi (bibiform)
bir de uykusu için bi ilaç verdi,şu dönemi atlatana kadar kullanın dedi. (zyrtec)
allahım saatlerdir ağlıyo,az önce memede sakinledide uyudu.
kaç günde düzelir bu ya...
gece yada yarında böyle olursa getirin iğne vuralım dedi kadın
offff biri bitiyor biri başlıyor ya. o kadar sakınıyoruz yinede şu hale bak
uyudu da kendimi buraya zor attım... bu gece de sabah olmaz bize.
gözün aydın cnm iyi çıkmış tahlillerinizdün akşam üstü gittik hastaneye: tahlil sonuçları için. ferrum kullanmamana rağmen iyi sonuçlar dedi dr.
ama belki kullanıım diye ferro sanol un şurubunu verdi. damalaya nazaran tadı güzeldir: klay içirirsin dedi. günde 2 kez ne aç ne tok olduğu bi vakit yarım ölçek. (arada bi veririm ben)
d vitamini de aldım sağlık ocağından: düzenli kullanıcam onu.
bide dün göğsünde ve popo kısmında kızarıklıklar görmüştüm. hafif ama önemsemedim. bikaç gün soğuk olunca fazla kalın giydirdim: herhalde ondan oldu diye düşündüm ama artıyor. sabah bi baktım göğüs kısmındaki yayılmış bayağı. görünüm olarak isiliğe benziyor ama değil sanki.
olmadı bugün de aile hekimini ziyaret ederiz.
aklımda başka bişey daha vardı ama unuttumaklıma gelirse yazarım.
Miray uyandı: yatağın içinde attaattaatta diye bağırıyor. güne atta ile başlıyor bu kız. sonumu hiç iyi görmüyorum. :ecrin_bebek:
olumunekankayizsmileGel gel. Günaydınsengözlerimebaksanab
Ne tatili? Ben niye burdayım bu gürültü de ne?
kızlar zeyl yulaflı bir tarif yazmıştı ya dün süpeeeerrrdi benim kız yaladı yuttu sevdi valla allah razı olsun
sizlerde yapın kızlar ama bir haftalık olmadı benim yaptığım 1,5 kase çıktı 1 kasesini yedi kalanıda döktüm artık sevmiyom ben her öğünü taze olsun istiyorum
Eflal'in sabah ateşi var gibiydi. Nefes alırken burnundan da sesler geliyor. Grip mi ettik ne çocuğu. Anneme bırakıp geldim ama aklım kaldı. Havalar da öyle acaip ki. Sen ne giydiriyorsun Hülya gece yatarken?
istanbulun kurtuluşu ya canım bugün o yüzden burdaki okullar tatil
günaydınlar
geçmişe bakimm geliomm
Miray'ın bişeye alerjisi olmuş galiba. Son günlerde farklı bişey yedi mi? Balıktan olmasın?!
Zaten ben internette araştırma yaparken doktorlarla ilgili Cemal beyin çocuklarla arasının çok iyi olduğunu okumuştum. Biz de zaten problem yaşıyorduk Eflal ağlıyor muayene ettirmiyor kendini öbür doktora diye. Ama ne ağlamaktı Hülya ya çocuk nefes alamıyordu ağlamaktan neredeyse. Dersin biyerini koparıyorlar.
günaydın kızlar
istanbulda olanlar delta sağlıkta 5 seans kavitasyon 5 seans power pilate kampanyalı 50 tl fırsatı kaçırmayıp aln
Eflal'in sabah ateşi var gibiydi. Nefes alırken burnundan da sesler geliyor. Grip mi ettik ne çocuğu. Anneme bırakıp geldim ama aklım kaldı. Havalar da öyle acaip ki. Sen ne giydiriyorsun Hülya gece yatarken?
Ne tatili? Ben niye burdayım bu gürültü de ne?
kızlar zeyl yulaflı bir tarif yazmıştı ya dün süpeeeerrrdi benim kız yaladı yuttu sevdi valla allah razı olsun
sizlerde yapın kızlar ama bir haftalık olmadı benim yaptığım 1,5 kase çıktı 1 kasesini yedi kalanıda döktüm artık sevmiyom ben her öğünü taze olsun istiyorum
ya neoluyo ipek e yavrum hep hasta oluyo geçmiş olsun
zeynepçim aynı durum emir kağan dada oldu sabah haif bi ateşi vardı bikaç saat içinde çıldırdı hemen götrdüm kulak iltihabı dedi hiç susmuyodu ama doktor iki iğneyi karıştırıp hemen vurdurdu ogünün akşamı iyi oldu yavrum iğnesiz olmuyo
gözün aydın cnm iyi çıkmış tahlilleriniz
yediği bişiy alerjimi yaptı acaba inş. geçerr
atta diosa kız götür çocuğu attalara :)) annesi
olumunekankayizsmile
anlamıyorum ben biz bu çocuklar okadar dikkat ediyoruz gene hastalar
ben adliyeye gidip gelirken roman bi kadın dileniyo yanında bebği 6 7 aylık felandır kadın koca gün orda duruyo oda kucağında ortada emziriyo biberonu artık siyahlamış leş gibi ama bebkte bişiy oyk yanakları kırmızı kırmızı
Way.. Süpermiş. Aslında İstanbul2un kurtuluşu çok önemli. Keşke hep beraber kutlasaydık.:içelim:
anlamıyorum ben biz bu çocuklar okadar dikkat ediyoruz gene hastalar
ben adliyeye gidip gelirken roman bi kadın dileniyo yanında bebği 6 7 aylık felandır kadın koca gün orda duruyo oda kucağında ortada emziriyo biberonu artık siyahlamış leş gibi ama bebkte bişiy oyk yanakları kırmızı kırmızı
2 bardak süt yada suNasıldı tarif? Şimdi geçmişi taramayayım.
günaydın kızlar......
Günaydın herkese...
Biz de tatiliz bugün. Yaşasınnnnn
günaydın hanımlar çok hastayım çok işe nasıl geldim nasıl yatakdan kalkdım bir bilseniz ufff işyerınde herkes hasta 1 kişi hasta olunca herkes hastalanıyor ne yapcaz bakalım Çınarda yenı ıyılesıyordu eyvahedigeldismile
Kızlar birazdan biz dr a gideceğiz. Bakalım neler diyecek Dr amca.. Bu arada Esra da ben de aynı anda nezle olduk. Burnu akıyo kızımın.
Geçmiş olsun canım. Rapor alamaz mısın herkesin hasta olduğu zamanlarda? Özelde mi çalışıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?