2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ya neoluyo ipek e yavrum hep hasta oluyo geçmiş olsun
zeynepçim aynı durum emir kağan dada oldu sabah haif bi ateşi vardı bikaç saat içinde çıldırdı hemen götrdüm kulak iltihabı dedi hiç susmuyodu ama doktor iki iğneyi karıştırıp hemen vurdurdu ogünün akşamı iyi oldu yavrum iğnesiz olmuyo

gözün aydın cnm iyi çıkmış tahlilleriniz
yediği bişiy alerjimi yaptı acaba inş. geçerr

atta diosa kız götür çocuğu attalara :)) annesi

Gel gel. Günaydınsengözlerimebaksanab
olumunekankayizsmile

Nasıldı tarif? Şimdi geçmişi taramayayım.

Eflal'in sabah ateşi var gibiydi. Nefes alırken burnundan da sesler geliyor. Grip mi ettik ne çocuğu. Anneme bırakıp geldim ama aklım kaldı. Havalar da öyle acaip ki. Sen ne giydiriyorsun Hülya gece yatarken?

anlamıyorum ben biz bu çocuklar okadar dikkat ediyoruz gene hastalar
ben adliyeye gidip gelirken roman bi kadın dileniyo yanında bebği 6 7 aylık felandır kadın koca gün orda duruyo oda kucağında ortada emziriyo biberonu artık siyahlamış leş gibi ama bebkte bişiy oyk yanakları kırmızı kırmızı

günaydınlar

geçmişe bakimm geliomm

günaydın canım. hoşgeldin.

bilmiyorum ki. balık yedirmedim ki daha. bugün verecektim daha. değişik 1 tek şey yedi o da ıspanak. ama inş değildir. çok üzülürüm ıspanakla bi sorunu olursa. takip edelim bakalım, ne olacak.

aşı falan yapıldıysa eski dr da yada çocuk tipini beğenmedi belki... ohh iyi etmişsiniz değiştirmekle. çocukların hizlerine çok güveniyorum benn. vardır kuşumun bi bildiği.

günaydın kızlar
istanbulda olanlar delta sağlıkta 5 seans kavitasyon 5 seans power pilate kampanyalı 50 tl fırsatı kaçırmayıp aln

hoşgeldin canım. günaydınnn.

Eflal'in sabah ateşi var gibiydi. Nefes alırken burnundan da sesler geliyor. Grip mi ettik ne çocuğu. Anneme bırakıp geldim ama aklım kaldı. Havalar da öyle acaip ki. Sen ne giydiriyorsun Hülya gece yatarken?

ayy evet yaa ben de ne giydireceğimi şaşırıyorum. ince pijama giydirmeye başladım. ama bizimki yangın ayşe gece zırt pırt uyandı. üstüne yarım kollu bişey giydiriyorum. altta da pijama altı.
hava iyice serinledi ama artık: sabaha karşı soğuk oluyor. bu geceden itibaren pijama tk giydiririm. tabi içnde de askılı bi alttan çıtçıtlı bady.

Ne tatili? Ben niye burdayım bu gürültü de ne?

ayy canım benim. neyse inş adananın kurtuluşu da hafta içine geliyordur. (senin için baktım: çarşambaya geliyor. şunun şurasında ocak ayına ne kaldı. kaydirigubbakcemile3 )

yulaf alayım ben de denicem. tarifi yazmadım ama daha...

sağol bacım. geçiyor gibi aslında, ne olduğunu anlamaya çalışıyorum.

bağışıklık sistemleri mikrop göre göre çabuk gelişiyor onların. he yaa hiç de hasta olmuyorlar.

Way.. Süpermiş. Aslında İstanbul2un kurtuluşu çok önemli. Keşke hep beraber kutlasaydık.:içelim:

biz de burdan kutlarız. :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

O çocuğu yıkar paklarsan hasta olur herhalde. Bünyesi kaldırmaz. Genetik bu. Sen bütün gün orda öyle dursan sen de hasta olursun. Bebeklerimiz de bizim gibi. Dünya şampiyonu iki yüzücü evlenmiş. Herkes demniş süper yüzücü bi çocuk doğdu çocuklarını doğduğunda. Bunlar da sonra çocuğu buzlu suya sokmuşlar. Bazı yerlerde doğunca buzlu karlı suya sokulurmuş çocuklar ki hasta olmazlarmış. Bunların çocuğu ölmüş. Neden böyle opldu demişler yüzücüler halka. Onlar da siz buzlu suya sokulmadınız ki demişler.

anneanneye misafir geliyormuş: bizi de çağırdı.
benim kuzu anladı galiba: atta deyip duruyor. gidelim bariii kaydirigubbakcemile3

Nasıldı tarif? Şimdi geçmişi taramayayım.
2 bardak süt yada su
2 yk yulaf unu
2 yk tam buğday unu kuru meyva hepsini pişiriyorsun

ben süt vermediğim için çeyrek bardak süt gri kalanınıda kuru kayısıyı önce haşladım sonra onun suyunu ilave ettim en sonda blendırdan geçirdim unda vitaminli mineralli tam buğday unu var sinangilin ondan kullandım yulaf unuda yulaf ezmeli ay çekirdekli olandsan kullandım

günaydın hanımlar çok hastayım çok işe nasıl geldim nasıl yatakdan kalkdım bir bilseniz ufff işyerınde herkes hasta 1 kişi hasta olunca herkes hastalanıyor ne yapcaz bakalım Çınarda yenı ıyılesıyordu eyvahedigeldismile

Kızlar birazdan biz dr a gideceğiz. Bakalım neler diyecek Dr amca.. Bu arada Esra da ben de aynı anda nezle olduk. Burnu akıyo kızımın.

Geçmiş olsun canım. Rapor alamaz mısın herkesin hasta olduğu zamanlarda? Özelde mi çalışıyorsun?

günaydın..
dün internet bağlatımız yoktu.bi sorun varmış giremedim.biz dün kan verdik eşimle ordan defne iyi degl gibi dedim eşime ilerlemeden şu doktora bi götürelim dedim.adamda tam boşmuş.hemen aldı bizi.muayene ettiki malesef grip başlangıcıymış.ama ateşi falan yok şükür.kötüde degil.çok işkapsız dün ne yedi anlamadım.neyse ilacını izsinde o yeter şimdilik.ama akşam yatmadan kustu.sanırım mide doluydu.bide uyutmak için emzireyim dedim.kaldıramadı.şurup içiriyorum.keyfi yerinde ama çok sık hapşuruyo arka arkaya 5 -6 kez oluyo.tatile kadar inşallah düzelir.
öglende kadın dogumcuya gidecegim.adet söktürücü vererse taşınalım öyle içecegim şimdi eziyet etmeyeyim durduk yere kendime.
burcu kız bende sevme hastane olayını zaten erteleye erteleye bu vakte kaldık işte.gder ayak muayane bari olalım dedk.
hülyacım(hulen) mirayın kan degermeri çok güzel maşallahh..

Kızlar birazdan biz dr a gideceğiz. Bakalım neler diyecek Dr amca.. Bu arada Esra da ben de aynı anda nezle olduk. Burnu akıyo kızımın.

gecmıs olsun canım bır an once duzelırsınız ıkınızde ınsallah bızde once cınar oldu sımdı tam duzelırken ben oldum nasıl korıcam sımdı cınarı ufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…