günaydın hanımlar çok hastayım çok işe nasıl geldim nasıl yatakdan kalkdım bir bilseniz ufff işyerınde herkes hasta 1 kişi hasta olunca herkes hastalanıyor ne yapcaz bakalım Çınarda yenı ıyılesıyordu eyvahedigeldismile
özel olunca hersey ıstedıgın gıbı olmuyor malesef canım hasta da olsak gelıyoruz ıste
Kızlar birazdan biz dr a gideceğiz. Bakalım neler diyecek Dr amca.. Bu arada Esra da ben de aynı anda nezle olduk. Burnu akıyo kızımın.
hasta olan uzularr,çok geçmiş olsun..
damadım burak,esra.ipek.çınar.zeynep,buak,eflal hepsini teyzesi tek etek öpsün..kızlar kaçırdıgım varsa kusura bakmayınn.
meleksen canım hayırlı olsun özge hanımın halısı.çok güzell.hayırlısıyla evinize geçersiniz inşallah..
Bak bu kötü işte. Grip aşısı falan olsan işe yarar mı acaba? Gerçi bana pek faydası olmamıştı ama belki bünyeden bünyeye değişiyordur.
Emzirirken aşı olunabiliyo mu kiCADIARZU
Özlemcim, Selmacım size de geçmiş olsun... Tez zamanda atlatırsını< inşallah.
Sağol Ayşegülcüm ben de senin meleklerini öpüyorum gıdıktan
Toptan hastayız ama. Bulaşmasın sonra sana iş zamanı.
canım bana geçen yıl çok faydası oldu.grip oldum ama agır olmadın ayakta geçirdim şkür.bugün zeyneple ben grip aşısı olacagız.hasta olmadan vurunsak iyi olacak.doktorda bugün gelin yapalım dedi.defne çok küçük o olmayacak ama zeyno ve ben igne olacağız.emzirmeye bi sakıncası yoktur kız.ben hamileyken bie aşı oldum.
günaydın..
dün internet bağlatımız yoktu.bi sorun varmış giremedim.biz dün kan verdik eşimle ordan defne iyi degl gibi dedim eşime ilerlemeden şu doktora bi götürelim dedim.adamda tam boşmuş.hemen aldı bizi.muayene ettiki malesef grip başlangıcıymış.ama ateşi falan yok şükür.kötüde degil.çok işkapsız dün ne yedi anlamadım.neyse ilacını izsinde o yeter şimdilik.ama akşam yatmadan kustu.sanırım mide doluydu.bide uyutmak için emzireyim dedim.kaldıramadı.şurup içiriyorum.keyfi yerinde ama çok sık hapşuruyo arka arkaya 5 -6 kez oluyo.tatile kadar inşallah düzelir.
öglende kadın dogumcuya gidecegim.adet söktürücü vererse taşınalım öyle içecegim şimdi eziyet etmeyeyim durduk yere kendime.
burcu kız bende sevme hastane olayını zaten erteleye erteleye bu vakte kaldık işte.gder ayak muayane bari olalım dedk.
hülyacım(hulen) mirayın kan degermeri çok güzel maşallahh..
Zeyno çok tatlıydı maşallah. Faydasını görüyorsanız ne güzel.
hasta olan uzularr,çok geçmiş olsun..
damadım burak,esra.ipek.çınar.zeynep,buak,eflal hepsini teyzesi tek etek öpsün..kızlar kaçırdıgım varsa kusura bakmayınn.
meleksen canım hayırlı olsun özge hanımın halısı.çok güzell.hayırlısıyla evinize geçersiniz inşallah..
geçmiş olsun ayşegülcüm grip mevsimindeyiz hastalıklar başladı allah yardımcımız olsun,
adet söktürücü kullanmıştım bende hap bittikten bir hafta sonra falan adet olmuştum canım.....
Günaydın kızlar herkese
Ay herkes mi hasta ya analı-bebikli:bbo:Geçmiş olsun tüm hasta bebişlere tez zamanda iyileşin inşallah
Afiyet olsun Revna'ya yeesin de büyüsünopuyorumnanaktan
Kızlar taze yapınca muz koyun derim ben.Dün uslu bi çocuk olduğu için akşam ödül verdim Toprak'a.Muz-cevizle yaptım yine.Çıldırıyo içerken mamayı
Günaydın kızlar herkese
Ay herkes mi hasta ya analı-bebikli:bbo:Geçmiş olsun tüm hasta bebişlere tez zamanda iyileşin inşallah
Afiyet olsun Revna'ya yeesin de büyüsünopuyorumnanaktan
Kızlar taze yapınca muz koyun derim ben.Dün uslu bi çocuk olduğu için akşam ödül verdim Toprak'a.Muz-cevizle yaptım yine.Çıldırıyo içerken mamayı
aYŞEGÜL GEÇMİŞ OLSUN DEFNEYE BEBEKLERİN HEPSİ GRİP OLMAYA BAŞLADI BİZİM NEVDA DÜN AKŞAM AKSIRIP TIKSIRMAYA BAŞLADI HEMEN BAŞLADIM İLACA KARDEŞİNİDE ÖPME KIZIM DEDİM AMA DUR BAKALIM ŞİMDİ BAŞIMIN ETİNİ YİYİOR BENİDE CİCİANNEME GÖTÜR DİYO
Özlemcim, Selmacım size de geçmiş olsun... Tez zamanda atlatırsını< inşallah.
Sağol Ayşegülcüm ben de senin meleklerini öpüyorum gıdıktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?