güle güle oturun inşallah sende arayı açıp unutturma kendini artık her daim katılmeraba güzel annişleeer
nasılsınız bakalımm
beni hiç soran olmadı dimi(((
oğluşumudamu mrk etmediniz((( aşkolsun küstük sizeee
neyse bn 2 haftadır yoktum...ev taşıdık bebekle çok zormuş ya
hiç durmuyo sıpa annem babam kimse yok
bi iki arkadaş yardım etti sağolsun daha anca yerleşdim sayılır...
netide yenii bağladık daha
herkez iyimi hasta falan yoktur inş.
bizimde şu sıralar çok gazımız oluyo
ek gıdalardan sanırım
tüm bebişleri öpüyorum kokulu kokuluuu
günaydın kızlar.
salı günü burağı doktora götürdüm kustuğu için. doktor bu ara salgın var, serum takmamız lazım dedi. şaşırdım kaldım. neysee yatışını yaptık, ama hemşireler bi türlü damar yolunu bulamadılar. serum takılamadı, 4 yerini deldier yavrumun..doktor da artık fitil verdi kusmaması için. kusma ile birlikte ishal ve ateş de başladı..kan ve kaka tahlili verdik. kakasında da kanında da mikrop çıktışimdi ilaç kullanıyoruz. önceki gece hiç uyumadık, çok ateşliydi, ateş düşürücü, fitil fayda etmedi..yarım saate bir yükseldi ateşi..banyo falan yaptırdık..zaten ben de hastaydım, gece de uyumayınca çookk halsiz kaldım, dün işe gelmedim, burağa bakmış oldum..biraz daha iyi bugün..
ilaçlarını çookk zor içiyor her zamanki gibi.. çaktırmadan vereyim diyorum ama imkanı yok anlıyor. yoğurdun ardına aynı tip kaşıkla veriyorum yine anlıyor içmiyor ilaçını.. biz de mecburen ağzını tutup veriyoruz, öyle olunca da kusuyo ilacı
şimdi ben biraz daha iyiyim ama eşim çok fena haasta oldu, o da gece uyumadan, dinlenmeden işe gitti..akşamına hasta oldu..ailecek hastayız yanii..burak iyi olsun da biz önemli değiliz artık. biz de antibiyotiğe başladık mecburen. değil yatıp dinlenmek, burak yüzünden oturamıyorum bile..
bizde böyle, geçmiş çok fazla, umarım önemli bişey yoktur..
böyle işte, dün gece fazla ateşi yoktu,sabah da keyfi fena değildi, ama çokk az yemek yiyor bu ara..
çok geçmiş olsun hemen iyileşsin inşallah aklınızda olsun kızlar bebeklerinizin kan almasında ve serum takılmasında mutlaka bebek yoğun bakım hemşiresi isteyiğngünaydın kızlar.
salı günü burağı doktora götürdüm kustuğu için. doktor bu ara salgın var, serum takmamız lazım dedi. şaşırdım kaldım. neysee yatışını yaptık, ama hemşireler bi türlü damar yolunu bulamadılar. serum takılamadı, 4 yerini deldier yavrumun..doktor da artık fitil verdi kusmaması için. kusma ile birlikte ishal ve ateş de başladı..kan ve kaka tahlili verdik. kakasında da kanında da mikrop çıktışimdi ilaç kullanıyoruz. önceki gece hiç uyumadık, çok ateşliydi, ateş düşürücü, fitil fayda etmedi..yarım saate bir yükseldi ateşi..banyo falan yaptırdık..zaten ben de hastaydım, gece de uyumayınca çookk halsiz kaldım, dün işe gelmedim, burağa bakmış oldum..biraz daha iyi bugün..
ilaçlarını çookk zor içiyor her zamanki gibi.. çaktırmadan vereyim diyorum ama imkanı yok anlıyor. yoğurdun ardına aynı tip kaşıkla veriyorum yine anlıyor içmiyor ilaçını.. biz de mecburen ağzını tutup veriyoruz, öyle olunca da kusuyo ilacı
şimdi ben biraz daha iyiyim ama eşim çok fena haasta oldu, o da gece uyumadan, dinlenmeden işe gitti..akşamına hasta oldu..ailecek hastayız yanii..burak iyi olsun da biz önemli değiliz artık. biz de antibiyotiğe başladık mecburen. değil yatıp dinlenmek, burak yüzünden oturamıyorum bile..
bizde böyle, geçmiş çok fazla, umarım önemli bişey yoktur..
böyle işte, dün gece fazla ateşi yoktu,sabah da keyfi fena değildi, ama çokk az yemek yiyor bu ara..
Günaydın. Eflal ciddi ciddi grip oldu. Resmen burnu akıyor.
kızlar bisey aklıma geldi. bu hasta olan bebekler rota virüs aşısı olmuşmuydu.
günaydın.
yorgunumm..defne hasta oldugundan bu yana benle yatıyo çünkü çok kalkıyo yoruluyorum yanıma alıp yatıyoruz.ee oda bi oraya dönüyo bi buraya nerdeyse yataktan beni atacak.öyle dar yer kalıyo bana kendi ohh koca yeri küçücük poposoyla kaplıyo.bende ses etmiyorum o uyusun diye bugün nerdeyse hiç dönmeden uyudum.belim agrıyo.
emeklemesine bi yandan çok seviniyorum ama nerde boş ver var nerde halı yok hep oraya gidiyo.ben alıp halıya koyuyorum o seramiklerin üstünde.haa bide çorap takıntımızvar hep çıkarıyo .yine ben giydiriyorum o çıkarıyo.hatta yatarkan bile.bi uyanıyorum ayakta çorap yokk.üstündeki battaniyeyi atmış.neyse çorapı takmayayım uyanır diyorum üstüne battaniyeyi örtüyorum çok güzel uyuyan kız pat diye uyanıyo.üstünede bişey istemiyo.amma zor oldu işlerr..bizide sanırım anca uyku tumulu paklayacak.çocuk sinir oluyo üstüne bişey örttümmü.(
bugün maalesef zeynepte grip uyandı.bogazlara bi baktım kırmızı hali almış.maalesef hemen ilaca başladık ama off defneninki geçmik üzre ama zeynep başladı.bende yorgunum.bunların ankasından sanki bende olacagım gibi.ıhlamur asla icmiyo zeynep.deniyorum resmen kusacagım diye lavaboya zor atıp çıkarıyo ıhlamuru.bende portakal allacagım bugün içsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?