- 4 Haziran 2009
- 12.117
- 1.133
- 223
selam canlarım hasta bebeişlere geçmişlş olsun
ebrucum çok geçmiş olsun inşallah eşinin mühim bişiye yoktur
havacım maşallah esrama
bizde doktordaydık teyzeleri paşam 8200 gr 715 cm emn hiç prematüre bebeğe benzemiyon diyo sırtını dinliyo durmuyo çok hareketli dedi....ellerine sağlık çok güzel bakmışın dedi doktorçok sevindim ferroyu 8, damla veriyodum10 çıkardı multitabsa devam ay çıkarken hadi doktor teyzeye bay bay de dedim benimki bay bay dedi doktor babası ben şok olduk zaten akşamdan beri motora takmış baba baba baba gel aslında 9 aylık bebeğe göree az ama doğum kilosuna göre çok iyi ve zaten 9 değil 7 aylık sayıyolar...
arasın yüzünde yoğurt yeyeince alerji oluyodu cildiyeye yolladı egzama dedi 2 tane merhem verdi...bide solunum alerji testi yapılacak haftaya inşalalh ii çıkar...
Ay kızlar ya Esra uyudu. Ben de uyuyayım ne dedim kociş aradı uyandırdı. Bİ de kötü haber verdi üstüne. Haftaya Fransa ya gidiyomuş...Fuar varmış off ya
maşallh kuşumaa..bencede hiç benzemiyo.o ço büyüdü artık annesi.
meraba güzel annişleeer
nasılsınız bakalımm
beni hiç soran olmadı dimi(((
oğluşumudamu mrk etmediniz((( aşkolsun küstük sizeee
neyse bn 2 haftadır yoktum...ev taşıdık bebekle çok zormuş ya
hiç durmuyo sıpa annem babam kimse yok
bi iki arkadaş yardım etti sağolsun daha anca yerleşdim sayılır...
netide yenii bağladık daha
herkez iyimi hasta falan yoktur inş.
bizimde şu sıralar çok gazımız oluyo
ek gıdalardan sanırım
tüm bebişleri öpüyorum kokulu kokuluuu
hiç merak etmezmiyiz kızz.eviniz hayırlı olsun.güle güle ağız tadıyla oturun inşallah.
günaydın kızlar,
herkese harika bir gün diliyorum.
bugün benim oğlum gelecek oglen. babasının işi var 2-3 saatligine bana bırakıcak. :)))
hadi bakalım annenin iş yerini görecek ölemiii..
kızlar ben dün kıymalı tarhana yaptım Doruk için. bugün yicek bakalım sevecekmi.
2 tane chery domates soydum kabuklarını, 1 tane arpacık soganı biraz dogradım attım. zeytin yagıyla biraz kavurdum. kıymayıda attım içine. sonra yarım su bardağı sıcak su koydum. onun içinede ıslattığım tarhanayı atıp kaynattım. pişincede blendir yaptım hepsini. insallah sever paşa. sebze corbasına iyice alıştı artık.
hadi bakılım afiyet olsunn..
Günaydın. Eflal ciddi ciddi grip oldu. Resmen burnu akıyor.
canımmmm gemiş olsun kuzumaaa..ya bütün bebeler hasta
günaydın kızlar.
salı günü burağı doktora götürdüm kustuğu için. doktor bu ara salgın var, serum takmamız lazım dedi. şaşırdım kaldım. neysee yatışını yaptık, ama hemşireler bi türlü damar yolunu bulamadılar. serum takılamadı, 4 yerini deldier yavrumun..doktor da artık fitil verdi kusmaması için. kusma ile birlikte ishal ve ateş de başladı..kan ve kaka tahlili verdik. kakasında da kanında da mikrop çıktışimdi ilaç kullanıyoruz. önceki gece hiç uyumadık, çok ateşliydi, ateş düşürücü, fitil fayda etmedi..yarım saate bir yükseldi ateşi..banyo falan yaptırdık..zaten ben de hastaydım, gece de uyumayınca çookk halsiz kaldım, dün işe gelmedim, burağa bakmış oldum..biraz daha iyi bugün..
ilaçlarını çookk zor içiyor her zamanki gibi.. çaktırmadan vereyim diyorum ama imkanı yok anlıyor. yoğurdun ardına aynı tip kaşıkla veriyorum yine anlıyor içmiyor ilaçını.. biz de mecburen ağzını tutup veriyoruz, öyle olunca da kusuyo ilacı
şimdi ben biraz daha iyiyim ama eşim çok fena haasta oldu, o da gece uyumadan, dinlenmeden işe gitti..akşamına hasta oldu..ailecek hastayız yanii..burak iyi olsun da biz önemli değiliz artık. biz de antibiyotiğe başladık mecburen. değil yatıp dinlenmek, burak yüzünden oturamıyorum bile..
bizde böyle, geçmiş çok fazla, umarım önemli bişey yoktur..
böyle işte, dün gece fazla ateşi yoktu,sabah da keyfi fena değildi, ama çokk az yemek yiyor bu ara..
ayy kuzum benimm..çok çok geçmiş olsun hülyacım.azı ilaçlar feci kokuyo hüylacım haklılar.ben bazen tatlı şu hazır mamalar varya onu yapıp içine katırdan ilaçları zeynepte öyle dene barii..
kızlar bisey aklıma geldi. bu hasta olan bebekler rota virüs aşısı olmuşmuydu.
benimkide oldu rota. ama o ishal ilacı zeyno..bizde ishal olduk ama yogun olmadı ayakta yani keyfi yerindeydi ishal oldugunda kolay atlattık şükür..benceaşının faydasını gfördük..
aysegul acilen kulotlu coraba gec. cok soguk havalarda corapla yatır bisey olmaz bence. ayakları hemen buz gibi oluyor kuzuların
ya ben zeynebi bile hiç kilotlu çorahla yatırmadım gece.rahat etsinler.bide alışmasın diye.gündüzde halıyla burası daha sıcak.ama gece soguk.kapıları kapattımmı yidi oluyo ama.bilmiorumki bi deneyeyim bugün kilotlu çorap en azından hastalık gecene kadar yapayım.teşekkürler..
Geçmiş olsun Zeynep'e de. Yeni taşınacağınız yeri eşya girmeden parke yaptırın bari. Seramik gibi olmaz en azından.
yaa gülşap evde ne kadar kalacagımız bile belli degil.benim eşim yaptırmaz sanırımm