2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Ay kızlar ya Esra uyudu. Ben de uyuyayım ne dedim kociş aradı uyandırdı. Bİ de kötü haber verdi üstüne. Haftaya Fransa ya gidiyomuş...Fuar varmış off ya

maşallh kuşumaa..bencede hiç benzemiyo.o ço büyüdü artık annesi.

hiç merak etmezmiyiz kızz.eviniz hayırlı olsun.güle güle ağız tadıyla oturun inşallah.

günaydın kızlar,

herkese harika bir gün diliyorum.

bugün benim oğlum gelecek oglen. babasının işi var 2-3 saatligine bana bırakıcak. :)))

hadi bakalım annenin iş yerini görecek ölemiii..

hadi bakılım afiyet olsunn..

Günaydın. Eflal ciddi ciddi grip oldu. Resmen burnu akıyor.

canımmmm gemiş olsun kuzumaaa..ya bütün bebeler hasta( daha kışa bilem girmedikk..vah bizee..

ayy kuzum benimm..çok çok geçmiş olsun hülyacım.azı ilaçlar feci kokuyo hüylacım haklılar.ben bazen tatlı şu hazır mamalar varya onu yapıp içine katırdan ilaçları zeynepte öyle dene barii..

kızlar bisey aklıma geldi. bu hasta olan bebekler rota virüs aşısı olmuşmuydu.

benimkide oldu rota. ama o ishal ilacı zeyno..bizde ishal olduk ama yogun olmadı ayakta yani keyfi yerindeydi ishal oldugunda kolay atlattık şükür..benceaşının faydasını gfördük..

aysegul acilen kulotlu coraba gec. cok soguk havalarda corapla yatır bisey olmaz bence. ayakları hemen buz gibi oluyor kuzuların

ya ben zeynebi bile hiç kilotlu çorahla yatırmadım gece.rahat etsinler.bide alışmasın diye.gündüzde halıyla burası daha sıcak.ama gece soguk.kapıları kapattımmı yidi oluyo ama.bilmiorumki bi deneyeyim bugün kilotlu çorap en azından hastalık gecene kadar yapayım.teşekkürler..

Geçmiş olsun Zeynep'e de. Yeni taşınacağınız yeri eşya girmeden parke yaptırın bari. Seramik gibi olmaz en azından.

yaa gülşap evde ne kadar kalacagımız bile belli degil.benim eşim yaptırmaz sanırımm(( bakalım nasıl bi ev olacak belk iparkedir..

günaydın kızlar hasta bebişlere geçmiş olsun hülyacım ve ayşegülcüm sizlerede
kızlar ben derini uyku tulumuyla yatırıyorum çokda rahat ayşegül bencede kilotlu çoraba geç cnm benim
derinde ishal gibi biraz katı ve sıvı karışık yapıyo tam ishal değil bende doktora götürsemmi acaba ama çok yoğun olmadığı için geçer bugün belki

kızlar ya ceviz nekadar veriyorsunuz ben ceviz fındık çektimincecik her sabah kahvaltısna katsam bi çay kaşığı olurmu

serapçım günaydın tatlım
derinin ishali normal sanırım emir kağan bi ishaldi günde nerdeyse 15 bez değiştiriyoduk yani gerne bişiy çıkmadı reflor ver di doktor

zeynep kustu( ..bugün yogunum anlaşılan.uzanıyo şimdi.defneyide uyuttum.ben yemek yapayım hemen.off hiç otele gidesim yokk.böyle gidilmezkii.hiç keyifli olmayacak.konuşacagım öğle eşimle.gitmek istemiyorum.cok canım sıkkın( hadi kaçar ben..
defne uyansın kilotlu çorabıda giyderecegim.teşekkürler..

Adana çok gıcık bu anlamda. Hala kısa kollu giyiyoruz. Gece ayatrken sıcak sabaha karşı serinler gibi. Çok giydirsen terliyor az giydirsen üşüyor. Acaip yani. Uyku tulumu için çok erken. Üzerimizi her bebek gibi açıyoruz.

günaydın kızlar...
burak,derin,defne ve ablası zeyno,daha hasta kuzucuk varsa hepsine geçmiş olsun...

hilalcim özledik seni özlemezmiyiz,nur canım senide özledik. bi an önce düzeninizi oturtunda katılın aramıza...

zeynep rota aşısını sormuşsun biz yaptırdık ona rağmen geçen ay 2 hafta ishaldi ipek. bide yaptırmasak nolurdu acaba...

burak defne zeyno eflal derin hepinize geçmiş olsun kuzularım benm yaaa...

burak hala öksürüyo..uyuyamıyo öksürmekten...

tekrarmı götrsem acaba...

içeri alırız dedi ya ufff çok korkuyorum ondan...

utkuda rezil olur çocuk anmler burda değil abimlerdeler...

cnm geçmiş olsun ya

kızlar hasta bebişlerimize çok geçmiş olsun hemen atlatırlar inş.
bizde ailecek hapşırık burun çekmek başladık hayır olsun inş.
ama hiç bi kışta grip olmadan geçirmedimki ben bebişlerde bizde mutlaka girip olucaz inş. birkere olur bidaha hiç olmaz gerçi hiç olmasın da ama olmuyo mutlaka bulaıyo işte

ya zeynep bende onu dicektim işte. rotavirüsü olan bebekler daha cok ishal oluyor sanki..... biz yaptırmadık Doruk hic ishal olmadı daha. rotayla bebeklere o mikrop veriliyor sonucta. ne bilim kendimce bir tespit sadece. yanılıyorda olabilirim.

sağol canım...
evet bende bi ilkbaharda bide sonbaharda çok ağır grip olurum...
ama işte insan dayanamıyo bebişlere...
bronşitten şüpheleniyorum ben burak ta...
hırlıyo öksürüyo ilaçlar fayda etmedi....

yapılmazsa daha kötü bence zeynepcim doktorla konuşmuştuk biz yapılmayanlarda daha sorunlarla karşılaşıyoruz demişti

olabilir canım doğru söylüyorsun...
bizde yaptırmadık maşallah hiç isal olmadı bir yaz...
aman diym burda ne desem aksi oluyo 1gün sonra...

gunaydın kızlae nasılsınız
hasta olan bebebıslere acıl sıfalar havalar bozuldu tum bebekler basladı hastalanmaya allah acıl sıfalar versın kızlar hasta olan bebeklerı annelere

aksm uyudu ozge her yarım sat uyanıyo aglayıp esımle yandık dedık bu gece neyse yıne az sut yaptım ıcırdım sonra gece kalktı tek sabahta 6 da ayaktaydı ozge hanım sımdı uyuyo bende kahvaltı ederken sıze baktım bızde olmadık zeynep rota veya ne asısıysa allaha sukur ozgede hasta olmadı pek oyle agır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…