burak defne zeyno eflal derin hepinize geçmiş olsun kuzularım benm yaaa...
burak hala öksürüyo..uyuyamıyo öksürmekten...
tekrarmı götrsem acaba...
içeri alırız dedi ya ufff çok korkuyorum ondan...
utkuda rezil olur çocuk anmler burda değil abimlerdeler...
kızlar bebişlere mont aldınızmı bende bugün bakıcam kızıma ama astronotlardanmı alsam yoksa tek mont mu alsam bütün olanlar daha iyi sanki
kızlar bebişlere mont aldınızmı bende bugün bakıcam kızıma ama astronotlardanmı alsam yoksa tek mont mu alsam bütün olanlar daha iyi sanki
aldım canım normal mont aldım ben.kızlar bebişlere mont aldınızmı bende bugün bakıcam kızıma ama astronotlardanmı alsam yoksa tek mont mu alsam bütün olanlar daha iyi sanki
gorusuruzzzslm kızlar
ooff kıyamam yaa HÜLYA cım çok geçmiş olsun ailecek...BURAK ıma allah acil şifa versin çok üzüldüm o hemşireler kurban olsun onun minik ellerine..
EFLAL,DEFNE,ZEYNO sizlerede geçmişler olsun allah acil şifalar versin kuzularıma inş...
bizde şimdi doktora gidiyoruz rutin kontrol var boyu kilosu falan bide kafama takılan bi kaç soruyu sorcam,demir damlasını değitircem..vs..
gelince yazarım öptümm
sibelcim eğer o şekilde daha hızlı iyileşicekse götür bence doktora ya. böyle 1 haftadır öksürüyo yavrum daha kötüama utku var o nolucak. annenleri çağırsan gelmezlermi?
zeynep bilmem bak onu hiç düşünmedim... ama bizim doktorda yaptırılmazsa ishal daha ağır geçer demişti.
melek senin özgede arsızlığı ele almış,ebrunun kızı duru gibi. bi dertleri yokken kalkmakta ne oluyor anlamıyorum ki ben. yaramazlık olsun işte
zeynep annmler gelirde burda değiller..onlarda dün abimlere gittiler elbistana..
gelde diyemem senede bir gidiyorlar zaten...
götüreyim yine dr a iğne versin artık napalım...
bize hediye gelmişti...normal mont çıkarıp bakıcam gelirse giydirrim..yoksa astronot düşünüyorum bende...kızlar bebişlere mont aldınızmı bende bugün bakıcam kızıma ama astronotlardanmı alsam yoksa tek mont mu alsam bütün olanlar daha iyi sanki
kızlar burcu 2 gundur yok haberı olan var mı?
reyhan da yok ne zamandır?
bi arkadaşından falan yardım istesen...
keşke aynı şehirlerde olsak valla ben bakardım utku ya.
böyle çöpsüz üzüm gibi kalakalmak nedir çok iyi bildiğimden bazen diyorum keşke şöyle yakın olsaydık hep birbirimize... koşar gelirdim vallahi.
sağol canım düşünmen bile yeterli valla...
şimdi eşime desem annmler gelsin burda baksın der okula gidiyo diye...
bende onu istemem gelmesini yani...
annmlerde tam ters zamanda yoklar ya...
yoksa bakardı gelirdi buraya...
günaydın kızlar.
salı günü burağı doktora götürdüm kustuğu için. doktor bu ara salgın var, serum takmamız lazım dedi. şaşırdım kaldım. neysee yatışını yaptık, ama hemşireler bi türlü damar yolunu bulamadılar. serum takılamadı, 4 yerini deldier yavrumun..doktor da artık fitil verdi kusmaması için. kusma ile birlikte ishal ve ateş de başladı..kan ve kaka tahlili verdik. kakasında da kanında da mikrop çıktışimdi ilaç kullanıyoruz. önceki gece hiç uyumadık, çok ateşliydi, ateş düşürücü, fitil fayda etmedi..yarım saate bir yükseldi ateşi..banyo falan yaptırdık..zaten ben de hastaydım, gece de uyumayınca çookk halsiz kaldım, dün işe gelmedim, burağa bakmış oldum..biraz daha iyi bugün..
ilaçlarını çookk zor içiyor her zamanki gibi.. çaktırmadan vereyim diyorum ama imkanı yok anlıyor. yoğurdun ardına aynı tip kaşıkla veriyorum yine anlıyor içmiyor ilaçını.. biz de mecburen ağzını tutup veriyoruz, öyle olunca da kusuyo ilacı
şimdi ben biraz daha iyiyim ama eşim çok fena haasta oldu, o da gece uyumadan, dinlenmeden işe gitti..akşamına hasta oldu..ailecek hastayız yanii..burak iyi olsun da biz önemli değiliz artık. biz de antibiyotiğe başladık mecburen. değil yatıp dinlenmek, burak yüzünden oturamıyorum bile..
bizde böyle, geçmiş çok fazla, umarım önemli bişey yoktur..
böyle işte, dün gece fazla ateşi yoktu,sabah da keyfi fena değildi, ama çokk az yemek yiyor bu ara..
ebruderin çook geçmiş omsun canım.üzülme amann..eşinde moralini yüksek tut.benimde eltimin enzimleri yüksek çıktı biopsi oldu tmiz çıktı .endişelenme..
ipek harnım.esra hanım maşallah.kilonuz boyunuz çok güzell.maşallah sizlere..
hasta olup bilmedigim bütün meleklerimize acil şifa diliyorum.
az az geçmişe bakayım.sonrada defneyi uyutacagım.
Bende daha alamadım bi türlü fırsat olmadı.kızlar bebişlere mont aldınızmı bende bugün bakıcam kızıma ama astronotlardanmı alsam yoksa tek mont mu alsam bütün olanlar daha iyi sanki
zeynep annmler gelirde burda değiller..onlarda dün abimlere gittiler elbistana..
gelde diyemem senede bir gidiyorlar zaten...
götüreyim yine dr a iğne versin artık napalım...
bi arkadaşından falan yardım istesen...
keşke aynı şehirlerde olsak valla ben bakardım utku ya.
böyle çöpsüz üzüm gibi kalakalmak nedir çok iyi bildiğimden bazen diyorum keşke şöyle yakın olsaydık hep birbirimize... koşar gelirdim vallahi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?