2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sibelcim eğer o şekilde daha hızlı iyileşicekse götür bence doktora ya. böyle 1 haftadır öksürüyo yavrum daha kötü ama utku var o nolucak. annenleri çağırsan gelmezlermi?

zeynep bilmem bak onu hiç düşünmedim... ama bizim doktorda yaptırılmazsa ishal daha ağır geçer demişti.

melek senin özgede arsızlığı ele almış,ebrunun kızı duru gibi. bi dertleri yokken kalkmakta ne oluyor anlamıyorum ki ben. yaramazlık olsun işte

kızlar bebişlere mont aldınızmı bende bugün bakıcam kızıma ama astronotlardanmı alsam yoksa tek mont mu alsam bütün olanlar daha iyi sanki

slm kızlar
ooff kıyamam yaa HÜLYA cım çok geçmiş olsun ailecek...BURAK ıma allah acil şifa versin çok üzüldüm o hemşireler kurban olsun onun minik ellerine..

EFLAL,DEFNE,ZEYNO sizlerede geçmişler olsun allah acil şifalar versin kuzularıma inş...

bizde şimdi doktora gidiyoruz rutin kontrol var boyu kilosu falan bide kafama takılan bi kaç soruyu sorcam,demir damlasını değitircem..vs..
gelince yazarım öptümm

ben rotavirüsüne karşıyım. doktorumuzda itiraf etti. oda yaptırmamıs kendi cocuguna. sonucta ishal çaresi olmayan birsey değil. her halükarda hastanede yatırıyorlarsa aşıyı olmadan yatsın dedim ben.... yinede bilmiyorum tabi. tamamen tesadüfte olabilir nebilim.

sibel bencede götür istersen sanki biraz uzun sürdü burakın öksürüğü zatürreye falan çevirmesin allah korusun sen ihmal etme kap götür bugün

kızlar bebişlere mont aldınızmı bende bugün bakıcam kızıma ama astronotlardanmı alsam yoksa tek mont mu alsam bütün olanlar daha iyi sanki

bende bugün bakıcam serapcım..astronotlardan almayı düşünüyorum ..
dün komşununkini giydirdim çok hoşuma gitti hiç üşümez

canım bize annanesi diş hediyesi olarak aldı. ctesi getirecek. astronot olanlardan istedim ben onu aldı. mothercareden. ici kürklü. bence bu sene oyle birşey daha iyi. seneye yürümeye başladığında palto tarzı almaya başlarız diye düşünüyorum. hatta indirimlerde önümüzdeki sene için öyle birşey alıp atıcam ben bu sene. çok pahalılar çünkü.

aldım canım normal mont aldım ben.
gorusuruzzz

ben zeynepten farklı düşünüyorum ben yaptırdım aşıların koruyuculuğuna çok inanıyorum bende yaptırdım çok şükür bizimkide hiç ishal falan olmadı dilimi ısırayım maşallah diyeyim doğduğundan beri öhh bile demedi hiç hasta olmadık aşılar işe yaradı bide anne sütü tabiki
ben böyle dedim yarın bizim kız hasta olurmuş

zeynep annmler gelirde burda değiller..onlarda dün abimlere gittiler elbistana..

gelde diyemem senede bir gidiyorlar zaten...

götüreyim yine dr a iğne versin artık napalım...

zeynep annmler gelirde burda değiller..onlarda dün abimlere gittiler elbistana..

bi arkadaşından falan yardım istesen...
keşke aynı şehirlerde olsak valla ben bakardım utku ya.
böyle çöpsüz üzüm gibi kalakalmak nedir çok iyi bildiğimden bazen diyorum keşke şöyle yakın olsaydık hep birbirimize... koşar gelirdim vallahi.

bize hediye gelmişti...normal mont çıkarıp bakıcam gelirse giydirrim..yoksa astronot düşünüyorum bende...
kızlar burcu 2 gundur yok haberı olan var mı?

reyhan da yok ne zamandır?

burcunun dün süt izni sanırım...bugünde bilmiyorum girer birazdan bence...

evet reyhan yok dün benmde akılma geldi sordum...inş bişey yoktur...

sağol canım düşünmen bile yeterli valla...
şimdi eşime desem annmler gelsin burda baksın der okula gidiyo diye...
bende onu istemem gelmesini yani...
annmlerde tam ters zamanda yoklar ya...
yoksa bakardı gelirdi buraya...

aksi şeytan diye böyle durumlarda diyorlar herhalde kötükedihüso

serap bende bugün bakayım diyorum astronotlardan sabahları evden erken çıkıyoruz nevanın servisinide biraz bekliyoruz bizi ancak o paklar

didem haklı olabilirsin tabi. benimki sadece bir düşünce. bizimde anne sütü koruyor olabilir şu anda. aşıların koruyuculuguna inanıyorum ama bu rotavirüs aşısı amerikalıların çıkardığı birşey. ve çok gerekli olsa zaten diger aşılar gibi mecburi olurdu. ama daha tam olarak koruyuculugu tespit edilmedigi icin mecburi değilmiş. ben o zaman böyle düşünmüştüm. allah korusun senin bebişte benimkide aman olmasın şimdi durduk yere hasta. nazarlardan korusun allah.

günaydın kızlar,,ya bu diş ne çetrefilli bi şeymiş bütün gece mızmızlandı ağzına hiçbişi istemiyor en sevdiği kahvaltısını veriyorum çılgınlar gibi bağırıyo,ne yapmalıyım bırakayım aç mı kalsın?zorlayım mı?

Geçmiş olsun kızlar hepinize:sinifsinif:

Bende daha alamadım bi türlü fırsat olmadı.
Çalışan anneler hergün çocuğu dışarı çıkartıyorlarsa astronot güzel oluyorr.
Ama ben mont seviyorum,düşüncem mont almak

Bence de Sibelcim,yatırırım dediyse tabi ki de gitceksin demek önemli bişe olabilir.Öff yalnız olmak ne kadarda zor:sinifsinif:

Günaydın bu arada herkese

sana katılıyorum zeynep benimde kimim kimsem olmadığı için arızalı bir eltim var o kadar
ciciannemizi olmasa naparız bilmem ne zaqman sıkışsam saolsun hiç geri çevirmez napsam hakkını ödeyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…