günaydın kızlar,,ya bu diş ne çetrefilli bi şeymiş bütün gece mızmızlandı ağzına hiçbişi istemiyor en sevdiği kahvaltısını veriyorum çılgınlar gibi bağırıyo,ne yapmalıyım bırakayım aç mı kalsın?zorlayım mı?
günaydın topitop annesi hoşgeldin opuyorumnanaktanGeçmiş olsun kızlar hepinize:sinifsinif:
Bende daha alamadım bi türlü fırsat olmadı.
Çalışan anneler hergün çocuğu dışarı çıkartıyorlarsa astronot güzel oluyorr.
Ama ben mont seviyorum,düşüncem mont almak
Bence de Sibelcim,yatırırım dediyse tabi ki de gitceksin demek önemli bişe olabilir.Öff yalnız olmak ne kadarda zor:sinifsinif:
Günaydın bu arada herkese
evet sizin cicianneniz benim hayalim zaten. dostlar başınasana katılıyorum zeynep benimde kimim kimsem olmadığı için arızalı bir eltim var o kadar
ciciannemizi olmasa naparız bilmem ne zaqman sıkışsam saolsun hiç geri çevirmez napsam hakkını ödeyemem
cnmsağol canım...
evet bende bi ilkbaharda bide sonbaharda çok ağır grip olurum...
ama işte insan dayanamıyo bebişlere...
bronşitten şüpheleniyorum ben burak ta...
hırlıyo öksürüyo ilaçlar fayda etmedi....
gunaydın kızlae nasılsınız
hasta olan bebebıslere acıl sıfalar havalar bozuldu tum bebekler basladı hastalanmaya allah acıl sıfalar versın kızlar hasta olan bebeklerı annelere
aksm uyudu ozge her yarım sat uyanıyo aglayıp esımle yandık dedık bu gece neyse yıne az sut yaptım ıcırdım sonra gece kalktı tek sabahta 6 da ayaktaydı ozge hanım sımdı uyuyo bende kahvaltı ederken sıze baktım bızde olmadık zeynep rota veya ne asısıysa allaha sukur ozgede hasta olmadı pek oyle agır
astronotlar güzelde bebişlerimiz boy atarsa büyük alsak gücel durmucakkızlar bebişlere mont aldınızmı bende bugün bakıcam kızıma ama astronotlardanmı alsam yoksa tek mont mu alsam bütün olanlar daha iyi sanki
ben rotavirüsüne karşıyım. doktorumuzda itiraf etti. oda yaptırmamıs kendi cocuguna. sonucta ishal çaresi olmayan birsey değil. her halükarda hastanede yatırıyorlarsa aşıyı olmadan yatsın dedim ben.... yinede bilmiyorum tabi. tamamen tesadüfte olabilir nebilim.
götür cnm hemen iğnesiz geçmicek ozeynep annmler gelirde burda değiller..onlarda dün abimlere gittiler elbistana..
gelde diyemem senede bir gidiyorlar zaten...
götüreyim yine dr a iğne versin artık napalım...
günaydın kızlar,,ya bu diş ne çetrefilli bi şeymiş bütün gece mızmızlandı ağzına hiçbişi istemiyor en sevdiği kahvaltısını veriyorum çılgınlar gibi bağırıyo,ne yapmalıyım bırakayım aç mı kalsın?zorlayım mı?
zaten yakınından daha çok alemden fayda görürüz çoğu durumdasana katılıyorum zeynep benimde kimim kimsem olmadığı için arızalı bir eltim var o kadar
ciciannemizi olmasa naparız bilmem ne zaqman sıkışsam saolsun hiç geri çevirmez napsam hakkını ödeyemem
cnm
hırıltısı varsa bronşit olabilir çevirmeden git hemen doktora ben oğlumdan biliyorum doğduğundan beri kaç kere bronşit olup iğne yedi
günaydın cnm iyiyiz sen nasılsın
uyku konusunda napıcağımızı şaşırmış vaziyetteyiz benimkide artık 6 dedimi uyanıyo gecede hep homurdanıyo sabaha kadar
astronotlar güzelde bebişlerimiz boy atarsa büyük alsak gücel durmucak
bende karşıyım
devlet gerekli gördüğü aşıları zaten veriyo
aile hekimi öle dedi bana ben kendi çocuklarıma vurdurmadım dedi
götür cnm hemen iğnesiz geçmicek o
günaydın
diş öle zorluyo bebişleri
yemekte ısrar etme ara ara dene huysuz olduğu için itiraz edicek hep sonra acıkınca yer
zaten yakınından daha çok alemden fayda görürüz çoğu durumda
benim oğluma halası bakıyo mesela parayla annem yakın olsa para vermezdim
ama bu halimize çok şükür
aman benim annem baksada baktırmam on kere kafama kakar bakmasın daha iyi misafir gibi gelir gide doğum yaptım ona 1 hafta sonra artık ben tel. açmayınca utandıda geldi bu arada yanlış anlamadınız doğru okudunuz kendi annem valla
yahu benim kafa dagınık bugün.pilav yapacaktım.yağı koydum ama unutmuşum.bi baktım tereyagı içinde kömür olmuş.off allahtan yetiştim.hemen başka tencere alarak koydum şimdi..
zeynebinde mide bomboş biras süt verdim az bal kattım içti..
sibelcim bencede götür.ya belki bi gün kalacagınıza bunu arttırma bak.hem neden başka birini arıyosunki babası bamazmı.ögle okuldan alsın.sonrada işe götürsün akşamda zaten evde olurlar.hımm..
didem bizede bi cicinne lağzım şimdi..valla zor oluyo böyle.benimde bakacak kimsem yok.ablam var ama benim kız kalmıyo illaki ya baba olacak yada anne.degilse ağlar durur(
slm annişlerrr ayy ne zamandır bskamıyorum siteye geçmişi okumaya kalktım olmıcak galiba benimde kızım hastalandı oğlanada geçicek diye ödüm patlıyo az önce sağlık ocağına götürdüm grip başlangıcı dedi okul açıldı çocuk hemen kaptı şifayı antibiyotiğe gerek görmedi evdeki ilaçları kullan dedi oğlanıda yıkayamadım ne zamandır siz banyo işini nasıl yapıyonuz yaa eşime akşam iş yerinden elektrikli ufak bi soba vardı onu getirttim banyoya yakıp yıkıcam üşümez inş
kızlar çıkıyorum ben götürelim bakalım...bencede ayşegül iyi fikir alsın okuldan yanına götürsün...elin işimi biter baksın çocuğa ben napıym...haydin görüşürük....
valla yşegül dün benimkiler cicianne için birbirini yemişler kucağına oturmak için
slm annişlerrr ayy ne zamandır bskamıyorum siteye geçmişi okumaya kalktım olmıcak galiba benimde kızım hastalandı oğlanada geçicek diye ödüm patlıyo az önce sağlık ocağına götürdüm grip başlangıcı dedi okul açıldı çocuk hemen kaptı şifayı antibiyotiğe gerek görmedi evdeki ilaçları kullan dedi oğlanıda yıkayamadım ne zamandır siz banyo işini nasıl yapıyonuz yaa eşime akşam iş yerinden elektrikli ufak bi soba vardı onu getirttim banyoya yakıp yıkıcam üşümez inş
canım biz gün aşırı yıkamaya geçtik. yazın hergün yıkıyordum. ama artık üşüyor. yıkayıncada baya sıkı sıkı giydiriyorum.
hoşbulduk zeynepcimopuyorumnanaktan
Bende yaptırmadım rota virüsü aşısı.Her bünye de aynı tepkiyi vermiyor bi zatihi hastalığın kendisine yol açtığı bile oluyor.
Daha önceki aşı toplatıldı bilyorsunuzdur belki.
Sebebi bağırsak tıkanıklığı yapması..:1shok:
Tam denenmiş güvenilir olduğuna inanmıyorum.
Yarın bir gün bununda aynı tepkileri vermiceği ne malum.
Bi de nette de bakarsanız,bi yaptıran pişman bi de yaptırmayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?