2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

emiyorsa bol bol emzir.
diş jeli sür.
bazı diş kaşıyıcıları buzdolabında bekletilip veriliyor,onlardan ver rahatlatsın kendini.
bunun dışında yapılcak pek bişey yok

günaydın topitop annesi hoşgeldin opuyorumnanaktan
sana katılıyorum zeynep benimde kimim kimsem olmadığı için arızalı bir eltim var o kadar
ciciannemizi olmasa naparız bilmem ne zaqman sıkışsam saolsun hiç geri çevirmez napsam hakkını ödeyemem
evet sizin cicianneniz benim hayalim zaten. dostlar başına

cnm
hırıltısı varsa bronşit olabilir çevirmeden git hemen doktora ben oğlumdan biliyorum doğduğundan beri kaç kere bronşit olup iğne yedi

günaydın cnm iyiyiz sen nasılsın
uyku konusunda napıcağımızı şaşırmış vaziyetteyiz benimkide artık 6 dedimi uyanıyo gecede hep homurdanıyo sabaha kadar

kızlar bebişlere mont aldınızmı bende bugün bakıcam kızıma ama astronotlardanmı alsam yoksa tek mont mu alsam bütün olanlar daha iyi sanki
astronotlar güzelde bebişlerimiz boy atarsa büyük alsak gücel durmucak

bende karşıyım
devlet gerekli gördüğü aşıları zaten veriyo
aile hekimi öle dedi bana ben kendi çocuklarıma vurdurmadım dedi
zeynep annmler gelirde burda değiller..onlarda dün abimlere gittiler elbistana..

gelde diyemem senede bir gidiyorlar zaten...

götüreyim yine dr a iğne versin artık napalım...
götür cnm hemen iğnesiz geçmicek o

günaydın
diş öle zorluyo bebişleri
yemekte ısrar etme ara ara dene huysuz olduğu için itiraz edicek hep sonra acıkınca yer

sana katılıyorum zeynep benimde kimim kimsem olmadığı için arızalı bir eltim var o kadar
ciciannemizi olmasa naparız bilmem ne zaqman sıkışsam saolsun hiç geri çevirmez napsam hakkını ödeyemem
zaten yakınından daha çok alemden fayda görürüz çoğu durumda
benim oğluma halası bakıyo mesela parayla annem yakın olsa para vermezdim
ama bu halimize çok şükür

yahu benim kafa dagınık bugün.pilav yapacaktım.yağı koydum ama unutmuşum.bi baktım tereyagı içinde kömür olmuş.off allahtan yetiştim.hemen başka tencere alarak koydum şimdi..
zeynebinde mide bomboş biras süt verdim az bal kattım içti..
sibelcim bencede götür.ya belki bi gün kalacagınıza bunu arttırma bak.hem neden başka birini arıyosunki babası bamazmı.ögle okuldan alsın.sonrada işe götürsün akşamda zaten evde olurlar.hımm..

slm annişlerrr ayy ne zamandır bskamıyorum siteye geçmişi okumaya kalktım olmıcak galiba benimde kızım hastalandı oğlanada geçicek diye ödüm patlıyo az önce sağlık ocağına götürdüm grip başlangıcı dedi okul açıldı çocuk hemen kaptı şifayı antibiyotiğe gerek görmedi evdeki ilaçları kullan dedi oğlanıda yıkayamadım ne zamandır siz banyo işini nasıl yapıyonuz yaa eşime akşam iş yerinden elektrikli ufak bi soba vardı onu getirttim banyoya yakıp yıkıcam üşümez inş

didem bizede bi cicinne lağzım şimdi..valla zor oluyo böyle.benimde bakacak kimsem yok.ablam var ama benim kız kalmıyo illaki ya baba olacak yada anne.degilse ağlar durur(

aman benim annem baksada baktırmam on kere kafama kakar bakmasın daha iyi misafir gibi gelir gide doğum yaptım ona 1 hafta sonra artık ben tel. açmayınca utandıda geldi bu arada yanlış anlamadınız doğru okudunuz kendi annem valla

ayy neden öyle kii..:1no2: ahh anacım benim hasta bile olsa gelirdi yanımaa...

kızlar çıkıyorum ben götürelim bakalım...bencede ayşegül iyi fikir alsın okuldan yanına götürsün...elin işimi biter baksın çocuğa ben napıym...haydin görüşürük....

didem bizede bi cicinne lağzım şimdi..valla zor oluyo böyle.benimde bakacak kimsem yok.ablam var ama benim kız kalmıyo illaki ya baba olacak yada anne.degilse ağlar durur(

valla yşegül dün benimkiler cicianne için birbirini yemişler kucağına oturmak için

canım biz gün aşırı yıkamaya geçtik. yazın hergün yıkıyordum. ama artık üşüyor. yıkayıncada baya sıkı sıkı giydiriyorum.

kızlar çıkıyorum ben götürelim bakalım...bencede ayşegül iyi fikir alsın okuldan yanına götürsün...elin işimi biter baksın çocuğa ben napıym...haydin görüşürük....

yanii.sen boşver başkasını.babada olunca içinde rahat eder..hadi inşallah gerek kalmaz.ama alırsada aman yok dele.herşey onlar için..

valla yşegül dün benimkiler cicianne için birbirini yemişler kucağına oturmak için

hadi yaaa...vayyy yandın senn..

slm cnm
geçmiş sizede geçmiş olsun
bende bu yıkama işini nasıl yapıcam karar veremiyorum üşür diee
ufo yu açıp öle yıkarım artık bende en iyisi

hoşbulduk zeynepcimopuyorumnanaktan

Bende yaptırmadım rota virüsü aşısı.Her bünye de aynı tepkiyi vermiyor bi zatihi hastalığın kendisine yol açtığı bile oluyor.
Daha önceki aşı toplatıldı bilyorsunuzdur belki.
Sebebi bağırsak tıkanıklığı yapması..:1shok:
Tam denenmiş güvenilir olduğuna inanmıyorum.
Yarın bir gün bununda aynı tepkileri vermiceği ne malum.
Bi de nette de bakarsanız,bi yaptıran pişman bi de yaptırmayan

geçmiş olsun canım.amaan okulda bi dertt.hasta olurlar kaparsın.bitlenirler kaparsın.ıyyyy..

Size de geçmiş olsun Sevilirem bizde epeydir gün aşırı yıkıyoruz..
Çok soğuk bugün hava.
Benimde aklıma geliyor banyoya ufo takıp yıkamak:bbo:

dur kızz korkutma şimdi.yaptırdık bitti.allah yardımcımız olsun.inşalla bişeycik olmaz..

valla ayşegül sınıflarında bitte çıktı hemen arama tarama yaptım yok bişey ama gelirse yandık valla bi toz bulduk onun kokusunu sevmezmiş bit onu diktik yakasına şimdi ayy valla dertler bir dieğilki allah başka dert vermesin

bu arada rotayı bizde yaptırmadık drumuz gerek yok demişti benim oğlan zati doğdu doğalı kabız kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…